en liten liten ängel

Idag är det midsommarafton...ledig tid går mest åt till att tänka på familjen <3 med den lilla lilla ängeln som är så jättesjuk.
Lille Jonah som föddes natten till vår bröllopsdag, vars far sedan hastade hit från Karlstad för att kuna spela, sjunga och toastmastra på vårt bröllop.  Den fina lilla skatten som mår så dåligt. 

Man får bara vila i att de är omgivna av massor av kunniga läkare och att de är burna av nåt större. Under kan fortfarande ske.

Lille, lille Jonah!

stackars...

.....stackars er! 

Stackars er att ni inte har världens bästa man. Stackars er att ni inte kan förstå den där känslan jag näst intill konstant går omkring med i maggropen.  Stackars er att ni inte har världens härligaste bröllopsdag bakom er med dito bilder att titta på när känslan för en sekund svalnar lite.  Menar absolut inte att vara kaxig och jag menar inte att framhäva mej eller göra ner er. Jag vet att jag inte har världens bästa man, men jag har världens bästa man FÖR MEJ. :)  Jag är verkligen uppriktig lite bedrövad över att jag aldrig kommer kunna förmedla känslan jag har för någon så den förstår. Att vara gift är underbart. Troligen har väntan på det här gjort att jag uppskattar det mer än jag ens själv förstod innan att jag skulle göra.  Allt är som vanligt och samtidigt så totalt annorlunda. Älskade finaste min!  <3

Men för er som ännu inte varit med om det så kommer ju dagen när den är menad och ni kommer njuta lika mycket som jag och kommer att ha lika svårt att förklara den som jag har nu. Det viktigaste är att man gör det på det sätt man själv vill och att man bara göra det OM och när man själv vill och är där.  Jag vet att jag själv ett tag i mitt liv var helt allergisk mot gifta folk och den där känslan av att man inte dög om man inte var gift eller ville gifta sej. NU har jag förstått att vad andra gör eller ha gjort kvittar för man måste vara framme själv. Man måste ha nåt den rätta tiden för att det ska bli bra och för att man verkligen ska uppskatta det. :)  Är SÅ glad och tacksam att vi kom dit och att vi gjorde det precis när det var dags. :)

Jaha, nu när bröllopet är över och det mesta av pysslet med det, utom det roliga med att göra album,  så är det hus för hela slanten.  Snart är semestern här och då börjar markberedningen, vägbygget och förberedelser för garaget.  Gjutning av platta och stomresning av garaget kommer sen i höst. Sen får vi kanske till en bröllopsresa och sen är det fortsatt bygge av garage så länge det behövs.  Nästa års semester går till att fixa för avlopp och markbereda det sista, sen är det gjutning av platta och tidigt nästa höst eller sensommar kommer huset. :)  Snart kan man säga att det bara är ett år kvar. Känns jättekonstigt men JÄTTEKul. :) 

Vi ska på möte under veckan och skriva ny tolo och göra de senaste ändringarna, sen får vi åka till Karlstad och kolla på och diskutera kök innan vi bestämmer mera.  :)

Japp...surar fortfarande lite över att jag inte kan få in hemmafilmade filmklipp på bloggen men det finns ju på facebook iallafall. Filmklippet på bröderna när de sjunger Stepping stone /song for M&M) alltså.


Annars är det mest jobb nu, lite rörigt och mycket som alltid innan sommarlov. Men snart trappas barnantalet ner och allt lägger sig lite, då blir det väl att städa och plocka så allt är iordning för terminsstart i aug.

28 maj in pictures....



Klicka på bilderna för att göra dem större...




Våra värdar påväg fram i kyrkan för att hälsa alla välkomna innan vi går in.


Vi går in...tårarma rinner redan här                       Come what may



Vi lovar               Vi går ut



Buketten                                        Ringarna


Trapp-kyss                         Åker till festen


Vissa tal och framträdanden krävde näsduk
men de flesta fick oss att se ut såhär....


the cake  som vi sen så snyggt slängde en bit av på duken


Vi tar en avslutande svängom

vet

Jag vet att jag borde blogga om bröllopsdagen. Det är bara så sjukt svårt.  Kommer ändå missa hälften + att jag ändå aldrig kan förmedla känslan med ord. Alla känslor den dagen var för stora att beskriva. Gör ett försök då..

Började iallafall dagen med att vakna halv 5 och vara nervös och illamående. Gick upp och la med framför tvn.  Somnade efter någon timme om och vaknade sen när klockan ringde klockan 7. Dags för dusch och fix innan Therese kom ner för att sätta igång med mitt hår.  De andra kom efter hand och till slut var både jag och Julia fixade i håret och sminkade. Vi åkte till Grinna och hade en 1,5 h lång fotografering ute och inne. Väntar SPÄNT på resultatet, vi ska få bilderna nästa vecka. :)   Sen tillbaka till Väng och inta lite smörgåstårta.  Sen var klockan dags att göra sig iordning för kyrkan.

Nervositeten kröp sig på på vägen till kyrkan men när vi kommit in så la sig lugnet. Ingången blev inte exakt som vi tänkt oss så jag blev lite stressad och fick lite bråttom in. Men det gjorde ingenting i slutändan. :)  Vigseln var jättefin och precis som vi önskat oss, väldigt personlig och varm. :)

Vi hade Everything changes som ingångslåtoch under vigseln Come what may, Du är allt och At your side, när vi gick ut hade vi Forever med Chris Brown. 

Efter vigseln så togs det lite bilder och kramar och grattis till höger och vänster innan vi hoppade in i Tages Chevrolet ifrån 1940. På vägen till festen kom regnet men det gjorde verkligen ingenting då. :)
Gjorde en oplanerad entré på festen genom att gå in bakvägen på scenen, de började spela White wedding (jay smiths version) när scenförhänget drogs undan. Sen drog festen igång.
Maten blev inte helt som planerat tyvärr men allt smakade gott och räckte så det funkade ändå.
Sen var det en massa tal, spex och sång och andra framträdanden.  Älskade varje minut, nu väntar vi bara på kort och filmer så att vi kan minnas allt mer starkt och i rätt ordning.

Vi lämnade festen strax efter 12 och åkte till Årjäng där vi spenderade natten på hotellet. Dagen efter var det brunch för Ryssby-gänget hos svärföräldrarna, därefter åkte vi hem och möttes av det som hänt i längeheten under natten.

Golfen hade däcken i baksätet och stod uppallad på brädbitar, de hade också sprättat hål på en sackosäck och fyllt bagageutrymmet med innehållet ur den och hällt lite i fläkten. När vi kom in var tavlor omflyttade och i hela lägenheten hängde reklamaffischer från Vänsterpartiet och Miljöpartiet. I alla skåp och lådor fanns innehåll från sackosäck och i blomkrukor och på golvet lite här och där. Det fanns också i alla grytor och i vattenkokaren. I duschen hade de stoppat the i duschmunstycket och bytt ut tvålen mot vaniljsås. De hade tejpat för hålet på alla osthyvlar och min rakhyvel. De hade bytt alla dvd-skivor till fel fodral och hält grädde i mathias duschcreme. Även spetsat en öppnad mjölkliter med ättiksprit.  de hade kopplat ur center-högtalaren och satt den i hyllan.  Vi skrattade rätt gött men ganska många timmar av den dagen gick åt till att plocka iordning och städa.  Sen öppnade vi alla presenter.

Vi fick SÅ mycket och allt var bra grejer!  Vill spara mycket till huset dock, roligt att kunna hänga upp nya handdukar, och lägga på nya dukar och använda nytt porslin där när allt är nytt.  Får se om jag orkar vänta eller inte. :)

Man kommer fort tillbaka till verkligheten och vardagen igen när man börjar jobba så snabbt efter, något vi ångrar lite men man får ta tillvara på små stunder och minnas lite. Tror det kommer lite mer känsla tillbaka när man har bilder och filmer.



RSS 2.0