ingenting

19.55

Hej!
Idag har jag inte gjort NÅGONTING vettigt. Är ju i Arvika å här finns inget direkt att pyssla med som är roligt, när man är själv. Har dessutom varit alldeles för varmt för att orka vara ute här. Baksidan är verkligen BARA stekvägg. Älskar värmen men man fixar inte mina pärons gård i den. Man ska ligga vid sjön då, men hur kul är det helt själv?
Jaja...imorrn ska ja åka tillbaka hem iaf, på eftermiddan. Jobb på fredag. En LITEN skara ungar, kul men trist att det är sista nu.  Har inga helgplaner än, får väl se vad som händer....är ju festival. Kanske blir Arvika en tur å titta på folk utanför området nån kväll. Är ju en liten tradition, om man inte är inne på festivalen vill säga.

Jaja...inte hänt så mycke kul direkt, pratat med både syster och en bror i telefon. Trevligt :) Skulle leta upp nån adress te syrran som skulle köpa hundmat i Varberg och bror undra om ja ville passa ungar en helg längre fram. Svaret var givet! :) Blir kul, hoppas på finväder så vi kan ställa till med bad och glass. :)

Jaja....nu ska ja titta runt lite här....är riktigt uttråkad ikväll faktiskt...får mej inte för att göra nåt åt det heller men. :)
Herrå

Kommentarer
Postat av: anna

Åh, jag har också haft tråkigt idag... Om vi hade vetat kanske vi kunde gjort nåt ju..? :)



Hoppas vi ses snart! Kraam

2008-07-02 @ 22:01:15
Postat av: Mia

Låter som om det är ganska skönt att göra ingenting, skulle gärna byta med dig en liten stund! ;)



BTW; har du ansökt om examensbevis? hur isåfall? fattar nada av blanketten...



PUSS!

2008-07-03 @ 09:10:35
URL: http://www.omknorring.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0