en dålig människa

Jag är en dålig människa. Jag VET att jag borde vara glad och tacksam för att vi numera har en väg, en garageuppfart och en grund till maskinhallen. Jag borde vara GLAD att det inom ett dygn är såpass färdigt att en platta kan gjutas och vårt bygge börjar ännu mer på riktigt.  Men det har kostat för mycket. Just nu har det tagit mer än det gett. Har knappt pratat med Mathias alls den här semestern och det vi pratat har handlat om metrar, kvadratmetrar och kubik, det har handlat om pengar, färg och om sten och grus och lera.   Jag borde till och med vara glad att alla nära och kära överhuvudtaget lever i dessa dagar.

Det var bara inte riktigt såhär jag såg det framför mej att vara nygift, allt känns bara tomt och lortbrunt just nu.  Det känns som att november och bröllopsresa är alldeles för långt bort...:(

Ja, jag är väl snart på andra sidan igen. Men EVENTUELLT 3 dagar semester ihop är på tok för lite. Det hade varit en helt annan sak om vi hade haft saker att göra IHOP, blir en helt annan sak att faktiskt bygga och måla och greja tillsammans. Då träffas man iallafall!


Nån annan som är en dålig människa är den här Breivik. Folk pratar om psykisk sjukdom, jag tror det är något vi kört fast i nuförtiden. Vad hände med folk som bara är rakt igenom onda. Eller de som tror så hårt på en sak att ALLA andra måste ha fel. De som kört fast i ett tänk och har ett mål där alla uppoffringar och alla andras liv inte spelar nån roll bara de kommer fram. Visst har han kanske nån knäck på sitt psyke men det är inte känslan man får när man läser hans manifest. För övrigt 1500 sidor otäckheter och rysningar.

Idag ska jag åka till Arvika och fira mor som fyller år. Ska oxå inhandla nåt slags bubbel, för när det här markarbetet äntligen är färdigt, DÅ ska vi fira!

inte uppdaterat på ett tag

Semestern har kommit, blev inget mer jobb då jag blev ap-förkyld så jag fick bara ihop 3 arbetsdagar till slut.
Det har dock hänt en del på tomten, vägen är lagd, den ska grusas, sen är den klar. Garageplan och grund till garaget är på gång.

Kameran vi köpte är mycket till belåtenhet. Har blivit mycket bra bilder som jag ALDRIG fått till med vår gamla kamera. :)

Inte mycket nytt annars, semestern går som mest i lera, jord och sten här borta. För min del är det mest matlagning och olika förberedningsprojket för att underlätta åt grävaren. Idag har han hjälp av Marcus att rensa bort lite ris och småträd för garageplanen. 

Jag har bakat pizzabullar, gött med assistent men jag tycker nog kanske inte riktigt att det är så himla roligt att baka. Hoppas det blir roligare i nya köket när man har mycket plats och diskmaskin och när allt är nytt och fräscht.  Tur att frysen är ganska full för nu, kan ha det som ursäkt att slippa baka matbröd på nån vecka. 



semester?


I fredags stängde vi på jobbet. De flesta av oss gick på semester, jag har dock jobbat 3 dagar denna veckan på sommarförskolan. Det är ganska roligt, även om man känner att man behöver semester.  Blir 3 dagar nästa vecka också innan två veckor semester.   Ikväll kommer diverse maskiner så då drar grävandet igång borta vid tomten.  Häromkvällen var vi ute och satte ut käppar för att märka ut huset och garaget. Känns som att blir på riktigt nu när det händer saker därborta. :)    Har dock fortfarande lite svårt att komma på vad huset ska heta, eller adressen.

Idag hoppas jag att en av våra bröllopspresenter kommer på posten. Har beställt en kamera för pengar vi fått. :) Behöver ha en att dokumentera bygget med och tänkte att vi köper en ordentlig på en gång. Ska bli roligt, jag tycker om att fotografera och tror inte det blir så mycket tråkigare med en riktig kamera. :)



så fantastiskt!

Har under veckorna som gått följt den lille ängeln som föddes natten till vårt bröllop.

Idag kommer nyheterna. Jonah och hans familj ska få åka tillbaka till Karlstad sjukhus. En röntgen igår visade ingenting av den skada eller aktivitet som läkarna såg på förra röntgen för 10 dagar sen. De kan bara se ett ärr på hjärnan! Framtiden utvisar vad det betyder för Jonah, men vi väljer alla att tro att det som var skadat är läkt.
Under sker, så är det bara!  TACK för det!

RSS 2.0