TACK <3

TACK fina vänner och familjedlemmar för en fantastisk helg på spa! <3
Ni kan klicka på bilderna för att få dem större..


Vi åker nu


På rummet möts vi av en hälsning på tvn :)


Mathias kollar igenom all info


Morronrockarna som folk springer runt i hela dagarna..:)


Mathias väntar på att vi ska få in en fin Kantarelltoast som förrätt och en mumsig Oxfilé till huvudrätt.


Under tiden får vi bröd och ett smaskigt ört-/vitlössmör

Vi är tydligen så hungriga att jag inte hinner dokumentera maten.
Sen glöms kameran bort resten av kvällen :)




Hinner tydligen inte heller dokumentera frukosten, men har lite juice kvar iallafall. :)


Mathias avslutar sin brakfrukost med ett knäckebröd och en kopp kaffe.


Efter frukost lånar vi lobbyns datorer lite, Mathias behöver kolla om det finns några bilar till salu på blocket (så vi isf kanske kan ta med den när vi åker hem) och under tiden kollar jag facebook :D


Det blir träningsdax, vi drar till gymmet.


Mathias är redo


En skitglad crosstrainare :)


En tur på löpbandet, jag förstår knappt hälften av alla mätare :)


Mathias kutar ifrån mej :)


Jag tar en bild med mobilen för att skicka ett retsamt MMS till husrenoverarna..


Nymasserad och påväg till pool och bubbelpool, även ett varmt utebad i regnet.


Efteråt hänger vi lite i baren i väntan på middagen :)


En snygg eld i lobbyn..


Hela lobbyn var för övrigt rätt snygg :)


Vi går upp till restaurangen och fantasilösa jag beställer även denna kväll den supersmaskiga oxfilén


Mathias som är lite mer vågad tog ett (enligt honom) minst lika gott Vildand-bröst.


Efter maten slappar vi i vilstolarna på glasgolvet i lobbyn, do I have to say HÖJDSKRÄCK.
Höll mej nära kanten till vanliga golvet.


De har plockat fram julgranar under dagen, om man inte tittar ut kan man tro på att det är jul snart..


Ser jag inte lite rädd ut? Men det var gött när man väl var på plats och slapp titta ner. :)



Gött gött gött :)  Snyggtofflorna är på


Det brinner ett ljus mellan oss på ett bord, någon borde släcka det snart ser det ut som..



Dagen efter är jag inte så pigg längre efter en natt med feber.

Har iallfall ätit frukost och fått en ansiktsbehandling, snart dags att lämna rummet och dags för Mathias att få en massage innan lunch och hemfärd.



Hejdå Selma spa - Tack för oss!


Selma spa



Om nån timme åker vi mot avslappnande härliga helg på Selma spa :)

Vi åker till bubbelpool, vanlig pool, bastu, solarium, ansiktsbehandling, massager, god mat, frukostar, luncher o middagar, slapphet på rummet, promenader och bara vi-tid. Vi åker till närhet och mys, vi åker till total avslappning.

Påvägen hem kanske vi ska titta på en bil om den finns kvar.
Vi ses på söndag igen!  Hejdå gråa Väng - Hej spa!

the christmas in you

17.31

Hahahahahahha!!!! Jag skrattar mej hela vägen till den som säljer en bil till oss.
Besiktningsmannen lekte "Finn 5 fel"...och gissa om han fann! :) Jooodä!! 

En FIN liten (???!) samling, bland andra redan uppräknade handbromsen, bromsskivan och framrutan....+ MASSOR av rost på inte så väl plaserade ställen. Innebär att lagningen troligen kostar mer än jag fick den för.
Konstigt nog så är jag inte besviken, det kvittar verkligen. Nån kan få köpa den billigt som jalebil eller isbil, annars skrotar vi dreten. :)  En ny bil får inhandlas bums (typ på söndag, påväg hem från SPA eller nåt) så får vi väl köpa en te senare. Men denna blir inte kvar i min ägo, länge till, iallafall. Lite gött me då. Den har tjänat bra den här tiden och fungerat skapligt och varit allmänt billig (utom bränsle) så det är bara att va tacksam för det. :)

Annars är lägenheten städad och adventsklar så när som på fönsterputsning. Ska ta insidan av alla nu, kanske resten på sovrumsfönstern oxå. Sen tar jag det sista imorrn innan vi åker till SPA.
Har kommit på mej själv med att gilla det här i år, vet inte vad som hänt. Men jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt att ha en adventspyntad lägenhet och det känns riktigt gött att tänka på det som väntar innan året är slut. Ingen ångest än...härligt :)   Tjuvlyssnar på en av favoritjullåtarna och bara trivs :)

Nu fönstren :)

snaaaaaaart

Hejhej!

Nu äre snaaaaaaaaaaaaaaaart, jättesnaaaaart dags för SPA :)  Ska bli så dundergött!
En bonus är ju att komma hem till en nystädad och adventsklar lägenhet :) Ska bara ta golven i eftermidda så äre klart sen :) 

Först lite jobb med halvdagsplanering och sen bara hoppas och be att Volvon går igenom besiktningen....*bita naglar*.  Det vi är nervösa för är handbromsen (som typ inte går att få bra), framrutan och höger bromsskiva bak. Men jag ska le mitt vackraste (?) leende och vara ovanligt trevlig så KANSKE..:)   FÖrutom dessa grejer så slutade indikationslampan för helljus att fungera på vägen till jobbet. Hoppas dom inte surnar till över det, eller ännu bättre att det lagat sej innan det är dags. :)

Nu ska ja börja min arbetsdag.
Hej


gött,gött,gött,gött,gött

17.43

Uh va gött att va åter till det vanliga. Ingen smärta i armen och bara känna sej frisk och kry. Jobbade idag och tränade. SÅ gött va de på gymmet. Körde hårdare än nånsin och kunde höja vikt på flera av maskinerna. Trodde det skulle gå skittrögt och va svinjobbigt men det var bara gött. :)  Blir alltid lite segt mot hantlarna (troligen föratt jag hatar dom) men jag VET att det är de jag nästan behöver mest så det är bara att plåga sej igenom :)

Japp..annars ska vi upp te svärisarna och låna lite grejer nu för fix med syskonens julklappar. När det är inpackat ska jag bara fixa nån liten grej te päronen (närmare jul) och så ska ju Mathias ha nåt. :) Sen äre KLART med julklappar. Göttans :)

Längtar som en liten gris te helgen, ska bli så härligt! Försöker att inte ha så höga förväntningar men det är svårt. Smygkollar hemsidan och lite sånt hela tiden. Ska bli så gött, massage, ansiktsbehandling, kanske lite solarium, bada alla möjliga bad, kanske träna lite och bada BASTU!! Älskar bastu!!  Dessutom äta och dricka gott och sova i hästenssängar, käka hotellfrukost och bara ha det finfint :)  Hihiiiiiiiiiiiiii!!!!

Först äre jobb imorrn, APT efteråt..hem te tvätten och tvn.
Sen jobb en dag till, bilbesiktning och sen helg. :D
Japp...fix och trix-dags... Hej

svinigt

12.09

Hej!
Jahapp...hemma då, IGEN. Vaknade med huvudvärk, illamående och en allmänt konstig känsla i kroppen. Är ju egentligen inte direkt SJUK, men det är sådär roligt att leka med barn och vara aktiv försskola när det känns som att man ska spy och huvudet dunkar. Tor mej alltså en dag hemma, blir mycket karens denna månaden men men...
Nu är det lite bättre så räknar med att jag jobbar imorrn igen.

Har hört att det tydligen är vi som är dåliga av sprutan som blivit sjukast av själva influensan, jag vet inte men isf är ja rätt glad att jag tog den. Huvva... Fredagen har jag redan berättat om, gick ganska bra resten av kvällen sen. På lördagen var jag kry hela dagen, bara väldigt trött på kvällen. På söndagen låg jag i sängen till typ halv 4 eller nåt, bara uppe och åt frukost en sväng. Helt slut och allmänt dålig....SÅÅÅÅÅ ont i armen oxå. Bättre på kvällen, idag vaknade jag som sagt med illamående och huvudvärk. Hoppas det är sista dagen nu..

Bara några dagar kvar tills vi åker på spa nu. En fullspäckad vecka först.
Tisdag, vanlig arbetsdag, om jag är pigg igen borde jag träna på eftermiddan.
Onsdag, områdesmöte på förmiddan, APT på eftermiddan.
Torsdag; jag och vikarie på förmiddagen, bilbesiktning på eftermiddagen
Fredag: packa och fixa, åka till Spa :)

Julklappasshoppingen i lördags gick fint. Vi har inhandlat nästan alla, bara Mathias och våra päron kvar. De till syskonen är ju inte helt klara och inpackade än men det fixar jag ju enkelt. :)


En nätt liten hög än så länge...ska iaf va 6 paket till...sen syns inte de SMÅ riktigt på bilden :D

nöff nöff

17.57

Då var man vaccinerad då, var där strax efter 10 i förmiddags. Inga problem alls och sen var jag pigg i stortsett hela dagen..Tills för drygt en timme sen, la mej för att vila lite. Vaknade av att jag FRÖS så otroligt, låg med två duntäcken och hackade tänder. Dessutom svinont i hela överarmen. Somnade om och vaknade av feberyra, drömde så otäckt så jag gick upp. Nu känner jag mej bara trött så räknar med att det går i vågor..

Hade ju planerat för en julklapps-shopping imorrn. Får väl se hur läget är när man vaknar, kanske får proppa i lite panodil först men vore SÅ gött å ha det gjort.

Annars äre ju helg nu, GÖTT! Mathias ska te Årjäng en sväng medans jag ska gräsänka mej med Idol.

Om en vecka är vi på SPA å göttar oss. :)

en vanlig sketen tisdag

Hej!

Hemma sjuk, dag nr två. Men bra mycket piggare än igår, ingen feber och den OTÄCKA huvudvärken har lagt sej lite. Mest halsont nu, back to work tomorrow. Fick precis sms av kollegan, vi ska få ta svinvaccin på fredag, plötsligt!
Innan har vi eventuellt blivit satta på en lista vecka 50 men nu händer det minsann grejer. Det är ju gött att det blir av, då slipper man fundera på det mer. Och gött att det är på en fredag om det blir massa biverkningar å grejer.

Helgen var kanon, lördagen flög förbi och kvällen var otroligt trevlig! Jättekul med alla som kom och alla VERKADE trivas. Jätteglad :)  På söndagen kom Sôckinger och vi knäckte en film innan Daniel skulle jobba.

Sitter och funderar på om jag inte ska boka en behandling till inför spa-vistelsen. Hur ofta är vi på spa lixom? Måste ju ändå underhålla mej med något när Mathias får massage när vi lämnat ifrån oss rummet på söndagen. Ska nog ringa och kolla. Så får det bli. Längtar tills det är dags, det ryktas att man är såååååå avslappnad där...:D


oj..

16.34

Hej!

Nu äre helg! SÅ gött! Har jobbat, tränat, ätit och ska nu bara slappa resten av kvällen.  Ändra lite på en t-shirt kanske.

Ringde SPA förrut. Fick en liten chock....fast jag inser ju nu hur dum jag var innan...men just där och då..tappa hakan-moment. Hon i andra änden telefonen trodde nog inte jag var helt frisk. :)

Bokade vår helg och insåg hur sjukt, (SJUKT!!) mycket pengar hela grejen går på...av nån knasig anledning inbillade jag mej att kalaset för oss båda två var fixat...eller stora delar av det... Inser ju nu att jag egentligen redan visste att det inte var så....typ HÄLFTEN är  betalt. Är fortfarande JÄTTEGLAD, det är inte alls något sånt, men det innebär ju att nästan lika mycket som jag fått i present, ska Mathias lägga till för att han ska få följa med. Jag vet att jag inte ska (eller ens kanske borde) men jag får dåligt samvete...det är INTE en liten present det här! Inte från någon av inblandade, men från honom. Han som inte ens är värst fascinerad av sånt där....har iallafall sett till att han ska få sej en massage som tack. Litet tack kan tyckas, men vi har rätt olika storlek på plånböckerna han och jag.

Sjukt det är att man ska få dåligt samvete när man får saker som nån trots allt VALT att ge en!

It's sick man! SICK!

21.23

Galet många grattishälsningar på fejjan, kort, blommor och härliga kuvert!
Har ju anat lite att jag kanske ska få ett bidrag till en spa-helg med finaste.....idag öppnade jag TVÅ härliga kuvert som täcker boende helpension TVÅ nätter och TVÅ behandlingar valfri helg framöver!!!! UNDERBART!!!  Tror knappt att det är sant nu när jag har broschyrer och kuvert framför mej. Kommer blir alldeles fantastiskt!
Tack finaste familj och vänner som är inblandade! Jag har inte fått alla namn så vet inte riktigt vilka jag ska tacka, men några vet jag.

Imorrn äre äntligen fredag och jag ska jobba och träna sen hem och göra vanliga fredagspysslet och bara njuta av helg!


blommor

12.28

Idag damp det ner en jättefin blombukett på jobbet - den var från fina,heltokiga Anna! Inte hade hon behövt men glad blev jag givetvis :D

Hade oxå ett superbra utvecklingssamtal, inte för att JAG va så himla bra utan för att det var ett skitbra samtal, givande och gött på nåt vis. Ett sånt där komma-nära-samtal.  :)

Annars en bra föllsedag så långt. Ser fram emot när jag jobbat klart och får komma hem, svärisarna kommer en sväng, åsså ska ja väl på presenten som jag längtat så efter :D

Sen äre snart lördag, ser SÅ fram emot den festen!

överraskning?!

17.35

Igår kom ett brev till Mathias, på det stod det STORT Selma Spa+. :)  Jag vet ju inte vad som är i men det bådar gott :D   Det som kanske inte var lika roligt är att de trots att de VISSTE att det handlade om en överraskning så skickade de det så odiskret. Mathias va lite bitter...

Idag ringer min mobil, det är blomsteraffären som undrar om jag är hemma imorron när posten kommer för jag ska få blommor.  JÄTTEKUL och jag är ju SUPERNYFIKEN på var de kan komma ifrån, MEN vad är det med företag och överraskningar?!!  Jag förstår såklart att de inte ville att de skulle frysa ihjäl och allt sånt men ändå. Ska få dem till jobbet och överraskningen får bli vem de är ifrån :D


Idag har jag jobbat, sen tränat och sen handlat. Ett under att jag kom hem hel och MED plånbok den här gången (glömde den vid kassan igår, tappade den vid läsken idag). Så trött och tankspridd att det är farligt att va ute bland folk nästan. Nu ska jag bara fixa tvätten sen blir tv-soffan hela kvällen.

Imorrn ska ja inte göra nångting mer än att jobba och fylla år. SKÖNT!

överraskning?!

17.35

Igår kom ett brev till Mathias, på det stod det STORT Selma Spa+. :)  Jag vet ju inte vad som är i men det bådar gott :D   Det som kanske inte var lika roligt är att de trots att de VISSTE att det handlade om en överraskning så skickade de det så odiskret. Mathias va lite bitter...

Idag ringer min mobil, det är blomsteraffären som undrar om jag är hemma imorron när posten kommer för jag ska få blommor.  JÄTTEKUL och jag är ju SUPERNYFIKEN på var de kan komma ifrån, MEN vad är det med företag och överraskningar?!!  Jag förstår såklart att de inte ville att de skulle frysa ihjäl och allt sånt men ändå. Ska få dem till jobbet och överraskningen får bli vem de är ifrån :D


Idag har jag jobbat, sen tränat och sen handlat. Ett under att jag kom hem hel och MED plånbok den här gången (glömde den vid kassan igår, tappade den vid läsken idag). Så trött och tankspridd att det är farligt att va ute bland folk nästan. Nu ska jag bara fixa tvätten sen blir tv-soffan hela kvällen.

Imorrn ska ja inte göra nångting mer än att jobba och fylla år. SKÖNT!

överraskning?!

17.35

Igår kom ett brev till Mathias, på det stod det STORT Selma Spa+. :)  Jag vet ju inte vad som är i men det bådar gott :D   Det som kanske inte var lika roligt är att de trots att de VISSTE att det handlade om en överraskning så skickade de det så odiskret. Mathias va lite bitter...

Idag ringer min mobil, det är blomsteraffären som undrar om jag är hemma imorron när posten kommer för jag ska få blommor.  JÄTTEKUL och jag är ju SUPERNYFIKEN på var de kan komma ifrån, MEN vad är det med företag och överraskningar?!!  Jag förstår såklart att de inte ville att de skulle frysa ihjäl och allt sånt men ändå. Ska få dem till jobbet och överraskningen får bli vem de är ifrån :D


Idag har jag jobbat, sen tränat och sen handlat. Ett under att jag kom hem hel och MED plånbok den här gången (glömde den vid kassan igår, tappade den vid läsken idag). Så trött och tankspridd att det är farligt att va ute bland folk nästan. Nu ska jag bara fixa tvätten sen blir tv-soffan hela kvällen.

Imorrn ska ja inte göra nångting mer än att jobba och fylla år. SKÖNT!

gråta?

19.36

Just nu vill jag bara gråta, är trött, har huvudvärk och vilken KONSTIG dag det varit!!

Börjar helt som vanligt, sen ringer grannförskolan med en upprörande nyhet som medför att vi får ta över deras barngrupp en timme. Inga problem men ljud och hastighets-nivån höjdes ganska märkbart där en stund. Under tiden hinner en förälder komma med nästa upprörande nyhet, innan den första ens lagt sej. När man försökt samla ihop sej och allt är som vanligt så känner man att huvudvärken är där....pyyyyr verkligen, och spränger.

Tar rast, åker och lägger mej i solariet, somnar, missar att stänga av ansiktsrören då jag brukar. RED FACE!
Jaja, allt trots allt ganska ok så långt...jobbar mina timmar, slutar, handlar, åker hem, äter, fixar lite, inser att plånbok inte finns någonstans. Ringer coop, plånbok där. Ringer hem sambon som har bilen och kör - ALLDELES för fort, hämtar plånbok. (tror att coop stänger 19 i en halvtimme av hjärnsläpp) Åker hem, börjar färga hår. Det är ett under att inte mer färg har hamnat på andra ställen än i mitt hår.  SÅ trött, sleten, huvudvärkig och allmänt väck att jag bara vill sova... nu vill jag inte gråta längre....men gärna sova snart... :D

Godnatt!

Imorrn: jobba, träna, handla, tvätta!
Torsdag: jobba LÄNGE, bli 25 bast.


mhm?

12.00

Jaha....igår blev de inte mycket te träning. vaknade och kände mej allt annat är frisk.När jag väl varit uppe ett tag så var det bara halsont kvar men bestämde att spara träningen till idag om det visade sej bara va en endags.
Men idag äre halsont å huvevärk och MASSA magkatarr så skolkar idag oxå. Får ta nya tag i veckan igen.

På eftermiddan å kvällen kom bröderna med familjer, - en nykär brorson :D . MYCKET trevligt var det :)
Idag har jag bara slappat och förberett lite för middag, ska FAKTISKT slå på stort med potatisgratäng och kycklingfilé. Ska snart återgå te soffan å invänta jägaren....han har två dagar i skogen denna helgen, typ första gången på min tid. Roligt för honom det.

I veckan blir det jobb, utvecklingssamtal, bilbesiktning, handla mat och dryck te kalaset och lite sånt pyssel, fylla år, kanske bjuda hit svärisar och svärmorföräldrar på fika, träna. En bra vecka tror jag. :)

Haregötthej!

andas

19.17

Hej!

Sitter här och andas ut...ÄNTLIGEN är det fredag!! Såååå trögt har det varit att gå upp flera dagar denna veckan. Trodde det skulle bli bättre med träningen men näpp! Är bara INTE en morronmänniska.
Nu är det iaf LOVELY fredag :D  Blir nog en lugn tv-kväll vad det verkar, lite idol och så, bara jag å mathias tror jag...

Imorrn ska ja träna sen kommer iaf bröderna och deras familjer, troligen mor och far. Ska bju på föllsedagsfika, blir trevligt att de kommer hit en sväng. :)  Nästa lördag blir det lite balluns för vännerna här i Väng. Det ska bli stenkul, vet inte riktigt vilka som kommer än men hoppas på en hög. :)  Roligt om många kommer!  Vet redan några som sagt nej men hoppas fortfarande på positivt från dem som inte svarat. :)


Idag fick jag min föllsedagspresent till mej själv på posten. :) Har ÄNTLIGEN köpt Singstar, som jag trånat efter detta. Hittade BILLIGA micar på Ginza, spelet var ju sådär men det kvittar, finns ju andra att köpa. Har bjudit på några billiga på tradera så får vi se. Åsså köpte jag ett på EB häromdagen som var lite bättre.
Jaja...nån gång om året får man skämma bort sej, man fyller ju bara 25 en gång :D

Inte mycket nytt annars. Denna veckan har vi provat på hur det är att inte ha NÅGRA barn som går på 15timmars-schema, på jobbet. Är ju SÅ glad att alla föräldrar har jobb igen men det är stor omställning och blir mycket övertid på oss nu. Ska skriva konsekvensbeskrivningar och grejer nu när man ser hur det funkar att ha 8 barn, som går många hela dagar på 2 personal och täcka upp tiden mellan 06.30 och 18.30 vissa dagar.  Blir mycket ensam tid med många barn. Vi får se hur vi fixar.

Nu till tvn och sambon!


snart mitt i veckan

19.34

Dagarna rullar på som vanligt. Imorrn äre redan stortv-kväll igen. :)
Måndagen bara flög förbi, trött som ett bär var jag hela dagen. Idag var det upp tidigt och öppna och sen till gymmet via konsum för att handla. Laga mat, duscha och nu slappar ja för fullt. Är trött idag oxå men inte som igår.

Idag vare SÅ gött å träna, tror jag kommer ha vansinnig träningsvärk imorrn, första gången det kändes som att det VERKLIGEN tog. Har ju varit lite småjobbigt innan men idag gjorde jag nytt upplägg och det var TUFFT, men kul :D

Imorrn äre alltså jobb, får jobba över lite för ett utvecklingssamtal (ev. två) och sen hem te tvn och tvätten. :)

Torsdag; jobba och träna och städa.

Fredag; jobba sen vet jag inte..

Lördag; träna och födelsedagsfika (för tidigt) för familjen på eftermiddan.

Söndag har jag ingen aning om än...

SÅLD

13.03

Nu var cykeln såld och hämtad. Säkert alldeles för billigt  som vanligt när jag säljer saker men nu har jag iaf fått tillbaka mitt vardagsrum så det slipper vara kontor/träningslokal/tv-hörna.
GÖTT! Pengarna går direkt till SPA-potten, ju mer jag får i den själv desto större chans att det blir av och att det kan bli 2 dygn + en massage till min stackars rygg och nacke. :D

Vore bra för mej och för OSS att få komma iväg, tror jag. :)

Jupp, igår var vi alltså i Arvika. Pappa blev jublande glad för presenten de fick och jag HOPPAS mamma oxå tyckte det var åtminstone lite roligt. Vi försökte iallafall. :) 

Nu är det inte ens två veckor kvar tills man blir äldre igen, även om det inte alls så eftersom man blir äldre varje dag. Anyway....25....tänk så mycket jag planerat att jag skulle uppnått när jag var 25...jag är väl på väg, men inte på långa vägar där. Det gör mej egentligen inte så mycket eftersom jag sen länge insett att det aldrig skulle gå, men nu är man ändå där...at the big 2 5. Snart är man 30 oxå....ja jösses.
Funderar när jag ska få in några kalas, först visste jag inte om jag skulle orka eller ha lust men nu börjar det kännas lite roligt. Skulle nog försöka sej på både familjekalas och en redig 25 årsfest för vännerna. Behövs lite ljus här i mörka Väng. Jupp...
Nu ska jag fixa lite innan vi ska till Arvika på släktkalas.

RSS 2.0