stillestånd

Nu några dagar har det varit stillestånd. Inte bara för att jag mest legat i soffan och snorat...och hostat....och snytit....och snorat....och snorat.  Stillestånd oxå med bebis.  Är du där inne?

Illamåendet har lagt sig, ingen postafen sen lördag...fortfarande känningar vid vissa lukter men det kommer nog hålla i sej. Men annars ingenting,  ingen smärta i ryggen, ingen direkt trötthet, ingen känsla av att nåt skulle finna där inne och röra sig.  Blir nästan nojig och vill bara att veckorna ska gå fort nu. Den 23 ska vi på ultraljud igen. Jag hoppas att jag kan övertala Mathias att vi ska ta reda på vad som är där inne, jag vill veta.

Man ändrar sig så fort ibland när man hamnar i något nytt.  Har alltid sagt att jag absolut inte ville veta vad det är om jag blir gravid, men så fort jag misstänkte att det var något så ville jag veta direkt.  Har också många förutfattade meningar om hur man vill vara och saker man absolut inte ska göra när man får barn, återkommer när jag är i det. Antar att jag trillar i varenda fälla.

Annars har det som sagt mest gått i förkylning, idag börjar jag känna mej som mej igen och imorrn är det tillbaka till jobb.

Kom ett ovälkommet snöfall inatt på nån dm...ogillaknapp på den. Men det försvinner väl snart.

RSS 2.0