its a lovestory baby just say yes

12.58

Har Lovestory med Taylor Swift på hjärnan idag! Blir glad av den låten.

Det är suuuuperfint väder, varmt, LIIITE blåsigt och massa sol! Göttans!
Hade feber inatt så tror att mitt beslut att stanna hemma var bra, nu är jag dock piggare än på länge så jag hoppas på vändning. :)

I eftermiddag kommer sambon hem, gött! Långhelg!  Lutar åt att vi åker till Arvika imorrn, kom på att då är ju säkert inte tatueringsstudion öppen, men får väl åka dit en annan gång.

45

45 words

Speed test


allergi med feber??

16.13

Hejhej!

Börjar mer och mer fundera på om det inte är allergin som gör mej dålig? Kan inte minnas att jag haft allergi med feber, men vet att allergin gjorde mej riktigt dålig en vår när jag va typ 10-12 år... Har googlat lite men det står olika överallt. Det kliar så gaaaalet i min näsa och jag nyser typ heeela tiden, klara symptom på allergi, men febern då?

Fick två klänningar jag beställt från Gina tricot idag. Supernajs! En röd och vit-randig och en svart. :)  Nästa vecka kommer mitt paket från H&M oxå, beställt nya handdukar och sängkläder och lite kläder.  Har ju månadsfaktura där så jag lägger undan lite från denna lönen och så kan jag ta lite från nästa, då blir det inte så mycket pengar på en gång. :)

I helgen kommer min äldsta bror och hans familj till Arvika, vi ska åka dit och heja på dem en dag. Då funderar jag på att kanske gå in på Hellcat (som Global har bytt namn till) och höra om en ny tid och skiss inför nästa verk till ryggen. Annars får det vänta så jag kan få en tid efter semestern, vill ju kunna sola och bada om det är väder. Japp...får se.

Blir hemma imorrn oxå eftersom febern är kvar, lika bra att ta det lugnt.
Jupp...tack å ajö....

gnällig

17.28

Hade jag varit 2 år nu hade jag troligen varit världens gnälligaste och klängigaste unge. Såååå sleten, otillfreds, febrig och snorig. Mår inge bra alls. Åkte hem från jobbet strax efter 12 med 38,4 i kroppstemperatur. Helt slut.  Sov några timmar på soffan, skönt men är föga piggare.

När ja vakna imorse trodde ja att det var allergin som slagit till men verkar ju mer som förkylning nu.
Blir hemma imorrn med iaf så får ja se hur det går på torsdag.

Händer ju inte så mycket nytt annars.....

hört?

19.43

Vart tog sommaren vägen? Igår vare shortsväder ända tills solen gick ner.. Idag not so much. Blev bättre frammåt kvällen men ändå inte riktigt samma. Man blir fort bortskämd, tyvärr.

Imorrn äre lön. Underbara kronor in på mitt konto igen, inte lika underbara kronor som ska ut samma dag igen, men det är inte så svinmycket utgifter denna månaden så ska inte klaga. Ska försöka sätta in lite mer än vanligt på sparkontot.

Igår grillade vi, fick gå in när vi väl fått i oss maten för då hade solen gått ner bakom vår kulle med skog framför husen och då var det inte riktigt lika varmt å gött längre. Hade dock en trevlig kväll inomhus istället, utan tv. Händer inte för ofta när vi umgås nuförtiden, trevligt med omväxling ibland. Dagen idag har mest varit slapp, varit rätt trött och seg och det var ju som sagt inte så gött å sitta ute heller.

Fick härliga news från en vän ganska nyss! Det tog mej tillbaka och väckte minnen och känslor till liv. Är SÅÅÅ glad för hennes skull och tror att allt bara blir bättre och bättre nu.

Imorrn äre alltså nu vecka igen, en kort arbetsvecka och till helgen får jag träffa äldsta storebror med familj igen. :)
Blir kul!

Nu ska ja snart se på lite söndagstv innan det blir tidig kväll (antar jag, det är ju söndag)


Härligaste

16.18

Hejhej!
Idag har det varit soligt och SÅ varmt....otroligt gött.
Vaknade, åt frukost, åkte till tippen med skräp, till secondhanden med grejer, till mp-maskin på vårvisning (mathias vill kanske köpa 4-hjuling), handla mat,  hem och sanera grillen, ta ut och torka av utemöbler, plantera sista fröna i rabatterna och bara ha det lugnt och skönt. Nu sitter ja å slappar lite innan dusch, ikväll blire grill i Väng.  :)

Haregötthej!

rätt gött

21.32

Föräldramöte över, trevligt hade vi det. :)  Kändes bra. :)  När ja kom hem så städade jag, välbehövligt. Gött att få gjort,
kanske ingen storstädning a'la Rent hus, men det duger finfint åt oss. :)
Då kan vi ägna de fina och varma (enligt diverse prognoser)  helgdagarna åt att få ut möbler, plantera och putsa fönster och bara njuta av dagarna.  Lär säkert bli någon grillning med kall dryck i trädgården för att välkomna våren! Välkommen :)

Japp...är faktiskt ovanligt pigg denna torsdag. Kanske beroende på mitt mixtrande med mina mediciner, skulle bara se om det gjorde nån skillnad på min trötthet, mitt håravfall, mina torra fläckar i huden och min 2 månader sena "lingonvecka" (som M skulle uttryckt det, *skratt*) .  Har ätit lite mer medicin än jag egentligen ska i en vecka och 3 av 4 symptom är ändrade till det bättre. Jag är nöjd. :)  Nu kan jag återgå till vanlig dos och sen be nån tömma mej på lite blod och se om mina misstankar om fel medicinering stämmer, eller om det bara råkat slumpa sej att jag plötsligt mår bättre. 

Man kan ju tycka att jag borde gjort det hela i omvänd ordning det är bara det att jag då måste ta en halvdag med komp (vilket vi i nuläget inte får göra om det kräver vikarie) för att ta mej fram och tillbaka till min doktor i Arvika. Här i no-mans-land finns det bara en läskig människa till läkare som man inte går till om man inte är typ tvungen. Så ja...får väl återgå till vanlig medicinering och se vad som händer. Jag borde väl snart få en kallelse i vilket fall, brukar vara en gång om året frammåt sommarn. 

Life will smile for you

16.02

Hejhej!

Soligt och VARMT har vädret valt att vara idag. UNDERBART!
Har varit hemma i typ en timme och har ätit och gjort mej iordning för kvällens föräldramöte. Ska strax åka tillbaka igen.
Det var SVÅRT att hitta nåt passande i garderoben...Var det inte för trångt/kort så var det för vulgärt, hängde på tork, för varmt eller nåt annat helt fel. Hittade till slut en outfit som får duga, kanske liiiite för uppklätt men ja tyckte det var gött att föräldrarna får se mej i nåt annat än sunkiga jobbkläder med kaviar, messmör, fil, snor, dregel och annat mysigt på. Man kan ju försöka ta tillfället i akt att visa en lite fräschare sida, tänkte jag.

Hade öppningstur idag så det hade blivit en hyfsat lång dag om jag stannat kvar på jobbet tills efter mötet.

Nu äre snart helg igen!  Planen var att eventuellt åka till Uppsala men det känns inte som läge just nu, det är fortfarande så himla rörigt när Mathias är hemma så sällan och grejer och sen borde vi egentligen åka till Småland om några helger igen, det blir så himla mycket åkande. + att ja inte kunnat åka förrän på lördag eftersom jag jobbar imorrn och inte kan ta semester pga kurs.  Eftersom jag inte visste hur jag skulle göra med Uppsala så tackade jag nej till ett barndop jag egentligen borde gått på i helgen...Men sånt är livet, får åka med present till Arvika och gratta i efterskott helt enkelt.

Så planen i helgen från att egentligen ha haft för mycket att göra, blir troligen att vårfixa ute på vår sida av trädgården och att städa lägenheten. Borde VERKLIGEN putsa fönster...Hoppas det härliga vädret håller i sej så kan det nog bli gjort!

Nu ska ja åka..

äkta och ärligt....


Idag skriver Marcus Birro i sin blogg:

Jag hade kunnat hålla tillbaka... Eftersom jag vet att vi lever i en tid och i en värld som straffar människor med stora drömmar när dessa drömmar inte slår in. Det ser fånigt ut att längta öppet och tydligt. Det provocerar. Ingenting provocerar internets utmarker så som uttalad svaghet. Människor står redo med sparkar och slag. Som gamar vakar dem.
Men jag valde att vara öppen och ärlig med den där känslan,..., trots vår ständiga rädsla och skräck som inte lämnade oss för en enda sekund, så lyckades vi och vann den största segern som går att vinna i den här världen.

Jag är stolt över att vi ställde alla dörrar på vid gavel. Jag är stolt och glad att vi satsade allt vi hade i en enda öppen giv och såg hjärter ess dundra ner i bordet.

Detta är något jag tänkt på ett tag. Jag är ju ganska öppen i den här bloggen, men så finns det saker djupt där inne som lixom inte hittar ut hit. Som inte har en naturlig plats här i bloggen, en begränsning. Jag bryr mej inte så värst om andra folks åsikter, det är inte däri det ligger. Jag står för vad jag känner, tänker och tycker. Men hur skriver man om saker som på många sätt rör andra, utan att trampa på tår, utan att pressa och såra? Undrar om det ens är möjligt. Men jag tror att "saningen" skulle göra mej lika fri och stolt som den gjorde Marcus Birro, den där dagen när han bestämde sej för att skriva det där som rörde sej djupast inom honom.  Ja...det är svårt.


så fantastiskt trött

19.03

Hej!
Idag är jag såååå trött, sov så dåligt natten som var och idag har jag mest gått runt som en zombie på jobbet.
Mathias är hemma iaf, det är ju trevligt. :)  De skulle flytta tillbaka hans maskin te Deje igen så han behövde bara komma direkt dit imorrn. Själv har jag som sagt jobbat och sen jag kom hem har ja typ ätit mat, duschat och sen legat utslagen på soffan. Funderar på om det är nån bacill på g igen, snorar, lite ont i halsen och är allmänt frusen.. Hoppas det inte är nåt mer än trötthet.

Helgen har annars varit bra. Fredagen bjöd på lite Vänghäng, trevligt. :)
På lördagen var vi hos Mathias bror med fru och hjälpte dem att måla huset, tvätta garaget, ta ner en en, köra skräp till tippen och annat sånt där jox. Årets första grillning och planering inför dränering i sommar. Mathias hade ont i nacken när han vaknade denna morronen och har haft sen dess typ, men det börjar gå åt rätt håll igen nu.
Igår var vi i Sôcka nästan hela dagen, grillade igen och bara hängde. Hade tänkt att spendera mer tid utomhus men det blåste så surt så vi gick in rätt snart.

Jahapp....inte mycket nytt annars. Nu ska ja snora vidare...

kunde inte...

...hålla mej...16.19 :)



Ignorera ful bild och att det inte syns SÅ bra hur frisyren ser ut egentligen :)  Det ni ser är den delen av huvet där det är som längst iaf.....

Ikväll är ett av mina brors-plast-barn med på sjukhuset på 3an....det lär ska ses. :)
Nu återgå till tvätthögarna....
Kramen

billigaste ever

18.05

Hejkon bejkon! :)

Idag va ja hos frisören, billigaste ever. Fick klippning, avfärgning, färgning, shampo te mathias och ett sprayvax för 749kr. :)  Eller det kostade mer men det var vad jag betalade efter att jag lämnat presentkortet från mathias och en rabattkupong för att jag är "ny" i kommunen. :)

Nu till the cut :)  Hahaha....stenkul. Jag lämnade henne fria händer, tycker det är spännande att se vad de gör när jag gör så. Man får oftast frisyrer man aldrig kommit på själv. Efter att vi pratat lite så frågade hon om jag sätter upp håret mycket. Jag sa att jag gör det på jobbet för att få det ur vägen men att jag inte behöver ha nån längd just för DET ändamålet. Men då klipper vi kort då sa hon. Jajemen tänkte jag.  Sen började mina nära 3 decimeters testar ramla mot golvet, insåg snart att kort verkligen är KORT! :)   Hahahahaha....men ja tror ja gillart. Kort......KORT bak och lite längre mitt på huvet som jag kan lägga på vilken sida jag vill. :)  Något som en som heter Lantz troligen skulle kalla för flatfrisyr. Själv tycker jag att ja ser ut lite som syrran, fast tjockare då. :)

Japp...bild får nog dock vänta lite. :)   Mathias vill nog gärna se innan jag visar resten av världen. :D

pics

20.11

Har fått lite undringar om bilder, men inte fått mej för att lägga ut så mycket. Orkar inte fixa så mycket med det här när ja ändå har en bilddagbok. Vet dock att en stor del av mina läsare inte har tillgång till den så jag lägger ut lite från vår fjällresa och andra påskbilder. :)



The skidåkare har paus


the skidor har oxå lite paus



Man behöver inte direkt svälta när man är på semester med svärisarna. En kväll åt vi på Peppes pizza.


Ett måste är då att avnjuta en Oreo-dream till efterrätt. 4 lagers chokladkaka, med krossade chokladkakor och vaniljglass. Den bästa efterrätten ALLA kategorier....tätt följd av brylépudding då. :)


Ledigheten bestod oxå av en massa looooooove och kvalitetstid med älskade, finaste M.


En del tid spenderades oxå i stugan Jotunglytt i Yddin, med SM-slutspel på webtv, korsord, vila och pååskekrim på norsk tv. :)


Väl hemma igen spenderades påskhelgen i familjens tecken på alla möjliga sätt och vis. Har dock inte frågat syskon, svågrar, svägerskor, syskonbarn och andra om ja får lägga ut bilder på dem så jag lägger bara ut en på mej. :) Påskaftonen avslutades med singstar med 3 av 4 Jonssons-syskon och våra bättre hälfter. :)





Idag var det tillbaka till juvelerna på jobbet. En bra dag. Påsklovet märktes av ganska väl idag, 6 små hjältar hade vi. Skönt för dem som inte får nåt lov att ha en dag att bara vara, njuta och leka lite mer "fritt" än när de har 14 andra som ska leka med samma sak samtidigt. Om man ska hårddra det...

Imorrn äre tidig tur och frisörbesök. :)

gräsänka igen

22.30

Hejhej!

På fredagen åkte vi hem, hade tänkt att ta en skidtur först men Mathias som ärvt min förkylning orkade inte och jag hade ont i låret så mej kvittade det. På kvällen packade vi upp och tvättade sen kom Lennart förbi en sväng.

På lördan var vi i Arvika och umgicks med delar av min familj. 1 och  4 årskalas på dagen och singstar med syskon och partners på kvällen. Najs dag i solen och kul kväll :) 

På söndan bytta vi däck på bilarna, jag bytte nästan alla däck själv på min. Fick lite hjälp med två så det skulle gå lite snabbare så jag skulle hinna åka och handla. På kvällen bara slappade vi. 

Idag har vi haft familjedag nr 2 med Mathias familj, åt mat,promenerade till Skåkene för att mata och titta på djur, fikade och sen åkte vi hem. Mathias packade och åkte för några timmar sen. Back to reality, tur att det snart är helg igen.
Imorrn jobbar jag sen tur med jour, vet inte riktigt om det innebär halv 7 än, det lär märkas. På onsdag ska ja klippa mej, blir göttans. Se om frisören har några sköna idéer angående färg och frisyr :)

Har varit en härlig ledighet, både just ledigheten och all tid tillsammans. Har en sån skön känsla inombords, livet är gött att leva.

Nu ska ja snart ta kvällen, blir konstigt att sova ensam igen....
Kram å godnatto


lårkaka

20.44

Hejhej!

Idag var vi ute på fjället igen. Prima väder, finfina spår och svärfars supervallning gjorde färden riktigt bra. 1,2 mil skidade vi och jag var inte sleten förrän sista halva kilometern.  Då var jag rejält kissnödig, hade en blå tå och en fin lårkaka. :)
Är otroligt nöjd faktiskt, inbillar mej att en crosstrainer vore maskinen för mej?!

När vi stannade för att fika så tog jag av mej skidorna och klev ut i snön, där fanns ingen skare. Jag trampade ner mej i en grop som var lika djup som mina ben är långa (korta). Påväg ner slog jag i mitt lår i skidan som låg bredvid. Resultat: blått och grönt lår med en lite hårdare yta än vanligt. Jag gjorde en Marie så att säga. :)  Höll på att aldrig ta mej upp igen.
Det var underhållande för resten av sällskapet. :)

På eftermiddagen åt vi mat och slappade med korsord och prima musik ifrån datorn. :)  Sen kom två andra som ska hänga här med svärisarna när vi åker hem imorrn. Så de har skidsällskap när vi åker hem. :)

Hem, dit far vi imorrn, ska bli gött men tror jag kommer längta efter skidåkning faktiskt. En fin motion för mej det.
Ska bli gött å komma hem med, en dag åker vi till Arvika för att träffa syster med familj som är hemma. Blir supernajs.

Nu ska ja återgå till att va så social jag orkar med såååå trött kropp och huvud....
Hejhej

skolkar

10.34

Hejhej!
I fjällen är vi...Japp...Hittills har vi ätit, ätit, sett på påskenötter, sett på hockey, ätit, ätit, löst korsord, ätit,sovit, ätit, sovit,åkt skidor och bara haft det gött. Jag har oxå varit massa förkyld och haft ont i halsen, stoppade in en panodil innan jag stönade mej ut på fjället igår. Så idag tar jag en vilodag både pga förkylningen och gaaaalen träningsvärk i baksida överarmarna och nacken.

Japp.....i kväll blir det en tur till Peppes pizza, how lovely. Lääääängtar efter Oreokake....och pizzan såklart. :)
De andra drar ut nu men ja ska stanna här och bara ha det lugnt och gött, det snöar otroligt mycket idag. När vi kom hit var det vår tillochmed här...men igårkväll kom vintern tillbaka...Japp....

Nu kan FBK va en match från sm-guldet. SÅ gött!! En spännande match igår, framförallt sista perioden och förlängningen.

Hejhej

a penny for your thoughts

10.51

Ett vackert uttryck tycker jag.....att man är villig att betala (om än bara en penny) för att får veta vad som rör sej innanför någons skal. Beautiful.  Eller beautiFUEL som nån sa igår...*skratt*

Helgen har varit bra! Hockeyhäng på fredag. Otroligt rolig match med finfint resultat - love it!
På lördagen gick vi upp rätt sent, hade en typ 3 timmar lång brottningsmatch och allmänt skojbråk. Tur att vi beter oss så vuxet i detta hemmet. Några ömma muskler och blåmärken senare så hör vi ett skumt HÖGT ljud och sekunderna senare ringer granne, a k a hyresvärden, in och säger att vattenpumpen kraschat. Så nu har vi bara sjövatten i våra kranar, funkar finfint till allt utom att dricka och laga mat. Men det har vi fått en dunk till. 

*sjunger lite: "Det är vattenpumpen Gerd, det är vattenpumpen Gerd, det är vattenpumpen som har slutat gå.
Inte ska vår vackra värld, rasa samman lilla Gerd, för en vattenpump det måste du förstå."

Efter denna incident fick vi åka upp te svärmor med tvätten inför fjällen-resan. Var där ganska länge, fick middag, tvättade, brände lite filmer, Mathias tvättade bilen och lite sånt. Sen gick vi bort till svär-morföräldrarna, där svärmorfar hade varit och köpt ny bil. Den fränaste gamlingen jag känner köper ny bil på typ sitt 90:e år eller nåt.  :D
Sen åkte vi hem och diskade och plockade lite och tog sen med min cykel tillbaka till svärisarna, pumpade den och hämtade sista tvätten. Gick/cyklade sen hem och duschade och gjorde oss iordning för en tur till Lennart. Spelade kort och lyssnade på en massa bra musik, ett trevligt häng. :) 

Vi fick oxå äran att se Hilding sparka för första gången, alltså första gången för OSS, inte för honom/henne. Häftigt livet är ändå. :)   Hade dock varit bra om min kropp hittade sin egen rytm, eftersom alla runt mej (som jag träffar oftast) är gravida eller typ i klimakteriet så hittar inte min kropp nån klocka att följa efter. Om den inte skaffar sej en egen snart så börjar ja tro att ja är sjuk eller nåt, hur himla sen kan man vara utan att det är nåt sjuk? Och NEJ, jag är inte gravid, har bara en kropp som är en copycat men inte har nåt att kopiera.

Idag är Mathias på UR och jag ska åka och handla det sista inför resan, i eftermiddag är det hockey. Fjällen får alltså vänta tills imorron.

Tack å ajö!

svårt

17.41

hej!
Har i flera dagar,...veckors tid tänkt på hur det är med min kontakt med mina päron. Sist jag pratade med dem var runt alla hjärtansdag. Det är senaste gången vi hade någon som helst kontakt. Men ring då, kan man tänka. Ja....jo...men...

Det är i sånna här situationer som allt bra ja lärt mej och insett hos Maud bara försvinner.
Jag VET att mina föräldrar älskar mej, det måste de ju...väl?
Jag kan acceptera att de är som de är, jag kan acceptera att de är dåliga på att höra av sej och att det smittat av sej till mej. Men jag tycker ändå inte att det är för mycket begärt att de ska ringa nån gång ibland...då skulle jag oxå ringa lite oftare. Jaja...

Annars kom rektorn till jobbet idag och förvarnade om varsel för de anställda barnskötarna. Kan inte säga så mycket mer om det just nu och helt vad det innebär för mej vet jag ju inte riktigt.  Det kan lika gärna innebära arbetslöshet som tillsvidaretjänst just nu...Bara att vänta och se....känns lite läskigt och taskigt att skriva men jag känner mej hoppfull. 

Ikväll äre hockey!!! Ikväll vinner dom!! Japp....Blir hockey-vänghäng med äppelpaj och göttigheter. :)
Ha en fin helg!! KRAMKRAM

snälla och rara, helt underbara....

Hipp hurra! För här kommer bumbibjörnarna!
17.56

Hejhej!

Har precis fixat en skiva till änglarna på jobbet. Idag när vi planerade så kom jag på att jag skulle fixa lite "rockiga" låtar åt dom att dansa till och så. Vi har ett barn som sjunger "Håååll om mej släpp inte taget ooooom mej, är som förhäxad aaaav dej" hela dagarna så den låten fick en given plats. :)   Får se om det är lika uppskattat som jag hoppas imorrn. :)

Fick ett roligt sms av min ena bror idag.....mn lovely brorsdotter Ida hade idag satt:  "Jag önskar att jag var en ninja." SÖÖT! :)

Jahapp....pipet gav sej igår strax innan jag gick la mej på kvällen men har varit lite lomhörd och haft nåt slags tryck i det örat hela dagen idag. Är glad så länge det inte piper.

Solen har lyst så underbart i flera dagar nu! Igår och idag har det varit så skönt ute, bara njutit :) Imorrn börjar min semester som pågår ända till tisdag den 14. SÅ gött :) 

Japp.....inte mycket nytt annars egentligen.
Ha det så fint!

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

(föreställ er ett pipljud så högt på skalan att det knappt hörs och att det är såpass starkt att andra ljud drunknar lite i det)

21.15

Har ni föreställt er klart? Det är det ljudet jag har i höger öra och har så haft sen typ klockan 10 i förmiddags. 
Idag var alla barnen inne på förmiddagen, dels pga av inskolningen av tvillingar som (tydligen?) kräver två personal, vilket gjorde att den 3e personalen (tydligen?) inte kunde ta med resten av gänget ut, och dels pga att vår lekplats varit täckt av is vilket gör att våra småttingar inte kan röra sej utan att slå sej gula och blå.

Kontentan är att vi hade alla barnen inomhus på förmiddagen och ljudnivån var därefter, 5 vuxna (3 personal, 1 förälder och 1 specialpedagog på besök) och 9 barn.  Jag sitter med några barn och leker med bondgård och djur och plötsligt knäpper det till och alla ljud blir för nån minut alldeles dova och grötiga, snart byts detta ljud ut mot ljudet ni tidigare föreställt er. Sen dess har ljudet stannat där,  det är lite mindre i omfång utomhus och i tystare miljöer men ökar inomhus och i högre ljudnivåer.  Jag hoppas innerligt att det inte är tinnitus och att det isåfall är i ett stadie där sinneshåren inte är av utan bara böjda så att de kan resa sej upp igen med tiden. Blir nog fantastiskt bra med semester te veckan så att jag får vila öronen lite, imorrn har vi ju dessutom halvdagsplanering vilket oxå räddar lite.

Japp, annars var som sagt specialpedagogen på besök igen. Ååååh vad det gör mycket med mej när hon är på besök, hela jag bara intar specialpedagogiskt mode, för att inte tala om diskussionerna som det ger oss i arbetslaget..LOVELY! När jag gick promenad på rasten så kände jag mej faktiskt som en duktig pedagog, som att jag har saker att ge de här barnen, den här arbetsplatsen. Är SÅ glad att jag får vara med och göra det här, får vara med OM det här. Varje gång jag träffar henne så blir jag mer sugen på att läsa vidare sen. Men samtidigt vet ja att det kanske inte passar in i livet. Jaja....måste jobba ett tag till först...får se sen.

Annars äre slutspelsfinal om det undgått nån. Alldeles för en stund sen så var jag rätt hoppfull då Jörgen Jönsson fixade till 1-2.....men precis när man börjat hoppas så slår grisarna från HV71 in 3-1......Dret!   MEEEEEN!!!! precis nu 4-1 oxå!  :(
Jaja...det finns tid än.....kom igen nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej

RSS 2.0