deklaration

20.37

Hej!

Idag har jag deklarerat, ser bra ut! Hoppas VERKLIGEN det blir det som de kommit fram till innan, har inte gjort några ändringar så det borde vara ungefär iaf. Känns gött!  Rätt in på sparkontot!  Tatuering nr 2 here I come och sen framtidsdrömmar eller eventuell solresa till hösten för resten. Nice, nice.

La mej bus-sent igår i vanlig ordning..har varit helt död idag.... :(  Men imorrn äre lite sovmorron iaf, skönt ska det bli! Börjar inte förrän 9.30. Lovely :)  På torsdag har vi halvdagsplanering igen sen närmar det sej semester.

Imorrn får darlingen åka te Göteborg och jobba...ganska trååååkigt, har vi tur så får han komma hem på torsdag igen, men troligen inte förrän fredag. Men men..sen är vi ju lediga båda..:)

Idag promenerade jag på rasten, skönt att ha rört på sej lite igen. Är på tok för dålig på det. Hittar inget som fångar mitt intresse nog länge. Köpte ju cykeln och använde den som en tok första månaderna och sen i perioder men nu har den stått LÄNGE, hittar ingen lust att hoppa upp lixom.  Sen fick ja ju yoga-dvd och pilatesboll. Körde "stenhårt" ett par veckor innan ja tröttnade. Är lite rädd för att hoppa på nåt nytt för ja litar inte på att ja kommer fortsätta. Trist å köpa ännu ett redskap som bara står, var ska ja ha det dessutom?!! 

Pratade med Maud om detta nån av de sista gångerna, om att jag ger upp för att jag är rädd att misslyckas. Med vetskapen om att det är det som allt handlar om så BORDE jag ju bara kunna rycka upp mej. Men det är svårt att hitta motivation, både till att BÖRJA men oxå FORTSÄTTA vid motgångar, när man ändå inte tror på att man kommer fixa det.  Jaja....bara att försöka. Promenerar ju en del nu iaf, både på helger och i veckan.  SMÅ steg frammåt, så jag får smak på det här med hur bra jag mår av att röra på mej. Sen kanske det är lättare att avancera....HOPE SO!  Ska iaf åka längdskidor i en massa dagar till veckan. :)

Hejhej


total failure...

21.04
Fast nä, inte misslyckande. Jag VALDE att äta popcorn idag, dock inte pga nån gammal känslostorm. De bara stod där i skåpet. Blev så sugen, så idag svullade , på en måndag. Jäpp så äre här i livet.

Har varit SÅ trött idag och väck!!! Har gjort nåt HELA dagen, inskolning med informationssamtal, fylla i papper, skriva månadsbrev, skriva ut andra papper, kolla mailen, fixa frukost,frukt, mellanmål, in till granndagiset och hämta mjölk och lunch, lägga barn, tvätta sängkläder på jobbet, bädda nytt åt alla barnen, väcka barn, leka lite, hänga upp ny bordsplacering och viloplacering, fixa det sista på nykomlingarnas hyllor, hem, somna i soffan, se på tv, blogga. Allt detta tar dessutom lite extra tid eftersom jag hela tiden glömt vad det var jag gjorde nu, fått gått flera gånger och fråga om saker som jag EGENTLIGEN vet. Vore ja inte 24 bast så skulle ja bli orolig över mitt minne och min tankeverksamhet.

Blir nu dusch, sen sömn. Ser nu att Con Air går på 9an...längesen ja såg den men har den ju, kan kolla en annan gång. Måste ju duscha.

Svärisarna kom med thermosar och underställ till mej när ja kommit från jobbet....inte fel med privat-delivery från järnhandel och abeko. Himla bra släkt man nästlat sej in i..*skratt*.  

Ser SÅ mycket fram emot att få åka till fjällen. Vi två - LEDIGA tillsammans, bara åka skidor, njuta av god mat och mys och troligen hinna gå både varann och svärisarna på nerverna och vise versa. :)  Nä, jag har världens bästa svärföräldrar...men en vecka är ändå en vecka....nästan en vecka iaf :)  Åker på måndag när vi vaknat och åker hem igen på fredageftermiddag efter en tur på fjället och lite mat.

Nu - dusch. Puss å hej

sol

17.54

Godeftermiddag.

Solen lyser....UNDERBARA sol!! Och det är ljust läääänge nu när vi skruvat lite på klockan!

Helgen har varit galet lugn...och SKÖN!
Det vände på onsdagen men jag stannade hemma hela veckan...gött och troligen nödvändigt för att inte smitta.

På fredagkväll va vi i Sôcka, blev bjudna på våfflor, åkte hem rätt tidigt. Trötta.
På lördagen så städade vi, satt en stund hos svärisarna och var på Skåkene och tittade på de 7 nya lammen. Fina :)
På kvällen slappade vi bara, åt tacos och såg på film, sov rätt tidigt då oxå.
Idag har vi varit ute på promenad, lagat massa mat som vanligt, ätit och bara haft det lugnt å gött.
Snart kommer Sôckingarna och då ska vi äta rabarberpaj. Göttans!

Nu ska ja ta å fixa iordning den! Tack å ajö!

on the other side

10.41
Hejhej!
Nu vågar ja nästan tro att ja är ute på andra sidan - gött!!! Ett dygn sen senaste gången ja va dålig...:)
Tvättar lite jämt nu och väntar på att frisören ska börja jobba så ja kan ringa henne. Ringde nyss men det var svårt att hitta en tid som funkade innan påsk så jag skulle ringa igen sen när hon kommit dit.  Det vore ju gött om det blev nån gång snart vi kunde få till det. Åker ju te fjällen veckan innan påsk så då försvinner en massa möjliga dagar.

Inte hört nåt mer om rånet så vet inte om de tagit den som gjorde det eller så...

Hej

SM-final och cooprån

23.13
Hejhej!
Började skriva för typ en timme sen, men blev då av med internet en sväng så fick inte slutföra det hela. Under tiden gick FBK te sm-final. Skitgött!!

Nån rånade coop typ vid 21...ska sen ha färdats i en vinröd v70, hoppas han valde annan flyktväg än smuggelvägen. Tycker det är lite olustigt när man e själv hemma och bor såhär i obygden. Har ju iofs folk i samma hus men vi har ju vår ingång på baksidan huset och i markplan...aja....Inte sett  nån polis eller så så antar att han valde en annan väg, enligt nwt hade de skickat 5-6 patruller. 

Började bli lite småhungrig igen och med det följde ett svagt illamående...:(  Vill inte mer nu....hoppas ja lugnat magen nu, druckit lite mer nyponsoppa.

Väntar på att sambon ska ringa...det är väl helt galet där borta i Löfbergs lila nu....måste varit en skitkul match att se :)
Jajaj.....med hopp om en frisk morrondag....Godnatto

hopeful

20.45

Hej!
Keine hockey på rätt kanal idag, vet inte varför ja fick för mej att det skulle va det.. Sist ja kollade ställningarna så vare 2-1 te Skellefteå.....de va nog lite peppade sen sist...Håller tummar...

Annars tog jag och åt LITE makaroner, 1 köttbulle, 1 kokt ägg och 3 skivor gurka förrut. Känns bra än så länge och har inte vart dålig sen i förmiddas. Drack oxå ett glas nyponsoppa och ett glas cola. Känner mej hoppfull om att det vänt. Va gött de vore!! Är ja fortfarande bra imorrn så ska ja ringa frisören och höra om en tid till veckan...har ja tur så KANSKE hon kan ha en på fredag, men det är inget ja hoppas för mycket på, det är väl om det skulle råka finnas återbud eller nåt.

Strul

15.26

Sitter här på min vanliga plats denna veckan...:)  Strul på tvn och datorn i knät....Det är dumt med så stor laptop som vi har, den är nog inte riktigt gjord för att ha på "the lap". Vissa värmeproblem...oj som den fläktar. Men har den ju bara såhär en stund emellanåt. Trist om den ska behöva brinna upp lixom.....

Som sagt är gamla filmen Strul på tv4-film. Inte riktigt som jag mindes, inte sett den sen kanske i mellanstadiet heller så.

Har ätit två varma smörgåsar med ost och ett glas saft idag, några timmar sen men vågar inte hoppas för mycket. Tog ju ändå till imorse innan magen protesterade mot smörgåsarna ja åt sent igårkväll.  Har iaf orkat dammsuga, diska och byta handdukar. Spritandet och byte av sängkläder sparar jag tills jag är ute på andra sidan, eller imorrneftermiddag. Ska försöka få det gjort oavsett innan mathias kommer hem, så får ja väl göra om det igen sen om ja fortfarande är sjuk då.

Om jag inte sa det så stannar ja hemma resten av veckan oxå, även om ja blir frisk idag så har det ju knappast gått 48 timmar på fredag-morron. Svärmor kommer med cola och nyponsoppa till mej sen när hon slutat jobbet iaf, tur man har dom nära ibland. :)

Hockey ikväll...hoppas på utklassning ikväll med....men lite spänning vore ju kul oxå. :) 

hej

and so the puking has begun

07.12

Hejhej!
Börjar se ljuset i tunneln, nu BORDE det snart vara slut på denna sjukdom. Vaknade vid 5 imorse och mådde på alla tänkbara vis sämre än under hela sjuktiden. Låg vaken ett tag och gav sen upp försöken att somna om. Vid typ klockan 6 kom det jag väntat på och fasat för. Det är dock aldrig riktigt så hemskt att spy som jag föreställer mej. Har iaf sen dess mått ok. Får väl se vad det blir....det borde ju vända nu snart tycker man. Antar att denna långdragna version är mitt "straff" för att jag klarat mej när alla andra varit sjuka i flera omgångar sen jul....

Jaja...får väl ta å byta handdukar, sängkläder och sprita lite här hemma tills Mathias kommer hem igen så han slipper få det iaf....

Ha en fin dag!

update

21.09

Hejhej!
Jahaja....ingen feber under dagen. En ganska lugn mage men ett konstant lågmält illamående har inkommit...
Suck......vill bli frisk nu helst. Mitt intag idag består av 1 glas mjölk, 2 glas cola, 2 glas yoghurt, 3 skivor gurka och 3 tuggor knäckebröd. Hade varit lite gött med nyponsoppa känns de som....men det har ja ingen....jaja....

Inte så mycket nytt händer här i skogen...eller i tv-soffan där ja spenderar min tid...Hej

kanske....

11.21

Hejhej!
JAhaja....dagen igår gick ju rätt bra ändå. Sent på kvällen innan ja lagt mej så gjorde min mage återigen uppror. Tvingade i mej ett halvt glas yoghurt, det tog 50 minuter. Var hyfsat säker på att jag inte skulle få behålla det, men det gick bra. Är SÅ glad att jag inte spyr - peppar, peppar.

Drack ett glas mjölk till frukost, magen tjurar lite men det går rätt ok ändå. KANSKE kan ja börja räkna 48 timmar nu....blir jobb på torsdag isf, men får väl vänta och se.

Mathias får gå på hockey imorrn....*morr*

Återkommer antar jag....hej

VILKEN MATCH!!

21.02

Fy va roligt!!! inte värst spännande men otroligt roligt!! FBK krossar dom på bortaplan!!
Är oändligt avundsjuk på älskling som kanske får gå på matchen i karlstad på onsdag, inte säkert han får gå eftersom han kanske måste åka te göteborg å jobba på onsdag. Men om han får gå så ska jag FÖRSÖKA va glad för hans skull...men troligen mest avundsjuk! Vad roligt det vore!!!!
Säger varje år att vi ska biljetter nästa år, men det blir aldrig av...jaja...

FÄRJESTA, FÄRJESTA, FÄRJESTA-FÄRJESTA-FÄRJESTA

nyfiken!!

19.02

Otrooooooligt nyfiken man blir när man har en FEEDJIT!!  Folk från platser jag inte trodde som läser min blogg ju!
Vilka är ni ifrån karlskoga, stockholm och falun? Har familj i falun men kan inte tro att de tittar in här 8ggr på en eftermiddag/kväll?!!  Hade kanske varit bättre att inte ha nån sån så hade man sluppit vara nyfiknast i världen :)

Jahapp....matchen är igång nu...Ligger i soffan med datorn på magen igen...gött....multitasking är najs..eller bara ett tecken på rastlöshet....Är så trist när man inte orkar göra nåt vettigt...Ringde jobbet å sa att ja är hemma imorrn oxå iaf...Är nog bra med en dag till hemma....lite grinig mage trots coca cola och feber still.

JAja....om ni VILL så får ni gärna ge er tillkänna och stilla min nyfikenhet! kramet

vår

17.30

EN liten tradition i bloggandet är en vår-uppljusning av bloggen. Såhär får den se ut for now.
Har fått mej en FEEDJIT tack vare Johanna så nu kan ja se lite mer vilka som är här och kikar. Nåt ja inte förstår mej på är dock varför det står Falun på typ alla utom 3?
Jaja....man kan inte få allt   -   på en gång :)

Dagen har varit ok, inte kännt mej JÄTTESJUK även om ja haft feber och haft en arg mage. Febern kommer och går, just nu kommer den tebax.  Blir nog hemma imorrn oxå, annars blir man väl aldrig frisk. Dessutom borde väl jag (som varut så sur på det) om någon iaktta 48h-regeln även om jag tvivlar på magsjuka. 

Ikväll äre hockey - på en kanal ja kan se! YEY!!!!!
Gött, nåt roligt här i tristessen...inte för ja orkar göra så mycket men..

Har mest legat med datorn på magen i eftermidda, har snart fyrkantiga ögon och det ska bli skönt att få vila dom mot en något större skärm lite längre bort......SLAPPT!

En av svägerskorna gjorde sin tattoo idag.....gaaah va ja blir sugen!!! Har nog ombestämt motiv IGEN, är nog tur att ja inte kunnat göra den innan. Det dröjer ju ännu ett tag så kanske ändrar mej....har hittat snygga förslag idag iaf.  :)

JAja...hejehj

jag säger upp mej

07.46

Det är vad min kropp säger till mej...den vill vara någon annans verkar det som.
Igår var vi ute och gick en sväng, när vi kom tillbaka kunde jag bara ligga i fosterställning resten av dagen. Ont i magen och feber. Sov i flera omgångar och var inte mycket för världen. I natt gick det bättre, lite feber men inte så mycket smärta. När Mathias gick upp trodde jag nästan att jag var frisk, några minuter senare fick jag tidernas maghaveri med mindre fräscht toabesök.  Nu är smärtan återkommen med full styrka och febern på återtåg..:(
Det är en skum sjukdom, känns inte som magsjuka, tror inte det blir fler toabesök och jag mår inte illa heller. Har bara ont och orkar väldigt lite tack vare febern...Typiskt, ja kan inte hålla på å va sjukskriven hela tiden, det blir det ingen lön av heller...och inget jobb gjort :(

Helgen i övrigt har varit bra.

På torsdan kom Mathias hem med ett presentkort hos hans frisör (som är skitduktig) till mej, så nu ska ja ÄNTLIGEN få gå till frisören och få lite färg och klipp. Blev en slapp och ganska tidig kväll.

På fredan var jag i Årjäng på padagogisk ledare. En ganska dämpad stämning eftersom hela förmiddan i stort sett handlade om sparkrav, tips om sätt att spara, info om indragning av personal osv osv osv...  Jag fick tag i rektorn som såg helt skärrad ut när jag frågade om semester och anställning och sedan utbrast "men det är bara vid jul man inte kan spara semester" och "du får ju förlängt såklart". Med andra ord så får jag ta min semester när alla andra får semester och troligen har jag jobb efter sommarn, tar dock allt jag inte sett på papper med en nypa salt i detta läge. Allt löser sej tillslut.  På kvällen var vi i Sôcka och hade guitarrhero-battle.

På lördan gick vi en promenad och bara va ute i härliga vädret, sen gjorde vi oss iordning. Skulle till Arvika på 4års-kalas för Mathias brorsdotter, efter att ha vänt en gång för vi glömde visakort å grejer, så kom vi fram en halvtimme försent. Det var trevligt och god mat. Kom hem på kvällen och började se på Star wars på 4an när min sjukdom började med VÄRK i hela kroppen och lite feber. Gick jag la mej nån gång efter 23...

Söndan gick som sagt i sjukdomens tecken....

Japp....hej

only for so long

17.03

Jahapp?!  Fick mitt anställningsbevis för nya viket nu. Tillåme 30 JUNI 2009!!!!!??? What happened?!!  Fick det med internposten så ja har inte frågat rektorn. Får göra det imorrn...Kändes bara lite skumt.  Hon pratade ju på lönesamtalet om att hon trodde ja skulle ha fast jobb te hösten och jag trodde hon menade hösten 2010...nu fattar ja nischts!

Det finns två anledningar jag kan tänka mej:

1. Det är pengabrist i kommunen (närmare en miljon  back på barnomsorgs-sidan) och de funderar på att köra någon avdelning med endast 2 personal och lite färre barn än de vanliga 15 och 20. Min arbetsplats är ett ställe där de gjort så förrut och risken finns att det händer igen. Isf behövs ju inte min tjänst därmer tar viket slut före semestern.

2. Det är pengabrist i kommunen och för mycket personal så de törs bara anställa folk terminsvis ifall det händer nåt med tiden. Om detta är fallet så får jag väl en fortsättning från efter semestern.

Det som gjorde mej lite uppgiven var att oavsett så kommer detta troligen innebära att jag ännu en gång inte får spara semester och att jag endera får ta dagarna i juni eller som plockdagar under hela resten av terminen. Detta medför i sin tur att jag kanske måste jobba på sommar-dagis  (om de skulle vilja ha mej) och därmed får NOLL semester, och även om ja skulle kunna ta nån vecka obetalt så får ja inte så värst mycket tid med sambo och vänner. Känns VÄLDIGT tråkigt eftersom Mathias är borta så mycket resten av året. Ska dock höra med chefen imorrn och se vad hon säger om det hela och om det kanske skulle va möjligt för mej att få spara dagar tills den "riktiga" semestern.

Ikväll kommer honeybunny hem, ska bli gött. Helg igen! Ska bara på ped.ledare imorrn förmidda.
Tack å hej

18 mars genom åren


16 Mars 2002

...........Annars hade jag en MYCKET trevlig kväll igår med mycket trevligt förut omtalad årjängs"pojke"... Hmm.....ska träffas ikväll igen.....på online i sunne.....*skratt*  Men de blir nog perry....... Nu ska ja skutta....åker snart....



17 Mars 2002
Hade mycke trevligt ikväll oxå me den hemlige pojken......myys.....han skjutsade mej hem oxå.....mej o Flisan.....*ler
(22.04)


Smsade förut...*skratt*

Tackade för skjutsen o sånt.......


Här är de sms ja fått från honom:


"Det var så lite så.jag kom i säng till slut men jag fick inte sova så länge för min kusin ringde å väckte mig.du har väl säkert precis gått upp? :) (namnet)"

(svar på mitt tack)


"Ja han ringde å undra om ja skulle me till karlsta o titta på en bil han ville ha. men när vi kom dit så va den redan såld,så nu är vi på väg hem igen. (namnet)"

(ja sa att han inte hade nån snäll kusin som väcker han)


"Nej, det var det inte.ja sitter här å ä trött å ångrar mig att jag gick upp:) ska nog lägga mig tidigt ikväll så ä ja kanske som folk imorgon,hoppas jag:)"

(ja sa typ att de inte va så stor idé att gå upp då)


"jo de e ju klart men skolan är ju kul hi hi hi (inte) :) imöra ska ja te arvika igen.ska te volvofabriken å titta en sväng"

(ja sa att skolan e tråkig typ...)


"Dä ä ingen fara för jag vet att jag har en kass bil.men snart ska ja ändra på det hoppas ja. du får ha det superbra du mä :) vi hörs! (namnet)"

(ja klaga på hans bil o sa sen förlåt)


18 Mars 2002

HÄR hinner man inte med i svängarna....knappt *skratt*


helt plötsligt hade jag bjudit in till fika o han fick inte med sej nån för det va UR-möte...så där kom han alldeles allena från Årjing :)

Först kom Johannes,sen kom han,sen kom Erica o Lovisa....o så fikades det....

Efter Temptation åktes det hem.....alla utom han  :)

Det var mycket trevligt...*ler stort*


Vi tjöta en massa......*asgarv* Han va påväg o gå därifrån sådär 10 ggr sista timmen.....fast nånting gjorde så han inte gjorde de ändå....uppenbarligen.......

Tillslut ringde hans mor o då sa han att han va påväg...så tillslut va han tvungen att åka........

Då fick ja plötsligt massa mod från ingenstans åsså gick det åt skogen, bara kysste honom......kunde inte låta bli.

Sket ganska mycke i att vi knappt vet nåt om varann o att vi just träffats eller iaf just lärt känna varann bättre......

Han fråga varför ja vart tvungen att vänta så länge....han hade juh suttit å väntat på de där senaste timmarna :)

Sen bröt vi ihop i asgarv båda två å kom överens om att allt egentligen gått alldeles för fort men att det inte gjorde nåt å att inga andra behövde veta nåt egentligen.......


Så NU kanske man kan avslöja namnet på denne hemlige som återkommit i min dagbok senaste månaden....han me sms:n....

Mathias heter han.........Nävehed.....*ler*


Nåja.......tillslut åkte han....han sa att han skulle drömma om mej o att vi skulle höras imorrn....


18 Mars 2003
Har inte skrivit på länge men vi har firat 1 års dag....myyyys!


18 Mars 2004
Inget inlägg, ännu en torrperiod i skrivandet.


18 Mars 2005
Ännu en torrperiod i skrivandet - står mest om annalkande Gran canaria-resa


18 Mars 2006

Lyssnar på Far away med Nickelback......ÅÅÅH VA BRA!!!!!!


'Cause you know, you know, you know


That I love you

I have loved you all along

And I miss you

Been far away for far too long

I keep dreaming you'll be with me

and you'll never go

Stop breathing if

I don't see you anymore

Mmmm.....jaja........*trött*

Får väl ta å göra nåt annat än å lyssna på den där "Far-away-låten" på repeat så kanske de känns bättre.....äta nåt kanske inte heller varit fel....a....blir nog så..


Om det inte tagit slut mellan mej å Mathias så hade vi haft 4-års-da ida....jupp...

Haha....tänk den kvällen....den va sinnessjuk den....va liten man va å va lite man visste om livet....herregud....ibland tror man att man inte blev mer vuxen efter gymnasiet men ja inser ändå hur mycket jag växt,ändrats å mognat under senaste året...



18 Mars 2007

Jösses vilken otroligt och fantastiskt romantisk dag......INTE....haha....jaja...man kan inte få allt här i livet.....Dagen är ju faktiskt inte slut än heller....inte för ja tror den blir så väldigt väldig alls men.......


5 år.....de e länge de faktiskt.....hänt mycke på den tiden.....skitmycke...

Ganska nervös ja va denna dagen...eller kvällen snarare.....allt gick ju så sjukt fort...å ingen trodde egentligen på oss....ganska vi bevisade att alla hade fel....har klarat så mycke..En del klarade vi iofs inte å fixa som par....men vi fixade de som vänner...

tror det är svårt å växa om man sitter helt fast vid varandra som vi gjorde innan... hade nog inte klarat det utan pausen....men nu är ju allt bättre.....:)


18 Mars 2008
Nothing?! Hittar inget i denna bloggen men är rätt säker på att ja skrev nåt?


18 Mars 2009
Det är imorrn det....7 år har gått....7 år av heaven and hell och här är vi. På nåt sätt känns det som att vi är ute på andra sidan nu, det är NU livet börjar. Det är nu VI börjar, inte längre han och jag, utan VI.  Vet att vägen är allt annat än rak framför, men att vi klarat de här dalarna och krokarna har gett mej så STORT framtidshopp.

Älskade man!
Closest to my heart!
Jag KAN vara utan dej, men jag vill inte!


fånglad

15.26

Inser ni hur mycket solen skiner här eller?! Sådär tokmycket så man måste kisa bara man funderar på att titta mot fönstret. NU kommer våren!! Skitsamma om det kommer snöa 3 ggr till, den försvinner i ett naffs. Underbara sol, ljus, värme!!! LOVE IT!   Men gå ut då människa, kan man tänka....Jodå.....det är bara det att det blåser full storm där ute så den stunden ja va ute räcker mer än väl just nu.  :)

Idag hade jag lönesamtal med chefen. SÅ BRA!!!  Hon sa så mycket bra saker så jag nästan ville sjunka genom jorden ibland. Har blivit bättre på att ta komplimanger och positiva kommentarer men det är fortfarande lite jobbigt i sånna här lägen.

V     A     R     N     I     N     G         F     Ö     R         S      K      R      Y      T    !    !    !    !    !    !   !    !   !   !  
Till att börja med så berättade hon att hon lämnat ut likabehandlingsplanen, som jag skrivit, till ett annat ställe i kommunen och sagt att de skulle gå efter den när de skulle skriva sin. Shit!!! Lilla jag som bara knopat ihop nåt...nu är det som jag gjort, en mall. Hihihihi!!!! 

Vi började sen gå igenom den mall man använder för sådana här möten, där jag innan mötet fått betygsätta mej själv på en skala som bestod av "Mycket god", "god" och "inte särskilt god" inom olika områden.

På de ställen där jag satt mej själv ganska högt upp på skalan - och gjort detta utan att faktiskt skämmas ett enda dugg, var vi löjligt överrens och jag fick mycket beröm.  Det gällde tex. förmåga att tillföra nya idéer och att se sin egen och barnens utveckling och en massa sånt, strävan efter att uppnåm må osv.  På andra ställen där jag kände mej lite tveksam och satt mej själv runt "god" delen av skalan så ville hon nästan varje gång sätta mej högre.  

Jag blev otroligt peppad och känner mej stolt över och nöjd med mej själv nu. Jag VET att jag gör ett bra jobb, jag har det svart på vitt. Sen har givetvis jag oxå dagar from hell, när man troligen skulle göra bäst i att stanna hemma under täcket för allas bästa.  Utöver alla kryss som hamnade på eller uppmot ´"Mycket god" för henne så sa hon saker som att jag ligger på en nivå som är otroligt hög om man tänker på hur lite arbetslivserfarenhet som jag faktiskt har som nyutbildad.  Hon ser mej som en resurs och är glad att ha mej på plats.  

Det ALLRA bästa av allt var att hon berättade att de håller på med omorganisation inom kommunen och att de har överskott av personal. De vet inte själva riktigt hur saker kommer se ut men det de först och främst gör är att göra sej av med personal utan riktigt utbildning. Detta medförde, sa hon, att man som utbildad kommer hamna i ett himla bra läge senare. Jag har ju mitt vik. nu fram till augusti 2010 from nu på måndag. Och hon sa att efter det är hon i stort sett garanterat säker på att jag kommer få en fast tjänst i kommunen men hon vet inte riktigt hur allt kommer se ut då eller på vilket ställe osv osv osv osv.  I vilket fall så är kontentan ett halvt löfte om fast tjänst senast  när mitt vik. är slut. YEY!!!!!!!!!

S  L  U  T   P Å   S  K  R  Y  T !  !  ! !

Jag har i vilket fall haft en fantastisk dag och solen skiner  och allt är perry!
Imorrn ska ja jobba på två olika ställen och sen hem och tvätta och sen lägga mej ensam.  Mitt livs mest romantiska årsdag med kärleken. Mannen sitter och har det troligen lika romantiskt i världsmetropolen Deje.  Vi får "fira" en annan dag helt enkelt.   Grattis till oss att vi fixat 7 år (minus 10 månader) då.


Puss

ibland

20.54

Ibland fastnar jag i allt det där jag skulle vilja, att jag önskar och hoppas, och det jag kanske faktiskt börjat våga drömma om - på riktigt. Såpass mycket att jag glömmer att vara glad för det jag faktiskt redan har.

Jag har en otroligt omtänksam, snäll, varm, snygg och fantastiskt vacker människa att dela mitt liv med. Även om vi inte lovat varann nåt om framtiden, på riktigt, så delar jag ju det liv jag har nu med honom. Han är min vardag, en fast punkt och ett härligt inslag av kärlek och lycka i mitt liv.

Äh, det här inlägget blev inte alls som jag tänkt mej.....ger mej innan det blir för sötsliskigt....
hej

se på mej noga nu idag....

..den tröttaste jätten i stan, det är jag.    19.12

Idag har jag faktiskt inte läste Den flottaste jätten i stan-boken...men många av orden sitter som berget. Te.x "Tyvärr, tyvärr. Detta tjärr är tyvärr en spärr."   Undra om jag nånsin kommer glömma den strofen?

Anyway så är jag sjuuuukt trött och har huvudvärk denna kväll. Blir nog rätt tidigt isäng, upp och öppna imorrn.
Onsdagen spenderas på granndagiset och ett annat längre bort på gatan - planeringsvik.
Torsdag har vi planering själva och på eftermiddagen det vanliga grannjobbet. På fredag är det pedagogisk ledare-kurs och sen har jag eftermiddagen fri. Detta är nog sista fredan mathias är ledig på ett tag, ska eventuellt till göteborg några veckor - ve och fasa. Hoppas VERKLIGEN att det bara är några veckor!

Jahapp...annars inte mycket nytt under solen, en bra dag med roliga kids as usual.
Den här konversationen stod jag och lyssnade på idag, fick sen diskret avlägsna mej för att inte skratta högt.

Ett barn väljer vilken blöja som ska sättas på vid skötbordet.
Kollega: Vad var det på den?
Barn: Va äl de? (pekar)
Kollega: det är en sköldpadda.
Barn: En sköldpadda....
Kollega: Ja, vet du vad sköldpaddan gör när den blir rädd?
Barn: Nej?!
Kollega: Den kan dra in huvudet och alla benen i skalet så den inte syns.
Barn: Jaha....i banan-kalet!
Kollega: (försöker att inte fnissa ihjäl sej) Nej...den har som ett skal på kroppen, vi kan titta på en bild sen.
Barn: jaha....hal den kal på kloppen....den hal kal på kloppen.

Otroligt underhållande och fantastiskt att se hur ett barn som är otroligt smart tar reda på vad den inte vet och sparar den nya kunskapen. Detta barn lägger också alltid märke till nya saker och frågar om allt den kan komma på.
Frågor som:
Hal du naddellack (nagellack)?
Hal du toffs?
Hal du klippt dej?
Hal du en mamma?
Hal du en pappa?
Hal du ett baln? (barn)
Vad låtel? (låter)
Vad hettel du? (heter)
Osv osv osv osv.....otroligt vetgirig och någon som kommer kunna fantastist mycket om några år.

Nu ska ja vila skallen
Godafton

Roligt!

13.39
Hejhej!

Sambon piggade på sej igår och vi åkte mot stan. Tittade in på Lillåsen och grattade svägerskan där och fick en SNABB-fika. :)
Hämtade upp Camilla, Jonas och Per och åkte till Helen. En kul men KORT kväll, det gick ju mest i melodifestival, känns inte som jag hann med allt jag velat, men men, det får helt enkelt inte dröja lika länge till nästa gång. Det var härligt att se alla iallafall. En BRA kväll!!
Mathias spenderade kvällen hos sin bror med familj som han inte varit hos på länge. Vi var hemma igen strax efter 12 typ.

Idag blir en lugn dag, ska äta våfflor och se på film har vi sagt. :)  Gött!


Har vänner som fick en dotter för ett tag sen. Någon vecka efter födseln upptäcker de att hon har 4 hjärtfel. Ett av dem opererades i förrgår, det gick bra. Bara att hålla alla tummar för fortsättningen. Lilla, lilla tjejen! Tänker på henne och familjen.
En annan gammal bekant förlorade en nära anhörig  i en bilolycka igår, usch. Vi mötte polisen när vi åkte mot Arvika.

Förresten, melodifestivalen....knappt värd att nämna. Man kanske skulle flytta några kilometer västerut så slipper man vara en del av det folk som röstade igår. Vad är det med folk?!!?  Och vad gjorde alla 14-åriga brudar igår?  Grannen tror att de har slut på pengarna på kontantkorten från deltävlingarna. Syster tror att det inte handlade om fjortisbrudarna utan om att Måns dansare hade för mycket kläder på sej. Jag är MISSNÖJD med resultatet anyway!

Ha en fin dag, det ska jag!
Marie

besvikelse

13.08

Hejhej!

Ikväll ska jag till Arvika och träffa vänner, se på melodifestival och ha trevligt. Vänner som jag inte träffat på jääääättelänge!! Ska bli otroligt kul! Min käre sambo skulle köra mej dit och hänga hos nån och sen ta med mej hem igen. Nu är sambon sjuk, febrig, förkyld och ynklig som bara en förkyld man kan vara. Han är aldrig sjuk nästan, men just idag!!!

Jag blev så besviken att jag väldigt nästan fällde en tår, han kanske inte orkar köra mej....:(
Nu undrar en del varför i hela världen jag inte kan köra själv om jag nu absolut ska iväg. Det skulle jag kunna göra och gör det väl i värsta fall, men tanken var ju att jag skulle få ta mej ett glas eller två. Får väl helt enkelt strunta i det isåfall, IGEN.  Håller dock tummarna än!  Japp!

Har målat naglarna och funderat över klädsel och bara haft en soft morron. Fick lite panik när jag insåg att det är ännu några fler på jobbet som har fått spysjuka, IGEN. Helt otroligt vad denna sjukdom hänger sej kvar TROTS vädjande om 48 timmar och hemmavarande vid sjuk familjemedlem. Undrar om den är borta till påsk....Någon gång borde det vara min tur men jag håller tummarna för att slippa.

Jaja.....nu ska ja fortsätta och göra inte så mycket alls en stund till. Ska snart göra hemgjorda köttbullar (älgfärs) och hemgjort potatismos.

Ajö

viljesstyrka...

17.21

Har inte skrivit nåt om tröstätande på länge.....är nog mest för att jag inte vill jinxa nåt...Inte ta ord i min mun/mina fingrar som kanske slutar vara sanna för att de lämnar mitt inre.

Det går riktigt bra. Jag är stolt över mej själv, jag har kommit in i ett stadie där beslutsamhet och viljestyrka faktiskt funkar. Låter kanske konstigt men innan är det inte jag som bestämt, haft makten. Nu fixar jag det, jag har dagar när jag fortfarande inte har motivation till att sköta mej, men de kommer SÄLLAN och det ger mej en extra skjuts till att välja rätt. Jag fixar det nu, jag bestämmer vad jag vill göra med mitt liv och påväg åt rätt håll. Inga underverk händer troligen på viktfronten eller måttfronten, inga stora - än. Men det kommer väl, bara jag fattar att det oxå är JAG som bestämmer angående det där med träning. Men en sak i taget helt enkelt. Jag måste lära mej att inte allt går så himla fort. Jag vill inte att det ska gå fort, jag vill hinna med allt i den här processen, då är det mindre risk att jag trillar dit igen...

Jaja....now you know.
Puss

A matter of seconds

16.10

Hejhej!
Har just återupptäckt Kristoffer Åström...hur trevligt som helst. Inte lyssnat på honom på flera år, plötsligt kom jag bara på det. Vet inte hur. Har iaf lyssnat på de 3 låtarna som förr var mina favoriter av honom.

All lovers hell är fortfarande nåt bland det bästa jag hört.

I'm not the first to sleep beside you in this bed
It's poisoned with some other idiotic guys smell
And even though you tell me that your love for him is dead
I always keep preparing to go through all lovers hell

She told the news to me, a planted part of me
Not to fully grow to show a way of what could be
I asked her to be true, she said i love you too
Her eyes were sad and i recall somebody asked do you?

I've gotta start believing that you really love me
I've gotta start believing that you want what's me
I've gotta start believing that you really love me
If you say so, it's gotta be so

En gång för längesen var den här texten smärtsam sann för mej. Nu handlar det nog mest om att jag måste börja tro på att JAG verkligen älskar MEJ.  If I say so, it's gotta be so.....

En solig dag idag. Snöade några lätta flingor i förmiddags men inget som blev nåt, TACK och lov! Snön smälter fort undan här på sol- (vår)-sida/n av huset. Vid grannarnas ingångar ligger snön som den gjort länge. Vill ha hit våren NUU!
Har tvättat, diskat, vattnat blommor, tagit ett varv med dammsugaren, tankat bilen, solat och handlat mjölk, en alldeles lagom dag. Jobbar imorrn eftermiddag som vanligt och på fredag förmiddag. Sen är det fantastisk helg!

Japp nu ska ja se på Beverly hills :D
Godafton


Glad

23.53

Hejhej!
Har varit hemma från jobbet idag också och nu känner jag mej riktigt pigg. Ingen feber idag och inte alls samma nys och frys. Hoppas vakna helt bra imorrn. Jobba halva torsdan och halva fredan, imorrn tvätta och dammsuga lite. På torsdagkväll kommer baby hem igen. :)

Idag blev det bestämt att jag ska åka till Arvika på lördag och träffa mina vänner som jag inte sett på så länge. Jag är nästan löjligt glad över det faktiskt. Har känt ett tag hur mycket jag saknar dem. Mitt liv här i skogen är skönt och laidback och jag trivs och mår bra och har vänner här oxå. Men på sistone har jag saknat det där som bara varit mitt, de där härliga människorna som var min värld speciellt i 10 månader av mitt liv. Ska bli roligt att träffa dem och återleva lite av det gamla roliga. :)  Skitkul!!!

Japp....nu ska ja snart ta kvällen. Godafton!

Listmaking

Snodde en lista :)

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.

[  ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering.

[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[  ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar. /

[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar. Under sommarhalvåret

FAMILJ
[  ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[  ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar också gråta av Disney filmer.
[X] Jag har pissat på mej av skratt.
[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[  ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsa.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[X] Jag föddes med en sjukdom.
[  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[  ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[X] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har astma.

RESANDE

[X] Jag har körkort
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[  ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har krockat i en bil.

[  ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[  ] Jag är singel
[X] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[  ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[  ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[X] Jag är Hetrosexuell
[  ] Jag är homosexuell
[  ] Jag är bisexuell

ÄRLIGHET
[  ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[  ] Jag har smygit ut utan lov.
[  ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[  ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[X] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[  ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[  ] Jag är rädd för att dö.
[  ] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.
[  ] Försökt ta livet av mig själv.

MATERIALISM

[  ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[  ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang

[  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[  ] Jag svär ofta.
[  ] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  ] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[  ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] Jag är bra på matematik.
[  ] Jag tror på spöken.
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad

[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[  ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Marie!? ska du åke hem? hejdååå

09.08

Hejhej!
Jahapp....vaknade imorse och kände mej sådär...har ju snorat i flera dagar som bekant. Igår hade jag oxå återkommande smärta i sidorna. Anyway...vaknade och tänkte att ja lär åka och prova att jobba iaf, öppnade och det är hyfsat mycket fix och stress för de andra om ja skulle stanna hemma. Åkte dit och kände med en gång att jag inte skulle gjort det. Fixade en vikarie som skulle komma bara hon fick duscha och släppa ut hästarna.
Sen åkte ja hem igen med feber, ont i magen och snorig...nu sitter jag under täcket i soffan och tänker sitta här ett tag.

Innan jag gick hem ropade en av mina fina som låg under soffan och lekte med en bil :
-Marie!!!!?
- Ja...
-Ska du åke hem?
-Ja, nu ska ja åka hem..
-Hejdåååååååå
-Hejdå....

Helgen har annars varit lugn och bra.
Fredag: På kvällen var vi i Östervall på kalas. Trevligt och god mat. :)
Lördag: Såg Sex and the city-filmen och på kvällen åkte vi till Sôcka och spelade Monopol med herrskapet. Jag förlorade stort, även Julia åkte dit, även om hon hade en extra spelare i sitt lag :) , Daniel och Mathias gav upp efter ett tag and called it even.
Söndag: Vi tog det lugnt och gjorde inte så mycket på förmiddan, sen åkte vi te svärisarna där vi återigen fick middag. Svärfar hjälpte oss oxå att stryka skidorna a'la Sunes pappa i Sunes jul.  Tog en tidig kväll efter att ha sett utflippade tv-programmet Wipeout!

Hej

no ikea

11.12

Tja!
No ikea för mej idag....har ju vart halvdan, nysig och frysig i flera dar. Idag vaknade jag med huvudvärk, känner mej kanske inte dödssjuk men faktiskt inte värst pigg heller. Bestämde mej för att inte åka med kollegorna till ikea. Är ÖVERTYGAD om att de klarar sej utan mej + att jag ändå inte skulle jobbat idag EGENTLIGEN så då slipper kommunen betala ut en halvdagslön te mej idag. JA jag vänder på allt som jag vill (det säger mathias), men jag har ingen ork...punkt och slut.

Ikväll ska ja dock försöka vara piggare för då ska vi på 50 årskalas en sväng. 2 vänner som båda fyllt 25....de ska dessutom gifta sej i sommar.  Vilar jag mej idag så ska det nog gå bra.

Till soffmode..
puss

nystädat och saknad

10.33

Äääääntligen har jag städat!!! Så gött!!!  Ska snart hämta tvätten oxå så är jag redo för helg sen....även om jag jobbar både i eftermiddag och imorrneftermiddag. Ska ju till ikea med jobbet...minns inte om jag sagt det...minns ingenting längre.

En vän hade lagt upp lite bilder på bdb....en av dem var på mej för läääängesen! Insåg hur mycket jag faktiskt saknar honom och hans sambo och alla andra de brudarna och grabbarna som jag inte träffat på vääääldigt mycket för länge. Nu MÅSTE vi styra upp nåt och jag ska INTE bli sjuk eller får förhinder!!

Nu ska ja hämta tvätten innan dusch och jobb! Hej

att skriva vår historia

14.21

När jag och Mathias hade vår första årsdag så köpte jag en bok där jag skrev ner alla stora händelser och o-vardagliga saker som hänt i vårt liv under året. Sen fortsatte jag hela tiden ända tills vi gjorde slut . Efter det glömdes den boken bort...Häromdagen kom  jag på att den fanns och bestämde mej för att fylla på med vad som hände de 10 månaderna vi var i sär och vad som sen hände när vi blev tillsammans igen. Eftersom jag inte har riktigt så bra minne att jag minns varje detalj och känsla så fick jag gå tillbaka till de gamla bloggarna från Lunarstorm.

Jag ÄLSKAR verkligen vår historia, allt från början till slut är så bra! Den har många omvägar, mycket smärta,ännu mer väntan och längtan och framförallt mycket glädje och lycka. Jag älskar att läsa den, känna igenom allt en gång till och jag älskar att kunna fortsätta och skriva den.  Fantastiskt bra är det att jag mitt i allt haft ork och lust att skriva, nåt för barnbarnen kanske?! :)

Jag vet att vi inte varit där vi är utan allt det svåra på vägen och där jag/vi är idag så är jag glad för det, alltihop. Kanske hade så inte varit fallet om vi inte kommit ut bättre, helare på andra sidan. Men här är vi...gladare, starkare, helare, bättre och mer färdiga.

Har idag jobbat på ett nytt ställe, det var trevligt men känner mej alltid så vilsen första dagen på nytt ställe.
Imorrn äre vanligt jobb på eftermiddan hos grannplacet.  På kvällen kommer Mathias hem igen. :)
På fredag ska vi till Ikea med jobbet, en resa jag inte är överdrivet sugen på och som jag känner att jag kunnat tänka mej att spara till en annan gång än en fredag-eftermiddag. Jaja...:)

Nu ska ja ta å kolla lite på fejjan.
Hejhej!

Kärlek

18.22

Vill man läsa kärlek, mellan rader, på rader...ord som skriker kärlek även om man inte hör dem. Kolla då in Marcus Birro och hans Jonnas bloggar. Orden de fått ner angående livet, deras son och de två änglabarnen är fantastiskt vackra. Man känner deras känsla bara av att läsa på en skärm....flera mil därfifrån. Önskar att jag kunde, hade den gåvan, kunde skriva så. Bevis på att svenskan inte MÅSTE vara perfekt för att man ska känna vad personen som skriver vill förmedla.


Jahapp.....annars inte så mycket nytt här i världen.
Fredag kväll blev det ett Vänghäng. YEY!  Lördag på dagen var det lugnt och skönt, otroligt trött och sliten, en bra dag.
På kvällen konsert i Töcksfors, bättre än väntat. Hårt, högt men trevligt.
Söndagen bestod av att titta lite på Wasaloppet, åka och köpa skidor, hem göra matlådor, äta älgburgare, slappa, sova. Tog LÅNG tid med skidköpet, de var underbemannade i affären och det var GALET mycket folk där inne. Men vi fick det vi skulle, kanon. :)  Det är ju en hel vetenskap det där med längdskidor, vem kunde ana?

Mitt goda humör håller i sej, har en sån fruktansvärt skön känsla i kropp och själ. YEY!
Har dock kännt mej lite kufisk idag, inte alls på hugget och nyser heeela tiden. Har på eftermiddagen mått lite halvilla oxå. Inte konstigt med tanke på att vi har spysjuka på jobbet för 4e omgången....vad är det som är så svårt att förstå med 48 timmar, kan man undra....

Japp...
Nu ska ja se på Unga mödrar!
Puss

RSS 2.0