42' LCD

19.06

Hejhej!

Idag har vi spenderat det mesta av dagen i Arvika, åkte på eftermiddagen till Mösseberg och Frode på Ljudgaragen där vi bestämde oss för en 42' LCD-tv från LG och ett ljud-paket från Tanoy med en förstärkare från Marantz. :)
Några kronor ut men bra grejer in. :)  Ska bi SÅ härligt när det kommer, vi kunde hämta det på tisdag men eftersom Mathias är borta under veckan så får det bli på fredag. YEY!!!

Japp.....kvällen blir nog lugn framför Idol. :)  Inget planerat. Fick idag sålt ytterligare 3 artiklar på Tradera och stängde sen ner de restrerande 3 auktionerna. Verkar inte finnas intresse så det är ingen idé att lägga pengar på det. Skänker det till bättre behövande istället, vilket vi redan gjort med 3 papperskassar av sånt jag inte la ut på Tradera.

Jahapp..inga större planer för helgen annars. Åker kanske till Arvika imorrnkväll igen och lyssnar på Christoffer Hiding. Ja IGEN! :)  Blir nog roligt och trevligt, inte varit i kyrkan i Arvika på EVIGHETER och inte träffat folket där på lika länge.
Japp.....nu ska ja sätta mej i soffan och ignorera värken som fortfarande härjar i mina utskott på överkroppen.

Tack å god afton!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Har du läst American Psycho av Brett Easton Ellis? Du påminner lite om den när du beskriver TV-paketet. Men där slutade också likheterna... =)

2008-11-14 @ 19:33:11
Postat av: Johanna

Tråkigt att auktionerna inte lönar sig. Har du reservationspris på dina? För det är ju väldigt dyrt och verkligen inte nödvändigt. Annars behöver det ju bara kosta några kronor att ha auktionerna på tradera. Hoppas du fått in lite pengar iaf! Kram

2008-11-14 @ 22:09:45
URL: http://showmewrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0