hjälpande hand

Ibland får man vääääldigt klart för sej att man har en hjälpande hand någonstans ifrån när man verkligen behöver den.
Idag har varit otroligt påfrestande för själen men någonstans ifrån så ordnade det sej bara, det är SÅ skönt just nu. Nu är allt i rullning och man kan börjar arbeta sej framåt/uppåt! Jag hoppas denna hjälpande hand fortsätter hjälpa de som nu behöver det minst lite mycket som jag gjorde idag om inte mer. TACK!!!

Otroligt skönt väder har det iallafall varit, sol och värme I LOOOOVE IT! Ska "fira" lite med grill och godis sen när älskling kommer hem. Som grädde på moset behöver han inte jobba över idag :)




baksidor

Igårkväll var vi i Arvika hos Anna. Rätt mycket folk, roligt att träffa alla. :)  Har dock ögoninflammation nu, två katter ihop med pollenet var mer än kroppen fixade.. :(   Behandlar med livostin, hoppas det hjälper så jag slipper doktorn och salva.
På fredagen va vi i Sôcka, trevligt det oxå :)  Idag har Mathias haft avslutning för UR här, en årlig tradition och regnet höll sej borta. :)

Jag tycker verkligen om mitt jobb, i synnerhet nu efter flytt och allt. Till veckan kommer jag dock möta en av de största baksidorna med att ha det här jobbet. Jag har haft en stor klump i magen ända senda i torsdags-förmiddag och den kommer antagligen bara bli större och större. I slutet av veckan hoppas jag att den är borta, men risken finns ju tyvärr att den bara blivit större.. :S    Jaja, det återstår att se...


Vet inte om jag skrivit sen dess men fick brev av min läkare i fredags. Fettknölen gör de ingenting åt, ofarlig och värdena i övrigt var nu bra. :)  Gött.


snart helg IGEN

Vet att jag sagt det förrut men jag säger det igen,....tiden går så vansinnes fort nu. Imorrn äre redan fredag igen..

Idag har jag jobbat och solat och handlat å städat och tvättat och varit uppe hos grannen och fått håret klippt. En fin dag och SÅ skönt att få ordning på håret :)

Mathias har jobbat över hela veckan och gör så ikväll oxå. Blir väl även ikväll typ ett hej och sen sömn....tråkigt men det är ju bara just nu.

På lördagkväll ska jag åka te Arvika och träffa vänner! Får se om jag får med mej sambon eller ej. Ska bli jätteroligt i vilket fall! Blir hos Anna denna gång. :)  Ska försöka hitta någon rolig inflyttningspresent men får väl se hur det går. Är ju inte direkt gott om roliga affärer här just nu. Hoppas iaf :)

Jaja...annars inte mycket nytt, inte hört nåt från doktorn än, får väl kanske ett brev nästa vecka.

Idag var det löning in och mycket pengar ut igen...blä, jaja några kronor över iallafall!

Nu ska ja ta å färga det där barret på huvet och ta ett fotbad..

så nöjd att....

....jag troligen borde skämmas. Är sådär nöjd så det bara kvillrar inuti.

Körde hårt på gymmet idag, en del nya tyngder, en del av seten gick nästan bara på vilja mot slutet. + att jag idag körde 40 minuter på crosstrainern. :)
SÅ gött!
Efteråt hämtade jag mina nya Mary Kay-produkter, nu har jag allt jag vill ha för ett tag!!  När ja kom hem började jag med ett pedikyr-set och tog hand om trötta fötter. Efter det dusch med ny duschcreme , ansikts-skrubb och tvätt och insmörjning, smörja hela kroppen med nya krämen och sen fixa med satin lips och satin hands. I LOVE IT!! Man är så pinsamt mjuk överallt, så go känsla!!!

Vet att jag är fånig, är helt förvånad att man kan bli så nöjd för nåt så litet...

Besöket i Säffle gick bra, fick en läkare som knappt sa ett ord. Hon sa att knölen var en fettknöl men jag fick inte veta så mycket mer. Antar att jag får info och veta om vi går vidare av Björk te veckan. Iofs hellre det, han verkar ha lite mer koll. :)

snart slut på veckan

Hej!

Onsdag och en arbetsdag kvar denna veckan, på fredag äre semester. Ska va i Säffle halv 12 så det blev bara knepigt att jobba före eller efter.

Idag var vi i Bengtsfors på studiebesök en förskola som jobbade jättemycket med språk, bland annat genom AKK, jätteintressant och ganska inspirerande. :)
Efter detta var jag på gymmet, gött med två dagar denna veckan. Ska försöka få till det på fredag oxå så blir det tre. :)

Har precis tvättat en massa och dammsugit, nu kan tv-kvällen komma. :) 
Jättevarmt och soligt förresten, svingött! Lite svart på himlen åt ena hållet men hoppas åskan håller sej borta tills efter true blood..eller före grey's om det är absolut nödvändigt. :)


tillförsikt..

Tänk hur bra saker kan bli bara man har lite tillförsikt. Är just nu så glad. :)  Jag älskar det som är nu, just idag, just nu är jag lycklig :)  Man måste ha lite tillförsikt i livet, men det är ju svårt att se när det är mörkt omkring...

Idag kom en mamma på jobbet och frågade om vi ville, eller visste någon som ville vara statist i en film. Ikväll och inatt spelar de in på Waterside i Töcksfors, Sara Sommerfeld är med och nån hyffsat stor norsk. Det fattades bara en massa statister. Roligt att det händer nåt här...:) 

Snart kommer älskling hem efter att ha jobbat länge, stackarn.  Är iaf lång helg...även om den oxå iofs innebär jobb för honom....jaja.. ganska självvalt ändå.



kort vecka..

20.13

Första korta veckan av två, välbehövligt! (röd dag + klämdag denna veckan och semester nästa fredag för att ja ska å röntga armen)

Igår var vi i Högboda och kollade på en bil, blir köp. Ska hämta den på onsdag-kväll när Mathias ändå ska te Arvika. De ska fixa trädgården åt hans bror med familj i helgen.  I vilket fall, bilen var en mercedes, bra maskinellt men kanske ingen skönhet. Ett absolut lagom pris och GÖTT med två bilar igen :)

Fick idag ett löjligt stort sug efter lite mer Mary Kay-grejer, var inne hos Sara för att få tag i en instruktion som hon lovat mej. Blev inbjuden på VIP-kväll och hon utlovade nåt extra. Grejen är att jag har vääääldigt stor beslutsångest för hur jag ska göra med det jag vill ha. Motiverar för mej själv varför jag ska "få" köpa mer grejer med att jag inte har några som helst hobbisar som kostar pengar eller shoppar särskilt mycket annat egentligen + att flera av grejerna hade jag ändå behövt köpa (om än billigare på annat ställe).  Det otäckaste är att tänka på hela den brutala summan jag i såfall lagt på produkter senaste månaderna, det är så mycket att jag faktiskt inte ens kan intala mej själv att det är ok.  Men jag viiiiill verkligen ha de där grejerna som fattas och jag behöver som sagt flera av dem och jag är ju så löjligt nöjd med prokukterna jag redan har och ångrar faktiskt inte en spänn jag lagt på något av det.
Får fundera lite till och jag anar mej till att jag kommer trilla dit på flera av grejerna iaf, även om det inte kanske blir allt jag vill.....Om jag får till en lika fin avbetalningsplan som sist så känns det kanske mer ok. :)

Jaja...inte mycket nytt annars...ska göra nån himla dagbok till scb, får 4 trisslotter. Ska fylla i vad jag gör HELA dygnet runt tisdagen och söndagen denna veckan. Kan faktiskt bli lite intressant. :)

Tränade idag, denna veckan kan jag faktiskt få till minst 2 tillfällen, har jobbat så mycket sent ett tag att det bara blivit en gång i veckan, på tok för lite.  Händer ju lixom ingenting, men det händer iofs med vikterna och det är ju gött. Nu är jag ikapp och förbi de vikter jag låg på när jag slutade träna vid jul....

Är trött så funderar på att det inte blir så sent ikväll..


ond bråd död

Det var som fyllde mina drömmar inatt, drömde om samma hela tiden! Mathias dog och jag skulle komma på varför, var rätt knepigt när han kom in och sa hejdå, jag fick inte ihop det alls.  Var hyffsat segt att gå upp, blev inte direkt bättre när man drog upp persiennen och det var halv snöstorm där ute...Usch. Längtar efter att komma hem och kura ner mej i soffan.

Annars ska bilen in på verkstad IGEN på torsdag, sista vändan hoppas jag, blir troligen bara av om vi har möjlighet att få låna en annan bil. Imorrn är dator färdig och idag fick jag mina sista Mary Kay-grejer :)

Ikväll ska vi upp med hyllan i badrummet och alla krämer och grejer :D


Helgen var lugn och skön. Putsade de sista fönstren på freda när jag kom hem, vi städade ur bilen lite snabbt och sen sov jag några timmar. Var fortfarande trött sen så jag stannade hemma när Mathias åkte te Töcksfors. På lördan var jag och svärmor på Ikea en sväng och på kvällen va de Vänghäng. På söndan va vi i Sôcka å grillade och umgicks hela eftermiddan och en bit in på kvällen.

Inte mycket nytt annars, har planerat idag och nu har ja lite rast innan det blir mer jobb..

RSS 2.0