advent

Nu var det lääääängesen jag skrev här igen.

I helgen är det redan första advent....vi som nyss röjde in sommargrejerna för hösten. Det går sjukt fort nu...men inte mej emot, gillar ju inte hösten. Nu är det ju dessutom redan vinter, svinkallt. -11 grader och blåst.  Hängde upp julgardinerna idag och ljusstakar och stjärnor är på plats. De flesta julklappar inhandlade och annat småfixa ordnat. Nu kan man snart bara luta sej tillbaka och invänta julen.

Imorron är vi bjudna till Anna och Peter i Årjäng, blir trevligt och roligt :) Ser jag fram emot. Först lite jobb och träning.

Idag var jag och gjorde cellprov, nu håller vi tummar i några veckor att svaret ska vara bra.

Inte jättemycket nytt annars, har vikt, skrivit, tryckt, stämplat och letat och fixat i ett par dagar, nu närmar det sej. :)

Fick ju pengar i födelsedagspresent och har köpt ett Nintendo wii, nu är det mycket super mario bros och wii fit om dagarna. Är riktigt nöjd med mitt köp, speciellt träningsgrejerna. Jättekul och fungerande.  Men imorrn får det bli riktigt gymmet, omväxling förnöjer.

Nu får det nog bli kvällen, har bara haft tidiga jobbtiden denna veckan. En aning trött!

ett nytt år.

Jahapp....mitt 26e började idag. Känns ingen stor skillnad från igår..men detta blir ett bra år :)  I know it :)

Har varit lite off några dagar, saker på jobbet som bokstavligen tar musten ur en. Emellanåt helt underbara stunder men oxå en enorm maktlöshet och stor känsla av nåt som är svårt att beskriva, kanske rådvillhet är närmast.
Sen har det nog varit annat som inte riktigt går att ta på, bara en känsla av nåt jag inte känt på länge. Vet inte var den kom ifrån men en låghet, en sårbarhet. Ikväll vände det dock igen. Tillbaka på bergstoppen av lycka.
Ett litet mail som bara vände allt, blev SÅ glad. Nu blir det spännande igen :)

Jag tror kanske lågheten kom ifrån att efter en ganska lång tid av att vara totalt på topp så blev det lite stiltje, inte direkt dåligt men inte sådär sprudlande, det kändes ovant och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med det.  Men nu är jag som sagt tillbaka igen. Ska bara njuta och inte analysera :)

Veckan har bjudit på; jobb, möten, MK-inför-jul-kväll, födelsedag, häng i Väng med Mathias och Jan, telefonsamtal, mailande, slappande, spelande och LITE träna. Imorrn SKA jag tillbaka till gymmet igen, nu har det gått för lång tid sen sist. Det ska bara göras, nu ska jag tillbaka på banan igen.  Mathias ska jaga älg och kanske kommer päronen hit på en fika. Vi får se.

framåt

Längesen ja skrev igen då.

Sen Kungsbacka har jag hunnit vara sjuk, varit på barnvälsignelse, haft besök av syskonbarn, jobbat, slappat, skickat efter lite saker, mailat viktiga mail och lite annat.

Fick brev om cellprov idag, får alltid lite ont i magen när jag får de där breven, ett sting av oro. Förhoppningsvis blir det samma resultat som tidigare.

I lördags fick jag en leverans, känns lite konstigt att veta att jag har det här föremålet hemma hos mej. Vet inte riktigt var jag ska göra av den så länge och det känns konstigt att den är här, hos mej...skumt :)

Ja....:)

4

Jag blev utmanad av Anna:


4 TV-program jag ser:

1. Grey's anatomy
2. Idol
3. True blood
4. Halv 8 hos mig


4 saker jag gjort idag:
1. mailat
2. nysit (och snutit mej)
3. Ätit mat
4. sett på tv


4 saker jag längtar efter:

1. Våren
2. Att komma igång med träningen ordentligt igen, sådär så det går av sej själv
3. våren igen
4. har det mesta jag behöver just nu, men våren kanske :)


4 saker på önskelistan:
1. Ett hus
2. Pengar
3. En bra, hel, fungerande, snygg, praktisk bil
4. Värme och sol


4 personer jag utmanar:
1. Johanna
2. Marie
3. Ragnhild
4. Anna

RSS 2.0