en vanlig sketen tisdag

Hej!

Hemma sjuk, dag nr två. Men bra mycket piggare än igår, ingen feber och den OTÄCKA huvudvärken har lagt sej lite. Mest halsont nu, back to work tomorrow. Fick precis sms av kollegan, vi ska få ta svinvaccin på fredag, plötsligt!
Innan har vi eventuellt blivit satta på en lista vecka 50 men nu händer det minsann grejer. Det är ju gött att det blir av, då slipper man fundera på det mer. Och gött att det är på en fredag om det blir massa biverkningar å grejer.

Helgen var kanon, lördagen flög förbi och kvällen var otroligt trevlig! Jättekul med alla som kom och alla VERKADE trivas. Jätteglad :)  På söndagen kom Sôckinger och vi knäckte en film innan Daniel skulle jobba.

Sitter och funderar på om jag inte ska boka en behandling till inför spa-vistelsen. Hur ofta är vi på spa lixom? Måste ju ändå underhålla mej med något när Mathias får massage när vi lämnat ifrån oss rummet på söndagen. Ska nog ringa och kolla. Så får det bli. Längtar tills det är dags, det ryktas att man är såååååå avslappnad där...:D


Kommentarer
Postat av: marieb

Ja det är helt underbart på spa, brukar drömma mig tillbaks rätt ofta, hehe:)

Krya på dig!

Kraaam

2009-11-18 @ 11:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0