tillfälligt avbrott

22.10

Hejhej!
Har datorhaveri så nu råder tillfälligt avbrott på obestämd tid..
hej

eventuell bröllopsutstyrsel

10.56

Hejhej!

Har suttit lite på tradera efter att ha läst en väns blogg. La ett bud på en av hennes klänningar. Vet inte om jag tar mej i den men någon gång VET ja att ja kommer göra det och den va så billig så det spelar inte så stor roll om det inte blir snart. :)
La ett bud på en annan oxå som jag hoppas passar, alldeles prima vore den till bröllopet i augusti!

Är annars i Arvika igen, igår var jag en sväng ute hos bror och så kollade jag såklart hur det går för herrarna i lervällingen. Usch va de sliter...allt bara flyter där borta. Vore inte fel med lite upphåll.

Ikväll ska ja träffa Clara, kanske gå en sväng till bryggan å hänga lite, kanske lite mat, kanske lite dryck å bara ses lixom.
Har fortfarande inte fått ändan ur å kommit till Jimmy, ska göra det idag. (han hade ju stängt då när ja skulle dit sist)

Inget nytt annars direkt...Hoppas de är klara imorrn så man bara kan få lite semester tillsammans några dar innan mathias börjar jobba. nästa helg ska vi ju hjälpa brorsan att flytta oxå.

semesterlunk

14.50

Jahapp...spenderar några dagar i Arvika eftersom Mathias dränerar hos sin bror. Börjar komma in i semesterlunken nu äntligen. Solen har kommit tillbaka och allt som borde göras är gjort. Har spenderat dagen hos päronen i solstol typ. Lite väl varmt men gött. Snart får jag tillbaka min bil som de lånar borta vid grävandet, gött å få lite frihet igen. Kunna göra va man vill, kanske åka in te stan en sväng å kolla. Får se.  Hörde med Camilla förrut va planen för helgen var och de hade fullt upp. Sällan det passar alla samtidigt lixom, så jag får väl underhålla mej själv på nåt vis, ska nog gå bra. :)


Annars inte mycket nytt direkt....

hemlighetsmakeri över

12.40

Då var hemlighetsmakeriet äntligen över :)
I några veckor pratade vi om förlovningens vara eller icke vara. Förra tisdagen åkte vi till Arvika och tittade på ringar och i fredags hämtade jag dem. I måndags (13/7) ökade jag på vuxenpoängen och är numera en förlovad kvinna. :)
Känns gött å ta steg frammåt, för alla som funderar på bröllop så blir det inget inom ett år iallafall, resten får vi se senare.

I måndags kom vi iväg till slut, tog sin tid och när vi väl kom fram till stockholm så körde vi runt och letade efter hotellet i över 1,5 timme. Såååå drygt. Hade tänkt att kanske hinna gå en sväng på skansken och ta hela ringbytar-ceremonin där på nån fin plats. Men när vi väl var duschade och ombytta så var ju klockan kväll så det fick bli Helenes krog med GOD mat och ringbyte istället.
På tisdagen gick vi upp och intog god hotellfrulle och sen gick vi mot tunnelbanan för en dag på djurgården. Det började regna när vi kom fram så vi gick in på Wasamuseet en sväng. Där var MYCKET folk och vi fick stå och vänta 20 min när vi väl kom längst fram i kön för att de fick stänga igen en stund tills folk gått ut.  Efter detta åt vi mat innan vi gick till Skansen, Aquaria och Gröna Lund. På kvällen åt vi mat på Hardrock café eftersom restaurangen vi tänkt gå på var full med folk.
På onsdagen gick vi upp och åt, packade ihop oss och åkte en sväng till Kungens kurva och handlade lite. Sen hem.
Vi hade en trevlig tur och bodde på ett fantastiskt hotell. :)

Idag ska ja åkte te Arvika, mathias åkte imorse. NU är operation dränering igång hos Marcus och petra.


what a day!

11.17

Ojoj!
Igår va ingen hejdundrande dag....jösses. Först skrapade jag Mathias ena fälg på BMWn i en trotoarkant, sur som ett bi var jag sen. Han va ju inte heller direkt glad. Jag har ju lite svårt att se varför man ska ha 2000-kronors fälgar på bilen (vi pratar styckpris) eftersom sånt där ändå händer nån gång ibland. Å andra sidan vet ja att han tycker om att ha en bil som är tip-top...i vilket fall sura miner i Väng en stund efter detta. 
Sen skulle jag duscha innan vi skulle åka iväg och då halkar jag i duschen, kunde troligen dragit i huvet såpass att jag tuppat av men det gick väldigt bra. Har ett blåmärke på ryggen och har troligen sträckt mej i nacken, tur att det går så bra när det går så dåligt.

På kvällen var iaf hos Erik och Lovisa och åt kvällsmat och tittade på renoveringen, otroooooligt fint och STORT hus. Erika och Ingemar va där oxå, stackarna har inte fått nån bebis än. Hon har gått 12 dagar över, lite småtrötta på att vänta.
En trevlig kväll iaf och inget mer hände den dagen..

Idag tvättar ja lite inför semesterturen, men en av tvättmaskinerna muppar sej och den andra låter jätteskumt så vi får väl se hur det hela slutar. Ska nog åka en tur till Sôcka sen när allt är klart, Mathias är redan där. De håller på och fixar inför bräsforing (va nu det kan tänkas heta på svenska) och sånt.
Va kvällen innehåller vet ja inte riktigt. Imorrn blir det väl inte så mycket. Får väl packa lite på kvällen så man slipper upp tidigare än nödvändigt på måndag. Vi ser ut att få hyfsat väder i hufvudstaden iaf...that's nice :)


Jahapp...enough ordbajsing..ajö

skönast

18.26

Hej!
Nu väntar troligen världens skönaste kväll på mej.

Har idag vaknat, ätit frukost, städat lägenheten, målat strykning två, ätit mat, gått promenad i regnet, duschat. Jag var troligen surare än regnmolnet ovanför oss första halvan av promenaden men nu känns det så gött. Jag HATAR verkligen regn, är nog ingen satt förskollärare egentligen. Men så äre iaf...blääääk. Stackars Mathias, men ja älskar honom för att han drog med mej ut, annars hade det aldrig hänt.  Men nu är ja inne så nu får det ösa ner resten av kvällen om det vill.

Imorron äre helg igen, spelar inte så stor roll egentligen eftersom det ju är semester, men eftersom inte alla har semester så äre ändå lite skillnad.

Det är så gött när allt är städat och rent och man inte har nånting som man borde göra istället för att bara sitta. Göttgött!
Nu tv-soffa med älskling

hej regn

20.14

Ganska det har regnat idag, typ hela dagen. Sista timmen har dock solen tittat fram och himlen är faktiskt BLÅ på sina ställen.

Har haft en effektiv dag, riktigt bra. Vaknade, frukost, promenad,dusch,småfix hemma, köpa färg, äta mat, handla mat, hem, färga håret, köra lite verktyg till mathias som skulle greja med traktor, hämta färgskrapa samtidigt, fixa med fönster.
Nu sitter ja å ser lite halvt på minnesstunden för Michael Jackson och skriver lite här. Äter lite vattenmelon å bara har de rätt gött. Borde fortsätta med fönstret men det var ingen bekväl arbetsställning så vilar armarna lite till, har ju några veckor på mej.

Imorron väntar lite städning och lite mer skrapning. Torsdag beror på vädret sen äre helg, hoppas nåt spännande är på g. Kanske en tur till västkusten om läget är så. Sen äre måndag och då åker vi. :)

Nu mera fönster..

semester!

20.18

På torsdagkväll ramlade Krista och Brian in hos svärisarna och vi avnjöt god mat och härligt sällskap. Roligt att plocka fram den NÅGOT RINGROSTIGA engelskan och prata med de troligen mest oamerikanska amerikanerna ever! :D

Hem och sova och jobba sista timmarna före semestern på fredagen. På eftermiddan åkte vi till Arvika för att umgås med mathias familj och nämnda amerikaner. En härlig eftermiddag och kväll.

På lördagen fick vi frukost hos svärföräldrarna och sen hem för lite tid med bara oss. Gjorde inget speciellt. Åkte senare till sjön och när Krista och Brian kom tillbaka efter en rundtur från hennes förfäders uppväxtplatser så fick de en provtur på vattenscotern. de lyckades välta och åka av två gånger till vår vår stora förtjusning. På kvällen avnjöt vi GOD mat på Waterside i Töcksfors och sen var det plötsligt natt. 

Imorse åkte de vidare mot stockholm så efter att ha ätit frukost med dem och vinkat av dem åkte vi hem och sov, läste och slappade lite. Gick senare en timmes skön promenad och har nu duschat och grejat. ska äta lite mat och kanske klämma en dvd...

EN BRA HELG och HÄRLIGA första dagar på semestern med MÅNGA skratt!
Mathias står i köket och undrar om jag hälsar från honom så nu hälsar jag,.
Hej från Mathias :D

timmar

10.39

Bara några timmar kvar till mitt livs första semester. Barnantalet är lågt så jag kan skippa rast och ta ut komp och fixa så att jag kan gå hem klockan 1. Sen väntar 4 veckor häääärlig semester, mitt livs första och därmed den bästa. :)  Annars har man haft sommarlov eller sommarjobbat. nu är man visst vuxen nog att ha sina 4 veckor.

Igårkväll kom Krista och Brian så vi spenderade kvällen med dem och svärisarna, god mat och många skratt. Otroligt härliga och åpå många sätt oamerikanska amerikaner. Jordnära, ödmjuka och otroligt trevliga. I eftermiddag ska vi åka till Arvika och umgås med dem och resten av gänget hos Marcus och Petra. Blir säkert hur bra som helst. Skulle ju egentligen titta in hos päronen eftersom syster med familj är kvar där, men blir så ont om tid + att de troligen hänger mycket av tiden på festivalen ändå.

Nu ska jag jobba mina sista timmar med härligaste kollegan, åtminstone på ett tag. Hoppas vi får till framtiden så att vi får många, många dagar ihop!

Semester - here I come!

RSS 2.0