en gravid, alkoholiserad pensionär?

Inte uppdaterat på lääääänge ju....

Fick iaf mina provsvar i slutet på förra veckan. Har brist på folsyra (något som oftast drabbar, gravida, pensionärer eller alkoholister) och det kunde påverka hela kroppen. Eftersom jag ändå äter ganska mycket grönsaker och frukt så fick jag tabletter som ska tas varannan dag (för att inte överdosera).  Hoppas på big difference, har inte märkt så mycket än mer än att jag i vanliga fall borde varit förkyld vid det här laget  (är ju flera dagar sen sist), men det kan ju bero på helt andra saker. 

Blev som sagt inte förkyld i helgen men vaknade på lördag-morgon med ont i magen from hell. Mådde inte illa men hade feber och var sleeeten. Sov typ hela dagen mellan ett par omysiga toabesök.   Men inget kräk. Frammåt kvällen skulle jag gå å ta nånting att äta då plötsligt kom kräk-vibbar över mej och jag fick ta ett snack med Ullrik. Sen va saken biff. Senare satt jag med chips och cola och allt var historia utom det envisa magontet som fortsatte komma över mej även under söndagen. Har dock inte varit dålig sen lördagkväll. Stannar ändå hemma mina 48 timmar och jobbar först imorrn. Idag är det städning och spritande av hela placet, inga mer kräkbaciller i detta hem nu.  Anar (för att inte säga; vet) att jag fick detta från jobbet, antar att det var hämnden för att jag skrutit så om att jag inte haft riktig spysjuka på 6 år eller nåt. Det var dock en rätt så lättsam hämnd så det känns lugnt. Det värsta med det hela är ju illamåendet och det existerade inte så jag får va nöjd. :)

Om allt går som tänkt så kommer syster med familj till Arvika i påsk. Vi hänger väl en del där, träffar Molly och förhoppningsvis snosa lite på lilla Tyra.  Men först jobb tisdag och onsdag.

Återgå till städningen, bara torka golven kvar

eight

17.00

Jahapp...idag har vi 8-årsdag....minus de 10 månaderna...yeah...you all know the story... <3

Mathias hade glömt det men ikväll ska vi iaf te Waterside och mumsa god mat. Ska äta tills ja spricker för jag ska va fastande tills imorrn efter jag varit och blivit tömd på blod igen.

Var ju hos doktorn idag, fick han som jag hoppats, med gott rykte. I like!
Ska iaf ta en hejdundrans massa prover imorrn och om inte det visar nåt så är det troligen lite fel på min medicin-dos även om värdena var "normala". Fick oxå remiss till att göra ultraljud på mina armknölar. Lär ju ta ett tag men...
Han sa oxå (som Johanna redan påpekat) att kroppen, i synnerhet immunsystemet lägger ner lite när man har mycket att tänka på eller stressar. Kan inte påstå att jag är deppad men samtidigt vet jag att det varit mycket och att jag tidvis inte direkt varit världens lyckligaste på ett tag nu.  Jaja...det blir intressant iaf.

Nu ska ja snart stöppa huvvet fullt me mat...yum!

redan

redan nu glömde jag att komma ihåg att jag måste be honom om nya recept astmasprayer, ögondroppar och allergimediciner för snart är säsongen här...

glömma

17.52

Snart är det torsdag. Då har jag och älsk vart tillsammans 8 år...Det kommer HAN att glömma att komma ihåg...
Samma dag ska jag ÄNTLIGEN till doktorn, där kommer JAG glömma att komma ihåg att berätta om:

*knölarna i armarna
*mikrosvimningarna
*håravfallet, det galna, hår - ÖVERALLT, hittade i frysen en dag
*förkylningarna, återkommande med sådär en veckas mellanrum
*senaste förkylningen som idag pågått två veckor utan uppehåll men dock varit lite bättre sen fredagen.
*proverna som var bra men som inte känns bra
*tröttheten
*nedstämdheten
*olusten på alla plan
*den arga magen
*kroppen som bara absolut inte samarbetar ett enda dugg


Japp, det är vad jag kommer glömma att komma ihåg....Kanske glömmer jag att komma ihåg att ringa Waterside och beställa bord oxå. Får man inga överraskningar så får man väl överraska själv.....IGEN!

Kärlek <3


Fick ganska nyss fina, fina bilder neddimpande i min mail. Så fina!

Här är min nya lilla systerdotter och hennes storasyster som plötsligt inte alls är så liten längre!


Bruce men ingen Bruce

16.22

Nu har jag blitt moster igen! Bruce har anlänt, det var en liten tjej, ännu inget namn men alla mår bra. :)
Grattis till oss alla. :D

drygast

Hej!

Jahapp...sjuk igen blev jag....när skrev jag sist egentligen?  var iaf i arvika och umgicks med familj på tosdagen, mycket trevligt :) Under helgen va ja i stortsett liggande. Dunderförkyld igen.... Veckan har gått i samma tecken, heltätt i bihålorna (börjat släppa lite nu tack och lov) och ont i halsen och sånär som ingen röst alls. Det har börjat vända, lite, lite, hoppas det fortsätter.

Det närmar sej lördag och inflyttningsfest hos Per. Blir roligt!

Om allt går som det ska den här gången så blir jag väldigt snart moster för andra gången. De åkte in te BB för några timmar sen så nu borde det väl ändå äntligen vara dags! Återkommer i ärendet.


ajö

ny vecka

Då var det ny vecka igen. Tiden bara springer....jösses. Bra, då är det snart vår. :D

Har fastnat för Anna Bergendahls bidrag i melodifestivalen.  Kanske inte rätt låt i det sammanhanget men jag gillar den som låt. Gick in på Spotify och då tryckte jag på den för att kolla...hängde inte med så bra i lördags, och sen har den typ gått på repeat.


Nu äre slut på OS och inte världslångt till slutspel. I like. :)  Idag va jag tebax på gymmet IGEN, efter ännu en vecka utan träning. är så gött när man gjort det man ska där, bra för kropp och själ. Men jag väntar mej nästan att jag insjuknar i nåt under veckan...brukar ju det så fort jag kommit igång. HOPPAS ju givetvis på en månad utan sjukdom, vore ju bra för plånboken om inte annat. 

Ser SÅ mycket fram emot en inflyttningsfest jag/(vi) ska på nästa helg (inte te helgen alltså). Ska bli så roligt att träffa massa härligt folk igen. Lovely :)   Har suttit och letat efter nåt roligt att ta på sej men inte direkt hittat nåt.
Jaja så kan livet va, är ju ett tag kvar. Får väl ta en kik på carlings kanske.

nu äre familjen annorlunda.

RSS 2.0