halkbana - check

Hej!

Då var halkbanan avklarad....går frammåt. Hade nog ALLDELES för höga förväntningar tror jag. Alla har talat om hur otroligt roligt det är.  Det är klart det var spännande och kul att lära sej häva sladdar och sånt men kan inte påstå att jag skrattade ihjäl mej. Nu är det gjort iaf - gött det. 1 moment kvar då..The BIG one..

Snart åker jag mot Väng, ska bli gött, behöver inte åka tebax hit på ett tag, skolan på onsdag sen åker jag direkt tillbaka. Pratade på att gå ut och äta nåt efter examensceremonin på torsdag men jag tror verkligen inte jag gör det. Har absolut inte råd och även om det skulle lösa sej så har jag miljoner saker att göra innan lördan och vill tillbax te skogen så snart som möjligt, kan baka å sånt. Tjejerna blir väl dö-besvikna men såhär äre just nu...*filåt*

Nu ska ja ta å plocka ihop mina kläder, alla ska få åka med idag när jag åker bil hela vägen. Ska få plats i en garderob oxå bara...men röjde hyfsat i måndags så det mesta ska nog gå in..

Hej och trevlig helg!

no longer affraid

Hej!

Jag är inte längre rädd för resan, bara hoppfull. Bara positivt kommer komma ur detta!
Efter förra bloggen fick jag ett nyfiket mail av syster, snart är vi kanske tre på vägen.

Godnatt!

Imorrn ska ja ut å halka!

har jobb!

HEJ!

Inte haft tid att skriva under veckan,....eller inte varit vid nån dator rättare sagt..
Har inte riktigt tid nu heller...ville bara säga:

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!   YEY!!!!!!!
Allt är inte hundra klart på vilket ställe eller hur många procent men en av tjänsterna är MINA!! :)
80-100% rör det sej om!

Bara det jag skulle säga!
Puss å hej!

så var det över

10.06

Det vi planerat för, väntat på, övat inför och hållit på med massa hemligheter runt är nu över.
De sa ja och var vackrast i hela världen denna dag!! Jag är glad att jag fick vara med och se detta underbara från första parkett! :)  Tack!

Började dagen hos svärpäronen där vi intog frukost pga dålig planering och brist på frukost-tillbehör i vårt hem.
Var i vanlig ordning några minuter sena i början men på NÅGOT sätt lyckades vi ändå svänga in på parkeringen till köpcentret 09.01.  Jag skuttade in och möttes av Anna och Elin. Julia anlände sist och jag pustade ut. :)
Sen fixades det hår och smink och allt som hör till. VI mötte upp grabbarna - uppklädda till tänderna (najs, SUPERnajs) och åkte mot Mysen där vi skulle ta kort. Fotograferna var annorlunda någon annan jag nånsin mött, vilka stjärnor! Man kunde inte annat än le/ asgarva på bilderna. Hade ont i varenda muskel i hela ansiktet efter :)
Sen åkte vi och intog en GOD smörgåstårta innan det var dags för ombyte och åka mot missionshuset.

Vi gick in och efter ett LITET tumult då en av näbbarna inte riktigt ville vara med längre så kom vi in i kyrkan och det hela var i gång. En vacker och enkel vigsel. :)
Efteråt var det lite fotografering igen (av gäster och fotograf) innan vi åkte mot festlokalen. :)
Åt en god förrätt, härlig buffé och smaskig efterrätt.
Under tiden här höll vi vårt tal :)
Senare var det lite olika programpunkter med MYCKET roliga inslag, skrattade så tårarna sprutade åt mycket av det. Mot slutet var det dags för vännerna att framföra sången vi skrev för ett tag sen.
När allt var slut och brudparet avlägsnat sej bar det av för att utföra diverse bus i Sôcka, de hade sett till att vi minsann INTE skulle ta oss in men utomhus gjorde vi ett och annat.  :)

Igår var det en LUGN dag, vi vaknade aldrig riktigt till under hela dagen, åt en morsdags-middag på Åsen och åkte till Sôcka för att lämna hyrkläderna som ska tillbaka till Säffle. Resten av dagen slappade vi bara.

Idag är det SOL ute!!! Love it! Jag är ledig och borde egentligen tvätta och dammsuga, tar det senare. Nu vill jag bara sitta här och göra ingenting! :)
Puss och hej!

att provgå en kyrka

22.22

Hej!
Idag har vi repeterat lite inför morrondagens bröllop. :)
Blir himla bra tror jag! Festlokalen är superfint iordninggjord och kyrkan eller missionshuset som det är blir superbra! :)
Imorron går det i bröllop hela dagen! Ska bli så roligt att det ÄNTLIGEN är dags! Som vi väntat!!

Åker redan 8.30 för att fixa hår och sånt i Töcksfors :)
Sen äre fotografering och lite mat innan vigsel och fest :)

Nu ska jag plocka ner saker jag behöver i min väska och fixa iordning resten!
Tack å ajö!

......




Han säger:
- Du är väl inte DUM heller!!!!



Hon tänker:
- Det är nog just precis det jag måste vara?! Ja, så är det nog.

du gjorde mej lycklig och förvånad

00.41
Detta är en strof jag lånar av Winnerbäck just ikväll.
Jösses!

Fick ett mail av min äldsta storebror ikväll. Som jag är otroligt glad och tacksam över men som samtigt öppnade en ask långt ner i mitt inre som inte varit helt öppen på väldigt länge. Jag har tvingat den att stängas om och om igen men den är nog samtidigt ALLTID öppen lite på glänt även när jag kämpar som hårdast för att stänga den.

Vet att detta inte är något som någon fattar men jag måste få skriva av mej utan att bli för personlig.
Personlig är något jag VILL vara i denna bloggen, men just nu är det inte "the time or the place" för det.
Tror att detta mail jag fick är början på en resa som jag nog aldrig trott skulle påbörjas om jag inte började den själv. Nu är det startad och jag behövde bara hänga på. Jag är tacksam men rädd för vad det kan medföra. SÅ mycket saker ligger nedgrävda så LÅNGT ner hos oss, troligen oss alla 6 men i synnhert troligast hos 4 av oss, men nu är iaf 2 igång med reflekterandet och diskuterandet. Med darrande underläpp, darrande händer och ändå en känsla av hopp ser jag fram emot resten.

Godnatt!

I cant fight this feeling anymore

18.12
Tja...lyssnar tydligen på Chicago idag, bara sådär...haha....jaja...så kan det gå..
Idag har jag varit hos Marielle och fått ordning på mitt hår igen!! Tack för duktiga frisörer!
Bara hon fått i färgen (och alltså INTE sköljt ur den än) så kände jag mej som en ny människa....det var för täskigt innan håret.
Resultatet blev ju inte sämre när hon sedan sköljt ur färgen och klippt mej. Gött!!
Luggen is back och vi har jämnat ut så sluttningen efter pagen inte är kvar...knappt iaf.
SKa bli gött när det blitt längre så vi kan börja jobba med längder på riktigt, då hoppas jag också på mer vågade slingor, gärna vitt och lila. Det är jag sugen på..

Har också känt suget efter en tautering och piercing ett tag nu, såg Miami Ink i söndags och blev nästan sjuk va längtan! Men jag har verkligen INTE råd förrän jag börjar jobba möjligen.  Dessutom är jag nog för gammal för att ta hål i näsan nu? Ok om man har kvar en piercing som man gjort men kan man skaffa en sån på ett sånt ställe när man är 23? Ah får se, tatuering ska de iaf bli, troligen 2 men en i taget. Som sagt när jag får råd. Denna månaden kommer återigen pengarna gå ut innan de hinner gå in. EN hel del räkningar och det är DYRT att ta körkort i dagens samhälle. Jaja...sånt är livet. Hoppas på att jag bara får pengar i examenspresent av familjerna som jag kan lägga in på bilköpar-kontot.

Jupp....Imorrn blire sola sen åker jag nog te Karlstad och stannar tills torsdag. På torsdag är det skolan en sväng och sen som sagt hämta kläder och sånt.
Det är bara 3 dagar kvar nu....SICK! :)
Hej

Framtiden är er

18.27

Hej!
Här sitter jag och övar på att inte gråta inför lördagen. Det går SÅDÄR bra......har känslorna utanpå när det gäller sånt här.  En av låtarna de ska ha med i vigseln är en riktig ninja-låt. Den bara plötsligt fäller ut ett ben och sparkar undan benen på en så man ligger där i en blöt pöl sen.  Är nu uppe i 12 ggrs lyssnande tror jag.
Första gångerna behöver ja ju inte ens nämna hur det gick. Nu den 13 gången KANSKE jag klarar mej undan endast med läppdarr......Är rädd att den framförd live kommer få mej att brista ut i Ugly-cry.
Det är 3 gången idag på första gången på månader det uttrycket används, första gången av mej. :)

Har idag annars, solat, kört bil och slappat. Fick ett telefonsamtal som gjorde mej G-L-A-D!  En rektor vill EVENTUELLT ge mej jobb. Ett vik på 80% - det perfekta!!  Vi ska träffas på fredag så får vi se sen men jag är glad att jag ens får chansen att visa vem jag är. :)

Körningen gick annars hyfsat, varken eller typ, han tror att det som är mindre bra snart löser sej. Har fått ny tid iaf. Vill verkligen klara det första gången!!! Det blir så mycket tråkigare med allt annars! Hoppas oxå ha råd att inhandla en hyfsad bil rätt snart!

Nu ska jag öva vidare på att inte gråta!
Puss!

DU är den som får hoppas
All min kärlek får du bära
All min längan vill jag ge

All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Sommaren är kort...

17.54

Idag har det snöat här...inget la sej på backen TACK och lov....BLÄ!!
Nu har dock solen valt att titta fram...soligt och varmare...men inte direkt varmt kanske.

I helgen har det mest varit pyssel inför nästa helg och så.
Imorrn äre tillbaka te Arvika och FÖRHOPPNINGSVIS göra ett bättre intryck än sist på trafikskolan! Ska oxå se om Wille fått till en ny tid till mej :)
Tisdag är det klippning och färg och sånt.
Onsdag inget stort planerat...
Torsdag - skolan och se åka med Mathias hem ifrån Karlstad, inom Säffle och hämta hyr-kläderna.
Fredag, prov-gå i kyrkan och hjälpa till med sånt som kan behövas, fixa lite inför lördag.
Lördag - fixa frisyr och smink, korttagning, vigsel, fest.
Söndag - rätt lugnt.

Japp....inte ens en vecka kvar....det har gått sjukt fort och jag har inte direkt kommit iform..men har försökt denna veckan och förra...och har ju några dagar till på mej..:) Blir prima säger vi.

Nu ska ja slappa lite me han i soffan!
Kramen

A little too perfect




image21



Your middle name ain't 'Heavenly'
But it ought to be
Your're high above the rest
Like an angel, never less
'Cause I'm so in love, with you
So tell me what I've got to do

'Cause you're
A Little too perfect
A little too good for me
I ain't sayin' I'm troubled
The trouble's that you've knocked me off my feet
A little too perfect
A little too good for me
You ain't blowin' your cover, but hey
I'm gonna catch you anyway

I and now again I've found myself so far down away from the sun

19.10
Inser nu att rubriken lät deppig, det är den inte. Lyssnar på Away from the sun med 3 doors down.
Längsen, trevligt :)

Jag fick ordning på datorn.....TACK Nortons chatt-support för hjälpen!!  Underbart!!
Har oxå laddat ner lite musik. Ska strax kolla om det funkar att klippa film i ett program här på datorn, annars blir det ett annat problem att fixa med det. Svärmor ringde och undrade om jag skulle komma och sällskapa men jag orkar inte. Har krånglat med datorn nästan hela dan, nu vill jag bara sitta och göra ingenting.

Nu äre lite ABBA......gött......är på så gött humör....fortfarande!! Har lixom ingenting i mitt liv som går emot mej just nu!! SÅ GÖTT......som vanligt räcker inte pengarna så långt som de borde och körningen igår gick för täskigt. Men just nu gör de ingenting :)

Hade kanske inte så möe å skriva här....har fortfarande inte bestämt nåt om det där med publiceringen....Till sommarn kanske isf...

Nu ska ja pysa!
Pyyyyyyyyyyysssssssssssssssssssssssssssssssss!!!

du är nummer 2 i kön

15.00

Hejhej!
Här sitter jag sen 5 timmar tillbaka å bråkar med ett anitivirusprogram som inte vill funka! Sitter i kön till en supportchatt...och är nummer 2 i kön...vilket jag oxå varit senaste 10 minutrarna...Började som nummer 6..
Suck och stön.....hoppas det fixar sej sen!!

Jahapp.....gårdagens tandläkarbesök gick fint och jag behöver inte gå dit på 2 år fantastiskt nog!
Körlektionen var katastrof men kanske blir bättre nästa gång..Wille skulle skälla på vägvärket så att jag KANSKE kan få min uppkörning tidigare..Det har aldrig inträffat att någon fått vänta så länge på första uppkörningen..
Han drog också ett skämt som aldrig skulle göras rättvisa här men oändligt roligt var det.
Skrattade så tårarna rann.....handlar om att baka iaf..:)

Japp......inte mycke på tapeten annar...är gräsänka ikväll när mathias är på svensexa.. Ska vila mina bihålor som gör ont och fortsätta försöka kurera datorn...

Tack å hej och trevlig helg!

skrivandets konst

17.42

Här sitter jag, mycket piggare men ack så mycket slem i hals och näsa. Låter som en tilltäpt gnu. Absolut på bättringsvägen iaf så imorrn blire körlektion med bästa Wille och sen ett inte så bästa tandläkarbesök!

Idag fick jag tid för uppkörning......*eeeeeeek!!!!* Men det är väntetider hos Vägverket vill jag lova!! Jösses så långa! Känns helt ok iofs då jag känner mej allt annat än fullärd och osäker på många områden än. Nu hinner vi lära mej allt. Skrev vi för att jag aldrig skulle lära mej hälften utan Mathias och Wille (som är de som jag kör med mest) och för att jag ju faktiskt lär mej ett och annat själv oxå - utan deras hjälp :)

Det jag egentligen skulle blogga om nu är det faktum att jag aldrig öppet reflekterat runt mitt eget skrivande.
När jag packade upp lite lådor hos Mathias hittade jag en skrivbok i svenska sen högstadiet som jag sparat för att jag i den skrivit en 13-sidig novell som jag fick MVG med 2 stjärnor på. Det jag skriver nu är inte menat som skryt bara enkla reflektioner och sånt jag brukar tänka på men aldrig riktigt vågar dela med mej av. Idag vågar jag tydligen. :)

Betyget på den här berättelsen var nog mitt första möte med att någon uttryckt sig positivt om mitt skrivande. Min lärare i svenska genom en del av 8an och hela 9an har i hela den här boken sktivit saker som "du är en god skribent", "du har ett stort vokabulär och en porlande berättarteknik", "du skriver bra med lätt kåserande stil" eller "du är en bra författare, lycka till vidare".

Just det där sista...."du är en bra författare"...har snurrat i mitt huvud sen jag såg en intervju med Tomas Bodström häromdagen. Han sa att han har svårt att kalla sig författare, då började jag tänka extra på den meningen.
Författare, det är verkligen en av mina drömmar. Att få skriva en ungdomsroman, möjligen med självbiografiska delar. Jag tror inte att jag levt det mest intressanta livet av alla här i världen, men jag tror faktiskt (och det står jag för) att delar av mitt liv är sådant som kan vara tröstande eller intressant för andra att läsa.
Nu tappade jag tråden - as usual....

Dit jag SKULLE komma tänkte jag var att efter att jag fick alla de där "kommentarerna" i min skrivbok så har det lixom flödat på. I gymnaiset fick jag en manlig svensklärare att bli tårögd när han läste och han sa att han faschinerats av att jag lyckats skriva en berättelse som var så rak och allt annat än sötsliskig om det inte helt oväntade ämnet kärlek. Det var nog här min dröm skapades, ett litet frö bara, men den vaknade till liv.
Och sen har jag fått en och annan sådan kommentar genom livet, dock nästan ingen på universitetet, men genom vänner och familj och andra som läst sådant jag skrivit.

Ändå tvivlar man själv, kan jag det här, OM jag vågade sätta mina tankar/känslor på pränt i en riktig bok. Skulle det uppskattas? Skulle jag våga?
En vän till mej (vinkar till Jonas) har hittat en sida där man kan lägga upp sina alster och för en liten slant få det tryckt i så många exemplar man vill. Det är en väg att göra det, skicka till ett riktigt förlag skulle jag aldrig våga. Tänk att få en av sina stora drömmar refuserade. Den här sidan tyckte denne vän att jag skulle skicka mina gamla bloggar till för att få dem tryckta. Kanske skulle man det, för att prova och känna efter. För att se hur ens tankar ser ut på papper. Å andra sidan är de bloggarna mer dravel och delvis mer personliga än något jag skulle skriva på i en bok där jag kan ta bort och lämna det jag vill öppet. Jag vet inte....

Vet inte ens vart jag skulle komma med detta.....nu är jag tömd iallafall...Haha...
Stackars er trogna läsare...snart sjunker nog statistiken över besökare på denna blogg!
Kram på er govänner!

ibland inser man

hur fantastiskt allt är egentligen.  17.00
Satt och tänkte tillbaka lite på de senaste 6 åren. Tänk vad de gjort med en som människa, vad man vuxit och förändrats. Så mycket man varit med om, sånt man aldrig kunnat tänka sig innan. Man trodde man var vuxen ett tag, det var just där som man växte allra mest. När man trodde att man visste allt, det var då man kom på att man inte har en aning. Jag känner att ju äldre jag blir desto mer inser jag hur lite jag vet om livet, andra och kanske också mej själv. Jag vet att jag de senaste 3 åren lärt känna mej själv på plan jag aldrig trott jag skulle hitta.

Jag har alltid haft ganska god självkännedom och sett mej själv ur ett utifrån-perspektiv med innifrånförståelse. Jag tvingades bli vuxen ganska tidigt och kände mig aldrig riktigt som andra mellan 5an och  2an på gymnasiet. Kanske hade detta en inverkan till varför jag blev sjuk?  Jag vet inte och tänker inte spekulera vidare i det.

Det jag vet är att den som jag var då - inbillningsvuxna jag - är en helt annan jag än den jag är nu.
Jag vet inte om jag är riktigt vuxen än eller om jag någonsin blir det, men jag vet vem jag är nu på ett sätt jag aldrig gjort förrut. Jag har hört att man är vuxen på riktigt när man vet vem man är och kan ta ansvar för sina tankar och handlingar. Det där med ansvar är jag nog inte riktigt framme vid än, men jag känner mig själv. Jag tycker ändå att det är en svår avvägning det där med att ta ansvar för/förändra sina dåliga sidor och att stå upp för vem man är.
Ska man bara acceptera sina dåliga sidor och gå vidare eller måste man möta dem och förändra sig för att bli vuxen?

Jag vet att jag är djup och möjligen jobbig nu men du är fri att sluta läsa.

Det jag tänkt mest på och faktiskt gått tillbaka i gamla bloggar och tittat på idag är våren och sommaren för två år sen.
Jag får lite rysningar längs ryggraden när jag tänker på det/läser om det.
Inte av obehag utan av tacksamhet, lycka och på något sätt en svårt-att-ta-in-känsla. Är så lätt att ta allt förgivet, eller JAG har lätt att göra det iallafall. Och glömma hur allt varit när det gått så många år.

Jag läser den 18 juni 2006. Där har jag avslutat blogginlägget med ett textutdrag: 

Men allt jag ser, allt jaghör:

Din röst, din blick ditt skratt, du har ögon som berusar en matt.

Så jag väntar, ja jag väntar, om tiden vill ifatt.

Det låter klyschigt och troligen knappt sant men bara sorgen efter att vi gjort slut lagt sej så bara VISSTE jag att vi skulle bli tillsammans igen. Jag visste inte när och trodde kanske inte att det skulle bli snart men jag trodde att NÅGONGÅNG. Just då hade jag många som ville tala om för mej att inte hoppas och att jag skulle gå vidare. Men jag kunde inte, jag slutade ALDRIG tro på oss.

Nu har jag läst så mycket gamla bloggar istället för att skriva nytt så nu har jag tappat tråden. Kontentan var nog trots allt att jag är så GLAD att jag vågade fortsätta tro och hoppas, och att det tillslut blev vi igen.
Han är den finaste jag vet och just idag kan jag inte ta oss för givet, jag kan vara vara lycklig och tacksam för att mitt liv blivit det det är.


Din röst, din blick, ditt skratt. Du har ögon som berusar en matt. Tiden ville ifatt.


lägesrapport

16.04 Angenämt...

Här kommer en liten lägesrapport från ett soligt men blåsigt Väng.
Febern har sjunkit och jag känner mej piggare, huvudvärken, snuvan och hostan är dock av samma kaliber. Stannar därför hemma imorgon oxå. Vill bli ordentligt frisk nu när det är så mycket kommande helger. Fick dock ett samtal från min tandhygenist *eeeek*  som ville att jag skulle infinna mej på torsdag. Har ju oxå körlektion då så jag får försöka pallra mej iväg till Arvika iallfall. Om det vänt nu så borde jag vara pigg nog för detta den dagen.

Här händer fortfarande inte så mycket med tanke på att jag spenderar mesta av tiden i soffan under täcket, idag har jag dock orkat sitta det mesta av tiden. :)

Har också bestämt att det blir vän-kalas den 7 juni efter familj-kalaset. Så vill man komma och fira min examen/kanske körkort och att jag flyttat hit ut så äre bara att ta med det man vill äta så tänder vi grillen vid 19.00!

Hej

har ju glömt

21.06
Har ju glömt tacka er alla underbara för alla grattishälsningar te teorin :)
TACK så mycket! Hoppas ni snart får anledning att gratta till hela körkortet!:)
Tack oxå för alla krya på dej! Ska bli frisk snart har ja tänkt, hoppas nån annan tänkt de me..

Nu äre snart godnatt här..
Puss

ack så sjuk..

17.31
Vilken dag, nästan så jag varit rädd för att vara ensam vissa stunder. Tänk om man tuppar av och ingen hittar en i tid...Men nu känns det liite bättre efter lite mat och vila. Febern känns lite men det är inte som innan när jag knappt orkat sitta i soffan.

Gjorde om lite layout imorse....tycker denna var MINST ful....gillar den svarta men behöver lite vår-feeling här. Skulle vilja kunna bygga en egen, det kan man säkert bara att jag inte fattat nåt än.. FÅr ta en kik till på det när jag orkar.

Milkshake är najs när man har ont i halsen, med banan och choklad-sås. Jag VET att jag ska gå på hårddiet denna och nästa vecka men idag orkar jag inte. Hade jag inte fått dricka denna shake hade jag nog inte varit så rolig nu.

Mjupp...inte hänt så mycke nytt i mitt liv. Har ju bara suttit/legat i soffan hela dagen och parerat frys-/svett-atacker a'la feber.

Har skola imorrn men blir nog inget med det, får se om jag är bättre på onsdag. Har också körlektion på torsdag men då MÅSTE jag väl vara på benen igen?

Nu ska ja vila vidare. Godafton

inge pigg - alls

15.28
Tja!
Idag är jag inte lite förkyld. Snyter mej typ hela tiden..tur det inte är skola imorrn får se om ja blir någe piggare till på tisdag. Borde gå bra, haft lite småont i halsen sen freda. Mathias tog me Daniel å Julia å åkte å fiskade, jag orkade verkligen inte bli med. Har legat nerbäddad i soffan typ hela dagen. Nu ska ja fortsätta med det, orkar inte sitta uppe. Glass hade inte varit fel för halsen!
God eftermidda!

nystädat

13.28
Gött!!
Nu har ja städat!! Välbehövligt! Nu äre snart mat hos svärpäronen, sen blire å se om vattenscotern fungerar i år :) Ikväll äre grill hos Daniel och Julia!

Det är så gött väder, njuuuuter verkligen! Jupp!

Hade kanske inte så mycke å säga tyckte bara de behövdes en uppdatering.:)

Pyss!

Är så sjuuuukt nöjd!!

16.36

Idag klockan 15.00 skrev jag teoriprov!! 60 av 65!! var inte lite nervös innan ja gick in!! Är så sjuuuukt nöjd att ja klarat!! Yey!!! Ett steg närmare!
Skulle ringa Wille på direkten så de gjorde ja. Han skulle kolla upp resten av tiderna på en gång...Eeeeeek!!!! Shit, nu är ja snart vuxen på riktigt!! Körkort OCH examen!! Jisses!

Nu ska ja ut i solen innan ja ska åka tebax te Karlsta!
Pussen!

Är på så himla gött humör!!!

16.44

Hade precis ännu en kanon-körlektion! Gick hyfsat med körningen. Det vi egentligen kollade upp idag var han mycket nöjd med! :) Yey!!
Han sa att de inte är länge kvar nu - alls! Eeeeeeeek!!!!! *fnissar lite*

Annars har de vart en bra dag, MASSA sol och värme (ÄLSKART!!) och allmänt gött humör!!

Snart kommer honeybunny och vi ska hälsa på Mina och Elma en sväng....najs :)

Nu ska ja pysa!
Goddagens!

inte fullt så gnällig :)

21.00

Livet är bra mycket lättare när man inte är så trött som man nästan störtar :)
Idag orkade jag minsann pallra mej te skolan och få med mej hyffsat av föreläsningen. Sen direkt till trafikskolan och lära teori i några timmar.
Handlade grönsaker och frukt och åkte hem och kokade "undersoppa", blev rätt god men jag tappade (inte helt oväntat) cayennepepparen i så det blir små portioner om man ska orka äta. :)
Efter detta läste jag lite mer teori här hemma sedan såg jag lite på tv innan jag gjorde en av de sista individuella uppgifterna på hela min utbildning :)
Har en sketen matteuppgift kvar som jag inte fattar ett piss av än, ska göra den i helgen om ja blitt nåt klokare. Sen äre bara några gruppuppgifter kvar. YEY!

Imorrn blire råplugg av teori på trafikskolan och bara allmänt lugnt.
Nu ska ja göra nåt annat!

Hej!

gnäll, gnäll, gnäll...

19.13
Vet att jag ytterst troligt är världens gnälligaste nu..
ÄR SÅ TRÖTT!!!!!
Imorrn skulle jag så gärna vilja och verkligen behöva vara hemma.
Har föreläsning som jag oxå verkligen borde gå på men vet inte om min kropp och själ pallar på allvar. Är helt slut, det bara snurrar en massa i huvet och trycker över bröstet. (gnäll, gnäll, gnäll) Senaste veckorna har inte direkt varit uppbyggande.
Känns som ja borde vara hemma imorrn, både för min egen skull och för att jag verkligen måste läsa MYCKET teori denna veckan. Och jag hinner inte så mycke mer än på tisdag om jag inte gör det imorrn.
Får fundera och känna på det.

Om nån timme åker vi till Karlstad iaf. Eftersom jag ska vara i skolan tidigt (om jag går dit) och Mathias jobba så åker vi däråt ikväll redan. Då är man på plats. Är jag redan i Karlstad så är chansen större att jag pallrar mej iväg på föreläsningen.

Nu ska ja återgå till soffan och vila huvud, hjärta, kropp och själ.

Kramen på er

Minns inte....

...när jag var så trött senast!!!   09.26

Hej!!
Jisses vilken helg det varit!!!!  Jag är SÅÅÅ trött och den är inte riktigt slut än tyvärr måste jag nästan säga.

Onsdag åkte vi hem från Karlstad på eftermiddan och på vägen åkte vi inom Arvika för att hämta lite grejer hos mamma och pappa och för att kolla aktivitetscentret inför svensexan som var i lördags.

Torsdag upp ganska tidigt och åka till Finnskogen och kolla och göra iordning stugan som Doch J skulle sova i efter svensexa och möhippa. Efter det så letade vi eventuell infångnigsplats för D. Efter detta var det familjemiddag hos svärpäronen där vi stannade hela kvällen.

Fredag upp tidigt och vara flytthjälp åt D och J. På kvällen åkte vi tillbaka efter en dusch och lite plock, spelade guitarrhero och slappade.

Lördag - möhippa och svensexa till sena natten.   Hoppas ni överlevde och att vi fortfarande har våra uppdrag för bröllopet kvar!   (Vi tycker om er!!!)

Idag ska jag göra provuppsättning av håret för bröllopet  hos Anna på köpcentret. När vi kommit hem är det bara att plocka iordning här och dammsuga lite, starta grillen och skära sallad. Vid 2 kommer U-rådet och ska grilla och ha möte. Utöver detta MÅSTE jag läsa MASSOR av teori.

Hade inte gjort nåt med en extra söndag imorron känns det som, är helt slut. Vet att jag inte ska klaga för vi är inte inne i skolan så fruktansvärt mycket men det hade gärna fått vara en två-dagars vecka eller nåt denna veckan, eller att det var lagt senare i veckan.

Nu ska jag smörja in mina ben och händer sen ska ja åka! På återseende!

RSS 2.0