våren

Idag har våren varit som jag minns den. Så som den inte var på hela förra säsongen - för mej. För alla andra var den nog precis som våren alltid är.  Men idag kände jag det jag missade i fjol. Hur kroppen reagerar när man sitter i solen, känner värmen, hör fåglarna. Känner hur andetagen inte kan bli djupa nog för att dra in den där livsviktiga luften som väcker varje cell som känns som den sovit i evigheter.  

Vågar knappt skriva det men har inte haft en enda ångestkväll sen vi kom hem från fjällen. Inte en enda dag då det känns som att det ligger på lur på över 3 veckor. Och detta trots Xanders nattskräcks-attacker som kan skrämma slag på en död. Ska på återbesök hos läkare längre in i våren, tror jag kommer önska att fortsätta med medicinen ett tag till. Litar inte på att de här tre veckorna sätter tonen för det nya. Behöver mer tid, tror att allt kommer med buller och bång igen bara en ny kräksäsong är här eller nåt barn beter sej oroligt på ett "nytt" sätt.

Har blivit så att jag ska börja jobba igen i augusti. Känns mest lugnt och ganska roligt men är ibland också lite orolig för om jag är nog stark, men jag tror egentligen att jag är det. Det är ju ett tag kvar dessutom.  

Lo är en skön liten tjej, ett stolligt temperament och retsam som få men samtidigt fantastisk och källa till många skratt. Härliga unge!  

Xander fyller fyra i sommar med allt vad det innebär. Massa nytt ordförråd, full av varför, vem, hur, när, vad. Oxå inne i en våldsam och ganska arg period men däremellan så full av kärlek och värme med de underbaraste av kramar. 

Som jag älskar er finaste mina!  💖

En av mina närmaste har blivit min granne! Finaste Maja vad glad jag är för det här, ser SÅ fram emot härliga häng, sköna promenader och skojiga träningspass å massa annat med dej! 😘



RSS 2.0