värmen tillbaka...

10.21

Idag känns det som min huvudvärk a k a. bihålsdret/solsting/vad det nu var har gett vika. Blev bättre redan på söndagkväll men har kommit tillbaka lite sådär halvt ibland. Gått i vågor. Illamående å grejer. Men nu är ja pigg som sagt. Påväg till sjön i vanlig ordning. :) ÄLSKAR semester!! Bara några dagar kvar innan jobb....:(

Skulle va fint idag och imorrn, sen kommer regnet igen. Gör iofs inget om det inte är så fint på måndag då känns de inte så hemskt att börja jobba.

Nu äre dags att äta, packa och åka för att bättra på solbrännan, köra scoter och kanske ta tillfället i akt att lära sej åka vattenskidor.

Kram

stiltje

00.15

Gött att jag ger mej på en rubrik jag inte ens kan stava till :)

Har iaf varit det...stilltje(?) i bloggen några dar....har inte vart pigg alls....åkte på nån dret i bihålorna så jag har inte varit den bästa och roligaste barnvakten i helgen men jag försökte iaf. Ett av barnen hade tandvärk så honom kvittade det nog hur aktiva vi var. :) Han fick dra ut sin tand idag...liten då. Det var härligt att hänga me ungarna iaf. :)

De andra dagarna har det mest varit bad och sol, så OTROLIGT varmt. Jupp...
Någon har skickat önskemål om bilder på vad som händer hos takläggarna men det blir det inget med på MIN blogg. Tyvärr, det som hänt är att taket är bytt iaf. :)
Någon annan har frågat vad vi bygger, VI bygger inget men Daniel och Julia har bytt tak så Mathias har hjälpt till nån dag...så äre.

Nu ska ja plocka ihop lite här. Blir dåligt med sånt när man går upp ur sängen, äter frukost, packar matsäck och drar till sjön för att sen komma hem vid den här tiden och gå och lägga sej typ.

Ha de gött!

underbara

09.55

Såg en framtidsinsättning på mitt konto - UNDERBARA lön!! Det är inte många kronor men det är nog för att slippa låna till räkningarna och för att betala en LITEN del av min STORA skuld. Det är oxå nog för att kunna ge Lillåsen-barnen en lite roligare dag på söndag. Kanske köpa glass, nån rolig mat eller så. Det är helt enkelt gött å veta att det är lite inkomster bland alla utgifter just nu.

Idag ska jag åka te Sôcka och se på/hjälpa till(?) på bygget där ute. Det har gått så sjukt fort för dom. Börjar nog lägga tegel idag verkar det som. Mathias åkte dit tidigt imorse och jag ska åka med Anna ut dit nu snart.
Jupp....så äre...

Hade nog inte så mycket att tillägga! Hoppas alla har det bra! KRAM!

hemma IGEN

19.07

hejhej!
Nu är vi hemma efter sista minisemestern för i år. Nu har jag bara en sak till planerad och det är att passa Lillåsen-kidsen mellan lördag em och söndagkväll. Sen är min sista semestervecka innan mitt liv som arbetande kvinna börjar.

Har som bekant varit några dagar i Falun hos storebror med familj. Åkte dit på måndag och kom hem nu. Har varit bra dagar med umgänge spel, tv-spel och besök i Koppargruvan. Har varit trevliga dagar och härligt att träffa dem. Men nu är det skönt att vara hemma och bara vara ledig några dagar innan nästa projekt. :)


Nu ska jag ta tag i uppackning och sånt
hej

synd om

00.02

Tycker synd om min sambo. Han åkte för att byta bromsar på bmwn när klockan va strax efter 18. Han håller på än! Ska alltid krångla när han gör nåt - stackarn. Förstår att han nog är som ett åskmoln där borta. Tänkte gå bort te han ett tag och hålla sällskap men de blev så mörkt så ja kom inte iväg. Hoppas han kommer snart så han får sova.

Nu ska nog jag snart lägga mej iaf. Är rätt trött...Hej

regn, regn, regn regn....

18.04

Trååååååkigt väder idag....bara degat hela dagen.
Har iofs chattat med Christian som ja läste en kurs med och han vill kanske sälja en bil till mej. :)  Himla bra!

Imorrn åker vi till Falun, till bror, om Mathias får fixat bromsarna på bmwn. :)

Helgen har annars varit lugn, på fredan va Lennart här och vi knäckte några filmer, på lördag passade vi Mina och Elma och på kvällen svängde vi in hos Daniel och Julia. Idag har vi som sagt inte gjort så mycket....

Nu ska ja ta bort mopedannonsen från blocket för det har jag glömt. Hej

fredag

15.16
Hejhej!

Lugn dag idag, Mathias är och hjälper till att göra byggställning i Sôcka men ja orkade bara inte.
Vad som händer ikväll vet ja inte. Den omtalade Winnerbäck-konserten är ikväll men det lär väl inte bli nåt :(
Hade SÅ gärna åkt men har ju inte direkt råd. Sicken dret.....jaja.....
I vilket fall vill ja göra nåt kul känner ja.
Kram

hemma

18.41
Hej!

Nu är vi hemma och mopeden är såld. Najs :)
Nu kan det bli bil. Eller iaf snart, kanske väntar på lön först då kan det bli en LITE dyrare bil än 5000 iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hej

blandade känslor

10.32
Hejhej!

Sitter hos systern och slappar lite såhär på morronen. Värdparet sover än en välbehövlig sömn efter en sen kväll och natt med nyvacinerat barn och nyopererad hund. Idag åker vi hem. Känns blandat. Gött och komma hem och troligen få sålt mopeden, då kan man börja leta bil. Men tråkigt att åka och lämna finfina huset, härliga familjen och supermysiga Molly!
Får inte dröja nästan 4 år innan nästa tur. Å andra sidan kommer de t Arvika senare, när ja börjat jobba.

Jaja.....planen idag är alltså att åka bil, försöka och sälja moped och kanske hita på nåt mer? Är ju semester så vi är öppna för förslag!

Häpårä!

med en Skinny i knät...

10.50
Hej!
Skriver med en av systerns hundar i knät. Han blev alldeles förtvivlad när alla bara försvann imorse. Sen vi gick upp har han fölt mina fötter hela tiden och när jag satte mej här så kom han och la sej i mitt knä. Mys :)
Den andra hunden skulle till veterinären så han blev helt själv. Liten då :) I eftermiddag väntar troligen en tur till Freeport - outleten här. Har inte råd att handla nåt men mathias ska nog se på skor.

Alla stavfel idag beror på att min ena lins är knäpp så ja ser knappt va ja skriver.

på besök några av mina finaste

23.31
Hej!
Spenderar ett par dar hos syster med sambo och dotter, och hundarna såklart :)
Kom hit nu i eftermiddag. Finaste Molly har växt massor och är lilla damen. :)

Snart kvällen här, bara herrarna orkar överge sitt boxande på wii :)
Riktigt roligt men jag har mest njutit av att hålla bäbis. Varmt men mysigt!

Nu ska jag återgå till att vara social. Var bara tvungen att hälsa!
Hej

veckan som gått

17.41
Tja!

I tisdags åkte jag med bussen te karlstad. På kvällen bara slappa vi..

På onsdag lånade jag bilen och åkte till arvika och hängde lite med familjen. Åt mat hos moster och hade en go dag.
På kvällen träffade jag Clara och vi åkte ner te stan i Karlstad där det var PACKAT med folk för att det var Rix FM-festival. Vi såg ingenting av scenen så vi satte oss på en bänk längre bort och sen gick vi och köpte mat. Proavade sushi för första gången i mitt liv, hade nog för höga förväntningar som vanligt. Det var inte äckligt, men inte gott, blev nöjd rätt fort.. 
 
Igår slappade jag bara på dagen, mötte Mia och Ove, det var trevligt :)
På kvällen var vi på bio och såg the Happening. Längesen vi va på bio! BRA film. Gillar M. Night. Shyamalans filmer! :)
Hade tänkt se Narnia men kom för sent och orkade inte vänta till nästa sändning.

Idag har jag spenderat dagen i bil, stillastående :)
Det kom nån som skulle låna lägenheten Mathias har på veckorna så jag fick snältt packa mej ut i bilen. När mathias slutade åkte vi hem. Nu har vi precis ätit och avnjuter första kvällen på semestern. Rätt trötta!

Tack å hej!

åker en tur

11.36
Hej!
Åker en tur till karlstad idag. Blir gött å göra nåt annat än sitta här i gråvädret, spricker upp lite nu men...
Får se när ja åker tillbaka...
Japp
Hej

uttråkad

20.24
Tja!

Inge lite uttråkad jag varit ikväll......inget att göra direkt, känner mej bara slapp och oproduktiv. Känner mej friskare, nog frisk för att bli rastlös iaf. Om jag tar mej till Töcksfors så åker jag nog nånstans imorrn tror jag, endera Karlstad eller Arvika. Har ju mopeden men vägen går ju inte å köra med den nu - inget jag gör frivilligt.

Har så tråkigt så jag tillåme tittar på ööööööööveeermyyyyyysssiiiga Ernst.....jösses.
Pratar om blonda golv och bygger skumma lampor. Men huset som han är i nu ligger helt stolligt vackert! Vilka platser det finns!


Jaja......over and out (och en liten host!)

host host

09.59
Hej!
Måndag igen :)

Har varit förkyld under helgen men på fredagen va de lite folk här och grillade, det var trevligt.
På Lördag slappade vi hela dagen och på eftermiddan åkte vi te Daniel och Julia och grillade och hängde. Julia va me förkyld och inte så pigg alls så det var en rätt lugn tillställning :)
Senare åkte vi te Arvika och tankade bilen och åt på Timmys, åkte förbi festivalen och tittade på lite folk, sen åkte vi hem.
På söndan slappade vi typ bara - ösregn hela dagen. Jag blev lite sämre.

Idag hade jag tänkt följa med Mathias till Karlstad och sen ta bilen till Arvika och umgås med bror med familj som hälsar på där. Men vaknade brännhet imorse och hostar härligt slem så jag stannade här. Kanske kan åka med bussen en annan dag.

Jaja, inte så mycket nytt annars.
Ha en fin dag
Kram

semester

18.43
Idag jobbade jag min sista dag på 4 veckor! gött :)  Har ju inte direkt slitit ihjäl mej innan men :)
Ikväll äre lite Väng-häng me grill å sånt. Gött! Börjar bli hungrig....

Körde själv första gången förrut. Moppen stannade för mej i morse så Johan (m's morfar) fick komma och hämta upp mej och köra mej te jobbet. Typiskt mej att inte kolla så tändstiftet sitter ordentligt, jag som blivit så meckig. Iaf så kollade vi om den lagat sej påvägen hem nu i eftermiddag. Och mathias fick igång den och körde den hem, jag tog bilen.
Riktigt roligt, inte alls så läskigt som jag trott, kändes inte så kriminellt heller. Bara gött :)  Tänk att jag ÄNTLIGEN blivit vuxen. :)
Tack för mej!

do(nt) feel like dancing

21.50
Tja - igen! :)
Lyssnar på Scissor och inser att för ett år sen så var jag på underbar konsert på festivalen. En av de roligaste och showigaste konserter jag varit på (säger iofs inte så mycket....)  Det var så ROLIGT!! Jaja, ingen festival i år som sagt. Nästa kanske? Man ska va ledig med.....

But your two-step makes my heart pound (öh, stavas nog inte så?).......Dont feel like dancing, dancing even if I cant find nothing better to do.........*sjunger och enjoyar*

Blev tydligen ingen säng efter att ja packat upp moppen, fanns visst en massa bra musik i datorn :)
Det är dessutom för varmt för att sova nu.

Jupp......meningslösa bloggar såhär på kvällskvisten !hEJ

en tätort på en slätt

21.18

Tja!
Sitter här och längtar till Ransäter!!
Vägen hitut är för hemsk nu, usch. Rullgrus i en mil....skitläskigt!
Var säker på att jag skulle slå ihjäl mej en massa gånger och det tar en timme nu!
Inte lite segt. Försökte få tag i en bil att låna imorrn så jag slipper dö för att jag ska till jobbet. Men det funkade dåligt just nu. Går nog ändå, kanske slipper ena vägen om jag har tur. Mathias kanske kan ta moppen hem så kan jag ta bilen :)

Jaja....inte så mycket nytt annars, fortfarande inte gått in riktigt att jag klarade det. Syrran sa att det kommer första gången man sitter i bilen själv, kanske är så. Får väl se.

Nu ska jag packa upp ryggsäcken, inte orkat det än. Sen äre snart sängen, blir upp rätt tidigt imorrn ändå, även om ja inte börjar förrän 9. Tar ju som sagt ett tag att ta sej dit och så.

Tack å ajö

den mest underliga känslan...

12.55

Just nu inom mej är det kaos. Har den mest underliga känsla jag nånsin haft tror jag.
En del av mej vill hoppa och skrika av lycka, men det varar bara en liten liten liten del av en sekund för sen kommer en stor känslan av.......ensamhet. Vet inte varför, känner mej liten, ensam och allmänt ovärdig.

Mina vänner, jag har precis klarat min uppkörning!!! Jag ÄR ju glad innerst inne....det syns ju på alla utropstecken och allt. Men det känns bara så konstigt.....vågar inte ta ut opeln som står i garaget och ens ta ett varv runt kvarteret. Känner mej rädd för maskinen. Känns som ja aldrig mer vill köra bil....

Men jag har ju faktiskt fått mitt första chaufförsuppdrag i helgen. Så bilkörning, det blir det. Känns nog bättre ju mer det går in, just  nu känns det för overkligt.

Nu ska jag fortsätta försöka fatta hur det är!
Hej

ingenting

19.55

Hej!
Idag har jag inte gjort NÅGONTING vettigt. Är ju i Arvika å här finns inget direkt att pyssla med som är roligt, när man är själv. Har dessutom varit alldeles för varmt för att orka vara ute här. Baksidan är verkligen BARA stekvägg. Älskar värmen men man fixar inte mina pärons gård i den. Man ska ligga vid sjön då, men hur kul är det helt själv?
Jaja...imorrn ska ja åka tillbaka hem iaf, på eftermiddan. Jobb på fredag. En LITEN skara ungar, kul men trist att det är sista nu.  Har inga helgplaner än, får väl se vad som händer....är ju festival. Kanske blir Arvika en tur å titta på folk utanför området nån kväll. Är ju en liten tradition, om man inte är inne på festivalen vill säga.

Jaja...inte hänt så mycke kul direkt, pratat med både syster och en bror i telefon. Trevligt :) Skulle leta upp nån adress te syrran som skulle köpa hundmat i Varberg och bror undra om ja ville passa ungar en helg längre fram. Svaret var givet! :) Blir kul, hoppas på finväder så vi kan ställa till med bad och glass. :)

Jaja....nu ska ja titta runt lite här....är riktigt uttråkad ikväll faktiskt...får mej inte för att göra nåt åt det heller men. :)
Herrå

bristande uppmärksamhet

16.01
Hej!

Körlektionen idag var ju inte direkt lika imponerande som sist, zZzZzZzZzZ......
Bristande uppmärksamhet och svårigheter med hastighetsanpassning....inte kört i stan på länge vilket märktes. Tröttsamt. Jaja, sånt är livet...

Det är varmt idag, så härligt att sommaren är tillbaka. Hoppas det håller sej över festivalen för alla tältare.
Har börjat anlända massa folk nu, härliga små färgklickar och andra klickar i brist på färg överallt :)
Hade varit roligt att gå en sväng, se Kent och lite smått och gott. Men i år finns INGA ekonomiska resurser för detta är jag rädd. Söker fortfarande sällskap för Winnerbäck-konserten istället :)

Hade fått ett mail idag som jag inte vet om det är driv av nån ovänlig vän till mej eller om det är på riktigt. Och OM det är på riktigt så vet jag ändå inte om det är en lurendrejare lr ej.
Någon vill byta moppen (som jag la ut på blocket igår) mot en audi 80 från 93. Lite fix men den går, ja vet inte. Va skulle ni gjort? Värt att prata mer med snubben eller bara lägga ner?

Det var dagens!
Ikväll kommer Mathias och sällskapar med mej i huspassandet.
Godafton

RSS 2.0