check

Januari - Februari

* Ringa om en till tårta
*Ringa om en tid att få prova ut hyrkläder till boysen
*Blommor?
* Fundera mer noga på tärnklänning, kanske kommer vår-klänningarna snart?
* Samtal med Anna - vår pastor
* Fråga om sömmerska att fixa det sista på klänningen
* Beställa hindersprövning
* Nån slags möhippa
*Planering nummer 2 med toastmastrar
*Provsmaka en tårta
*Ringa eventuelle chauffören och kolla igen
*Möten på jobbet
*Flytta åt bror med familj

Fixat nästan allt för januari och februari då :)   I like. :)
Nu äre på nästa månads 2 do. 
Får nog bli både klänning och herrkläderna i mars ser det ut som :) Åtminstone herrkläderna, tärnklänning löser vi.  Blommor var inte heller så bråttom.  I slutet på mars eller början på april kanske..

91 dagar kvar.

"mini-möhippa" i Uppsala

Fredag.
Får kryptiska meddelanden på facebook om att någon okänd ska hämta mig, flippar i stort sett ur. Lugnar mej omedelbums när jag inser att det är ljug och ser att Maja rullar in på gården.  Vi hoppar in i bilen och jag får ännu inte veta var vi ska. Vi kör förbi möjliga avfarter till alla ställen jag tänkt att det eventuellt skulle kunna vara och när vi kommer till Karlstad så försäger sig Maja. Vi är påväg till Maria i Uppsala för en helg med brudarna jag misstänkt hela tiden.  När vi anländer väntar en myskväll i soffan med kvällsmat, godis och champange.  <3
Klicka på bilderna för att göra dem större.



Lördag.
Vaknar och det vankas rejäl frukost. Allt man kan tänka sig och lite till är uppdukat. I slutet av frukosten får jag ett paket med attiraljer jag väntas bära under dagen och kvälllen.

Brudarna har oxå fixat utstyrsel till sig själva

Jag ska klä på mig träningskläder,packa iordning badkläder, träningsskor och duschgrejer. Sen åker vi till ett ställe där de har 5-kamp och go-cart.


Vi sumobrottas, skjuter prick med luftpistol, gladiator-fightas,rider på mekanisk tjur och kör segway.

Segway var otrooooligt roligt att få testa. Har en sambo som är GANSKA avundsjuk :)  Tjuren var ju oxå en upplevelse även om 7 sekunder inte direkt är nåt att skryta med.

Efter detta åt vi en mycket smaskig thai-buffe på ett ställe där servitören inte hade glas i syna glasögonbågar och där man absolut inte fick byta efterrätten som ingick mot en kaffe. :D


Efter detta åkte vi till Fyrishov där vi badade bubbelpool, bastu och simmade runt lite i äventyrsbadet. Tjejerna vet verkligen vad ja gillar. Det var mycket härligt. 

Efter detta åkte vi hem till Maria och lagade och åt tacos, gjorde oss iordning för utgång, sjöng lite singstar och spelade ett spel som heter Tjejmiddag.


Kvällen bjöd sen på utgång på Oasia i Uppsala där det fanns mycket roliga människor. Folk blir väldigt mycket mer sociala på ett sånt ställe som är lite större. Pratade med så mycket olika folk, kvällen bjöd oxå på bekantskap med nån människa som kom från Årjäng, någon annan som bjöd på både på lapdance och striptease vilket resulterade i att någon annan ville slåss. We made some drama helt enkelt. :)   Efteråt åkte vi tillbaka till Maria och hängde lite innan sängläge.

Söndag.
Vakna, packa ihop, äta frukost, packa ihop lite till och sen åka hemåt. Hade med Maria till Arvika på vägen så den resan var vi tre.

Tack finaste tjejer för en härlig helg!  Är SÅ glad att ni finns!  Mycket kärlek!   <3


Riktigt härligt var det oxå att komma hem till en sambo som saknat mej.  Jättego. <3

På måndagnatt vaknade jag med brutal smärta under diafragman och ett anfall deluxe av magkatarr. Illamående och allmänt kass på måndagen. Byttes senare ut mot en massa snor. Har varit hemma tills idag. Imorrn är det back to work igen.

Har letat fram en pärm så nu ska vi börja få ordning på alla huspapper.  Känns väldigt vuxet med en Huspärm. :)

För övrigt 94 dagar kvar till bröllop, alltså ganska precis 3 månader.  :)
Tips till de bröllopsgäster som läser här och som funderar på bröllopspresent. (En del har frågat:)
royaldesign.se har mycket av det vi önskat oss på  önskelistan (kod; naveheds) till ett lite billigare pris 20-60% just nu och ett litet tag framöver.  :)


inlägg kommer

Hej!

Inlägg om helgen kommer när snoret släppt taget om min hjärna..

Tack

Det var roligt att känna er alla!

Om 40 minuter blir jag upphämtad av nån som jag inte vet vem och körd till vart nu än brudarna befinner sej...

bara så ni vet.


adjö, det var roligt så länge det varade...

orken slut

Vi har en ganska utmanandet arbetssituation just nu på många sätt. Idag känner jag att orken verkligen, verkligen börjar tryta.  Jag känner mej oinspirerad, maktlös, tom på resurser att ta till. Vill bara lägga mej platt, men jag vet att jag inte kan, inte får.  EGENTLIGEN vill jag inte heller men som sagt, är man tom så är man.

Skulle behöva några dagar på spa, bara slappa, vara, få massage, äta gott, dricka gott.  Glömma och skölja bort, både det som sitter på utsidan och det i själen. Kunna komma tillbaka med friska tag och nya ögon på situationen. Ren och hel, både inuti och utanpå.

Jag tycker verkligen om den arbetsplats jag nu jobbar på, mina arbetskamrater och barnen. Det är verkligen ett härligt ställe och härliga människor innanför de fyra väggarna. Just nu är det bara lite tufft.

Ska börja med att ta en dusch, kanske kan det göra underverk? Tillräckligt för att orka 1 och ½ dag till denna veckan iallafall.

prov

Tårtproverna var fantastiska! Får se vilken vi bestämmer oss för. :)

Nu är det bara 3 och en halv dag kvar tills jag ska iväg på äventyr. Lite tråkigt är det att jag börjat snora nåt alldeles vedervärdigt. Hoppas det bara är ett fenomen för kvällen, har ju inte direkt nån lust att bli sjuk nu.  Är inte så nervös än, tycker bara det ska bli väldigt spännande. :)

Filar för fullt på Mathias morgongåva, har inte gått så bra hittills. Men när steg ett är hemrott så blir det säkert finfint. Är ju ett tag kvar så det ska nog bli bra.

I helgen var vi ju annars i Säffle på fredan, hämtade tårtproverna och åt på en värdelös restaurang. 
På lördan hade jag lite VIP-MaryKay här, lärde oss sotning och fick prova lite nya produkter. Det var trevligt och roligt.  På kvällen åkte vi till Askim och åt på Peppes, gött var det.
På söndan var det svärföräldramiddag åt alla håll.  Vi åt, tittade på tomten, pratade husbygge och bröllop.

Så nu är det ny vecka igen...går sjukligt fort. Om några dagar är det bara 100 dagar kvar till bröllopet och 15 veckor. Det rullar på fort nu.

Mathias ska troligen till england och jaga i en vecka i mars, efter det så drar nog mycket igång på riktigt. Kolla festlokalen lite mer noga, fixa hyrkläder till herrarna, provsminka och färga och klippa hår, beställa blommor osv osv.

Det är roligt, riktigt roligt. :)

4 dagar till alla <3-ans dag

Jaha...då var det februari och snart alla hjärtans dag då. Har aldrig känt mej så off och oförberedd för denna dag. Har inga planer, inga idéer och ingen känsla för vad som eventuellt skulle hittas på för fuffens.  Det är så mycket annat stort i görningen nu att det helt kommit i skymundan.  Får se om jag kan komma på nån LITEN överraskning iallafall, nåt billigt och litet.

Igår fick de som bor grannar till vår tomt, papper hem med bild på vårt hus och ett "klagoformulär" att fylla i.  Hoppas ingen ska sura och säga nej, det vore SÅ trist om allt föll på det nu. Fick oxå första räkningen från Borohus. Lite verkligare blev det när första summan på 15000 skulle ut. :)

Japp..nu är det jobb-dags igen. Snart fredag som vanligt. :)   Imorrn blir det säffle och hämta tårta.

snart slut

Snart slut på den här dagen, bra det.  Usch. Har inte alls varit på humör, känt mej helt dränerad på ork att bjuda till. Bara varit trött och totalt oinspirerad. Ja, dränerad är det närmaste jag kommer, tom på ork och lust.  MEN blev lite bättre nu ikväll, ska till och med åka iväg och träna nu strax.  Har inte varit på de här gympa-passen på flera månader så det blir intressant att se hur det går.

Igår var vi i Årjäng och pratade med Anna inför vigseln. Spännande och genast mycket mer verkligt. :)  Bara 108 dagar och 20 timmar kvar. :) 

På fredag ska vi till Säffle och hämta provbitar till tårtor och se vad det kan sluta med för beställning till bröllopet. :)
På lördag kommer Sara, Anna och Julia hit och vi ska Mary-Kaya lite.  Lite smink och prova nya produkter, blir kul.  På kvällen hade det varit roligt att gå ut, EVIGHETER sen, men vi får se...

Nu ska ja byta om...

RSS 2.0