mäh!

20.28

Inte lite jag stör mej! Igår skulle Adam Tensta spela på bryggan, vi tyckte att det var en MINDRE bra avslutning på brygg-sommaren och gick därför dit förra helgen. Jag var iofs lycklig över det då jag fick se Broken door. MEN idag fick jag på ganska många sätt reda på att Tensta ställt in. Istället spelade Melody club, som jag missade sist de spelade i Arvika för att jag var sjuk. WHY?!!! Varför fick jag inte reda på det FÖRE?!! Sånt är livet - hårt mej orättvist.

Helgen har annars varit lugn och skön.
Fredag: fortfarande sjuk, pallrade mej iväg och handlade mat, på kvällen bara slappt vid tvn. Lite besök av grabbarna grus en stund. Såg på gamla roliga Galenskaparna-grejer på Youtube.
Lördag: mathias hjälpte Sôckingarna att mura skorsten, åkte dit frampå dagen och spenderade dagen bland hönor och getter och folk. Kvällen återigen lugn framför tvn.
Söndag: Slappade lite, gjorde lite mat inför veckans matlådor och fix, åkte till bror som fyller 35. Grattis! Åkte sen te mor och far och hämtade lite saker som stått kvar där. Handlade lite och tog ÄNTLIGEN kort till mitt körkort, får väl tillbaka och får göra om IGEN men.  Sen har vi typ kommit hem och ätit lite. Snart blire sängen.

Jobbar mellan 10 och 18.30 imorrn så behöver egentligen inte lägga mej så tidigt men Mathias ska ju upp så tidigt och det är trevligt att sällskapa medan han ändå är hemma..

Med andra ord ska jag gå härifrån nu!
Godafton

andning ett privilegium?

11.33

Är att andas något som bara är till för vissa?  Den frågan ställde jag mej inatt när jag spenderade en timme sovande i sittande ställning. Mycket obehagligt, hur jag än harklade, svalde och hade mej så var det en otäck hinna av tjockt slem som täckte hela munnen och halsen.
Somnade till slut liggande och när jag vaknade i morse så hade jag en mer "normal" förkylning.
P på jobbet ringde och väckte mej, hon bestämde att det var bättre att jag vilade en dag till och inte kom och smittade dem imorrn även om jag KANSKE orkat. Inser nu att jag nog inte orkat i vilket fall. Hon tröstade mej med att både hon och jag kommer åka på några sånna här dunder-nitar innan det är över. Ingen av oss ha ju vart i kontakt med barn på rätt länge på det sättet. De har rätt giftga baciller de små liven. Snart är jag nog immun mot allt, då är jag frisk igen :)

Ligger nerpackad i soffan idag oxå, tv och dator är bra medicin. Eller iaf bra bedövningsmedel.

Ha de gött!
Kramen

sjuk

09.50
Hej!

Hemma å sjuk idag, inte helt oväntat efter gårdagens stickningar i halsen. Vaknade vid 5 i morse och ville helst inte svälja, täcket var klibbat mot mej. Tror febern lagt sej just nu men snorar och halsen känns inte så sköj. Riktigt dum dag att vara sjuk på, mitt inskolning, kurs och områdesmöte. Men har bestämt mej för att inte ha dåligt samvete, är man sjuk så är man faktiskt. Hoppas det är bättre redan imorrn.

Har betalat räkningar iaf, känns gött. Inte så mycket på skulden som jag trodde, fick inte för Mathias. :) Han ville att ja skulle ha pengar att leva för med. Men betalade några tusen iaf, riktigt bra.

Nu ska jag vila vidare. kramen

ont i hals

19.15

Hejhej!

Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen, gick bra under dagen men till mellanmålet hade den ökat. Jobbade ju först mellan 7.15 och 15.45. Vid 16 hade vi APT till 18. Nu är jag lagomt sårig i halsen men känner mej inte sjuk så.  Imorrn blire jobb - områdesmöte - jobb - kurs -hem. Lång dag då oxå. Inte så många lyft och så dock eftersom jag går sen tur den tiden jag är där. Det är den bästa.

Idag fick jag en puss när härliga ungen gick hem. Han är verkligen den härligaste lille figur ni kan tänka er! Helt underbar på alla sätt och hans utveckling och allt han lär sej syns från dag till dag. Jag VET, jag FÅR INTE ha favoriter. Jag tycker SÅ mycket om varenda barn på mitt jobb, de är alla härliga, charmiga och söta så man vill äta upp dem. Men vissa bara konectar man med som jag gjort med Honom. Så FIN! Min lilla vän!

Japp.....imorrn äre lön! Räknar nästan timmarna, SÅ mycket pengar ska ut. Men det gör lixom inget för det kommer faktiskt in nåt med, för första gången på flera år äre över 10.000. Ungefär 10 000 ska oxå ut men som sagt. Är rikare bara av att bli av med skulder och få betala bilförsäkringar och grejer.

Nu ska ja slå mej ner ve tvn och tömma huvet lite.
KRAMEN

nytränad

20.14

Slösurfade och zappade en stund, sen hoppade jag faktiskt upp på cykeln. Är nöjd me mej själv, denna veckan kanske de kan bli lite fler gånger än innan. Rätt mycket kvällsaktiviteter och jobb, men kanske. Gött att de blev idag iaf.
Eftersom det legat nere hela sommarn och ett tag före det så är jag nere på 1 mil igen, men jag är glad för det lilla. Ska ta å skaffa tebax lite av min självdiciplin har jag bestämt. :)

När jag stod i duschen kom jag på att jag och Mathias ju har årsdag under veckan. Ska inhandla nån överraskning när jag får lön har ja bestämt. :)  6 år nu minus 10 månaders paus. Japp.....

Blev trött nu, rätt bra det. Då somnar jag gött sen. Går mellantur imorrn och efter det APT. 
JAja....

Hejdå

planera

17.32
Hejhej!

Idag har vi planerat på jobbet, hela dagen. En bra dag och vi har fått så mycket gjort! Himla bra! Hela denna veckan är full av saker. Enda dagarna jag är hela dagen på förskolan är tisdag och fredag. Annars är det fortbildning och områdesmöten, träffar med rektor och APT. Massa pyssel helt enkelt.
Trist att missa så mycket tid med barnen och speciellt när vi är mitt uppe i inskolning av 2 barn. Tappar mycket på en veckas halvt varande där.

Solen lyser och det är härligt att sommaren får vara liiite längre. Öste båten igår och insåg att bada lär det inte bli nåt mer i år, SVINKALLT. Men man kan njuta av solen iaf. Innan höstrusket - blä.

Ensam några dagar igen nu, sånt är livet. Tomt men känns lite bättre nu än innan, börjar väl vänja mej kanske. :)
På onsdag är det lön oxå, sååååå härligt!! Har massa räkningar och försäkring och grejer som ska betalas och en del av skulden te Mathias och så men gött ändå med pengar.

Nu ska jag ta och slappa lite. Precis vad jag har lust å göra nu.
Bara slösurfa lite och zappa lite på tvn samtidigt.

Hej

Riktigt roligt

15.06

Hej!
Igår var det RIKTIGT roligt. Mycket roligt folk och bra musik och bara kul. På bryggan spelade fantastiska Broken door som jag verkligen gillar. Det var inte så mycket folk just där men de spelade lika bra ändå. :)

Nu ska vi åka och ösa båten sen blir det till Töcksfors och lyxa oss med pizza. :)  Efter det ska vi en tur till Sôcka.
Ha de gött!
Kram

joline, joline, joline.

22.12
Bra sällskap och bra musik!
Ville bara säga det!
Hej!

kombination

11.15

Hej!
Min nacke är kass.....har "bråkat" med Mathias hela dagen och det i kombination med att lyfta barn hela veckorna gjorde nog att det ska knäck. Gjorde en lite hastig rörelse när vi brottades, smärta!
Jaja....det släpper väl, men är ju kul om man kan vrida huvet åt alla håll. Typiskt mej!

Ikväll äre iaf som sagt le brygg! Verry najs tror jag! Solen skiner här, inte så varmt i skuggan men somrigt ändå..
Vet inte riktigt vad jag ska ta på mej, får leta lite i garderoben. Ska nog kosta på mej att fixa naglarna oxå, ett bra tag sen.

Ska ta fram bacon me, ska göra hemgjorda grillade hamburgare idag. Ska prova nytt recept som jag såg på Grilla! häromkvällen. Jupp...

Ha en härlig helg allihopa! KRAMEN

normalt

21.24
Är det normalt att utveckla fobier i vuxen ålder när man inte haft några tidigare i livet?

Något som alltid följt mej är höjdskräck och min totala livrädsla för tvestjärtar (som jag för övrigt drömde mardrömmar om häromnatten). Men nu kommer fisk-fobi, eller snarare stora fiskar eller andra varelser som gömmer sej där under ytan. Eeeek! Nu kommer även rädsla för åska och mörker.  Nån som har nån hemmasnickrad förklaring a'la Freud?
Det känns sjukt otäckt att åskmolnen lurat bakom knuten sen jag kom hem från jobbet och att jag ska sova själv inatt när det troligen kommer. Dislike!

Jaja.....snart äre iaf helg, som ja skrev i förra inlägget. Mycket gött! Mathias kommer hem imorrn eftermidda och för några dar återgår livet till det normala, egentligen är det väl att vara ensam som är mest normalt, men inte det mest önskvärda.  Jösses vad jag dillar nu...bara skriver som jag tänker.  Kontentan var iaf att det är gött att det är helg och att han kommer hem några dar igen.

Jaja...nu ska ja snart knyta mej....e ju upp tidigt imorrn igen.
Trevlig helg!
Kramen

ajabaja

13.13
Inte blogga på jobbet,...men har faktiskt rast så jag kunde inte låta bli.
JObbar några timmar till, stänger idag men det var inte barn så länge. Blir fint. Sen hem och dammsuga och tvätta och lite sånt så man kan ta helgen när man går hem imorrn. Har bytt lite tider idag och imorrn så imorrn får jag tidig fredag, IGEN. :)

På lördag blir det troligast utgång. Ska bli jätteroligt! Inte varit ut på hela sommaren och inte varit på bryggan sen i fjol, blir kul. Broken door spelar,  väldigt najs.

Solen skiner faktiskt idag och det är otroligt vad det gör för välbefinnandet. Känner mej SÅ mycket piggare och gladare. VIsst tänker jag fortfarande på allt men nu är jag i det läget där jag faktiskt kan slå ifrån mej när det kryper för nära. Det kanske å andra sidan inte är så bra i längden men just nu äre gött. Det känns inte som tunneln är så lång och mörk när man faktiskt KAN SE ljus nånstans.


Idag har det varit en otroligt härlig förmiddag på jobbet, vi hade så roligt jag och kidsen.. Jag och 3 grabbar låg på golvet i en enda hög och bara skrattade. De är underbara! Det var ormar och bollar inblandade och vi skrattade tills vi hade ont i magen - åtminstone jag.


Nu ska jag vila lite mina sista minutrar av rasten. Friska tag inför eftermiddan.


en ljusning

22.15

Måste ju skriva lite positivt med så ni inte blir helt uttrööööööökade.
Känns bättre nu, än på riktigt länge. Vet ju inte hur länge de håller i sej men JUST NU känns de bra.
En god vän hörde av sej och man känner att man betyder nåt för nån. Prata lite me Mathias me och han har en del bakom pannbenet den där. *ler*

Imorrn börjar ja 9.30 så jag har sovmorron. Känns så gött, även om ja jobbar te 18.00 så äre gött å gå upp lite senare.
Försov mej ju imorse, glömde ja ju säga. När Mathias åkte skulle ja ställa om klockan, men istället för att ställa den på 06.10 så ställde ja den på 16.10. Vaknade 10 i 7 men va på jobbet bara 12 minuter för sent så de gick bra ändå.
Jobbade igen det lite på eftermiddan eftersom ja va tvungen att  byta en blöja precis innan ja skulle gå åsså tog ja kortare rast.

Nu ska ja iaf stänga ner datorn och känna på tystnaden och hur det är att inte ha en skärm i ögonen några minuter innan ja lägger mej. Godnatto!

Silence, I kill you! I am a terrorist, a terrifying terrorist.
Ni som inte sett Achmed - sök på Jeff Dunham eller Achmed the dead terrorist på Youtube och få en ROLIG stund!

trött nu

19.21

Hej!
Är trött på att känna såhär nu.....så många trådar att dra i och så lite ork.
När ja är på jobbet är allt under kontroll, jag kan fokusera på annat och glömmer allt för ett tag.
När jag kommer hem kryper allt på
* Gammal, gammal smärta
* Ny smärta
* småsaker

Detta är som mitt livs längsta pms - utan pms...förr har det alltid funnit ljus bakom allt. Nu är det som att tunneln bara fortsätter framför mej, dåligt med ljus där inne. Det låter fruktansvärt mörkt och jag låter troligen ganska destruktiv.
Det är inte så illa, jag lever, tar mej igenom dagarna och kan skratta emellanåt. Men jag är inte lycklig om ni förstår vad jag menar. Och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att bli det. Det känns som att vilken tråd jag än drar i så fortsätter bara tunneln. Den här hösten lär bli lång om höstdeppandet börjat redan och värre än på många år.

Jag är så tråkigt att lyssna på nu (läsa), jag vet det. Men jag får det inte ur mej om jag inte får skriva.

Annars rullar allt på på nåt vis....med mej lite på släp.
På fredan va Lennart och Jan här en sväng. På kvällen slappade vi bara.
På lördan så var vi på kräftskiva hos svärisarna med massa gamla vänner till familjen. Det var trevligt och pratade mycket jobb och annat med Petra. Riktigt bra kväll för själen.
På söndan va bror Daniel och syster Anette med familjer här en sväng. Riktigt roligt att träffa dem igen, allihopa. Och barnen är bäst!
Fick bilder på Molly så nu kan jag sätta ett kort på henne i hallen med de andra syskonbarnen. Nu behövs bara förnyade bilder på de andra fyra. (present-tips)  :)

Nu ska jag återgå till min ensamma kväll. Önskar han inte var borta så mycket.
Kräm

ensamhet

22.47

Har du känt dej sådär sjukt ensam nån gång - även om du faktiskt har allt?
Sådär så det värker i själen och det känns som att du inte har nån enda när det krisar. Som att alla runt omkring bara är där när solen ler mot en. Som att folk vänt en ryggen och de som är kvar har man vänt ryggen åt själv.
Som att du tar på en mask som inte har en enda spricka, men där inne är allt bara trasigt....

Det gör ont att bli vuxen för tidigt och att göra det på egen hand. Det gör ännu ondare när du flera år senare inser att du gjort ett dåligt jobb och inte alls är vuxen - på lång väg.

Bättre imorrn? (har hoppats länge i veckor) - nu sömn.
Godnatto

snaaaaaart helg

21.15

Hej!

Har lugnat mej lite efter gårdagen. Har haft en bra dag på jobbet, ungarna börjar hitta sin plats efter sommaruppehåll och har idag varit både högt och lågt. Mest högt. :)  Det är sköna små filurer.....ett helt GÄNG 2-åringar. :)

Imorrn ska vi ha informationsmöte inför inskolningar som börjar på måndag. Jag ska vara ansvarig för ett av barnen, det är lite läskigt. Inte själva inskolningen, det går nog bra men just mötet imorrn. Ja har ju knappt hittat min plats själv och vet ju egentligen inte så mycket om hur vi jobber. Blir nog mest min kollega som får prata så får jag flika in med det jag har nån koll på. Har ju inte ens planerat och bestämt hur vi ska ha det med mycket saker än. Är lite bakvänt alltihopa.

Jobbar till halv två för jag har en timmes friskvård på eftermiddan och tar ingen rast. Ska bli skönt att sluta lite tidigare. Så SKÖNT med helg och att Mathias kommer hem. Tycker faktiskt att det är lite jobbigt när han ligger borta såhär. Man hinner inte landa och uppskatta varandra innan han ska åka igen.
På fredag är båda bara sletna och lättretliga och orkar lixom inte riktigt med sej själv ens ju, lördag är det alltid nåt som ska fixas och på kvällen är man oftast social med vänner eller så. Hem och somnar innan man lagt huvet på kudden. Söndag är mest ångest för att allt redan är över och för att man ska va på varsitt håll i en vecka igen.
Ett sjukt liv egentligen, inget jag önskar långsiktigt. Han hade iofs haft samtal med chefen idag och skulle troligen få börja jobba på ställen som jobbar in fredan. Det gör mycket, bara att han sover hemma fler nätter än han är borta.

Livet som vi skapat oss här i Sverige (eller andra skapat åt oss?) är egentligen underligt. Man måste jobba för att få pengar så att man kan leva och det finns lagar och regler som gör att du spenderar mer tid på ditt arbete än i hemmet ibland. Var är livskvalitén i det?  Fick jag välja finns så det så mycket jag skulle prioritera framför arbetet om man bara visste att ekonomin skulle gå runt. Jag kan känna ibland att man inte ens har tid att kramas tills man känner att man är klar, eller allt ens se på varandra. Det ska hända nåt hela tiden och helst flera saker samtidigt.
När inser människor att det inte är värt det? Att man måste leva, inte bara stressa, jobba, greja och fixa och vara andra till lags. När börjar man bry sej om sej själv och de som står en närmast?

I vilket fall äre helg snart som sagt, då väntar möjligt häng med syskon och ev föräldrar(?). Kanske i Arvika, kanske i Väng. På lördag eftermiddag-kväll ska vi kanske på kräftskiva hos svärisarna med en massa gamla vänner till den familjen. Får väl se vad det blir av allt och så.

Nu ska ja plocka fram lite grejer tills imorn och greja lite. Sen blir det sängen. Är trött och imorrn äre upp före 06.
Puss å hej!

trodde jag skulle bli skogstokig!!

17.20

Hej!
Måste bara svara syrrans inlägg......vet att de finns som runda än, kryptoniterna, men det är inte karamellkungen som har de RIKTIGA, de där som fanns på godishuset som gula och blå oxå.
Karamellkungens är de där med lite fesig smak som inte ALLS är av samma kaliber som de ÄKTA. :)

Nu till det jag skulle blogga för....
Idag har jag varit på fortbildning,........JA efter 1½ vecka. Himla bra upplägg...Nä  men det var en intressant dag och den har gett mycket både glädje och kanske framför allt förskräckelse.
Det finns en lärarkår ute i Sverige idag som ärligt talat skrämmer skiten ur mej!! Hur KAN MAN säga att man har (jag citerar) "förfärliga skitungar" i sina klassrum?!!   Hur frustrerad man än är och hur trött man än är på sitt jobb och respektlöshet får du ALDRIG säga att dina elever är något liknande!!!!
Når du dem inte får du prova alla andra sätt du inte redan provat och räcker inte det får du ta hjälp från psykologer eller specialpedagoger! Det får inte gå så långt! Du är en vuxen i deras liv som ska bemöta dem med respekt och som alltid ska visa glädje över det dom är.   Nu kommer jag få en massa arga kommentarer om ditten och datten och jag vet allt det där med hur ungdomar beter sig idag och allt sånt där. Men jag tror att om man bemöter dessa trasiga människor med respekt och är beredd att ge av dej själv för att få något tillbaka så får man detsamma tillbaka.

En annan sak som upprörde mig under dagen var trångsyntheten!! Hur kan man tro att elevers svårigheter att lära sig olika saker endast beror på eleven och dess hemmiljö?  Man måste inse att man har en enormt stor roll i sitt klassrum och att man har all makt att ändra elevers syn på en som lärare och på skolan som helhet.

Nu har jag lättat mitt hjärta!
Blev oxå arg på människor som dömer folk utan att ha en aning om vem man är.

Utöver detta blev jag oxå ÅTERIGEN varse min totala inkompetens för sociala sammanhang. Helt ställd och totalt mal-placé så fort grupperna vi satt i splittrades och jag på nåt sätt blev lämnad åt att hitta samtalsämnen och så med folk jag inte känner. Totalt hopplös är jag!  Det sägs att det man inte har i huvet får man ha i benen, dessvärre har ja inge där heller. Inte ens vett att lämna jobbiga situationer, bara sitter där som ett himla fån.

Jaja....nu ska ja upp på träningscykeln om den kan tänka sej att inte trilskas idag!
Tack å ajö!
En mörkrädd lärare!

godisjakt

20.03

Hej!
Sitter och jagar godis på internet. Ska inte köpa nåt men vill gärna veta vilken fabrik som egentligen gör/gjort en storts godis som fanns när jag var liten.
Tror att de hette "avloppsrör" och fanns att köpa som plockgodis. Gröna stora avlånga saker med MASSOR med salt i, de var salta så man höll på att tappa huvet. Har inte sett dem på många, många år men vill så gärna hitta dem. Läste på nåt forum att de finns NÅNGONSTANS i Sverige men vet inte var. :(

Ett annat sorts godis är en sort som jag inte vet vad de heter, de fanns på CG's här i Töcksfors tills för ett tag sen, små avlånga gröna och svarta, sur-salta på nåt sätt. GODA!! De har jag inte heller sett nån annanstans på flera år, och när jag såg dem nån annanstans så var de fyrkantiga lite halvstora eller formade som kristaller oxå halvstora.

Jag undrar oxå som kryptonier som nu finns i liten påse från trollgott hette kryptoniter från början, då när de var runda lite platta. (rosa med en svart strimma fylld av salt).  Nån som vet nåt så kommentera gärna!!

Need avloppsrör, need it bad!

de där barnen....

....som bara tar tag om ens hjärta och alltid får behålla en plats!
18.33
Har ett SÅNT barn på min arbetsplats, ett sånt där som på ett oförklarligt vis bara tar ens värld med storm. Jag kan se in i det här barnets ögon och mitt hjärta brister så fort jag anar att något inte står rätt till. Ett leende värmer och lyser upp hela dagen och när vi delar en stund av ordutbyte och blickar som säger att vi förstår varandra så blir jag alldeles lycklig.

Måndag igen, har haft stängningstur idag och kom hem för en stund sen. Mathias har börjat jobba så nu är jag själv under veckan. Blir lite tv nu sen kanske en tidig kväll, öppnar imorrn så de bir upp tidigt.

Ha de gött!
KRAM

jodå sörru satte

19.00

Hej hej!
Visst letade sej bacillerna fram, idag på förmiddan va de inte mycket med mej. Men kämpade mej genom mina timmar och nu känner jag mej inte dödsjuk men sååååååå sleten och lite nysigare än vanligt.

Fick ihop bilen igår, fick byta batteri och greja, gick lika fint som innan imorse. När jag skulle hem gick den inte lika fint igen. Något tjuvd-rar ström, helt tomt, kom rätt nyss på att nåt är fel med lamporna för de lyser tills man dragit bort en pol från batteriet. Mathias får titta påt, kan va ett relä tror vi. Han och hans andre-mekaniker :) 
Först mopedmekaniker och nu bil,  kanske ska köpa skinnväst och boots med så avsäger sej nog iaf syrran vetskapen om vem jag är :)

Japp.....blev inget Arvika ikväll iaf, orkar inte. Hoppas det kommer fler gånger, SNART!
Nu ska jag fortsätta slappa, om ett tag kommer Mathias hem. Roligt att se honom nån gång denna veckan, innan man somnat.

Trevlig helg på er!

det är inte sant

21.13

Skulle gå ut å kolla om mina nybrända mp3-skivor gick att spela i min bilstereo! Bilen är DÖD!
Inte ett liv och Mathias är inte hemma men han kommer väl snart som tur är......Batteri? Säkringar?
Hoppas han kan skrämma igång den  *suck*......alla fordon jag har bara krånglar.
Kanske skulle hålla sej te cykel....eller apostlahästarna,......men då får ja nog flytta tillbaka till civilisationen annars kan man dö av för mycket motion.....och kyla till vintern...

Jaja....nu är han snart hemma.....hoppas, hoppas han får liv i den!
HEj

det tog 4 dar....

19.00

Hejhej!
Det tog typ 4 dar innan de första bacillerna började leta sej in...känner mej inge kry. Lite lätt illamående men framför allt snorig och sleten! Måste klara imorrn på jobbet med, även om ja är lite halvdan. Kan ju inte va sjuk första veckan heller.
Vill ju inte va sjuk i helgen heller om jag ska åka till Arvika en sväng imorrnkväll och till Norge på lörda. Vädret gör ju ingen pigg heller.

Börjar komma in i jobbet, det är gött. Tror det bir ett bra halvår, alla är nya nån gång, måste bara acceptera att jag inte kan allt med en gång och lita på mej själv i en del situationer.

Måste färga håret, ser för taskig ut. Orkar inte riktigt nu bara, tror jag...ska känna lite påt.

Jaja.....nu ska ja fortsätta min kväll, är nog ensam hemma ett tag till. Mathias hjälper Daniel och Julia att gräva och göra iordning gårdsplanen.

Hej

trött

19.41

Hej!
Gjort dag 2 på jobbet då, är såååå trött!
Har glömt hur trött man är första dagarna när man jobbar med barn. Är på nåt sätt ännu värre nu med småbarn, det krävs mycket energi när man har med 1-3 åringar att göra...Tur att det är mjukstart och att många barn inte börjat än.

Inte så mycket nytt å berätta annars, en kompis undra om ja ska på hamnfesten i Arvika i helgen. Hade varit otroligt roligt, har inte träffat det där gänget på superlänge, inte hela iaf. Men på lördag ska vi till Norge med alla som var inblandade   bröllopet och det är oxå roligt.
Har funderat på att kanske åka te Arvika på fredagen efter jobbet om jag orkar, vill inte ens tänka på hur trött ja kommer va i slutet av veckan. Blir bara en sväng i såfall.

Bilen funkar fint, borde lägga ut en bild på åket men ja orkar inte just nu. Ni får hålla ut lite till :)

Förresten måste jag impa lite på er, vet ni vad min sambo gjort idag?
Han har lärt sej baka ett bröd som många här i Nordmarken bakar. Så han har bakat 15 brödkakor tillsammans med sin mormor. Nu har vi FULL frys :)

NU ska jag vänta på att sista tvättmaskinen är klar och bara slappa.
Hej

första jobbdagen

20.57

Hej!
Idag jobbade jag min första dag. Gick bra men man känner sej en ANING tappad med bara nytt, nytt nytt.
Nya lokaler, nya rutiner, nya barn och ny personal. Kommer nog in i allt snart.....hoppas jag. Annars blire en dryg höst/vinter.

Har oxå ätit kantarell-smörgås nu ikväll, va rätt gött men fattades salt. Första gången är det tillåtet att misslyckas lite :)
Nu äre lite grabbhäng här, trevligt. Semestern känns inte lika över när det händer nåt på kvällarna. :)

Nu ska ja återgå till det jag gjorde innan. Tack å ajö

Förresten syrran, så är bilen inte svart tyvärr.  Den är av den super-raggiga färgen silver.

Kram

volvo-raggare

HEJ!

Idag har jag gjort mitt livs första bilaffär. Nu har jag en volvo. Det är en sån raggarbil att min syster nog tar avstånd från mej nu.  *skratt*

Jaja...den var billig och funkar prima mellan töcksfors å väng :)

Tack och godnatt! Imorrn äre upp tidigt och jobba
Kram

läskig

11.43
Hittade denna i tidningen.
Detta gör inte oss fisk/vattenvarelse rädda mindre rädda. FY vilken sak! Oavsett VAD det är och ÄVEN om den bara äter grönsaker så skrämmer den livet ur mej. De tror att det kan vara en sköldpadda utan skal, men va ska den med alla tänder till?




Annars är inte mycket förändrat, ska åka och hämta bilen idag och imorrn börjar jobbet.
Japp....
Tack och ajö!

inte mej själv...

20.05

Inte varit mej själv sen i torsdags, kan inte beskriva närmare...känns bara konstigt.
Idag har vi inte gjort så mycket alls, lugnt å gött. Mathias är och fiskar, sen kanske vi skulle ta en tur til Sôcka, men då får han allt snart komma tebaka.

Jaoo,...hade kanske inte så mycket å skriva, inte så mycket jag kan skriva iaf....tack å hej

ibland blir man mer övertygad

än annars om att nån håller ett öga på en.  18.45

Igår va vi ute på vägen och jag är glad och tacksam att det gick bra!
En helt sannslös olycksdag verkar det varit. När vi åkte hem igår natt så fick vi stanna för att en motorcykel kört på en älg, enligt tidningarna hade det gått bra men det såg otäckt ut på håll.

Man är GLAD att man lever och framför allt att andra gör det och att någon verkar hålla en hand över allt man gör, även när man gör dumheter!

KRam

RSS 2.0