1a advent

19.46
Hejhej!

Idag äre första advent och dagen är snart slut för oss här i Väng.
Nu ska det alltså bara vara 24 dagar till jul..eller 23 typ...otroligt konstigt känns det. Vi fick i allafall snö inatt vilket gör det hela mer trovärdigt och lättare att förstå.  Imorrn börjar en ny vecka med jobb och lite kvällsaktiviteter...helgerna är ALLDELES för korta....men veckorna går fort som tur är.

Har ju inte berättat att jag i fredags träffade rektorn.
Imorron kommer hon med mitt antällningsbevis. Jag kommer få jobba minst 50% där jag jobbar nu, i januari, februari och halva mars. Men kommer få hjälp att fylla upp på andra ställen så det blir så mycket som möjligt. Den 20 mars går en av mina kollegor på mammaledighet och då går jag upp på 100% igen. Detta blir fram till augusti år 2010.
Hon berättade oxå att jag numera är den enda utbildade i kommunen som inte har fast jobb och att jag därmed är den första som kommer bli anställd när något nytt händer.  Go känsla på ett sätt. :) Och jag vet ju iaf vad jag ska göra i en LÅNG, LÅNG period framöver. :)

Japp,..nu ska vi äta lite kvällsmat innan sömn.
Godnatto

Gaddning nr 1

Ber om ursäkt för förra rubriken, skulle nog i stressen skriva  på begäran. :)    12.35

Nu ska alla få veta det de undrar över. :)

Igår fick jag min första tatuering gjord. Det är en ichtys-fisk. Symbolen används av många kristna och är ett tecken som många känner igen varandra på. Används ibland på bilar, jackor, armband och annat.
Ichtys betyder jesus, typ.   Att den ser ut som den gör beror på att de kristna när de var förföljda i  öknen använde det för att avgöra om den de mötte var vän eller fiende.  En av personerna gjorde första "bågen" och om den de mött kunde fylla i så att det blev en fisk så visste de att det var en kristen. Om personen däremot inte fattade nånting så visste de att det var bäst att inte avslöja sin tro om de ville ha huvudet kvar på kroppen.

Det gjorde inte ont på det sättet jag väntat mej, det var inte så köttigt och ihållande. EN VÄLDIGT uthärdlig smärta och jag låg under tiden och funderade på nästa tatuering, vilket är ett tecken på hur ont det inte gjorde. Däremot var det väldigt stor skillnad några sekunder ibland då det gjorde SKITONT! Men bara små korta stunder, hade ett bitmärke i handen kvar sent igårkväll från när han karvade högst upp mot knävecket, TUNN hud där.
Det gick på typ 45 min eller nåt och jag är supernöjd!

Jag fuskade LITE med plastavtagningen eftersom vi skulle iväg på kvällen, vet inte om det är därför det rinner lite färg idag. Hade fastnat i lakanet inatt så jag drog nog upp lite av sårskorpan. DUMT!  Men men, det går väl att lägga i mer om den tappar för mycket....onödigt bara!

När jag åkte härifrån så var jag inte så nervös alls, hade bara en mage som uppförde sej konstigt, det var troligen där nervositeten satt lite ändå.. När jag plockat upp Clara så satt vi i bilen och catchade up lite, otroligt trevligt och härligt! SÅ längesen vi sågs och pratade. :)   Strax före 12 gick vi in och allt blev otäckt verkligt, kände mej nästan bedövad på nåt märkligt sätt. Allt gick lite långsammare och alla ljud lät grumliga...haha..

Jimmy som tatuerade förstorade bilden jag hade med mej, mätte mot mitt ben, ställde iordning britsen och började plocka fram nålar och plasta in halva rummet. Det kändes väldigt operationigt på nåt vis.  När han sa att jag kunde komma in så ville jag bara springa därifrån. Började TOK-svettas om händer och fötter. När han lagt på underbilden som han gaddade efter och jag såg hur bra det skulle bli så ville jag inte springa därifrån mer. :)
Så började han och jag var SÅ förvånad över den milda smärtan som var utom tidvis....:)  
Jag fortsatte tok-svettas ett tag och jag anar att hans byxben där jag hade min fot vilande var blött.....*skratt*.
När jag hållit Clara i handen ett tag släppte jag och tittade i mina händer, det var som om jag doppat dem i en hink vatten. Haha....

Sen när det var klart så åkte jag hem och åt mat, gjorde mej iordning och sen åkte vi igen. En kul kväll med inslag av hur otroligt lite jag saknar Arvika på många sätt. Samtidigt träffade jag lite människor som jag inte träffar så ofta och däremot saknar lite mer och DET var superkul!

Jahapp...detta blev ett långt inlägg som avslutas här.
Tack för alla positiva reaktioner :)
KRAM

på bägaran

Storyn om min första gaddning kommer senare men nu kommer en bild lite snabb....




nygaddad

15.08

Hejhej!

Nyss hemkommen från Arvika och tatueringsstudion!
Skriver mer om det senare men nu är den på plats!!

NU ska det ätas, sen fixas innan utgång ikväll!
KRAMEN på Allihopa

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.58

ÄÄÄÄÄÄNTLIIIIIGEN en vettig händelse i Idol! På senaste tiden har det varit UNDER all kritik, men NU äntligen är det  hyfsade kvar. Tycker fortfarande att Robin E skulle vunnit alltihop men nu är han ju lixom inte kvar så....ja, sånt är livet.

Börjar bli lite pirrigt inför morrondagen igen.....iiiih!
Är dock supertrött så kommer nog kunna sova inatt ändå...

HEjhej!


Pedagogisk ledare

06.40

Hejhej!

Om ett tag ska ja åka mot Töcksfors där jag faktiskt ska samåka med folk till Årjäng idag..Yey, det händer grejer!
Intressanta diskussioner om Denho Özmens föreläsning förra veckan och lite annat blir det 8-11. Sen efter det så ska jag jobba lite, sen hem och baka med svärmor. Mathias och hon börjar vid 11 nån gång så skulle vi fortsätta sen när jag kommit hem. På kvällen ska ja raka mina ben (överintressant) och smörja in dom inför morgondagen, måla lite naglar och se på Idol. KANSKE om jag orkar fålla upp lite gardiner. Sen äre nog sov.

Åker mot Arvika imorrn efter 10 nån gång, lämna tillbaka kabel hos Frode och förhoppningsvis få med en hel, träffa Clara och sen äre lot´s of pain.....:)   Julia kunde inte bli med så det blir bara jag och Clara, men det ska gå bra det. :)

Nu ska jag ta å borsta lite tänder och sånt innan det är time to go.
Ha en fin helg!
Skriver nog kanske en sväng imorrn mellan Arvika-turerna. :)

dags att sätta lite färg..

17.10

Hejhej!
Idag är jag riktigt trött! Som vanligt på onsdagar och torsdagar......tydligen. Ska bli grymt skönt med sovmorron imorrn. Går stängningsturen så  börjar halv 10. Det känns oxå gött å ha planering några timmar imorrn, får göra lite annat och ladda om batterier. Jag tycker om att vara i barngruppen, det är inte det, men man blir sleten i öron och huvud av höga ljud och barn som inte orkar med varandra eller sej själva. Så många som är snoriga och hostiga och inte orkar med dagarna riktigt just nu. JAja...snart äre helg så de får vila(?) lite. :)

Ska ta å ha i lite hårfärg i mitt hår snart...ska bara ta mej lite mat först. Annars blire en del tv ikväll, det är ju onsdag. :)

Godafton

tjenare va fort det går nu

17.55

Har ju knappt hunnit vakna idag känns det som och nu är det plötsligt kvällen. Går lite för fort nu känner jag.
Tisdagen över snart. När jag kom hem så tvättade jag två maskiner och satte upp ljusstakar och stjärnor. I år tror jag att jag väntar med resten till närmare jul, brukar ju aldrig orka pynta två gånger annars. Väntar med gardinerna oxå tror jag, kom på att jag måste fixa till dem lite i år. Nålade ju bara fållarna i fjol....

Sov otroligt dåligt inatt, minns inte att jag drömde nåt otäckt eller att jag var mörkrädd men vaknade flera gånger i timmen med hjärtat i halsgropen. Sen när jag lugnat mej så vände och vred jag mej ett tag innan jag somnade igen. Efter ett tag gjorde jag om samma igen.....Vet inte va de var för ryck. Maud säger att man kan drömma konstiga saker eller minnas sånt man glömt/förträngt när man börjar gräva, men jag minns ju inte ens att jag drömt nåt...skumt vare. Hoppas på en bättre natt i natt...

Idag har jag börjat bli lite, lite nervös...eller kanske mer förväntansfull. Kollat på lite forum och sidor om råd och tips inför tatuering och sånt. Känner mej rätt förberedd...:)

Imorrn ska jag ta å sola igen och färga håret när jag kommer hem. På torsdag har vi APT efter jobbet så då kommer ja ju inte hem förrän före 19 nån gång. Ska försöka handla och lite sånt inför helgen. På fredag när jag slutat ska kanske jag och svärmor baka hönökaka. Gött! Sen äre plötsligt helg! :)

Jahapp.....inte så mycket nytt annars...
Kanske skriver sen...hej


i/på

I mitt vardagsrum: Ny tv och nytt ljud - och nya pilatesprylar
I mitt sovrum: Jättemånga böcker jag inte läst - en ganska najs känsla
I mitt kök: Lite för mycket skräp som ska till återvinningsstationen
I mitt kylskåp: morgondagens matlåda med sambons köttfärssås och spagetti
I min dator: mer och mer bra musik
I min tv: Postkodlotteriets 50-50, snart Unga mödrar
I min kalender: En vecka med en massa kul att göra och en rolig helg
I min bil: Lite gammalt skräp och skivor
I min bilstereo: Anberlin-skivan jag fått av en av mina bröder
I min garderob: Lite nytt och MYCKET inte så nytt
I min frys: Älgkött och korvar från Öland
I min plånbok: typ 150kr och nytt körkort i PLAST!
I mitt badrum: älgar och en tvätthög
I min telefon: svärmor som ville höra när vi ska baka bröd
I min mobil: En massa roliga sms från roliga folk
I min blogg: Ännu en enerverande lista mina vänner :)
I min bilddagbok: Dåligt med uppdaterande på ett tag
I min umgängeskrets: En massa relativt nygifta, gravida eller husrenoverande människor och en och annan som är LIVRÄDD för rökning och tatueringar. :)
I min familj: 2 päron, 4 syskon, 4 syskonpartners, 5 syskonbarn och 3 hundar.
I min hjärna: En massa tankar hit och dit och överallt
I mitt hjärta: Alla fina människor som på olika sätt finns i mitt liv

På trappen ute: En skeppslampa som veken brunnit upp på
På mej: gröna mysbyxor, grå tröja och grått linne
På bordet: En miljon dosor
På sängborden: röda lampor och Mera självkänsla av Mia Törnblom
På önskelistan: Presentkort på IKEA till ny säng, pengar, nyckelfärdigt hus, en socionom-utbildning,specialpedagogexamen eller annat intressant, fast jobb, ny tvbänk, fotölj till vardagsrummet.....
På skrivbordet på datorn: värmeljus-hållarna som var bordsplacering på Höisveenarnas bröllop och en massa ikoner
På kylen: diverse kort, vykort och magneter
På golven: mattor som borde blivit tvättade i sommar
På gång: Att AVSLUTA denna listan! :)




att önska

17.57

Visst önskar jag mej ett H&M och Gina Tricot till Töcksfors, men idag klarade det sej faktiskt. :)
Hittade linne nästan gratis på Carlings (för övrigt en av mina favoritaffärer, de har bara så dåligt med storlekar i t-fors), en klänning/kjol (kan ha som både och) på Indiska och ett par skor på Deichmann. Köpte oxå en lila palestinasjal nästan gratis på glitter. NU undrar ni var denna fattiga människa fått pengar i från.
Fick ju i födelsedagspresent och tänkte lägga dem på tatuering MEN kom fram till att jag faktiskt behövde nåt att pigga upp garderoben med så jag tar lite från sparkontot till tatueringen. Den blir ju trots allt lite billigare än jag först trott.

Jahapp....mörkt äre, och kallt....och blåsigt! Gött å va inne äre. :)
Nu har måndan gått oxå, det går så fort, snart äre helg igen. Roligt! :)
Japp..hejhej

sista måndagen i mitt liv

10.06

Hej!

Idag äre sista måndagen i mitt liv som jag är utan tatuering. :)
Hahahaha....sa det till mathias igår (fast söndagen då). Han bara bröt ihop vid spisen och tyckte att jag var en sån drama queen! Skojade ju mest men ändå.....lite häftigt känns det. :)   Är ju ingen förändring av den jag är men ändå en rätt stor OCH permanent förändring av mitt yttre. :)

Idag är jag på SÅ gött humör, Vet egentligen inte riktigt varför, allt känns bara gött på nåt sätt. :)
Är ledig idag och ska åka in till T-fors och sola lite och kolla om det kanske finns nåt billigt att köpa och ta på sej i helgen. Passar på att sola lite i början av denna veckan eftersom jag inte lär kunna göra det ett tag efter tatueringen och för att mitt ansikte börjat gå in i det-är-vinter-bli-blek-och-skaffa-miljarder-finnar-utslag-och-bli-rödflammig-stadiet. I really hate it! Sol it is!

Helgen har varit bra men SLAPP eftersom jag varit förkyld och riktigt trött typ hela tiden. 
På fredan när Mathias trillade in genom dörren så började vi montera ljud för brinnande livet, sen kom Lennart med tvn och allt kopplades ihop. Det tog TID och få allt att funka med nya förstärkaren. Innan vi hade ljud i dator,tv,dvd och digitalbox var klockan typ 12 på natten. Då först hittade vi den gömda menyn med lite viktiga inställningar OCH insåg att en HDMI-kabel var kass!  Däremellan såg vi ju på Idol oxå så det tog inte riktigt SÅ lång tid egentligen. :)  Vi fick oxå se bilder från Thailand, otroligt najs!

Lördagen var trött. Var på tippen med alla kartonger och grejer, handlade lite mat och åkte sen hem. Tillbringade stor del av dagen i soffan med olika aktiviteter. På kvällen såg vi på Sunes sommar och sen sov vi.

På söndagen hade Mathias UR och planering inför julfesten i kyrkan så jag såg mest på tv och spelade tv-spel. Fortfarande trött och sleten av förkylning. Sen lagade vi lite mat och så. På kvällen såg vi på Da Vinci-koden och sen sov vi.

Vaknade i morse och tittade ut. VI har oxå snö nu, bara så det knappt syns, men snö it is! :) För mej kvittar det om det är nån snö förrän lucia typ, men lite ljusare blir det ju.

Nu ska jag ta och sätta upp lite hår och sånt innan jag drar mot världsmetropolen...
Ha en bra dag! I will!

snor

17.13

Nej inte den typen man har i näsan..... Jag SNOR härmed en inläggs-idé. Ursäkta och tack.

Läget är såhär att jag har en del människor som läser min blogg som jag inte vet vilka de är. Har sett i min statistik att jag på några inlägg har över 35 UNIKA träffar...förstår att vissa bara är engångs-händelser som aldrig kommer hit igen. Men jag har oxå haft runt 80 träffar som inte är unika på en del inlägg...detta måste alltså innebära att TROTS att jag själv kollar några gånger om dagen (om någon kommenterat) så äre en trogen skara som tittar in här. Jag är otroligt tacksam men undrar (som förr): VILKA ÄR NI?!
HÄR börjar jag sno idéer.

Kan ni inte skriva ett par rader om vilka ni är, hur jag eventuellt känner er/vet vilka ni är eller bara varför ni tittar in här?
tack!

ha en fin kväll!
KRamen

Jill Johnson

16.01

Det är typ en vecka till första advent, känns superkonstigt! Var ju sommar nyss?! Såhär fort har nog aldrig hösten gått...
Tjuvlyssnar på Jill Johnsons julskiva. Såhär en vecka innan det är tillåtet så brukar jag tjuvstarta med hennes och Peter Jöbacks......de är härligt vemodiga på nåt vis...passar min inställning till jul. Sen när det närmar sej mer får de andra mer positiva låtarna oxå komma fram.

Japp...snart,snart kommer grabbarna med tvn I think...:)
Ja e iaf redo för Vänghäng whenever its time...

Hej för idag!

bättre redan..

14.06

Hejhej! Är redan bättre, halsontet gick över bara ja varit upp ett tag och har inte snytit mej på rätt länge..:)
Antar att allt var en mix av att sova med en massa hårprodukter och öppet fönster. Mitt i vintern?! tänker du nu, men JA, vårt element i sovrummet går inte att justera av nån anledning ja inte kommer ihåg. Det står iaf ALLTID på max så om man inte ska svettas ihjäl så får man ha öppet ett fönster.

Om ett par timmar kommer herrn hem, skulle bara ta en kaffe me Lennart och hämta tvn först. :)

Ha en fin fredakväll och tack för krya-på-dejarna som verkade fort. :)
KRAM

Mäh!

10.25

Trodde att alla baciller som skulle, hade gått igenom min kropp nu, vaknade snorig och ont i halsen. Inte konstigt jag varit så trött i veckan om jag varit påväg att bli sjuk. Hoppas de bara är en endags, är så tråååååkigt å va sjuk.

Japp....idag är planen: hänga in kläder i garderober, plocka bort gamla stereon och tvn och flytta om lite så våra nya grejer får plats, dammsuga, se om jag behöver åka te Arvika och möta mannen med tvn :) , om jag inte behöver det så ska jag åka och handla mat och skicka paket med posten. Sen äre installation och kväll, med möjligt Vänghäng och Idol. Om Höisveenarna kommer räknar vi med att de har med sig så vi kan se på kort från resan!

Hejhej
Fröken snörvel och snyt...

imorrn

20.18

Imorrn äre en vecka och en dag till min första gaddning! Iiiih! SÅ spännande äre! :)
Före dess kommer ny tv , helg och semester.
På tisdag och onsdagar är det bara vanliga dagar med jobb, på torsdag äre jobb och då har vi planering och APT, på fredag äre pedagogisk ledare och vanlig jobbdag. På lördagen smäller det alltså och på kvällen ska vi ut och lyssna på ett coverband och dansa. SÅ längesen, ska bli otroligt roligt! YEY!  Kommer bli en bra vecka som nog går snabbt. :)

Maud och jag fick ingen tid denna veckan eftersom hon bara jobbar i Arvika tisdagar och onsdagar så jag behöver inte bila i halka under veckan iaf. :)

Jaja...nu har jag babblat om min kommande vecka för alla intresserade och ointresserade.
Ajö

I neeeed it, I need it baaad!

15.07
NU äre helg!! 4 dagars underbar, efterlängtad helg. Denna veckan har vart för lite sömn, för mycket att tänka på och bara allmänt lite för mycket. Ska bli skönt med vila nu! Ikväll ska jag bara vara. Först ska jag äta, sen yoga lite, infinner sej någon energi efter det ska jag försöka cykla åtminstone en mil. MÅSTE ta tag i det där nu, jag kan ju om jag vill!  Sen när det är gjort å man duschat å så...då ska jag bara slappa och göra precis det jag vill.
Imorrn blire lite inför-helgplock och sen kommer Mathias med tvn å prylarna och på kvällen kommer troligen(?) Höisveenarna å hänger lite.  :) Blir kul å träffa dom igen (mer ordentligt än igår lixom)!

Jupp...NU mat....sen TRÄNA, ingen återvändo!

Kramet
Fröken trött och slut

Bra

  •  Fick en prima skiva av min bror när jag var där på min föllsedag: Dagens (och gårdagens) bästa: ANBERLIN!  I like, ALOT! 
  •  Prima föreläsning med Denho Özmen!
  • Träffade härliga Thailands-resenären och en massa andra glada folk
  • Hade ett prima utvecklingssamtal
  • Blev upprörd när jag skrev ett mail, för trött och hungrig för det där idag.
  • Ska sova, efter Insider, verkar intressant, som vanligt!



    GODNATTO


NEJ!

Å nej!! Lilla vän!


50 minuter

18.40
Hejhej!

Det är helt otroligt vad det gör med ens inre att prata i 50 minuter med en människa man inte alls känner. 3 ggr har jag nu varit där, inte en tår har fallit (inte för att det vore farligt om så var fallet men det är bara oväntat) men SÅ mycket bra har kommit ur det här - REDAN!  Det är så sjukt häftigt!

Japp...annars vare jobb med fototagning idag. Funkade riktigt bra, vi hade nog den bästa fotografen på bygget, hur korten blev vet ja ju inte än, men SOM hon fångade ungarna, tror varenda en skrattade på bilderna. :)  Det var härligt.

Imorrn har jag lite sovmorron, skönt efter 2 öppningar. Man blir lite småtrött i ögonen av att gå upp 20 i 6 två dagar i rad direkt efter helg.

Nu fick jag ett telefonsamtal som gjorde mej lite illa till mods så nu slutar jag för idag.

Ajöken - en dag närmare helg!

JR Ewing

17.22

En riktigt ruskig prick....tycker det är rätt underhållande att ha Dallas i bakgrunden när jag gör lite annat, som att maila eller blogga eller så. Tänker på farmor då, min hyfsat präktiga och ordenliga farmor som bara ÄLSKADE Dallas. :)

Idag vare alltså måndag igen, en dag närmare nästa helg som innebär att älskling kommer hem några dagar igen och att ny tv och nytt ljud anländer till vårt hem. Kommer bli en upplevelse minsann.....att byta ut 21 tum mot 42. :) 

Dagen har varit bra (väljer att fokusera åt det hållet mest) :)
Gjorde klart likabehandlingsplanen som båda de kollegor jag idag jobbade med var nöjda med. :)  Hade även mitt andra utvecklingssamtal. Är mycket nöjd. Man lär sej rätt fort vad man ska göra bättre nästa gång faktiskt. Nr 2 var 10 ggr bättre än nummer ett.  Fick åxå bevittna att folk trillat tillbaka till "fokusera-på-allt-dåligt-prata-ner-det-så-det-blir-lite-värre-än-det-var-och-lägg-på-lite-till-energitjuvande-skitsnacket. Då gick jag in på kontoret och förberedde för vår hemsida och skrev klart likabehandlingsplanen. I have no örk!  Varför väljer vissa att lägga så mycket energi på sånt, det tar ju så mycket mer energi än det gör att bara gå vidare. Dessutom snor de energi från alla andra när de sätter igång...
Japp....men annars en bra dag!  Härliga kramar, varma blickar och bara fina ungarna!

Imorgon äre jobb, fototagning (på jobbet), till Arvika och sen hem. På onsdag äre jobb och sen föreläsning i Årjäng om kulturkrockar och sånt, blir säkert KANON! På torsdag jobb och inge speciellt sen. Fredag ledig. :)

Jaja...nu ska ja spela lite tv-spel tror jag. Lite yoga MÅSTE det nog bli oxå.
AJö

Under the surface och Johannespanna

12.01

Godförmiddag!

Igår var man alltså på konsert igen. Bättre än Årjäng, så OTROLIGT mycket bättre! Lite annan reportoar och med Hidings samspelade band/vänner som han spelat med i flera år! (sen de gick på ITM tillsammans) Härligt röj och gung under många låtar och rys och ståpäls under Under the surface.  Något av det roligaste med kvällen var att prata med och krama om vänner vi inte träffat sen sommaren. Det blir lixom inte att man ringer i all vardag och allt som ska göras, återigen sa vi att vi ska försöka från båda håll. Det är ju inte det att man inte vill ses..... Något annat roligt var att vi inser att basisten är en barndomskompis till Mathias och hans bror. Och när vi pratar med honom så behöver han bara introducera dem som söner till Gunno inför resten av bandet. Min svärfar är en kultfigur där! OTROLIGT underhållande! (för de som inte vet så spelade och sjöng svärfar i bandet Synoptikerna när mathias var liten, de turnerade över hela södra sverige :) )

Det var i vilket fall en bra kväll och jag är glad att vi åkte dit.

Flera har frågat efter receptet till Johannespanna och därför skriver jag ner det här istället för att skicka ett ex till alla:

Johannespanna (eller om man vill, tydligen; Saras farmors kassler-ris)

Koka ris
Stek kassler och lök (peppra lite)
Häll riset i en ugnsform/långpanna (beroende på hur många ni är) och lägg över kasslern och löken

Gör en "sås" på vispad grädde, chilisås och svartpeppar och häll den över allt det andra.
In i ugnen i ungefär en kvart på 175 grader.
Gött som bara den. Men ha alltid MER av kletet än du tror att du ska  för törr är denna rätten INTE god.
(vi har till ungefär 5 portioner 3dl vispgrädde och ca 1 dl chilisås)

Japp....nu går jag in i söndagsmode
Ajö

Johannespannan

....står i ugnen och snart ska det lastas in! SÅ gött äre! :)  14.38

Nu har vi städat och putsat fönster så det känns som att det är en helt annan lägenhet här. :) Så längesen vi städade ordentligt att man faktiskt känner skillnad på luften här inne. Äckligt men sant. Blir oxå ett helt annat ljus när man putsat fönster.....nu är fönstern dock randiga men jag ORKADE INTE stå där med tidningspapper och greja...Det duger åt oss. :)


Ikväll blire Arvika och Hiding...najs...

Ajö


att ställa tillrätta

10.47

Har fått tre fina men kanske lite oroliga(?) kommenatarer till ett tidigare inlägg.
Vill förtydliga och meddela att det var människor som sa att jag var just "intelligent, stark och vacker" men att den delen av mej som är så otroligt förstörd kan inte förstå att det någonsin skulle kunna vara sant.

Jag behöver egentligen ingen tröst och känner mej inte på något sätt ledsen över detta.
Jag vet att det bara är så just nu, jag kan inte ta det positiva någon säger om mej, inte ens TRO att det skulle vara om mej. Men jag jobber påt och en dag kanske jag kan laga det trasiga så jag kan tro på vad folk säger till mej. :)

Kram till alla och tack för fina kommentarer!

För övrigt

.......gav jag upp nästan mitt sista hopp om årets idol ikväll. Vad är det med folk?!!!!
Robin är ju typ den enda av dem som klarar av att sjunga ALLT!!!!!

intelligent, stark och vacker?

23.11

SKADAD!! Otroligt skadad är vad jag är, har blivit.....
Det känns skrämmande och sjukt att man ska bli en blöt pöl för att någon säger vad de anser om en. Det känns ännu mer skrämmande att efter att ha plockat ihop sej en hel dag börja tänka att det bara är som de säger.....
Jag vet LOGISKT att de aldrig skulle göra det för att vara snälla, vad skulle de få ut av det? De älskar mej ju... Men mitt HJÄRTA kan bara inte tro på att de där orden skulle beskriva den här trasiga, för tjocka och socialt inkompetenta människan som sitter här bakom tangenterna.

NEJ jag skrev inte det sista för att sparka på eller göra ner mej själv, jag kan tänka att jag har några kilon för mycket utan att må dåligt av det (men de får mej ändå att anse mej själv inte vara vacker). Jag kan oxå tycka att om jag vore stark skulle jag fixat så mycket mer i mitt liv på många mycket bättre sätt. Jag kan oxå tycka att det kanske inte är så intelligent att välja att börja stoppa i sej onyttigheter så fort livet kör ihop sej,upprepade perioder under 6 år, eller att svälta sej under 5 år före det...

Men samtidigt vet jag att jag är stark eftersom jag fortfarande finns kvar på den här jorden och jag vet att jag på ett sätt är intelligent som tar många bra beslut (mestadels senaste halvåret) och som kan se hur saker och ting hänger ihop även om jag i hjärtat ändå inte förstår hur det är möjligt. Det är ju det där med att vara vacker sen då......men man är väl sällan nöjd som människa helt enkelt. Även om jag vissa dagar kan vara riktigt tillfreds med vad min skapare gett mej för förutsättningar.

Jaja....ordbajseri avslutas härmed..
Godnatt

42' LCD

19.06

Hejhej!

Idag har vi spenderat det mesta av dagen i Arvika, åkte på eftermiddagen till Mösseberg och Frode på Ljudgaragen där vi bestämde oss för en 42' LCD-tv från LG och ett ljud-paket från Tanoy med en förstärkare från Marantz. :)
Några kronor ut men bra grejer in. :)  Ska bi SÅ härligt när det kommer, vi kunde hämta det på tisdag men eftersom Mathias är borta under veckan så får det bli på fredag. YEY!!!

Japp.....kvällen blir nog lugn framför Idol. :)  Inget planerat. Fick idag sålt ytterligare 3 artiklar på Tradera och stängde sen ner de restrerande 3 auktionerna. Verkar inte finnas intresse så det är ingen idé att lägga pengar på det. Skänker det till bättre behövande istället, vilket vi redan gjort med 3 papperskassar av sånt jag inte la ut på Tradera.

Jahapp..inga större planer för helgen annars. Åker kanske till Arvika imorrnkväll igen och lyssnar på Christoffer Hiding. Ja IGEN! :)  Blir nog roligt och trevligt, inte varit i kyrkan i Arvika på EVIGHETER och inte träffat folket där på lika länge.
Japp.....nu ska ja sätta mej i soffan och ignorera värken som fortfarande härjar i mina utskott på överkroppen.

Tack å god afton!

Snart mat :)

17.59

Hejhej!

Snart kommer min baby hem. :)  Han har mat med sej....gött, hungrig. :)
Haft en lugn dag med lite helgplock, tvätt, dammsugning och sånt. Sen vila och smärta i handleder och fingerleder.
Inte hänt så mycket nytt egentligen.

Blev överraskad av att Thailändarna kontaktade mej på MSN så vi fick byta några ord. Härligt :)
Fick oxå en sen present på posten. :)
Har fått en softshell-jacka (för typ en månad sen) , pengar (till tatuering), lotter och två kort på syskonbarn med ram. :)
Mycket bra!

Ikväll kommer grabbarna grus och hjälper oss käka upp tårtan! NAJS!

Japp....nu kommer han väl hem snart så nu ska ja sluta. :)
Ha en fin helg!
Vi ska kolla efter tv och ljud och sen har vi inte så mycket mer planerat. :)
Blir nog en lugn och skön helg!
KRAMET!

Meaning




Hail to the light that my baby watches me
In the darkness of the window
I can hardly get to sleep
Wish for the hour that
The nighttime soon shall pass
And the morning dew will bring us
To a day our souls can last
Love has a reason
There's a meaning to the world
We're giving love

Situation candlelight
Enough to see the bits around you
But it's never very bright
Stare at a memory
You, through the grapevine, heard the truth
It's good to learn from your mistakes
But that only works in youth
Love has a reason
There's a meaning to the world
We're giving love

Restless minds; curtain calls follow fanfares
Troubled hearts; just a walk down the hall
Restless hearts; you take a punch just to land one
Troubled minds; it's only fair after all

Mountin, the trail, but you've got it in sight
Sometimes the only way is jumping
I hope you're not afraid of heights
Reach in my pocket for a bill that isn't there
And to face all of the undoings
Still isn't more than I can bear
Love has a reason
There's a meaning to the world
We're giving love
Giving love
                                   Gavin Degraw

Va äre för en dag?

21.24

Behöver KNAPPAST sjunga för mej själv idag,....har blivit så otroligt uppvaktad så jag nästan skäms lite. Fyller ju bara 24. TACK ALLA som kommit ihåg mej. :)

Har haft en bra dag, jobb med områdesmöte och tidig tur. Innebär inte så mycket tid med barnen men en massa annat pyssel som är lite gött att bryta med för att hämta lite ny kraft och energi. Förhoppningsvis gör det mej till en mer inspirerad och lite roligare (och mer tåmodig) "fröken". (ett ord jag ogillar).

Efter jobb åkte jag till Arvika, inhandlade en chokladtårta (White lady) som jag haft ALLDELES för höga förväntningar på, god med inte FANTASTISK. Jag är nog svår att få nöjd när det gäller chokladtårtor har jag upptäckt, inte mycket imponerar. Det är Orerokaken på Peppes Pizza och stället vi ätit på på nyårsafton senaste två åren (i Lillehammer).

Jaja...nog om tårtan, sen var det samtal med Maud. Lika bra som sist om inte bättre, tiden FLÖG iväg. Plötsligt sa hon att det snart var dags att avbryta. Pratade om mycket viktiga och intressanta saker idag. Tror att mitt pussel kommer bli lagt.
Måste säga till alla som NÅN GÅNG funderat på samtalsterapi - GÖRT!! Det är inget av det ni trott men allt det ni hoppats på! Måste ju ske av egen vilja, men det är SÅ bra! För både själ, hjärta och hjärna. Inbillar mej att det är det för kroppen oxå!

När jag var klar åkte jag till bästa familjen på Lillåsen och åt god mat och tårtan jag inhandlat. Hade SÅ trevligt! Just loved it! Kunde nog knappt haft en bättre födelsedag!  Om älskling vart hemma ikväll då kanske.....men han kommer ju imorrn!!

På fredag ska vi nog åka te en å kolla va han kan pressa fram för pris på tv och surround. Blir det inte så stor prisskillnad från andra ställen så ska mathias köpa tv i karlstad te veckan. SNART är vi av med MINI-burken och har härliga 42' och supernajs ljud! :)   Det blir nåt för tv-spel och idol-kvällar!

Nu ska jag avnjuta sista timmarna av min 24-årsdag med att se på tv, spela lite tv-spel och bara ha de gött. Kanske äta en tårtbit till, var ju rätt gött ändå..
NU äre helg!
KRAM

snart helg :)

19.20
Hejhej!

Idag har ja inte ont i hjärtat.....men ont i handleder och fingrar däremot! JÖSSES!! Inte haft ont på det här sättet sen början av gymnasiet. Ogillar hösten!

Jahapp....dagen gick bra, utvecklingssamtal 1 avklarat och likabehandlingsplanen är strax klar för att lämna åt de andra att lägga till på. Imorrn äre föllsedag, jobb, hälsa på bror, samtal med M och sen hem och ta helgen.
Otroligt skönt, vila min kropp lite. Mina händer fixar inte kombo av kyla, lyft och gunga på gungor.

Inte så mycket nytt annars
hej

påväg

08.30

Ljusare, piggare och helt ok på gladfronten. Ny dag.
Ska strax åka till jobbet, där väntar utvecklingssamtal för hela slanten. Jobbar till typ 17.30 idag.
Snart äre helg igen!
Hejkon bejkon!

ont i hjärtat?

Kan man ha FÖR mycket empati i kroppen?!
Eller handlar det inte om empati? Kanske är det bara att man dras tillbaka och minns och att känslorna kommer åter?

Nu behöver jag sova,  det märx.

Med hopp om en ljusare, piggare och gladare morgondag

ny vecka då.

19.00

Jahapp.....då var det måndag igen. Jösses vad ungarna har varit vilda idag. Var bara 9 st när de var som flest men de kunde lika gärna varit 20 st. Ganska trött man blir på att höra sej själv säga nej hela tiden. Jag jobbar verkligen på att fundera minst 2 ggr innan jag säger nej till saker annars. Men idag har de använt mycket av sin tid till att slåss, sparkas, nypas, rymma utanför grindarna eller riva sönder låneböcker. När de inte gjorde det så sov de. :) Har annars spenderat stora delar av dagen med ett barn i knät som varit mycket ledsen, trött och inte helt frisk. Ibland klättrade han ner  och lekte lite för att plötsligt bryta ihop och gny "Majiiiiii"....eller så kom han och ryckte en lite i byxbenet och visk-gnydde "bäre däj".
Det har sin charm oxå men visst vill man att de ska vara glada och trygga och orka med dagen utan att behöva ha en vuxen hos sej hela tiden, för deras skull.

Jaja, nu är jag hemma och vilar huvud och trötta (och faktiskt  lite sämre-hörande, än innan jobb-premiär,) öron.
En 3-dagars vecka på jobbet väntar med utvecklingssamtal, områdesmöte och fix inför hemside-bygge och skriva mer på (helst klart) likabehandlingsplan. På fritiden blir det ett besök hos härliga M i Arvika, och födelsedag. På torsdag och fredag är jag ledig och det känns ganska välbehövligt faktiskt. Vila inför nästa vecka som är helt galen, vill knappt titta i kalendern faktiskt.

Det käns för övrigt som att det kan bli ett rätt blött möte med M denna vecka, inte för att jag tänkt så mycket (negativt) sen sist men jag är så sleten, det är mörkt å hemskt ute och jag har blivit överraskad över mina egna blödiga reaktioner över helt vanliga saker sen i fredags. Känns som att allt som har med känslor och tankar att göra sitter lite utanpå just nu, orkar inte riktigt ha sunt förnuft eller tänka logiskt inom en massa olika områden på nåt sätt. Men detta visar sej när jag är där, det är ju inte idag så jag oroar mej inte direkt.

Jaha, på onsdag blir man alltså 24. Jag har verkligen INGEN åldersnoja, det känns som att jag är där jag vill vara i livet och jag är trygg i att framtiden kommer lagom snabbt på på nåt sätt. Känner mej varken äldre eller yngre än de 24 bast jag faktiskt fyller.  Jag hade en gång en livsplan att jag skulle vara gift och åtminstone ha barn på väg när jag fyllde 25, det känns som att den planen kraschade rätt rejält för ganska längesen. :)  Men det gör på nåt sätt ingenting, jag lever inte med den här planen längre. Det hade varit häftigt att kunna berätta för barnbarnen att det man hoppats och drömt verkligen slog in, men jag tror de kommer överleva ändå, och jag gör det oxå. :)

Den enda dröm jag har nu är att få gifta mej och bo i hus, kanske skaffa hund, få ett par ungar medans man fortfarande är frisk nog utan att föra alla skumma sjukdomar som finns i släkten vidare och medans man fortfarande(?) KAN få barn (om man nu kan det). Det är egentligen ingen liten dröm, men samtidigt kanske inte för mycket begärt? Det måste ju inte hända i år eller nästa år lixom, men gärna snart. :)

Jaja....nu har jag babblat länge nog....
Tack å godafton

efterlyses

Någon som läst LATIN
Den person jag var MEST säker på att hon läst hade ju läst Grekiska! Det är inte samma sak!

grå

16.31

Grå är den här dagen....har haft lamporna tända sen i förmiddags.....regn å grått å höst äre ute! BLÄ!
Söndag oxå....en trött en. Kort helg denna helgen, inte för mej som var ledig fredag, men det blir lixom inte helg riktigt förrän Mathias kommer hem.
På fredagen kom Jonas och Camilla och såg på Idol, otroligt trevligt och kul att se dem. :)
På lördagen va vi på kalas hos Mathias bror på eftermiddan, på kvällen åkte vi te mina päron nån timme. Sen stannade vi te och hälsade på Lennart. Sen hem och sova. Supertrött!
Idag har vi lagat mat och slappat hela dagen...är otroligt trött än. Det här vädret tar bort lite energi och ork.

I veckan väntar lite kvällsgrejer efter jobbet flera dagar, men tror (om jag inte minns fel) att jag är ledig torsdag-fredag denna veckan. Skönt!

Nu tror jag att jag ska ta mej en varm dusch, om en stund äre One tree hill..

Godafton

aaaaaaw

09.55

Fick en liten kommentar från Thailändarna som värmde i höstmörkret! Gött att de har det bra men det ska bli gött när de kommer hem. Blir lite tomt när de man umgås med mest är borta så länge, man saknar dem. :)

Jahaja, igår åkte alltså Lars ut.....var bättre än att Robin åkte men finns så många andra som skulle åkt före dem båda.
Roligt att se Anders (Lars bror, vår vän) (och Anna (Anders flickvän, vår vän) som inte ville va med sen när de intervjuades i tv400) i tv. :)   Lite inside information finns att han redan har kontrakt med Bagge (om han åker ut före final OCH givetvis efter) men att det inte är nåt som kan sägas rakt ut.  Det märx väl, tror inte Bagge är så negativ som han tvingas vara när han sitter där utan att de kommer göra nåt tillsammans nu.  Det är bra det, då får Lars va Lars och göra det han kan och vill. Gött med nån som inte säljer sej så lätt och vågar säga vad han tycker!

Idag väntar en liten tur till Arvika med kalas för Mathias bror och en titt-in till mina päron med farsdags-present och så.
Nu ska ja äta frukost!
HEJ

roligaste

15.11

Fick just ett samtal från vänner jag inte träffat på alldeles för länge :) De ville komma och se på Idol ikväll, skitkul tyckte vi! :) YEY!  Ska bli kul att träffa dom igen! :)   

Just nu händer verkligen ingenting i auktionhörnan, lite av en besvikelse måste jag säga...*Suck*
Jaja.....


Nu ska ja kolla vidare, KAN ju hända nåt spännande...:)
HEJHEJ

inser

 jag inte ägnat en rad i den här bloggen om valet i USA.  13.47
Kanske för att jag är löjligt dåligt insatt....:)
Det känns iaf rätt bra att det nu blivit en svart man som verkar ha fötterna hyfsat på jorden som sitter på världens mäktigaste position. Grattis till nya jobbet Obama! Nu är vi iaf fria från Bush och slipper ha nån slags krigs"hjälte" som McCain där borta. Tror tyvärr att Obama inte är riktigt så bra som jag inbillar mej heller men är glad att det nu är så bra som det kan vara med tanke på omständigheterna.

Så nu har jag oxå skrivit några rader om detta historiska ögonblick.

Bara typ 1½ timme tills mina autkioner stänger, har stått still ett tag nu, trist. Hade hoppats att det skulle öka lite nu på slutet, men än är det inte över. Har köpt vaderade kuvert iaf så jag kan skicka iväg allt när pengarna kommit in på mitt lilla konto. :)

Det har varit så mörkt idag, riktig, riktig höst. Surt.. Men det är väl bara att gilla läget om typ en månad är det snart Lucia och sen är årets jobbigaste högtid här. Kanske kan jag njuta av den i år, när man börjat bearbeta en massa saker.
Det är trots allt rätt trevligt med julmusik, glögg och ljus överallt.
Har laddat ner en massa julmusik idag, så man har allt på plats när det är tillåtet att spela :)  Allt försvann ju när datorn kraschade i vintras.

Jahapp......hej så länge igen
Ha en skön helg allihopa!


gårkvällen...

...var ju intressant :)   10.39

Gick lös på att uppdatera status och micro-blogga på fejjan.
Otroligt roligt, villka sköna kommentarer man får till sin status där.....*skratt*
Lyckades oxå zappa mej till MTV så jag precis hann se Bono(!) som inte blir fulare med åren direkt, och en av mina stora barndomskärlekar Jared Leto på samma scen! IIIH :)   Jag blev 14 igen.......tragiskt. :) 

Ska snart ta å bila mej iväg till världsmetropolen Töcksfors å helghandla lite.  När jag kommer hem blir det njuta av semester, ladda ner lite musik, diska, spela tv-spel(?) och följa slutet på mina auktioner.
Idag blir det klart. Igårkväll och under natten har det ökat ganska mycket med bud och antal kronor. Jag är nog en dålig affärsman för jag är fortfarande 20kr från att kunna betala avgiften för mina 10 auktioner med pengarna från varorna. *skratt*  Är glad att jag får ihop såpass med pengar iaf. :)

Nu äre mössa och jeans på, time to shop.

har hittat det.

16.49

Nu har jag hittat orden som ska stå under min rygg-tatuering, hinner kanske, kanske ändra mej eftersom det troligen är rätt länge kvar. Men har hittat det klockrena för mej, är bara tveksamt om det kan fungera. Har vänner som läst latin och ska fråga om det är en läsbar liten mening......den passar som handsken om det funkar.

Idag jobbade jag på förmiddan, kul och trevligt med lite nya vikarier, det kom oxå en som hälsade på vår praktikant och som skulle kolla hur allt gått och så. Hon gör sin sista dag imorrn.   Iaf, den här personen som hälsade på var den 3e som rakt ut säger "och du ska inte jobba så länge heller" (eller liknande) och klappar mej på magen...*skratt*.  Jag tar verkligen inte illa upp men jag förstår inte hur folk vågar vara så rättfram, TÄNK OM det är nån som verkligen tar åt sej.....Hon var så söt, ursäktade sej 1000 ggr typ. :)

Sen när jag kom hem så halvstädade jag lite inför helgen sen somnade jag en stund i soffan, skönt det. Tror det får bli lite yoga ikväll...Annars bara njuta av att kunna sova länge imorrn och inte ha nåt jag måste göra mer än att handla lite.
På kvällen  kommer mathias hem, lite idol och slappt kan antas.  På lördag ska jag försöka åka iväg till tippen med lite saker och skicka iväg grejerna jag sålt på tradera.  Sen fyller Mathias bror år så vi åker en sväng till Arvika, där jag lovat att titta in hos päronen och så ska ja ge pappa lite farsdags-present.  Blir ju Arvika igen senare i veckan, om det passar ska jag titta in hos bror då.

Hej

jag är inte alls avundsjuk

21.43

Har inte skrivit det men två av våra närmaste vänner är på sin bröllopsresa nu. TVÅ VECKOR sol och bad och härligt hotell (och kackerlackor) har de i Thailand!! Usch, borde vara förbjudet att åka till varma länder (när det är kallt och otäckt här hemma) på bröllopsresa utan att ta med bestman och tärna. Väljer att fokusera på att de säkert har massa kackerlackor på hotellet även om de bor fint. Då känns det ganska ok. 
Nä, de är verkligen värda sin resa och jag unnar dem denna ledighet tillsammans......önskar bara man hade nåt sånt att se fram emot. Nån gång snart vill ja oxå åka utomland, fast jag är lite sugen på att åka kanske en vecka nånstans med ett helt gäng människor. Japp....så äre....är glad för det jag får göra istället nu.
Jag har det riktigt bra egentligen, så många har det otroligt mycket mycket värre. Jag har faktiskt ingenting att klaga på just nu, utom att jag lider med vänner som har det svårt..

NU ska jag se klart på greys....godafton


så mycket energi

19.28

Hej!
Idag är jag full av energi :)  En bra dag på jobbet. En bra dag i hjärnan. En bra dag i själen. En bra kväll, tvättat lite och spelat lite tvspel. Sett lite tv (more to come), pratat hela 10 min med min far i telefon och, facebook-skrivit med min syster och ätit lite. Nu ska ja snart ta en clementin å se mer på tv. :)
Hämta sista tvätten - fick en glad överraskning i tvättstugan - den andra tvättmaskinen är installerad! Förstår nån hur mycket fortare det går att tvätta med två maskiner som har riktigt bra snabb-program som tvättar RENT! (troligen förstår de flesta det....men.....)

Inte så mycket nytt annars, bytte tur imorrn, M på jobbet behövde lite mer tid på morronen, så imorrn öppnar jag. Kommer ta ut komp på em pga lite annat jox med vikarier och hej och hå, så jag börjar halv 7 och slutar 12. VERY NAJS!  Då tar jag helgen!

Är lite orolig för en vän som jag inte vet hur det är med. Har fått lite halvinformation och hon behöver ABSOLUT INTE berätta mer än hon gjort eller så. Jag bara tänker på henne och har en liten klump i magen för hennes skull. *skickar kram*

Igår sa M under samtalet: "Jag känner mej ledsen när jag hör dej."  Det är vad som ringer i mitt huvud idag.....minns inte ens i exakt vilket sammanhang hon sa det och jag mår inte dåligt av att hon sa det, det väcker bara tankar.

På återseende

fixa och trixa

19.09

Hejhej igen!

Hemma efter jobb och Arvikatur.

På förmiddagen var jag inte lite snorig och hostade och hostade. Så jag bestämde mej för att inte åka till varken min bror eller päronen idag.
När jag slutat åkte jag mot stan å kom dit lite tidigt, gick därför in och tog kort till körkortet! ÄNTLIGEN Marie!!
Sen in och vänta på min tur, otroligt bra kändes det. Efteråt var jag tom på ett sätt jag inte varit så länge jag kan minnas, men påfylld av nåt annat som jag inte heller minns när jag var senast om någonsin.  Riktigt bra!! Ser fram emot kommande gånger, även om det kommer bli tungt mellan varven. Nu äre iaf bara gött....

När jag varit där så åkte jag till Global och fick datum och ungefärligt pris på min tattoo!! :)  Ska bli så kuuul.
Han fick se den andra jag vill göra, den verkade han rätt sugen på fakiskt, får se om han får göra den eller om jag nån gång kan få till det med Sid. Blir inte än iaf, även om den jag ska göra nu inte var så dyr.

Sen åkte jag iaf hem och nu sitter jag här och ska bara ligga under täcket i soffan och vila min trötta hals och rinnande näsa.

Haregötthej

imorrn

13.47
Hejkon bejkon!

Nu har jag rast...välbehövligt. Har ont i halsen än, snorar och känner mej febermatt. Men har inte råd å va sjuk så nu får ja ta mej i kragen.  Kan ju låssas att det kommer gå vägen iaf, ALLA barnen (menar verkligen ALLA) snorar grönt och hostar eller är allmänt hängiga. Jaja..

Fick ett telefonsamtal för nån timme sen, imorrn ska jag te Arvika och prata. Gött men läskigt, blir nog inte så möe jämt imörrn men det är igång iaf. :)   Fick gå på ungdomstaxa 10ggr så skulle vi se sen om jag behövde mer. Sparar 400kr/gång på det, himla bra!
Jaja..nu ska ja snart ut å tampas med ungarna igen. Har ju sen tur idag så slutar väl vid 17 eller nåt, sen handla och direkt ner i soffan. Är så sleeeten i kroppen, blir nog dåligt med yoga och cykel ett par dar nu vad det verkar.
Stannar väl te i Arvika imorrn när jag ändå är där. kilar in med tatueringsförslaget hos Global och hälsar på mor å far en snabbis.

Jobb va de...ajö

söndagkväll

20.21

Hejhej!
Slapp å go kväll vi har ikväll, ätit middag och nu sitter jag här och mathias spelar tvspel. :)
Helgen har varit lugn!

Torsdag kväll åt vi tacos och slappade innan vi somnade...

Fredag: Åt middag hos svärisarna och på kvällen Idol och varma smörgåsar hos Jan. Under dagen fixade mathias med båda bilarna och jag städade ur garderober och la in grejer på tradera.

Lördag: Ännu en slapp dag, vaknade med halsont. På em åkte jag till töcksfors och handlade mat och blev sugen på att spela tvspel så köpte två nya till begagnatpris.  På kvällen åkte mathias till årjäng på en konsert men jag orkade inte med halsen så jag satt hemma och spelade. :)

Idag slappade vi på fm, det kom en nisse som sålde jultidningar så nu har jag handlat till 2 av syskonbarnen :)
Sen promenerade vi till Berget, där det var 83års kalas för mathiad mormor. Satt där några timmar sen hem och äta middag och nu sitter vi här som sagt...


Blir väl inte världslänge innan sängen känns det som, är trött och behöver vila halsbacillerna innan jobb imorrn.
Godnatto!

Galet snabbt

00.30

Det kanske alltid är såhär, jag är ju inte så tradera-van. Men helt GALET fort har det gått, har redan fått 4 bud på min klänning (men bara ett över reservationspris) och 1 bud på mina linnen. Fick oxå ett mail där en person undrade över skorna. Helt sjukt ju. Trodde knappt det skulle va värt att lägga ut nåt av det jag la ut. Hoppas nån nappar på resten oxå! :)
Ja la ut annonserna mellan 15.30 och 16.00 i eftermiddag typ. Blir förhoppningsvis en intressant vecka. :)

NU ska jag snart ta kvällen måste bara säga att jag fortfarande är nöjd med Idol. Alla favoriter kvar!
Synd på Speideh men hon kan ju nästan ändå bara sjunga soul och rnb. Hon får nog nåt kontrakt ändå om folk fattar vad duktig sångerska är.  Fullkomligt älskar Lars! Hahaha....han bara är som han är och antingen köper man det eller inte. JAG köper det alla gånger! Känner ju hans bror litegrann och det är så roligt hur olika de är, fast ändå lika....på nåt sätt.

JAja...nu ska ja sova.....puss å godnatto. Imorrn äre bara lördag och det är sjukt skönt. Känns som söndag nu när man haft en dag extra ledigt...

RSS 2.0