ny vecka

11.40

Hejhej!
Ny vecka och tro det eller ej men det är sol OCH hyfsat varmt :)  Yey!

Måndag: Ledighet, plocka iordning lite och packa lite

Tisdag: Åka till Arvika och ha körlektion sen stanna där och passa hus eftersom jag inte jobbar förrän fredag.

Onsdag: Vara i Arvika och va ledig

Torsdag: Samma som onsdag, åka tillbaka hit på eftermiddan

Fredag: Jobba sista dagen innan semester

Har svårt att få med mej folk till Ransäter och Winnerbäck den 18e, nån som vill med?! Vore så roligt att vara ett gäng med folk som åker. Jag kommer nog åka i vilket fall om jag får låna pengar OCH om det inte regnar,men är ju för tråkigt att vara helt ensam! Har ju sett han två gånger förrut, senaste gången i November så det känns inte som att jag behöver åka dit om det är regn.

Hejhej

bröllop

12.06
Tja!

Igår vare bröllop, fin och lättsam vigsel och trevlig fest.
Mycket bra musik under vigseln och allmänt fint. :)
Blev lite förvirrad när jag skådade en man i främre delen av kyrkan som jag kände igen men inte kunde placera. Rätt snart inser jag att det är Christoffer Hiding från Idol. Var så himla besviken när han åkte ut och kom direkt tillbaka te den känslan när han sjöng. Vilken röst!! Helt otroligt fantastiskt var det. Ge honom ett skivkontrakt någon!

I fredags var vi på överraskningskalas för Ida som tagit examen, det var oxå roligt. God mat och tårta och härligt sällskap.
Idag har jag inte så mycket planer, vi ska ut och fiska sen, det är väl allt.

Är allmänt trött och osugen idag, lättstött, småirriterad och allmäna olustkänslor...hoppas de går över snart. Trött på sej skälv blir man.

Nu ska jag gå
Ajö

helg

10.43
Nu är det helg på riktigt.
Sov ganska länge idag - himla skönt. :)
Sen kommer Mathias hem och då känns det mer som att helgen börjar på riktigt.
Ikväll ska vi kanske på ett kalas och imorn äre bröllop, blir nog aktiviteter så det räcker denna helgen oxå :)

Nu ska ja göra nåt vettigt av min förmidda!
Kramen!

*njuter*

18.22

Nu har jag tagit helgen....himla gött känns det. Ska göra ingenting ikväll...bara ha det gött och vara vaken länge. Imorrn kan jag sova länge och sen bara göra vad jag vill. Mathias kommer väl hem vid 15 eller nåt sånt..

Idag har jag jobbat och det var så otroligt roligt, har skrattat nästan hela dagen....härliga ungar. Riktigt, riktigt sköna och de funkar verkligen att skoja med. Önskar SÅ att jag fått vara kvar där.....men blir nog bra på andra stället med. Är ju bara ett halvår..sen kan vad som helst hända. :)¨

Nu ska jag återgå till mitt njutande.
Hej

lugnare

13.55

Hej!
Nu har jag städat och diskat, har oxå fått undan lite tvätt.
Det som gjorde så ont förrut gör inte så ont längre, inget är förändrat och jag känner mej fortfarande lite tappad men...livet går vidare.

Nu ska jag njuta av resten av min lediga dag. Imorrn äre jobb igen bara moppen startar och går lika fint som idag. :)
Har inte skrivit att jag får ledigt på fredag för det var bara 4 barn, visst är det bra att få in pengar men inte så roligt att sitta där och dryga om jag inte behövs heller.

Hej

ont, ont, ont

12.27

AJ!


Har inga ord just nu......

sjukt tacksam

19.05

Är inte lite tacksam att jag har skruvkunniga vänner!! TACK JAN för att du finns!
Ni tror väl ändå inte att mopeden startade när jag kom tillbaka från Arvika, tro heller inte att jag gjorde favorit i repris och lagade felet lite raskt.
Fick jaga Jan på plats som fick skruva isär en massa och laga det hela! Så glad att han kunde fixa det så jag fick komma hem nån gång :)

Körningen gick annars bra :) Wille sa att om det varit uppkörning idag har jag klarat det lätt som en plätt. Han sa oxå att han tror på mej och att det kommer gå bra! Gött å ha nån som uttalar att de tror på en! :)

Nu ska jag äta nåt innan ja svälter ihjäl!
Kramen

mopedmekaniker kanske vore nåt?

16.27
Tja!

Skulle ta en tur med mopeden och se så att allt är fit inför morrondagen när jag ska ta premiärturen till Töcksfors. Ska ju til Arvika och köra.  Det var det inte kan jag säga. Inte LITE sur var den, ville inte alls starta. Så det var bara att packa upp Mathias hylsnyckelsats och börja skruva tändstift. Sen starta den och gick som en klocka. Anledningen att den inte starta va att vissa män i detta hushåll (nämner inga namn :) ) fått för sej att bensinkranen ska skruvas åt fel håll när moppen står still. Nu är problemet åtgärdat och jag hoppas att utan problem komma te bussen imorrn. Annars blir det fort tråkigt, kan inte hålla på och missa en massa lektioner hela tiden.

Japp....dagen har varit lugn eftersom jag varit ledig idag. Kvällen går nog i samma tecken känns de som. Sen äre full fart resten av veckan. Ganska full fart iaf.
Tisdag - Arvika
Onsdag - hälsa på på bilvande jobbet mer ordentligt
Torsdag - jobb
Fredag - jobb
Lördag - Bröllop
Söndag - Ta det lugnt antar jag

Nu ska ja hitta på nåt!
Tack för idag!
/Moppemeckarn

söndag

12.56
Hejhej!

Midsommarhelgen har varit bra. :)
Torsdag: Kom aldrig till Arvika för bussen gick inte men helsnälle Wille sa att det var ok, så jag slapp betala fast det var nära tills lektionen skulle startat. Tog en annan buss till Grums istället och åkte med Mathias och tittade på mopeden som vi ju köpte. :)
På kvällen kom det lite folk och vi hängde lite här.
 
Fredag: Provkörde moped lite, svårt och inte så roligt som jag trodde. Men det går bättre och bättre. På eftermiddan åkte vi upp till Åsen och grillade med Arvikafolket som jag inte träffat på EVIGHETER. På kvällen var vi på mangsgården, var rätt kallt och blåsigt så vi satt mest inne. Sen hem och sova.

Lördag: Middag på Åsen med Nävehedarna sen hem och slappa lite innan vi åkte te Sôcka och åt våfflor och hade en massa givande diskussioner.

Söndag: Riktigt söndag med trötthet, ont i halsen och grått väder. Vaknade inatt med kramp i vaden så den är helt stel och läskig nu. Ska snart göra mat och i eftermiddag skulle det regna så det blir nog lugnt. Funderade på att fiska men det är så trist i sånt väder.

Tack å hej!

är..........(ber om största möjliga tysssstnad)....

.....MOPEDÄGARE! :)

Köpte den vi tittade på i Säffle - superfint skick och alldeles perfekt. Fast görful :) Haha......
Jaja....så äre....har inte provkört än.....snart...:)

Ville bara meddela...Annat av vikt att meddela är att klänningen inte va så fin idag, men köpte två andra för ett billigare pris än den jag egentligen skulle köpa.  Jäss..

Nu ska jag ta ett kort att lägga ut här....

Låt mej presentera Bengt.
)

lixom

22.09
Ok....jag gjorde två grova övertramp i min förra blogg.
Jag skrev lixom ungefär 14 gånger vilket är lite väl att ta i t om för mej...Tack för påpekandet syster. :)

Det andra övertrampet gällde "gänget", kanske mest är Mathias som är neg till midsommarfirande a'la sill och nubbe-utan sill och nubbe :)
Han vill nog rätt gärna till mangsgårn....har ingen lust men vi får väl se hur det blir.
Har iaf hittat en till moped nu som ska tittas på imorrn! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen på den nu! Sista veckorna på jobbet funkar verkligen inte annars eftersom svärisarna åker på semester.

Nu ska ja sova! Är sjukt trött!
Godnatto!

Midsommar

19.30
Hej!

Nu är jag ledig för helgen! Himla gött! Måste upp tidigt och åka till Arvika och köra men slipper jobba iaf. Känns riktigt, riktigt skönt!  Det är verkligen roligt och jag trivs bättre och bättre, önskar jag fått vara kvar där men nu är jag riktigt sleten.

Känner mer och mer att det vore roligt att hitta på nåt kul på midsommarafton. Verkar inte bli nåt med Mangsgårn och jag är väl typ den enda i "gänget" som tycker att Midsommar är en av de härligaste högtiderna på året. Detta medför att jag är den enda som vill fira midsommar på riktigt med sill och nubbe" Äter helst inte sill (inte på midsommarvis) och dricker inte gärna nubbe heller men hela grejen lixom. Att fira midsommar med nära och kära och laga god mat och bara ha det härligt. Duka fint utomhus (partytält vid regn) och bara äta och ha det gött. Trivas lixom.
Alla andra verkar lika gärna kunna ha en tv-kväll eller sitta hemma lixom. Jag vill att det ska hända nåt, kännas som sommar. :) Mmmm...så äre, får väl se va de blir.

Hittade en såååååå fin klänning på Cubus idag när ja vänta på svärisarnai Töcksfors. Provade aldrig men vill VERKLIGEN ha! IMorrn när ja kört så hämtar älskling upp mej i Arvika och sen skulle vi åka dit och titta sa han. Får nog låna pengar till den, glad!!  Blir prima till midsommar och bröllopet som är om nån helg.

Har fortfarande inte hört nåt om mopederna.....blir så trött. Känns iaf väldigt mycket roligare att ge 5000 för den andra mopeden än 4000 för den första för han som har den är nog det mest irriterande och puckade jag hört om på länge!
Nu ska ja kolla blocket om nåt nytt kommit ut.

Så ä rä å så blir rä - Först klier rä sen svir rä.
Först ä rä gult, sen ä rä blått. Sen försvinner rä bort.

Ha de så gött!
Kramen


nötter till mopedförsäljare och tankar för dagen

18.15

Hej!
Har ju liftat med svärisarna te Töcksfors de här dagarna när jag jobbat och när man åker med dem på morronen ingår ett härligt obligatorium. Det ska lyssnas på "Tankar för dagen" på P1. Eller rättare sagt, svärfar lyssnar konsentrerat och jag tycker också det är en härlig start på dagen medan svärfmor inte är lika faschinerad och hela tiden försöker inleda små samtal medan svärfar höjer radion. :)

I vilket fall så var gårdagens program av en barnläkare, familjeterapeut som pratade om förlåtelse och att förstå innebörden av att förlåta varandra. Han inledde med att dra paraleller till Supernanny och liknande och man blev nästan mörkrädd. 
Han sa ganska ordagrant att när man ställer ett barn på "naugthy-spot" eller i skamvrår eller liknande så är det FAKTISKT barnmisshandel. Ett barn som är 3 år kan inte förstå kopplingen mellan att de gjort något fel och därför får skämmas på en plats tills de sagt förlåt. Och att utsätta barn för något de inte förstår= övergrepp = barnmisshandel.

Detta är för mej som nu har en utbildning på 3,5 år bakom mej självklart men det som skrämmer mej är att det går program på tv med "metoder" som föräldrar och andra som ARBETAR med barn tar efter och tycker är bra tekniker. Anledningen till att metoden fungerar i programmen är ju att barnet skräms till tystnad, genom att underkasta sej så har den vuxne vunnit. Men är det vad vi vill ha? Barn som är rädda för oss? Att få en 3-åring att be om förlåtelse är ganska meningslöst då den inte är mogen nog att förstå innebörden av det hela. Det finns respektlösa barn och sådana som behöver stramare tyglar, men INGET barn behöver skrämmas för att du ska få respekt, då är du ute på farligt vatten.
Det var dagens predikan!

Är för övrigt irriterad på sådana människor som sätter ut en moped på annons och sedan ska krångla om priset, i synnerhet när det är lite bråttom. *grrrrr*
Imorrn gör jag sista arbetsdagen denna veckan, känns rätt gött faktiskt, börjar bli sleten. Ganska krävande att vara förskolelärare, man vänjer sej efter några veckor men de första dagarna är det alltid såhär innan man vant sig vid alla ljud och intryck. :)

Nu ska ja se lite på tv och bara slappa!
kramen

mopedköp och sköna ungar

19.47

Hejhej!
Glömde berätta om en skön konversation jag hörde mellan två barn på jobbet i fredags.
Barn 1: Kolla! Det spöregnar.
Barn 2: Det heter inte spö, det heter stryk!

Idag har Mathias kollat på mopeden och ska lägga ett bud ikväll! :) Får nog hit den på torsdag om inget oväntat heter, den är så ful men det är ett grymt bra pris!! :)

Är så trött idag, måndagar är hårda. Men kort vecka iaf :) Jobbar tom onsdag och på torsdag ska jag köra med Wille. Mathias slutar 11 på torsdag så på eftermiddagen blir det väl att lära sej köpa moped - hade ju aldrig nån när jag va 15.
Sen är det midsommar och vi har väl inte riktigt planerat allt än. Beror en del på väder och vind och sånt.
Är så SJUKT mycket knott med, inte ett dugg sugen på å gå runt på Mangsgårn om det är lika äckligt som igår.
Vi försökte fiska men gav upp ganska raskt.....riktigt riktigt mycket knott och äckligt påflugna! BLÄ!
Jaja....vi får se.

Var förresten och hälsade på på jobbet jag ska börja på efter semestern.
Blir säkert jättebra men det känns faktiskt lite jobbigt med småbarns-avdelning. Jag ÄLSKAR barn oavsett ålder men 15 stycken i åldrarna 1-3 är ganska stimmigt, högljutt och tungt (fysiskt). Finns givetvis positiva saker också och jag vet ju faktiskt inte förrän jag provat på riktigt. Har ju precis börjat trivas riktigt bra där jag är nu så det känns lite trist så. Men det andra viket är ju faktiskt bara till jul och sen kan vad som helst hända. Det är bra med erfarenhet oavsett.

Nu ska ja göra nåt annat.
Puss å hej!


börjat

Hejsan!
15.44

Har skrivit början idag, det är svårare än jag trodde. Det kräver ganska mycket, tid, ork och kreativitet att göra detta. Trodde kanske inte att det skulle vara bara lätt och roligt men......ja.....känns kanske bättre en annan dag. Det är svårt att inte vara för kritisk mot de där orden, meningarna som är nerkluddade. Jaja....så äre..

Snart ska ja hoppa in i duschen innan de e dags å åka..:)
Puss - hej

HELG!

10.25
Tja! Nu är det helg efter min två-dagar arbetsvecka :)  Gött, mest för att Mathias e hemma igen. Gött med lite liv i huset :)

Idag vaknade jag av att jag kom på vilken tatuering jag vill ha först. :)  Hoppas jag har pengar så att jag kan göra den i slutet av sommarn. :)

Igår va de lite grabbkväll i Väng..å ja va me i vanlig ordnig. Vi satt mest och hånade Jan för hans felsägningar :)
"Hej, jag vill beställe en pizzeria."
"Bra, tack ska du hej."
Spelade oxå lite Guitarhero nu när vi fått låna en tv och satt och halvglodde på tvn, datorn.

Mopeden blir kanske av te veckan om det är nåt å ha. Den skulle komma te Karlsta på söndag.

Ikväll äre examens-/28-års- och inflyttningskalas i Sôcka. Ska bli kul, grilla och så. Gött :)
Dagen är inte så välplanerad, Mathias skulle göra nån renovering på scotern och jag har inte större planer, bara ta de lugn. Diska vore kanske ett projekt såg det ut som när jag hämtade frukost.

Ha en fin dag allahopa!
Kräm
Tack ska du hej ;)

första dagen på sommarjobbet

17.11
Tjatja!

Idag har jag gjort första dagen på förskolan där jag ska jobba hela juni och början av juli. :)
En HÄRLIG barngrupp och jag kommer nog trivas..känns riktigt gött att göra nåt  vettigt om dagarna. Himla fint att det är några dagar i veckan ledigt oxå. Både ledighet och inkomst och sysselsättning samtidigt.
Imorrn äre fredag och helgen är på gång. Gött det oxå - tycker om fredagar när Mathias kommer hem och man bara känner ledigheten i hela kroppen.

Fick ett mail av Micke igen, angående mitt skrivande, han hade tänkt lägga en kommentar här men den hade blivit så lång att det nog var tur att han skickade den som mail. :)  *tack*   Det är gött med så mycket uppmuntran som jag får att skriva men samtidigt är det lite otäckt. Så länge jag sätter upp hinder för mej själv så slipper jag skriva och slipper därmed misslyckas. Men när någon bryter ner allt försvar jag har som han gör så finns inga ursäkter kvar, då är det bara att kasta sej ut. Skräckblandat förtjusning tror jag det kallas. :)

Nu ska jag glida i ett par mysbyxor å se om jag hittar nåt gött å äta. :)
Hejkon bejkon

för att inte bryta en HÄRLIG tradition

...så har jag återigen ögoninflammation! 19.14
Älskar när tallarna släpper sin gula gegga överallt. Det är så underbart med svullna och igenmurade ögon!
I år har jag iaf fått fungerande ögondroppar så det ser redan mycket bättre ut men frustrerande it is.

Imorrn gör jag första dagen på sommarjobbet. Det där jag inte ska jobba sen men som jag var och besökte för några veckor sen. Jobbar torsdag, fredag denna veckan.  Det är lite läskigt såhär med nytt ställe, men ska nog gå bra bara jag är lyhörd och får in deras arbetssätt. Blir nog roligt! :)

På lörda äre kalas i Sôcka - examens-/inflyttning- och föllsedaskalas. Blir nog hur trevligt som helst! Vädret skulle kanske inte bli så bra men det hinner väl ändra sej :)

Hade ju körlektion igår och allt satt där det skulle, utom att jag ALDRIG får ordning på nerväxlingen. Men fick ett tanke-knep av Wille så nu MÅSTE jag väl lära mej. Får köra så mycke som möjligt i helgen och sen äre nåra lektioner kvar bara. YES :)  Vill verkligen, verkligen, verkligen klara det på första!!!!

Har jag skrivit om mopeden? Ja det gjorde jag ju.....har inte hört nåt än men Mathias ska titta på den imorrn....(hoppas vi). Himla ful sak...men gött med lite frihet. Finns kanske folk jag skulle kunna åka med och så men det blir säkerligen en massa väntan både på morronen och kvällen, lättare om man kan lösa det själv. Även om det är på en ful moped *ler*.
Får väl nästan lägga ut den på blocket med en gång och hoppas jag får sålt den så att jag kan köpa en bil när jag väl har körkortet.

Nu ska ja se om de finns nåt å äta te kvällsmat.
Hej!

del två om skrivandets dröm

22.29

På helgens examenskalas för familjerna fick jag en massa bra presenter och det jag önskat mej för att senare kunna inhandla en bil. Jag fick också en annan gåva som på ett speciellt sätt utmärkte sej bland de andra. Jag vill INTE rangordna det jag fått och jag är lycklig över allt. Men det här var (tror jag) den första present jag fått i mitt liv som verkligen är till mej - för mej.  (alla älgar har visat att folk känner mej men detta är på ett annat plan)

Min äldsta storebror gav mej en tom skrivbok med ett inledningsbrev som visar att trots att vi inte känner varann så väl så vet han vem JAG är. Han vet det nästan otäckt väl - kanske för att jag låtit honom lära känna mej genom den här bloggen.
Han har sett och förstått min dröm och nu drar det, kokar och bubblar här inne av saker som vill ut. Saker som känns ämnade för den här boken.

Samtidigt är det en så stark kamp inom mej av osäkerhet för att det inte är dags än, en känsla av att jag inte är mogen för det hela än. Samtidigt som jag vet att saker jag vill skriva kanske kan vara något som människor vill läsa, vill se.
 
Jag har säkert 30 olika förslag till början, men jag är rädd för att inte kunna fortsätta på dem. Att min dröm ska sluta som en mapp med halvfärdiga alster. Jag vill inte vara mitt eget stopp, vill inte vara den som kuvat min egen dröm.
Kanske måste jag vänta, kanske blir det faktiskt aldrig av att den här boken blir skriven. Men gåvan jag fick i lördags gör suget och längtan större för varje minut. Varför är det så svårt?

Nu har jag dillat länge nog. Ska ta kvällen nu. Imorrn blire Arvika över dagen med körlektion och lunch med brudar.
Godafton

15 bast

10.53
Hejhej!
Underlig position man sitter i när man plötsligt flyttar ut på landet och inser att man inte tar sej så långt :)
Ska köpa moppe å ha tills jag tar det himla körkortet! Tänk om ja ändå fått uppkörning tidigare. Kanske inte varit redo då men....Roligare å köpa en bil än en moped i vilket fall!!  Känner mej som 15, körde ju aldrig moped då.

Har ringt på en i Karlstad som Mathias ska titta på ikväll...en FUL men cool gammal sak :) Om den inte är till belåtenhet så ska ja titta på en i Arvika imorrn. Mycket dyrare men lika ful - tar hellre Kalstadmoppen.
Jaja....bara å hoppas man får den såld snabbt så man kan köpa bil istället sen.

Nu ska ja ta tag i min dag....hej

TACK!

Hejsan!

Igår var de kalas hela dagen i Väng!
Tack alla underbaraste för alla pengar, presenter och för att ni kom! Helt otroligt glad är jag över allt, speciellt det sistnämda! Bara att ha en härlig (varm) dag och kväll tesammans!! I like!! :)

Idag blir det sol och bad igen fast jag är sjuuuuuukt allergisk idag..blir nog bra!

Nu ska det packas matsäck och fixas lite innan sjöliv!
Kramen

överkörd

...av ångvält  23.17

Nu är det verkligen igång...och jag kan inte stoppa tårarna.
Det här är för förfärligt, hemskt, härligt, fruktansvärt, tungt, starkt, underbart, fantastiskt och fullkomligt otroligt för att gå obemärkt förbi i denna blogg. Vet att ingen fattar nåt å att många kanske blir irriterade men det är fortfarande inte the time or the place.
Det är så sjukt hur allt är, hur lite man vet och hur lite man känner sej själv och andra, i synnerhet andra, sådana som borde stå en nära.  Men bollen är i rullning och snart, snart är vi närmare varann än nånsin.
Jag älskar er alla 3 av HELA mitt hjärta och jag är GLAD att detta är igång nu! SÅ GLAD, vill ni veta HUR glad så fråga Mathias...det var honom jag ringde till och storgrät för en timme sen.

KRAM!

Counting down....

19.16
Imorrn gör jag min SISTA på universitetet! VERY najs!! VERY VERY najs! :)

Har precis städat, ska äta lite nu. Sen blire det lite mer bakande innan sängen.
Hade inte så mycke å säga idag egentligen!

VARMT äre me.....men jag njuter mest!
Kräm

2 days to go

23.13

På onsdag gör jag min sista dag på Karlstads universitet. Även om jag läser mer om två år så blir det nog inte i Karlstad som de inte skaffar fler program :)
2 dagar tills jag kan kalla mej lärare :)

Har Magnus Ugglas 24h på hjärnan.......Åka, åka, åka på lastbils-flak......Är känslan av att vara fri ändå helt enorm....
Är ju en student-låt.....men examen duger fint :)

Tror inte att allt här i världen handlar om mej men vill bara säga till brudarna att om jag ställt te me nåt så menade jag inte det. Gör det ni känner för på lördag och känn inget tvång att komma hit, ville bara att ni skulle känna er välkomna! Nu har ja sagt det iaf :)

Tvn funkar fortfarande inte....haf iofs haft å göra ändå idag och ikväll...men det är en go nervarvning nu innan man ska lägga sej.

Imorrn ska ja och Julia passa kidsen på Skåkene..blir nog najs i härliga vädret. På kvällen ska ja städa och på Onsdag äre min SISTA skoldag.
Torsdag blir det handla och kanske baka nåt mer.
Fredag blir nog helt lugn om vi fått klart allt..
Lördag äre kalas gånger 2.

Nu ska ja ta kvällen.
Godnatto


Du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann
Vi måste inte hålla tankarna klara
Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans,
Människor som tror har en chans

Strimmor, ge mig en dröm att försaka
Jag behöver en stilla hand
Och ge mig ett fel som jag kan rätta till
och ett annat efternamn
Strimmor, hur många gånger ska våren
kunna drabba dig om igen,
och ljuga de vackra historierna
om den stora kärleken
Du och jag i strimmorna
Vi är sargade människor som tror,
vänd dig inte om
Lars Winnerbäck - Strimmor

Bakar och lyssnar på Kent

Denna text har inget med mitt sinnestillstånd idag att göra, bara en skön låt med en text jag kan förstå


Säg nånting, säg nånting nu
Du vet jag får panik av dina tårar
Gör nånting, gör nånting nu
Förstör nånting, slå mig
Förstör nåt, jag överlever

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
Jag skulle alltid, alltid, alltid vara

Den som går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt, jag har rätt
Du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja, ja jag vet vad vi förlorat
Och jag vet att du vet, jag har rätt, jag har rätt
Du har fel
Hur kan det spela någon roll
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss


en boll i rullning

09.59

Godmorron - förmidda
Idag är jag ledig, går inte mer än onsdag denna vecka :) Sen äre examenskalas! Om ni glömt det eller inte känt er välkomna så skiver jag igen att alla vänner får komma te Väng på lörda från klockan 19. Ta med er å grilla!

Japp, helgen har varit lugn och skön. Mycket sjöliv.
Åkte hit på fredagen, sen var det att åka direkt till café i Årjäng där Mathias var ansvarig. Det var avslutning på Strandvik så det var rätt lite folk.

På lördagen packade vi strandväskan och åkte för att hämta hönsen som skulle till Daniel och Julia. (deras bröllopspresent) Körde dem dit och tittade på när de gjorde sej hemmastadda i nybyggda hönshuset. Sen åkte vi alla fyra till Snårbäcken där vi spenderade eftermiddagen. På kvällen grillade vi och hade en härlig kväll i Sôcka.
 
På söndag var det sjöliv igen, denna gång tog vi med oss scotern ut. Det var nästan helt stilla på sjön ett tag, grymt härligt. Tog oxå en tur med Jans båt och körde så att han kunde åka vattenskidor. På kvällen spelade jag och Mathias yatzy eftersom tvn krånglar :)

Nu är förresten bollen i rullning, blir intressant att se fortsättningen.
Nu ska jag äta frukost!
Ajöken!


Tuppen Carlsberg och hans brudar.
image23

Vattenskid-kungen är ute på ett åk
image22


RSS 2.0