prov

Tårtproverna var fantastiska! Får se vilken vi bestämmer oss för. :)

Nu är det bara 3 och en halv dag kvar tills jag ska iväg på äventyr. Lite tråkigt är det att jag börjat snora nåt alldeles vedervärdigt. Hoppas det bara är ett fenomen för kvällen, har ju inte direkt nån lust att bli sjuk nu.  Är inte så nervös än, tycker bara det ska bli väldigt spännande. :)

Filar för fullt på Mathias morgongåva, har inte gått så bra hittills. Men när steg ett är hemrott så blir det säkert finfint. Är ju ett tag kvar så det ska nog bli bra.

I helgen var vi ju annars i Säffle på fredan, hämtade tårtproverna och åt på en värdelös restaurang. 
På lördan hade jag lite VIP-MaryKay här, lärde oss sotning och fick prova lite nya produkter. Det var trevligt och roligt.  På kvällen åkte vi till Askim och åt på Peppes, gött var det.
På söndan var det svärföräldramiddag åt alla håll.  Vi åt, tittade på tomten, pratade husbygge och bröllop.

Så nu är det ny vecka igen...går sjukligt fort. Om några dagar är det bara 100 dagar kvar till bröllopet och 15 veckor. Det rullar på fort nu.

Mathias ska troligen till england och jaga i en vecka i mars, efter det så drar nog mycket igång på riktigt. Kolla festlokalen lite mer noga, fixa hyrkläder till herrarna, provsminka och färga och klippa hår, beställa blommor osv osv.

Det är roligt, riktigt roligt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0