kliniskt

Idag landade förlossningsjournalen i postlådan. Märkligt hur klinisk en upplevelse som var ganska omtumlande för oss blir på några läkarpapper. Nyttig, läskig och märkligt nog lite överraskande läsning. En del helt bortglömt och annat är sådant som varken jag eller Mathias fick reda på varken under tiden eller efteråt. Sånt som gör att jag blir mer och mer säker på att om Xander ska få syskon nån gång så ska jag önska snitt från början. Annars rullar allt på, galet mycket på Mathias jobb så han jobbar över mycket. Också en del smågrejer att göra för att underlätta för snickarna i huset och garaget är nu färdigmålat på insidan. Så nu har vi planerat in en getaway om nån helg. Bara vi tre, inget jobbande, inget byggande. Ska heller inte planera in nånting vi ska göra dit vi ska, utan vi ska bara njuta och ta det som det kommer. Härligt! !

älskade lilla prins

Planerar barnvälsignelse om dagen. Ska göra upp datum med Anna och hoppas få ett ja av önskade sångare...i december blir det iallafall troligen. Lyssnar mycket på en låt för att vänja mej så jag slipper gråta...vackra vackra låten. Du är prins av lycka, prins av kärleken Hertigen av äventyret, nyfikenheten  Inte störst, inte först Men väldigt speciell  Jag är så glad att du finns Min älskade lilla prins 

liten fis blir stor

Det är häftigt men skrämmande hur fort små liv blir större. Strax växt ur två storlekar...idag på bvc nära 6300gram och 61 lång. Ligger han på mage börjar han lyfta huvudet allt längre stunder, den sneda nacken återhämtar sej sakta men säkert. Han är med med blicken, ler, skrattar å "pratar" när man är nära honom. Han har ett hiskeligt humör när han blir för varm eller om maten dröjer för länge. Älskade skruttunge!! Annars då....mammaskap med mjölkstockning hit å dit å en ständig "stress" att hinna medan han sover...hinna vila, hinna äta, hinna duscha, hinna städa, hinna tvätta....oftast hinner jag allt jag tänkt och lite till...men man vet ju aldrig. Mitt i allt är det fantastiskt att bara gå hemma å bara vara vi. :-) I helgen målade vi färdigt i garaget, nu ska bara mellanväggen till förrådet upp och det hela ska inredas men det får nog vänta eftersom det är fullt med husgrejer där inne ett tag till. Inte mycket nytt annars...höst igen..grått å blött å förkylningar.

RSS 2.0