ett nytt bättre

Hej!

Ett fantastiskt slut på år 2010 har vi. Underbara dagar med händelser vi kommer minnas hela livet. :) Början på 2011 kommer bli lika fin. Det är nu framtiden börjar, det är NU vi tar de stora besluten, det är NU det händer. Svårt att tro men det är så och det känns fantastiskt.

Det nya året firas in i Sundsbyn och värdar för kvällens festligheter är Jan och Hilda. Det blir en fin kväll med härliga vänner :)

GOTT NYTT ÅR VÄNNER, GOTT NYTT ÅR!

Tack

Tack för all positiv respons :)  Det känns kul! Det är härligt med all planering och allt fix. :)

Nu har vi firat jul färdigt då. :)  Firade lite här och där på julafton och igår firade vi med min familj. Har varit en bra jul, har som vanligt fått mer julklappar än vi var överens om.
En klocka, presentkort, en bok, pengar,lotter, wii-spel (ett vanligt och 2 för träning), massa teckningar, kort på syskonbarnen. :)

Nu har jag alltså lite jullov, stackars Mathias som inte blev något ledig alls, rätt surt för honom å gå upp i morse.
Idag tror jag att jag bara ska slappa, hade kanske tänkt att åka tillbaka te Arvika och hänga lite mer med familj, men det är så jobbig väg att köra just nu så jag väntar nån dag tror jag. Har ju lite möten på tisdag och onsdag men funderar på att åka på onsdag morron, behöver ju inte va hemma förrän tidigast 5.  Sen är det nyår då. Ingen direkt spikad plan än, vi får se va som händer. :)

Love, love, love I want your love..

Lyssnar på Jay Smiths skiva på spotify. Sköna versioner av många bra låtar. I like! :)

Är glad idag, sådär sprittigt glad.  Är glad för det som händer nu, glad för det som varit, glad över resan vi tagit, eller fått...beroende på hur man ser det.

Glad att vi träffades, glad över hur snabbt allt plötsligt var ett faktum, glad över tiden som gick, glad över det dåliga, glad över det bra, glad över hur det krisade. Glad över hur vi lämnade allt att bero, glad över hur vi aldrig tappade bort varandra genom de där 10 månderna i sär. Glad hur vi hittat tillbaka, eller hur vi hittade något bättre. Glad över att vi kämpade, glad över vardagen som kom och med den lugnet och vilan i att det blir som det blir. Glad över hur stegen började tas, glad över hur vi till slut förlovade oss och JÄTTE JÄTTE JÄTTEGLAD att vi ska gifta oss, nu i vår. Om 5 månader, inte ens ett halvår kvar tills vi fortsätter resan som pågått sen mars 2002, eller börjar resan som herr och fru. 28 maj smäller det. Jag längtar som en tok och glädjen går i vågor. Nu är jag inne i en extra sprittig period för vi har skickat iväg inbjudningskorten till gästerna som julkort.

Annars har så mycket varit klart en bra stund, klänningen hänger här, skorna är klara, toastmasters och pastor fixade, festlokal och kyrka bokade. Förlovningsringar omgjorda och vigselringar köpta. Frisör och sminkare fixade. Fotografer bokade.  Det enda vi behöver någorlunda snart är ett åk mellan kyrka och fest.


Ikväll blir det traditionsenlig uppesittarkväll i Sôcka. Blir lika trevligt som varje år :)

God Jul friends!

det närmar sig

Nu är allt snart över! Hemlighetsmakeriet iallafall, resten är inte över. :)
Bara nån dag till nu så släpps allt ut.  Har däremot skaffat mej NYA hemligheter, vi ska på två möten nästa vecka, ett på tisdag och det andra någon gång efter det. Kanske ett av våra livs hittills största beslut ska tas då. WOW!

Annars är första julfirandet avklarat, med Mathias familj i söndags. Det var trevligt, god julmat, förväntansfulla barn, tomte, julklappar och mys. :)  Kändes som riktiga julafton faktiskt :)  På själva julafton så är vi nog hos Mathias morföräldrar på förmiddagen och sen äter vi själva innan vi åker till bror i Arvika för Kalle Anka och tomten och häng.

På Annandagen firar vi jul med hela min familj hos mor och far. :)

Har varit sjuk några dagar. Började i lördags med skitont i halsen som sen drog med sig feber och snorighet. Idag är jag dock piggare så imorrn blir det jobb igen. :)


bästa

Hej! Nu är bästa veckan på hela vintern om man frågar mej :)  För att det är musikhjälpen! Tyvärr får ja ju inte lyssnat så mycket på dagarna men på eftermiddagen ser jag alltid på sändning i svt och sen står datorn på efter det. Det var bättre ifjol när Christer var med men det är faktiskt rätt häftigt att se hur givmilda folk kan vara. :)

Häromdagen hämtade jag ett paket på posten :)  I liked det som var i - ALOT!! Väntar och väntar nu!  Snart är hemligheterna över. :) Då blir det nog mer skrivet här, när man inte har nåt å "dölja". Då tröttnar ni nog på att läsa för att jag tjatar istället. :)

Fick oxå ett häftigt mail idag, utvecklingen blir intressant :)  YEY!

true the eye of an eagle

We're the dreamin' people.
Idolfinal igår alltså, inga överraskningar förrutom att jag för typ första året inte fastnade för vinnarlåten. Den har växt, idag satte den sej. Like it alot!  Jäpp!

Ikväll blir det julbord i Halden, säkert trevligt det. :)   Gött med efterrätt om inte annat, deras julmat är ju sådär. :)

Det spritter lite i min kropp idag, det närmare sig så mycket nu. Livet går frammåt, jag verkligen, verkligen älskar det. Påväg frammåt. :)

En lugn lördag annars, Mathias bråkar lite med mercedesen mellan varven i skogen för att jaga. Jag avnjuter musik på hög volym och fixar lite inför kvällen, lite naglar och klädval mm.


skitbilar

Vi äger två bilar, två riktiga skitbilar!

Skulle iväg på julavslutning med jobbet ikväll. Mercedesen tar mej knappt en kilometer innan den bestämmer att den inte vill mer och bara totaldör.  Fick efter en stund hjälp av svärfar att bogsera hem den. Kom till slut hem stelfrusen om fingrar och tår (klädde mej mer snyggt än praktiskt för kvällens event får erkännas). 22 grader funkar inte så länge utan vantar eller i ofodrade stövlar.  Kom ju som sagt hem och började borsta fram Golfen, den ville inte starta så jag motorvärmde lite, ville fortfarande inte starta. På 4e försöket vaknade den till. Då var jag redan 40 minuter sen så jag sket i hela grejen.

Satte mej sminkad, uppklädd och lagom glad och käkade rostat bröd och nyponsoppa. Inte alls samma sak som en smaskig jultallrik.  Dessutom missade jag typ 2 timmar komp som jag skulle fått. :(   Dret äre.   Jaja...

Mathias jobbar över idag så han kommer väl först om ett tag.

Jag är VERKLIGEN OSUGEN på att köra golf till julbordet på lördag, jag så gott som vägrar. :( Så trist när det är såhär!  Vill ha en snygg och praktiskt bil som fungerar!!


andra advent

Då har andra advent oxå varit, det går undan.  KAN hända att jag sagt det förrut, men det gör verkligen det. Har svårt att hinna med. :)

Julklapparna inhandlade, julkorten ligger och väntar på att bli skickade, första julbordet käkat, julkalendern på jobbet i full gång. Det jag väntar mest på nu är att Musikhjälpen på p3 ska börja. Alltid en höjdpunkt, blir tomt utan Christer i år men Martina är ju med så det blir nog kul. Det jag väntar på näst mest är (eftersom det kommer efter tidsmässigt) är den årliga uppsittarkvällen och att det ska bli dags att skicka julkorten.

På lördag är det julbord med Mathias jobb, blir nog trevligt. :) Imorrn ska ja iväg med mitt jobb och äta jultallrik, blir  oxå trevligt. :)

Inte många dagar kvar att jobba nu innan lite julledigt, vet fortfarande inte riktigt hur jag får vara ledig men hoppas jag får de dagar jag önskat.


RSS 2.0