riktigt, riktigt trött

21.07

Hej!
Ikväll är jag riktigt, riktigt trött. Vi var påväg till Online där Pelle Prestberg skulle va med idag men jag orkar inte. Är SÅ trött. Har ganska mycket att pyssla med i helgen oxå, med flytt och hårfix och annat + att jag borde läsa en MASSA körkortsteori! Känns som att det är gött å bara sitta hemma ikväll, trots att det är valborg å allt. Börjar nog bli gammal. :)

Dagen har annars varit helt ok om än lite slitsam de senaste 4 timmarna...har inte riktigt orkat med mej själv.
Nu ska jag bara sätt mej framför tvn med nåt gött å dricka å lite salta pinnar.

Puss å hej!

drömmar

16.53
Jösses!  Drömmer bara konstigt nuförtiden, kör jag inte bil, så har jag ekande teori-termer i huvet eller så är jag brudtärna på bröllop eller är på möhippa där allt går åt skogen, annars så drömmer jag nåt annat konstigt.
Inatt var det den sistnämnde sortens dröm...KONSTIGT, underligt, pinsamt, härligt, förundrande, förvirrat och allmänt skumt. Idag har jag kännt mej som fjorton hela dagen och det har varit svårt ända tills nu att riktigt reda ut vad som var sant eller inte. Jag tänker inte ge er nöjet att dela ut detaljer eftersom att jag vet att vissa vänner då kommer utnyttja situationen till max och därmed mobba ihjäl mej. (ingen nämnd ingen glömd) Japp...så är det.. Himla underligt var det i vilket fall...

Tog sovmorron imorse och sen plockade jag lite med saker som ska med till Väng i helgen, sen gjorde jag mej iordning och åt mat innan jag åkte till Trafikskolan där jag pluggade teori tills för nån timme sen. Efter det så har jag kikat lite i veckoplaneringen och planerat lite. Jag har oxå läst de bloggar jag brukar följa och lite sånt.
Inser mer och mer att helgerna inte räcker till nu, ett syskonbarn som befinner sej i Falun konfirmeras i helgen, jag har fortfarande inte riktigt hittat nån helg att hälsa på Molly och sen är det bröllop och examen och allt möjligt jox. Mmm....inte lätt inte.

Nu ska jag sätta mej lite i solen och fortsätta förundras över hur drömmar funkar.
Godafton

Myror...

 ...är äckliga saker  17.54

Hej!
Idag väntade jag på bussen efter min körlektion och lite teoriplugg....där håller en myra på å käka upp en gråsugga levande.  Läskiga saker det där, inte för att jag är ett fan av gråsuggor, men den myran va äcklig.  Ganska kaxigt att försöka käka upp nån som är så mycke större.
Skrattade lite iaf, myran satt på ryggen på gråsuggan en sväng och klamrade sej fast i ena gråsuggans känselspröt såg ut som en annan cowboy. Jaja....myran förlora iaf å gick hem te de andra.


På körlektionen briljerade jag i korsningar med väjningsplikt och Wille var nöjd,....dessutom sitter ÄNTLIGEN rondellkörningarna någorlunda!! Det är ju FANTASTISKT!!!

Är SÅ glad att det bara är 2 dagar till innan helg...eller 1...beroende på hur man räknar. Behöver få vara i Väng i flera dagar med honom hemma och bara vara. Känns som helgerna inte börjar innan de slutar nuförtiden...som sagt...SKÖNT med långhelg!! I need that..

Allergin har annars dragit igång på riktigt nu....kliar å sticks i ögon och nyser å snörvlar. Lite andningsstopp emellanåt, men jag kan faktiskt leva med detta..även om de skulle varit lättare om ja fått kortison-sprayen
 ÄLSKAR våren!!!!!!

Nu ska ja se lite på tv och slappa lite...puss å hej

ordning på andras torp oxå

20.36

Hejhej!
I eftermidda så va vi i Sôcka och planen va väl att vi skulle hjälpa till att få iordning för kommande helgs inflyttande...vi gjorde väl ett och annat men gjorde nog inge själ för påståendet att hjälpa till...får göra destomer på fredag med flytten istället! :)
Annars har helgen varit lugn, pysslat lite här hemma och fixat lite allmänt...
Nu blir det lite tv innan sömn och imorrn äre Arvika ett par dar igen. SKÖNT att denna veckan är kort!! Känns som inte helgen börjar innan den är slut när vi båda är borta hela veckan......

LÄNGTAR SÅ efter att få träffa Molly oxå...men snart, snart blir det av.

Godafton!


ordning på torpet

13.15
Tja!

Idag har vi varit på tippen med all skit i förrådet och sånt som blev när vi packade upp möblerna från IKEA igår..
Gött å bli av med...NU är det ordning på torpet och mina grejer är helt inflyttade. :)

Jäpp, vet inte riktigt vad planen är för helgen annars, verkar bli väldigt lugnt...Vore roligt att hitta på nåt.
Nu ska ja iaf fixa lite mer här!

Hejhej

: *

Kärlek sammanfattar mitt liv denna dag!
På många sätt!

Puss på världen!



image20

fantastiskt

10.21
Det är så FANTASTISKT väder ute!!!  Blir alldeles lycklig!
Underbara 4 dagar har det varit, har hört att survädret kommer tillbaka men nu har iaf våren varit här och nosat!!!
 I LIKE!

I eftermidda har vi redovisning av vårt temaarbete med Bifrost-profil, blir nog bra. Tror vi iaf :)
Ska bli kul, ett litet drama och utmaning för de andra grupperna i klassen.
Kom ganska nyss hit te universitetet. Var härligt att lämna Väng denna gången, inte för att de e skönt att slippa vara där men föratt det känns som att nästa gång jag kommer dit så kommer jag verkligen hem. Gårdagens pyssel gjorde verkligen hela stället mer till vårt än hans. :)  Mina böcker i hyllan och annat småkraffs som gör att det känns som hem. :)   Tror det blir en bra vår och sommar, önskar bara jag hade körkortet NU så man vågade sej på att börja söka jobb på riktigt. Men å andra sidan kan det nästan inte gå så dåligt så att jag inte ens har det i augusti. Vill ju gärna jobba i sommar oxå men vi får väl se hur allt blir. EN sak i taget.....:)

Har börjat fundera lite inför examenskalaset med. Vet inte än om jag ska ha typ öppet hus eller om jag ska köra på familjen bara. Har egentligen inte råd med öppet hus men det vore roligt om det kom lite vänner när jag har ett hem att bjuda dem till. :)     A, får se...

Efter att jag slutat här ska ja träffa Mathias, gå en tur på stan och fixa lite smågrejer, troligen äta nåt och lite sånt sen stannar ja här i Charlietown tills imorrn.

Nu ska ja ta tag i mitt liv..typ..
hej!

ingen kommentar

19.47
Kommentarer är ett återkommande ämnen i flera av bloggarna jag läser. Nu måste även jag göra ett litet inlägg i debatten. Jag kan se i min statistik att ni trots allt är några själar som tittar in här rätt regelbundet men jag vet ju faktiskt inte vilka ni är!  Kan ni inte bara skriva en kommentar lite nu och då så jag vet att ni läst. Antar att ni haft bättre saker för er eller att ämnena inte varit av er smak - då kan jag förstå att man inte har lust/orkar kommentera. Men JAG tycker att det är VÄLDIGT roligt med några ord nu och då. :)

Idag har jag fixat och grejat hela dagen med EN MASSA saker...det har varit kul men  nu är jag lite sleten faktiskt. Skulle börja med Allevo-diet idag...men pulvret jag valde var något bland det obehagligaste jag druckit. Fixar inte sånna där puvler-vatten-blandningar det vet jag ju egentligen men trodde nog att det skulle gå rätt bra. Det gjorde det inte, stod å spottade och fräste över slasken bra länge efter. Imorrn blir det inhandla annan variant, varm soppa. Tror det kan funka bättre, lite mer tuggmotstånd och inte så pulvrigt helt enkelt....HOPPAS jag. Behöver verkligen gå ner nu...snabbt måste det gå i början. Japp...

Nu ska ja ta å äta riktig kvällsmat eftersom det inte GÅR att dricka den där sörjan.

Puss å hej!

kom av mej...

18.51
Imorse kom jag av mej lite i mina funderingar tror jag......och nu vet jag inte riktigt alls vart jag ville komma....Har många vänner, men ja.....äh....lägger ner..

Har i vilket fall haft en SUPERSKÖN dag i solen!  Efter barnvälsignelsen och lunch i kyrkan i Töcksfors så åkte vi me te Sôcka där vi satt i solen och bara njöt. Snart är renoveringen klar...himla fint blir det :)

Som svar på kommentarer till morronens blogg så har vi inte bott ihop förrut. Jag sa upp lägenheten i Arvika för att ha råd att ta körkort och har sen dess haft adressen och saker som behövs i livet hos päronen. Det som man inte behöver varje dag och lite möbler har stått i Mathias förråd i väntan på flytt någonstans.
Igår så prata vi lite om det och numera är en del saker i kartonger och ska på loppis eller säljas, annat är uppflyttat hit till lägenheten och det andra kommer som sagt när vi fått till möblemanget och så. När jag tagit examen och tagit körkort kommer även adressen att flyttas hit.
Jupp.....

Veckan som kommer blir SKÖN tror jag. :)  Stannar här tills tisdag morron, sen äre tre dagar skola och 1 körlektion, ska oxå läsa lite teori och börja solning inför bröllopet.

Nu ska de bli lite kvällsmat och slapp.:)

Kram
 Förresten blir det Molly :) Bäbisen alltså!

vill inte "ropa hej" men....

08.48
Känner mej som Mia idag....fast jag kanske mest är dum?
Igår mina vänner flyttades stora delar av mitt bohag upp från förråd till lägenhet, resten (pärmar,album och böcker) kommer när vi varit på IKEA och inhandlat nytt skrivbord och hylla. Kan man säga att jag är sambo nu? Smakar på ordet - Saaaammmboooo.  Det könaste med detta är att jag kanske trott att allt skulle kännas fast och difinitivt när mina prylar fanns här inne...men känslan är helt som förut. Vem av oss som än vill gå kan fortfarande göra det, men vi har ändå tagit ett steg närmare varann? Så känner jag iaf. :)

Annars har helgen varit luuuuugn, både fredag och lördag-kväll har det bara varit vi...gött men tomt med, ibland undrar man hur stor ens vänkrets är EGENTLIGEN. Visst finns det människor man gärna umgås med men det blir lixom inte så ofta.  Andra umgås man med typ jämt och det är superkul, men när man inte kan träffa dem så känns det som man inte har några andra vänner. Låter som en dum och banal fundering för er andra men för mej är det svårt. I vårt fall är det lixom inte direkt smidigt att umgås med många heller.....eller alltså vi finns ju långt ute i skogen och alla vill inte ta sej en tur en lördagkväll, ellerhur? Och vi kan inte alltid åka till dem heller....
JAja....

NU blir det frukost!
Pussen!


Finaste!

Har inte frågat hennes föräldrar (förlåt) men måste visa min nya (enda) favoritsysterdotter!

Välkommen in i mitt liv finaste!!  (vet inte om de gett dej nåt namn än - inte det senaste jag hörde!

image19

blir galen

...på sega datorn här hos päronen. Den vill ingenting som jag vill idag.  19.58
Den verkar iaf vilja blogga och det är ju positivt.

Idag vid 12 kom legobeten ut. Nu äre ingen legobete längre, nu äre en bäbis. En hon. 51 lång å 2880 tung :)
Har inte pratat med systern än - hon var så slut. Får ringa imorrn å gratta te bebis å 30 bast.
Det är 3 gången i vår familj ett barn och dess förälder fyller med en dags mellanrum eller på samma dag.
Pappas och farfar fyller år på samma dag och äldsta bror Micke och hans dotter Linnéa fyller med en dags mellanrum och nu syster och lill-knytet.

Utöver detta gjorde jag min sista teorilektion i eftermiddag , himla skönt att få en sak som tar tid ur världen. Bara pyssel med datorer och böcker kvar så blir det nog gjort.

Japp.....har varit lugnt annars, lite skola å lite köra bil osv....
Imorrn äre skola igen, sen får jag se om jag åker te Väng på eftermiddan eller om jag stannar i Karlstad och åker med Mathias på fredag. Lite gött å stanna med då kan jag öva på att köra hem sen och så får vi fixat en present till barnvälsignelse som vi ska på på Söndag.

Nu ska jag göra klart en skoluppgift jag började på igår och lämna in sen har jag gjort alla uppgifter som jag vara gjorda i april. Ska jobba med lite gruppuppgifter imorron oxå så då blir lite mer gjort.
Tack för mej!

Kräm!

att bo hos sina päron när man är 24 bast....

15.53
Tja!

Detta är något jag funderat på ett par dagar, eftersom jag just nu är mitt uppe i körkortsteori och körlektioner samtidigt som jag pendlar fram å tebax till Karlstad några gånger per vecka finns jag nu stor del av veckan hos mina päron. Detta är inget jag tror är tänkt att man ska göra i min ålder. Även om jag är vuxen nog att veta att saker sägs och görs enbart av omtanke så kan det reta gallfeber på mig. Jag KAN fixa min egen mat, jag KAN överleva utan att någon påminner mig att det är kallt ute när jag går ut.  Framförallt har jag egen lägenhet att städa och egen disk att diska och allt såntdär som bara STÅR och VÄNTAR på mig när jag anländer dit och plugg att fixa och teori att läsa, detta betyder att jag inte kanske orkar eller vill diska deras disk och tvätta deras tvätt eller dammsuga deras golv. Jag vet att jag låter otacksam och som en bortskämd skitunge som inte kan hjälpa till när jag bor här, så är det inte. Jag hjälper gärna till men inte för att någon tar det för givet när de ser att jag håller på att gå under av allt annat som ska fixas. Så nu har jag gnällt lite.

Har inte skrivit på ett tag för jag har haft för mycket annat, nu har jag dock lite tid över innan jag ska in i duschen, hoppas sedan på att min fader har tid och lust att backa lite runt hörn med mig. (jag inser nu att det låter ÄNNU MER som att jag är en spoiled brat när jag vill att han ska hjälpa mej och inte vise versa men åter igen det är inte riktigt så det är)  Efter detta ska jag med tåget till Karlstad där jag ska spendera natten. Imorron äre skola på förmiddan.

Sen sist har jag gjort alldeles för mycket för att rabbla här men det har varit helt ok dagar.

Nu måste jag rusa!
Puss å hej

Klant

14.06
Tja!

Köpte ju en skiva med körkortsteori för ett tag sen. Idag skulle ja sätta mej ner å kolla den lite tänkte jag. Givetvis behöver man en aktiveringskod...och VAR har miffona satt den koden? Jo på fakturan som ja slängde när ja betalat den. En aning matt, fick maila, hoppas nån tänker hjälpa mej....annars blir ja ju lite lätt trött.

Igår va Daniel å Julia här ett tag,najs - halvslapp kväll. Idag har vi inte gjort nåt speciellt alls. Skulle egentligen te dom i Arvika ikväll, me Mia å Ove men de blir te Sôcka me bara oss istället. Ska bli kul å se nu, har ju inte varit där på jättelänge. Kul å se tapeter och golv.

Insåg alldeles nyss att det inte på nåt sätt är länge kvar tills jag blir moster! Fränt äre! Visst är jag redan faster sen 14 år tillbaka och 4 gånger men nu äre moster. Hihi...ska bli kul!!

Vilken vår detta är, just nu känns det som att det är mycket med allt och så men jag tror att jag kommer att komma ihåg detta som en bra och riktigt rolig vår. Ska bli moster, ska vara brudtärna, ska ta examen och jag ska ta körkort.
Stora saker. Mmmm...

Inte haft så stora reflektioner på sistone, har inte hunnit...så det var ett tag sen det blev en djup blogg.
Fick å andra sidan ett härligt sms här en morgon,vet inte riktigt hur jag ska tolka eller var man ska våga tro, men det är ett steg frammåt och allt känns så mycket bättre än t ex under hösten.

Nu ska ja försöka hitta den där låten men den är väl för ny verkar det som.
Let it shine med Magnus Tingsek.


Trasigt kan bli helt eller iallafall lagat. Ärret kan vara kvar, men det behöver inte bara vara av ondo. Det kan vara ett gott minne av hur bra allt blir efteråt. När allt är över.
image18

pesto peppar ekoöl

19.32  ...de va va tvn sa bakom mej precis.

Va längesen ja skrev som sagt, har varit i Arvika i veckan å de har verkligen varit en SPÄCKAD vecka! Utöver de tar ju päronens dator ÅÅÅÅR på sig så ja har inte orkat sitta där så mycket.
I måndags var det skola åsså fyllde finaste Ida år å ja hade teori, var sååå trött den dagen, sov riktigt dåligt natten innan.
På tisdagen va ja ledig men läste teori å lite sånt å körskolan å gjorde skoluppgifter.
På onsdag var det skola och teori...
På torsdag var det skola och sen körlektion som var GRYMT rolig(!) och sen åkte jag te karlstad där jag sov inatt.
Idag läste jag teori å såg på tv och bara njöt av att vara själv på förmiddan, sen slutade Mathias jobbet å vi åkte till Ikea och åt mat och köpte en tavla till tomma väggen i Väng. Jag körde hem - gick halvbra måste jag säga, vet inte va de va för fel idag. Kom iaf hem och duschade och lite sånt, sen hälsa på Mathias moster som är ganska nyopererad, och nu har jag skrivit klart en skoluppgift och lämnat in.
Snart kommer Daniel å Julia å ska hänga me oss ikväll. Najs.

Läste en väns blogg igår, blir lite orolig. Min stackars lilla! KRAM!! jag tänker på dej!

Nu kom jag av mej i musiklandet....har gjort en ny upptäckt..(NY?! tänker alla andra nu) Magnus Tingsek.
Himla bra.....japp...

Nu ska ja ta tag i mitt liv!
Puss å hej!

when it's nine in the afternoon

17.40

Tja!
Tänkte att ja skulle skriva lite här eftersom de va ett tag sen men nu ska vi åka en sväng så de får bli sen!
hej

Bara en körtis

20.58
Sitter å väntar på älskling som ska sova hos mej inatt! yey! :)

Ville bara på efterfrågan meddela att tån nu är tillbaka i rätt färg, inte gör ont så länge jag inte försöker böja på den och är mindre svullen - dock lite krokig.
Foten är å andra sidan sämre än nånsin...(samma fot som tån....).  Har dock kommit på att det är efter mina knäböj-övningar. Anstränger den leden otroligt i det läget...och ofta utan att värma upp den först. Med andra ord, bara att sluta med det. Nu ska den bara laga sej först.

Hittade ännu fler nya? uppgifter på its förrut. Kanske har de varit planerade från början bara att jag missat dem! Blir galen! Dessutom hade den uppgiften jag lämnade in i fredags inte gått in och den ligger på datorn i väng. Eftersom den ska in imorrn så blir det sen inlämning eftersom ja inte åker te väng förrän fredag-eftermiddag. Jaja.....iaf så mycket just nu! Tar jag det vecka för vecka så fixar det sej, men jag har så svårt att fokusera när jag läser när det är mycket som ska göras på en gång.  Teorin blir oläst eller halvläst eller oengagerat läst, uppgifter blir gjorda på nåt halvdant sätt och allt blir så halvt. Har nog nån koncentrationsstörning som inte klarar att göra fler saker samtidigt :)

Nu ska ja göra en kopp the tror ja!
Pussen

ont i tån

15.37
Hejhej!

Igår städade jag och tränade lite och sen kom mathias hem. Vi åt mat och handlade sen fick mathias sms att han skulle ha caféet i Årjäng så de va bara att trö sej dit. Det var inte så mycket folk så det blev inte så sent, gick bra.

När jag städade så sparkade jag i min tå i en vägg -SMÄRTA!! På kvällen va den blå och svart och krokig.
Idag är den krokig med ett mörkblått streck på + att den är lika stor som stortån typ...aj!

Idag har vi inte gjort så mycket, småfixat lite bara, jag försökte träna lite med den stora tån och snart ska köttbullstekning börja.

Japp.....Hej

En förhoppning

11.27
Hejhopp!

Nu har jag gjort klart läsloggen - om någon vill läsa (utan att beställa eller skriva ut) Förskoleklassen-pdfen så äre bara att låna på måndag.  Så himla gött å ligga bra med i tid, stressen och pressen är nu nästan helt borta!! yey!
Ska bara läsa det andra berättande-kompendiet så är jag helt med inför veckan - tror jag?

Hade tänkt tvätta idag men tvättstugan var upptagen, kanske senare, får ta tag i städning istället tror jag. Typ nu ska det hända!  Ska träna lite sen med innan the man anländer hem! Nu äre städ! Hej!

If you want it
Come and get it
Crying out loud
The love that I was
Giving you was
Never in doubt
Let go your heart
Let go your head
And feel it now
David Gray

fått mycket gjort

22.00

Hejkon bejkon!
Nu är ja i Väng och har jag fått mycket gjort sen jag kom hit! Så gött! Är rätt nöjd faktiskt :)
Nu sitter jag bara och halvser på Insider och lyssnar på musik och bara har det gött!
Imorrn äre lite plugg och lite fix inför helgen och sen kommer älskling hem och helgen börjar. :)

Japp...Haha....menlös blogg...:)

This years love had better last
Heaven knows it's high time
And I've been waiting on my own too long
But when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet


This years love had better last
This years love had better last
This years love had better last
This years love had better last
David Gray

image17


when I'm wrong, I say I'm wrong

10.52
I natt sov jag som en stock! Skönt!
Har kanske egentligen inget att skriva här...men drogs hit på nåt vis.

Idag åker jag tebax te Väng -skönt! :)  Bara va själv ett par dar innan mathias kommer hem!
Plugga lite, träna lite och landa lite inför helgen!

Beställde lite böcker till denna delkursen på nätet och skrev ut lite andra saker vi behöver så att jag kan göra lite uppgifter. Ligger alltid efter med eller missar litteratur te kurser nu för tiden....nu har jag iaf tagit tag i en del. Har ju inte råd att köpa hur mycke som helst heller. Stressen från igår har lagt sej lite då jag nu gjort det jag kan för pluggandet, bokat in mina teorilektioner och fixat körlektioner för två veckor frammåt. Plus att jag börjat fixa för andra saker som måste göras nu. Jag känner mej rätt med i min planering med andra ord. Gött!

Såg på Ekdahl igår då denna doktor som utformat dieten jag skulle följa sågades med fotknölarna. Dieten funkar för mamma och har säkert funkat för doktorn själv oxå. Men nåt viktigt jag glömt är att inget kan funka för alla och jag har nog aldrig haft en tråkigare vecka i mitt liv. Inte för att jag tror att det ska vara roligt att gå ner i vikt men jag har redan tröttnat på mycket av det jag får äta och jag har fuskat flera gånger för att jag har dåliga idéer på vad jag kan äta. Nu återgår jag till hårdträning och mer fibrer, mindre socker/fett.  Blir ju galen om man inte ska få leva som folk! Jag ska klara detta, har ju gjort det förr!

Nu ska jag dammsuga rummet jag sover i, packa det sista och göra mej iordning lite. Åker med bussen i eftermidda men man kan inte skutta runt som en nyvaken hela dagen!
Puss å ajö!

Vilken dag!

20.03

Hejsan!
Vilken dag jag haft, så många känslor åt alla håll.

Först på morronen mötte jag Anna på tågstationen och blev glad att se henne. Denna fina flicka. På tåget blev det fel då jag har svårt att prata med två människor som inte känner varandra samtidigt.
Det må göra mej till en sämre människa och det hör till de sidor jag är minst stolt över och till mina dåliga sociala skills. Men jag har svårt att hålla ett samtal flytande om jag inte hittar gemensamma nämnare för de andra i samtalet. Därför kom inte Anna in så mycket i samtalet där, förlåt för det gumman!! Jag önskar jag var en bättre människa!

Efter detta misslyckande hade vi föreläsningen som inte gav så mycket - mest beroende på min egen inställning kanske? Och på fikarasten uppkom ännu en händelse jag inte är stolt över då Emelie satt i en soffa och alla vi andra hamnade i en annan, jag kände mej genomrutten efteråt för att jag inte bara sa till henne att hon skulle komma till oss om hon ville. Då hade hon ju kunnat välja själv, nu kändes det som att vi inte tyckte att hon var välkommen även om så INTE var fallet!!  Åter igen dålig-människa-känning och FÖRLÅT igen!
Till råga på allt var det ju hennes föllseda och hon fick inte sin föllsedas-muffins!

Efter dagen på universitetet med föreläsning och planering inför kommande 10 veckorna. Vi brukar inte vara så himla strukturerade i våra studiegruppsarbeten men nu behövdes det med stundande bröllop och körkortstagning och annat. Var jag helt uppstressad, när vi stod och väntade på tåget kände jag bara trycket över bröstet öka och öka. Jag ville bara krypa ur min kropp en stund, det var otäckt.

När jag kom till Arvika intog jag lite mat innan körlektion. Med en gång jag satt mej i bilen kom det bara ett lugn över mej, det var en otroligt rolig körlektion som gick bra så jag hann inte tänka på nåt annat. Det var skönt. Efteråt var trycket borta och jag kände mej som en ny person bara över att få fokusera på nåt annat än allt som ska fixas i en halvtimme.

Efter detta försökte jag plugga lite teori men jag var nog för trött, gick inte in så mycket nytt + att jag inte tagit med en bok jag behövt för att läsa på sådant jag tyckte var svårt vid datorn.
På teorilektionen däremot lärde jag mej massa nytt och jag insåg oxå att jag inte var äldst längre. :)
Min gamla granne från Jössefors var med idag, han är 3 år äldre än mej, det var kul och otippat att se honom där. När lektionen var slut gick jag trots ond fot hem te päronen där jag sitter nu.
NU har jag tagit helg från det mesta. Ska fixa några saker imorrn som har med literatur till skolan och sånt å göra. Men inget mer pluggande på det sättet.

Nu ska ja pysa!
Tack för mej!!

And just to be with you, I would do anything
There's no price I would not pay, no.
And just to be with you, I would give everything
And I would give my life away.
Third day

image16

Love song - Third day

Varning för lite känsliga scener och vissa får ta det hela som de vill. Andra anar jag kommer ha en stund som ger nåt.

http://www.youtube.com/watch?v=oqWJ4rPzhQA&feature=email



Well I've heard it said, that a man would climb a mountain
Just to be with the one he loves
How many times has he broken that promise
It has never been done.
Well, I never climbed the highest mountain
But I walked the hill of calvary

And I've heard it said that a man would swim the oceans
Just to be with the one he loves.
But all of those dreams, are an empty emotion.
It can never be done.
Well, I never swam the deepest ocean
But I walked upon the raging sea.

And just to be with you, I would do anything
There's no price I would not pay, no.
And just to be with you, I would give everything
And I would give my life away.

And I know that you don't understand
the fullness of My love
How I died upon the cross for your sin.
And I know that you don't realize
how much that I give you
And I promise, well I would do it all again.

Third day

List-sjuk

Hejsan!
Blev listsjuk, egentligen har jag en MASSA på hjärtat denna kväll, men vet inte var jag ska börja och jag vet att imorron kan allt va bortblåst. Så jag avvaktar tror jag...Här kommer listan iaf :)

1. VAD HETER DU? 
Marie Christine Jonsson, trodde tills jag gick i 3:an att det var jag själv som kommit på Christine.

2.VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? 
Blå, med vita ränder i sidorna.

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?? 
Har sökt på Jars of clay på Youtube, eftersom alla mina skivor med dem ligger i Väng och jag sitter vid päronens dator i Arvika. Just nu är det Work som är på.


4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?? 
Var på teorilektion och såg sen på hockey innan jag somnade i min älsklings armar.
 

5. VAD VAR DET SENASTE DU ÅT? 
Pistagenötter


6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? 
Hyfsat varmt skulle kanske varit lite sol om det var dag, men nu är det mörkt.


7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED? 
Svärmor som ville ha hjälp då hon i dagarna börjat plugga på distans :)
 

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? 
Ögon, nacke, helheten. (egentligen är det HUMOR före utseende tror jag?)
  
 
9. HUR MÅR DU IDAG?? 
Jag mår fint, har ont i min fot men hälsan är fin och humöret helt ok.


10. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Vatten


11. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK? 
Smirnoff Ice
 

12. FAVORIT SPORT?
Bandy att spela, hockey att titta på.


13. HÅRFÄRG? 
Brunt med utväxt, har oxå en blond slinga på höger sida som var röd i 4 dagar.  Ett besök hos Marielle före bröllopet är ett måste!


14. ÖGONFÄRG?
Grön-bruna


15. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?? 
Nedgång tror jag....


16. SYSKON Å DERAS ÅLDER? 
Anette 30 (om några veckor), Daniel 35 (om några månader) och Mikael 38 (om några fler månader)


17. FAVORITMÅNAD? 
Alla mellan April och Augusti


18. FAVORIT MAT ?
Mammas lax, mammas köttgryta, tacos och Mathias olika köttanrättningar :)


19. SISTA FILMEN DU SÅG?? 
Va hette den? American gangster lr nåt?


20. FAVORIT DAG PÅ VECKAN?? 
Fredag eftermiddag-kväll
 

21. FAVORITHOBBIES? 
Sitta vid datorn å sjunga lungorna ur mej (till bra musik) så grannen ovanpå börjar göra nervösa ljud kanske? :) 


22. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON? 
Nä, då hade det inte blitt nåt. :)
 

23. FAVORIT LÅT(ar)?
Måste jag välja en? Flera med herr Winnerbäck, flera med Jars of Clay, många med Counting Crows och flera med många andra.


24. SOMMAR ELLER VINTER ?? 
SOMMAR!!!!


25. KRAMAR ELLER KYSSAR? 
Både och på samma gång gärna :) 
 

26. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS? 
Har bara erfarenhet av det tidigare

 
27. CHOKLAD ELLER VANILJ?? 
Vanilj
  

28. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA? 
Har adressen, lite kläder och en halv dator + mej själv ibland hos päronen. Resten finns i Mathias källare och somligt i lägenheten och det är där mitt hjärta finns. Det är där som är hem.

 
29. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER??? 
Tycker om de flesta böcker, men gärna självbiografier, sanna storries och "aha-böcker".

 
30. HUR SER DIN MUSMATTA UT?? 
Har alltid tyckt att det är en ful fråga, den här är svart och det står DELL på, den som är till den halva datorn står det Office på och den i Väng står det Gummihuset på.
 

31. FAVORIT SPEL ? 
Tycker om alla spel i alla former, nästan - utom settlers typ.


32. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Näj, när behöver man kunna det?


33. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN 
Hur korsar man bara ett öga? Behövs det inte korsas med något för att korsas?
 

34. ÄR DU ROMANTISK? 
Tror jag blir mindre och mindre romantisk faktiskt. Men jag älskar övveraskningar, både att ge/göra och få.
 

35. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?? 
Har liiite mer att jobba på men i det stora hela, ja.
 

Dear God, surround me as I speak,
the bridges that I walk across are weak
Frustrations fill the void that I can't solely bear
Dear God, don't let me fall apart,
you've held me close to you
I have turned away and searched for answers I can't understand

They say that I can move the mountains
And send them crashing into the sea
They say that I can walk on water
If I would follow and believe
with faith like a child

Jars of clay

image15



Det är MYCKET nu...

15.41
Hej!

Satt just och tog mej en titt på vår kursplattform itslearning för att se vad vi får för spännande uppgifter denna delkursen. (är inte riktigt så entusiastisk som jag låter). Jag vet att det löser sej till slut och att när man kommer in det så känns allt lugnare, men just nu känner jag mej drunknad i uppgifter som ska göras, livet runt-om och allt med övningskörning och teori och allt. Har nog återigen tagit mej vatten över huvet, men jag tror ändå nånstans att jag kan klara det. Får ligga i, så äre bara.

Sen sist har det bara varit som vanligt, på fredag hade vi gäng-häng å såg vi på hockey, på lördagen gjorde vi verkligen ingenting, hade tänkt åka på online men va så trötta å sletna så vi intog tv-soffan istället. På söndagen övade jag backning runt hörn och lite sådan med Mathias, gick sådär bra eftersom båda va trötta å hungriga och sånt. Gav upp rätt raskt och åkte och åt mat hos svärpäronen. Efter detta packade vi och åkte till Arvika, såg på hockey och sov. Måndag innebar skola för min del och ny arbetsplats i Karlstad för Mathias del. När jag kommit från Karlstad åt jag en sallad på sunday café och sen hade jag körlektion. Fick 80 spänn rabatt föratt Wille va sen, även fast det inte påverkade min körtid. Schyrre! Efter lektionen satte jag mej och pluggade teori tills det var dags för teoruikurs. När den var slut hämtade Mathias mej och vi åkte hem te päronen och såg på hockey och sov. Nu är slutspelsskägget avrakat. Trist men Linköping är verkligen värda en finalplats.

Min dag har varit lugn, var och fick ett nytt recept på piller utskrivet, slapp stolen denna gången! TACK!! Vi pratade om det på skolan en dag, jag och brudarna. Det finns ingen mer pinsam och udda situation än att vara hos gynekologen. Jaja, så äre. Efter jag varit där så gick jag och pluggade lite mer teori på körskolan, lämnade tillbaka lite böcker på biblioteket som jag insåg att jag inte kommer hinna läsa just nu, sen vare hem. När jag kom hit så kikade jag på its och här sitter jag nu och rabblar mina senaste dagar för hyfsat ointresserad publik. :)
Nu ska jag kolla in lite bloggar jag läser, ta ett glas vatten och se på tv samtidigt som jag läser teori. Borde egentligen ta en promenad men jag har en infammation i foten så jag vill inte. 
Hejhej!


In open fields of wild flowers she breathes the air and flies away.
She thanks her Jesus for the daises and the roses in no simple language.
Someday she'll understand the meaning of it all;

He's more than the laughter or the stars in the heavens, as close a heartbeat or a song on her lips.
Someday she'll trust Him and learn how to see Him, someday He'll call her and she will come running,
and fall in His arms and the tears will fall down and she'll pray:
I want to fall in love with You
Jars of clay



Idag längtar jag efter sommar, då får man köra sån här! Inte traktor! Scoter!!
image14 

RSS 2.0