HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att
sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till 'Far'. Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste brevet från sin enda son:

Kära Far!

Det är med stor sorg jag måste skriva till dig. Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med Mor och dig. Jag vet att du och Mor fortfarande tar mig för ett barn, men Far, jag är alltså 17 år gammal och jag vet hur jag ska ta vara på mig själv. Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du skulle aldrig vilja ha henne med på familjekort pga piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder samt för att hon är så mycket äldre än mig. Och sen har hon fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.

Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans. Susanne bor i en campingvagn ute i skogen och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern. Vi delar så många drömmar om framtiden. Far, hon säger att hon ska köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar barn. Alla hennes barn har olika pappor, men hon säger att med mig är det annorlunda. Far, jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldra killarna hon varit tillsammans med. Är inte det gulligt?

Susanne har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktigt med pengar; hon byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk. Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre.

Du ska inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.

Med vänliga hälsningar
Er son Jonas

P.S.
Far! Inte något av det ovanför är sant!! Jag är hos Thomas. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betygsboken som ligger i skrivbordslådan.
Ring mig när det är säkert för mig att komma hem!!

idolkval 1 o 2

21.21

Årets favoriter är Sepideh och Lars än så länge. :)  Får se om det byggs på och blir fler.
Sepideh har otrolig röst, så stor på nåt vis. Lars låter som James Blunt och James Blunt we like.

Puss å hej

moving forward

18.02

Har inte tagit nån panodil sen 9 imorse. Det går framåt :)  Känns som att jag snart måste ta en så jag kan få i mej lite middag men det är ändå så mycket bättre än igår. Ingen feber heller tror jag.

Måste bara skriva att jag älskar mina syskon! :)  Alla har hört av sej, smsat, ringt, chattat, facebookat å en massa sånt under tide ja vart sjuk nu. Ni är så goa. Tack!

Börjar se positivt på att kunna åka till Arvika i helgen, kul och skönt. Får väl se så det inte vänder, men det känns bra nu. :)

Nu ska ja se om köttfärsen tinat, hade grjejer hemma så ja kan göra lite nachos...hej

skummaste natten...

13.06

La mej rätt sent, var inte trött efter att ha halvsovit flera gånger under dagen.  Låg vaken och vred mej ett tag, vid kanske halv 1 börjar nån skjuta där ute i mörkret. Min lite livliga fantasi drog igång en aning. 2 skott till blev det inom 40 minuter. Eftersom vi bor i ödemarken så var min första tanke att någon jagade, men fick inte ihop det eftersom det verkligen var kolsvart ute och ingen hade skjutit tidigare på kvällen. När jag legat och jagat upp mej ett tag fick jag skicka ett sms och väcka Mathias som lite halvirriterad (tacka för det! :) )  sa att man får jaga räv med lampa. Då blev jag lugnare men kunde inte somna. Gick upp och såg på nån repris av LA ink och Dallas.  La mej igen efter 3 och somnade nog till slut.

Idag känner jag mej hyfsat pigg men har ju inte provat utan panodil än så vet inte egentligen. Tur att jag har några dagar till på mej. Hoppas jag är pigg till helgen, hade sett fram emot att åka till Arvika och träffa syster med familj och kanske gå en sväng på Arvika-mârten och träffa folk jag inte sett på länge. Får väl se hur det går.

Japp....over and out så länge
Fröken Harig

singelmammor, föllsedagar och vita fruar utanför fönstret

21.24

Nu äre snart Singelmammor, ett program jag verkligen gillar, vet inte ens riktigt varför. :)

Snart fyller Mathias år oxå, undrar på vad man ska hitta på för rolig present, han ville köpa en ny kikare te jakten, men hur kul äre att ge pengar som inte ens räcker en LITEN bit på vägen? Jaja, får se.....

Fick ett creepy meddelande av en kompis förrut, så nu tittar jag INTE ut genom fönstren ikväll. Eftersom jag är fantastiskt mörkrädd så gör jag det inte annars, men nu UNDVIKER ja dem verkligen. Tack Anna :)  Hahaa......löjlig man är.

Känner mej lite piggare än i eftermiddag men misstänker fortfarande feber och det känns som att det snart är dags för mina sista 2 panodiler denna dag. Halsen värre än på hela tiden. Ögonen mycket bättre.
Skulle ta tempen i morse....då är termometern kaputt, vi får investera i en ny tror jag. Är nog mer än batteri-slut är jag rädd. Den har blivit misshandlad i Mathias necesär...(nej jag kan inte stava det syrran)

Nu ska det bli tv.
Janne Josefsson käkar lakrits - avundsjuk
ajö

åter i höst/vinterskrud

back in black, kinda like it....


...

17.46

Feber, allt jag orkar skriva nu...hej

finaste min

22.23

Försökte men kunde inte somna, smet iväg när han somnat, finaste. Ligger där och sover. :)
Ibland fylls man bara av den där känslan, han bräcker alla andra (för mej), big time, tänk att han är min.
Fantastiskt bra är det.

Godnatt

svårt att skriva med ögonen fulla av salva...

15.44

Ville bara säga att det gick fantastiskt fort på akuten. Är hemma med salva med antibiotika och sjukskrivning i en vecka. Blir soffan och vila en vecka till då....
Nu vet ja iaf vad det är och blir bättre i ögonen, inte dåligt så.
Hej

sjukvårdsrådgivningen...

....ett förvirrande fenomen...10.37

Ringde igen.....reaktionen denna gång: "Tycker nog att du ska åka till jouren på akuten jag"
Så det ska vi göra nu....är väl hemma igen om 10 timmar eller nåt....så SEGT att sitta där....*sucka*

Ajö

pingpong, sleepers och popcorn

22.38

Godafton.
Ikväll äre pingis på Skåkene, Mathias körde dit deras gamla pingisbord och alla letade fram racketar från mellanstadiet (och vissa köpte nya) och sen va spelet i full gång i garaget där borta. Jag var med och tittade en sväng men orkade inte mer. Åkte hem hit och nu går Sleepers på tvn, en riktigt bra film. En ung Brad Pitt som minns ett fruktansvärt liv som barn på ungdomsfängelse. Har poppat mej lite popcorn som lördagsmys och försöker ignorera att halsen gör ont, snart dags att mata in ny panodil.

Kanske ska ta en tidig kväll och förbereda sej på en tur till akuten i Arvika imorrn. Jupp...
Nu ska jag ägna uppmärksamheten åt tvn...Godafton

lägesrapport

12.38

Med panodil:  rätt pigg och käck och i stortsett utan smärta - ögon sämre än förrut.

Utan panodil:  insane smärta och vågrätt läge, inte så pigg och käck - ögon sämre än förrut.

Akuten imorrn kanske?
Tack å ajö

sarkasm

Jag ÄLSKAR att vara sjuk! Det är så roligt när hela veckan blir förstörd OCH helgen! I eftermiddag och kväll har ja inte orkat göra nånting ju.....dränker mina sorger och smärtor i cola och tycker synd om mej själv med en halsduk runt halsen. Svälja vill jag inte och inte andas helst..
Har googlat lite nu igen......låter verkligen som virus, känner mej ju inte ett dugg sjuk och ingen feber. Bara denna SMÄRTA! 

/Gnälla

gissa

16.35
Gissar kanske lite på att OKEJ/ 'KEJ är en av mina svägerskor fast det är ändå inte typiskt henne att inte skriva vem hon är och mailadressen som angivits är heller inte typiskt henne. :)  Tycker denna person oavsett vem han/hon är ska ge sej tillkänna för det är frustrerande att ha folk som läser bloggen som man inte vet vilka de är.

Ringde för övrigt sjukvårdsrådgivningen idag....Troligen ett virus och jag ska inte ge mej på några doktorsbesök förrän nästa vecka om det inte gått över, tyckte de där iaf. Ska dricka massa te (been there, done that), tvätta ögonen med vatten, vila och knapra alvedon (blir panodil eftersom jag får klåda av alvedon) så att kroppen kan fokusera på att bli frisk istället för att kämpa emot bacillerna. Tillbaka på jobb på måndag så länge jag är feberfri. SÅ är läget

Ikväll kommer honey-bunny hem. Blir supernajs!

Tack å ajö

idol

20.43

Nu har det spännande börjat, när man får se de som är verkligt duktiga i vårt land. Snart börjar fredagkvällarna fyllas med musik ur tvn igen, en av höstens få höjdpunkter. :)
Dagens program har ökat känslan av vilka favoriter man kommer få och gett en större blick över dem man redan har. Tycker dock att juryn uttalat sej lite konstigt och onödigt ett par gånger idag.

Jahapp...va bara lite ordbajseri i pausen... hej

Dagens

19.05

Dagens bästa: Mathias ringer och säger att han kanske kommer hem imorrn och blir ledig på fredag för att de ligger före och han har jobbat in! Härligt! Känns som helgen blir längre även om den inte blir det på riktigt, ringer nog doktorn imorrn om det inte är bättre och ser vad de säger.  Kanske kan jobba fredag iaf även om det inte går imorrn....:(

Jaja....riktigt gött om han kommer hem imorrn iaf! Kramen

hur

18.10
HUR kan man känna sej så risig efter att ha vilat i typ 4 dagar? Vet att jag är en gnällspik men de va längesen ja hade så ont i halsen, är dessutom SÅ tråkigt att va ensam när man är sjuk. Blir nog dåligt med planerande för min del imorrn. Är det inte bättre imorrn äre kanske dags för ett litet besök hos farbror doktorn och se vad han har att säga, eller åtminstone ett besök hos apoteket och plocka med lite receptfria prylar hem...
Snart helg, hoppas verkligen jag är piggare innan dess!!  Troligen väntar rundpingis-natt-turnering (som gänget pratat om i några veckor) i A och Ps garage och kanske oxå invigning av vårt nya Retro.  Om jag är frisk vill säga...

Tack å ajö


undrar

15.06

Undrar vem oKEJ/ 'KEJ är som ger mej en massa tips som han/hon tror att jag inte redan tänkt på?! :)  Haha...bara snällt iofs men vore ju roligt å veta vem du är istället för att du ska va så mystisk.

trodde...

10.44

Jag som trodde man blev frisk av att vila :(
Vaknade idag med mer igenmurade ögon än på hela tiden, hjälpte knappt att tvätta upp dom, och ett halsont som påminner i smärtstyrka om streptokocker men inte alls har den typen av ont.

Googlade lite på ögoninflammation eftersom jag tidigare flera gånger blivit ratad av doktorer när jag haft ögoninflammation (det är nästan alltid virus och läker ut av sej själv) och tänkte se om jag hittade nåt bra egenvård-tips eller om jag möjligen kan använda de ögondroppar jag har mot ALLERGISK ögoninflammation som jag får varje sommar. Resultat: ögoninflammation som pågått längre än en vecka ska man höra med doktor om men det stod OXÅ att om man har var i ögonen så är det tecken på bakterie. Men har alltid haft variga ögon när jag haft ögoninflammation?Är väl bara att vänta antar jag, ta mej lite varm choklad och vila, vila, vila. Verkar tydligen kunna glömma jobb imorron oxå... :(
Hejkon bejkon från varets Mecka

känner mej som 14

21.08

Att så lite kan göra så mycket. Va ju inte direkt lessen innan, men nu! Löjlig jag är då! Det har verkligen ingenting att göra med hans tidigare deltagande i Idol. Visst var det tack vare det man fick upp ögonen, men nu handlar det bara om hans otroliga röst och hans sätt att skriva texter. Anyhow, fick en liten kommentar som gjorde min dag. Att någon som är så otroligt duktig och som bonus vacker vill lämna en rad här...Känns gött!!

Godnatt

tröst

19.13

Tröstar mina variga ögon med Under the surface. Otroligt hur en låt kan sätta sej, många låtar sätter sej i hjärnan, men några få kryper oxå in och sätter sej i hjärtat. Vet egentligen inte vad som är så speciellt men musiken i sej ger mej ett pirr i hjärtat och texten får mej att tänka på platser där jag bara kan slappna av och vara den jag är. Där inga tyngder finns på mina axlar och jag känner total avslappning. Ställen där ingenting kommer åt mej, inget i världen kan förstöra de här platserna, där det bara är jag och allt som är bra i mitt liv.

Under the surface of the water, everything is still and quiet.
It is a place I often return to, whenever its storming above.
It makes me feel weightless, like nothing is on my shoulders.
Oh how I love the way it makes me feel, like Im perfectly relaxed.......

Gött

trrrååååååkigt

12.28

Hej!
Idag är jag piggare, men fortfarande lika illa i ögonen...ringde kanslit och sjukanmälde mej...hon frågade om jag skulle vara sjukskriven tills vidare, jag sa att jag tänkt jobba imorrn men att jag har ögoninflammation så att jag får se...Hon utbrister i andra änden: "Åh Gud, det är smittmsamt det, var hemma du!!". Så så gick det med det. Får väl se hur det ser ut imorrn, hade känts bra att va me på planeringen på torsdag åtminstone, ska planera föräldramötet som är till veckan. Hade ju tänkt föreslå att vi skulle jobba med föräldrakontakten tillsammans, a får se....

Annars dåligt med nytt, har mest legat här i soffan, sov mej igenom dr phil och flight 93 igår, fick med mej lite av one tree hill men inte så mycket. Skulle kanske ta en promenad idag, få lite frisk luft, inte blivit nåt träna på länge nu mellan all sjukdom. Första hostfria dagarna va ju i helgen lixom...Jaja.....NÅN dag blir det nog bra, om 10 år minns  jag nog inte detta ändå.

Fick nåt studenterbjudande idag, med ett pilates-set + dvd och 3 nummer av iFORM för 99kr sen kunde man säga upp prenumerationen om man ville. Är ju inte student längre, men får fortfarande deras erbjudanden. Det känns som nåt jag faktiskt kan tycka är roligt, pilates alltså. Definitivt värt 99 spänn att prova.

Jaja.......hej

blir en fattiglapp

14.31
Inte lite frustrerande det är, pengarna kommer inte räcka nästa månad.
Är hemma med otroligt smittsam ögoninflammation från jobbet kombinerad med halsont och feber från svärmor eller mathias kusinbarn.
Himla tråkigt och fattigt.....:(  Hoppas det går snabbt över, en massa möten, planering och föreläsningar denna veckan som jag vill va med på.

Nu ska jag ställa bort datorn och vila ögonen, känns inte hälsosamt att ha en skärm i ögonen så länge...

Hej

Under the surface

Dagens och gårdagens favorit!
Igår rivig med band och kör, här något avskalad och naken men bra ändå.

Tänkte lägga in den sådär tufft som alla andra kan men fattar ingenting, så det blev såhär trist istället.

http://www.youtube.com/watch?v=dvzFEe6a6ck

mârten, Hiding och matlådor

Hej!

Först svar på broder daniels kommentar, bra mycket uniker än typ en blomma eller tribal iaf, det har ju typ alla!

Nu till resten. En bra helg har det varit, en sväng i Årjäng på lördagen. Lugnt på caféet och Mathias som "vettig vuxen" kunde ägna sej åt att dricka kaffe och prata jobb med ynglingarna som går fordon eller precis börjat sin karriär inom maskiner/lastbilar/annat liknande. Annars satt vi mest och fanns till hands om det skulle bli nåt, vilket det inte gjorde. Åkte hem strax före 12....

På lördan va vi väl i Årjäng strax göre 3, mycket folk som vanligt . Gick runt och tittade lite sen gick Mathias till sitt ansvars-jobb och då promenerade jag en tur med Jonas, Camilla och Helen. Trevligt! :)  När mathias va klar så gick vi en sväng till med Daniel och Julia, åt lite mat och gick sen tillbaka till kyrkan och hängde tills konserten skulle börja.
Mycket bra, kanske inte RIKTIGT så mycket ståpäls som väntat (man hörde honom inte så bra de första låtarna) men när den infann sej så var det på riktigt! :)  Tycker det är lika konstigt  att han inte gick ännu längre varje gång jag hör honom. Skicklig, musikalisk, fantastisk röst, lite annorlunda och vacker. Trodde det var ungefär det de sökte på idol...jaja...så äre.
Efter konserten var vi lagom trötta på mârten och det var KALLT så istället för att gå upp till tivolit så åkte vi hem.

Idag har jag slappat på förmiddan,när Mathias åkte tillbaka till årjäng så försökte ja ta tag i hemmet här. Gjorde lite matlådor och middag åt mej själv, diskade, hängde tvätt och svarade på ett mail från en av svägerskorna. Trevligt! :)
Sen tog ja en dusch och nu sitter jag här. Solen lyser ute, så härligt! Det är höstkyla men det är så gött att det inte är grått! Var riktigt fint igår med faktiskt.

Nu ska ja fortsätta slappa, snart kommer mathias tillbaka igen så hinner vi umgås lite innan nästa vecka börjar...

Kramen

Hej på mârten

Hej!

Nu väntar en slapp förmiddag och sen äre iväg te Årjäng igen.

HEJ PÅ MÂRTEN!

helg igen

18.43

Nu äre helg igen och som traditionen verkar bjuda har vi nu sovit en timme båda två, Mathias sover än men jag har vart vaken en stund nu. Ikväll har han café, jag vet inte hur jag ska göra, men troligen åker jag med en sväng. Han behövde inte va där förrän kvart i 9 och det stänger ju 11 nuförtiden så man kanske skulle bli med en sväng.

Åker väl tebax te Årjäng vid 14 eller nåt imorrn, går en sväng där och kikar innan han ska va på plats och så. Ser verkligen fram emot kvällens konsert, bjuder nog på MYCKET ståpäls på armar och ben. Gör ju inte ont att han e vacker och titta på heller, Hiding. :)

Blir nog en sån där kort helg när man inte hinner landa igen, men det är bara så det är.

Nu ska jag ta en dusch tror ja, blev lite frusen. En köpp the kanske. Fick ju ett tips i en kommentar om ett lakrits-the. Lakrits är verkligen min grej men jag tvivlar på att VARM lakrits är gott? Lakrits i glass eller som vanligt är prima!

Jaja! Trevlig helg!
Hej på mârten!

att samtala

14.57
Hej!

Idag hade jag samtal med rektorn, gick igenom allt som planerat och fick kolla på en massa papper.  Pratade lite på slutet och jag berättade om hur jag upplever vissa saker, hon tyckte absolut att det var bra att jag sa nåt och så vidare. Det är svårt att gå vidare med just nu om jag inte är beredd att riskera en del. Men vi kommer att diskutera mycket sånt här under hösten ändå och kan kanske genom det förändra saker. Kände mej helt konstigt efteråt, ville bara gråta. Vet inte riktigt varför men så va de.

Har lagt i en maskin tvätt och när jag tagit ur den ska jag sova en liten stund, sen äta lite, träna och färga håret. Kanske dammsuga och helgplocka lite. Jupp....det är planen. Ha en fin eftermiddag och kväll! Kram

ingen Mitch Bucannon direkt

21.02

Hej!
Idag har vi lekt Baywatch på land, otroligt intressant och rolig dag. :) Längesen det var så mycket skratt och låg humor nu sen man slutat på universitetet. Men vi har varit seriösa och lärt oss massor oxå. En bra dag. :)
Vår lärare var väl ingen Mitch Bucannon direkt men en VANSINNIGT rolig man i sina 60 år som var mycket duktig på att engagera och göra en sugen på att lära. Jag hoppas att jag ALDRIG kommer behöva använda varken hjärt-lungräddning eller heimlich-manöver eller ringa ambulans eller att känna igenom om något är brutet på nån, men jag känner mej en aning tryggare nu än innan. Som han sa; att ni gör NÅNTING kan va det avgörande. Man kanske inte gör allt rätt men man har iaf försökt och gjort så gott man kan. Och nu har vi en hum om hur man gör det rätt vilket ökar alla chanser.

Åkte till Arvika efter jobbet och grattade en av mina fina på föllsedan. :) Hoppas han var nöjd med dagen och allt han fått. :)  Grattis L!
Var inte där så länge eftersom jag har kasst ljus på bilen och inte var sugen på att köra i mörker. På vägen dit var jag följd av polis och grejer, men ingen ville prata me mej så det gick fint.

Imorrn äre jobb igen, tidigt pass och samtal med rektor på fm. När jag slutat ska jag färga håret och träna har jag bestämt sen äre lite idol och filip och fredrik. Sen äre helg igen. En späckad en.Späckad med mârten.
Fredagkväll: Mathias har café i Årjäng, kanske åker med som sällskap, kanske stannar hemma och njuter av helg.
Lördag: Mathias har vaktpass (innebär att va på plats och lösa eventuella problem) till de som står i korvmojen mellan 4 och 6 lr nåt så vi åker väl till Årjäng nån gång innan och kanske går en sväng där. Vid 22 äre konsert med herr Hiding.
Söndag: Har lovat hjälpa till med pajförsäljning  och på eftermiddan sen är det bortstädning av allt bös efter mârten. Antar att det sen blir hem och göra matlådor och kanske slappa lite innan sömn och ny vecka.

Jahapp....det var det hela. Idag visade bror mej otroligt snyggt tatueringsförslag som han vill göra. Otroligt najs! Vill oxå komma på nåt sånt där unikt och fint som ingen annan har. Men det kanske får bli senare i livet när jag kommit på vad. Nu nöjer jag mej med det jag är sugen på. Har fortfarande inte skaffat tid, känns nervöst med ekonomin än så länge, vill ju vara säker på att ha råd.

Har ju redan fått min föllsedaspresent från svärpäronen, en softshell-jacka från Abeko (såklart) . Snygg och enormt bra å ha på jobbet nu. Varm, men inte instängd OCH den står emot regn. Mycket bra present och jag fick välja själv om jag ville ha den, jag är mer än nöjd men det innebär oxå att det försvann lite som jag tänkt önska för att kunna tatuera mej. Har iaf en himla bra jacka!

Nu ska jag slutta ordbajsa och ta en köpp the, har hamnat i en the-period igen. Rätt gött faktiskt, borde börja dricka nåt annat än svart the men, sånt är livet.
Hej

fotölj, fåtölj

Hahahahah.....jaja....analfabet.....:)

ibland känns det bara inte rätt

21.51

ÄNTLIGEN! Är jag nöjd med möbleringen!!! Hoppas sambon samtycker när han kommer hem på fredag, annars får vi göra om igen. :)

Nu sitter jag med en köpp te å riskakor som mitt "kvällsfika" består av, inte så länge kvar tess de e sängen tror jag. Inte jättetrött men ska väl försöka va lite pigg imorrn när man ska lära sej en massa viktigt.

Japp.....nu fattas det bara att den riktiga tvn ska funka igen så är vårt vardagsrum helt ok. :) En fotölj eller två hade inte skadat dock, så folk kan få bättre plats att sitta. Nån som vill sälja billigt? Mörka grå eller svarta är ett krav.

Ha de gött!

kan man längta efter nåt man inte vet att man längtar efter själv?

19.26
Har funderat ett tag på om jag på nåt undermedvetet sätt längtar efter nåt jag inte vet om själv. Ibland när jag ser vissa saker på tv så bara suger det tag i mej, eller så blir jag jätterörd eller djupt intresserad. Men det är ändå inget jag går och tänker på dagarna i ända, knappt alls. Just då känns det bara som det fattas nåt..? Det är svårt att blogga och vara kryptisk på samma gång...


Annars är jag grymt frustrerad, bara jag tänker på det så kokar det i mej. Att vara omgiven av skitprat, konspirationsteorier och allmänt elakt förtal kan nog göra vem som helst galen i längden. Det håller på att driva mej över branten det kan jag iaf säga. Så otroligt frustrerande att behöva stänga av öron/ögon och känslor i en lång tid för att överhuvud taget ha en trevlig tillvaro och slippa bli arg hela tiden.

Pratade just med bror, imorrn åker jag te Arvika en tur efter att vi haft HLR, blir bara en liten stund så jag kommer hem igen och får lite saker gjorda + att jag kanske slipper krocka med alla djur som är ute och lufsar, har så kasst helljus.

Jaja.....träna skulle jag göra, jag har verkligen ingen bra anledning att inte göra det. Hur hårt jag än letar, jag BORDE verkligen,snart. Om en stund.

Hej

det går faktiskt rätt fort

16.47
Känns inte som det gått typ ett dygn sen jag skrev sist.
En ny dag och jag har hittills, vaknat, jobbat, slutat, hämtat paket på posten, tankat bilen, solat och åkt hem. Har oxå hunnit lägga i en maskin med tvätt och surfat lite samtidigt som jag sett på One tree hill.

I paketet jag hämtade på posten fanns ett spel jag velat köpa sen semestern när vi var hos syster med familj. Spelade där ett otroligt roligt sällskapsspel som heter Retro. Det skickade jag nu efter, hade säkert egentligen inte råd just nu men var tvungen. Nästa månad blir nog sjukt knaper. Trist, trodde man kunde börja leva nu när man började tjäna pengar, så var inte fallet. Känner mej nog extra stressade eftersom jag bara har säker inkomst till december.

Nu ska jag slappa lite sen göra ett seriösare försök än igår att träna. hej

Bali

17.07

Hejhej!
Jag har härmed fått ett nytt namn. En av juvelerna på dagis har lite svårt för diverse ljud, därav Bali.

Efter ommöblerandet i lördags så gjorde vi oss iordning och åkte och åt tårta på Åsen eftersom svörmor fyllde år. Efter det åkte vi te Sôcka där vi spenderade kvällen.
På söndagen slappade vi på förmiddan och sen var det middag hos svärisarna med de som inte kunde va med och fira på lördagen. Vi var där ett par timmar sen åkte vi hem och fixade matlådor inför veckan och slappade, Mathias har tagit över min förkylning så han va inte pigg alls igår. Bättre idag dock verkade det som.

Jag hostar mest och är allmänt tätt men inte på samma sätt som innan alls. Gött de....
Nu är det en ny vecka, har precis möblerat om för andra gången, nu känns det mer rätt. Fattas bara lite prylar från IKEA men de får VERKLIGEN vänta nu. Inte råd, alls.
Under veckan fyller en brorsson år så det ska köpas present, jag har oxå planerat att hinna sola, färga håret och träna flera gånger. Ska gratta pöjken nån kväll och i helgen äre Årjängsmârten. Blir nog roligt, brukar vara lite trött på det efter ett tag, man blir fort nöjd, men JUST NU känns de lite kul. Christoffer Hiding ska ha konsert på lördagkväll, det ser jag fram emot massor. Utöver det så är ju Mathias med och fixar som vanligt så vi lär väl vara på plats åtminstone hela lördagen. På fredag kanske han får åka själv och på söndag får vi se om han behöver va där.

På onsdag har vi HLR på jobbet så då ska blåsas i dockor och läras in en massa nyttigt. Kanske kan passa på att åka till Arvika då när jag ändå är i Årjäng, får se hur det passar folket.
Jaja.....nu ska ja fundera på om jag ska låta min kropp vila en dag till innan träning eller om ja ska ta ett pass.
Hejhej


rensa rabatter och putsa fönster

13.38

Hejhej.
När förrådet var fixat (hyfsat iaf) så gick jag lös på rabatterna därute, inte lite ogräs var det. Nu ser det bättre ut. Sen blev jag sugen på att putsa fönster, putsade ena fönstret i köket på alla sidor och håll och sen när jag skulle börja på nästa så tog putsmedlet slut efter insidan, så nu kan ja inte göra det heller. Då blev jag sugen på att möblera om istället, men ja vet inte om det skulle bli så bra som jag tror att det kan bli. Kan ju va värt ett försök iaf.....får se....vattna blommor måste ja iaf.

Ha de gött! hej

goförmidda

Hej!
11.41
Har precis diskat undan diskberget efter gårkvällens taco-bjudning. Har oxå städat ur kylen och torkat och diskat och grejer, spillde fiskspad i söndags och har torkat hela veckan men tydligen inte hittat stället för det stank fortfarande igår. Nu är det bättre tror jag.

Nu ska jag ta mej an förrådet, efter examenskalaset då alla möbler där nere var ute och det kom in en massa av mina grejer från stan så går det inte att ta sej fram där nere...Nu ska jag göra nåt åt det och ställa in utemöbler och grill för nu är det HÖST! Var frost inatt.....nu äre ett år kvar till sommar igen. :(  Fast det börjar ju vända i slutet av April, det är inte så länge. :)
Igår fyllde svärmor år så imorrn ska vi dit och äta middag och så. Blir trevligt, ska fixa present te henne oxå, men det får grabbarna ta tag i.

Nu ska ja ta tag i förrådet! hejhej

personlinghetstest

21.28
Jojomen!
Läste en av mina vänners bloggar (som för övrigt legat nere ett tag, vi är glada att du är tillbaka!!) och hon hade hittat ett personlighetstest vars svar passade in på henne så otroligt bra. Jag kastade mej över sidan och ser den skrämmande saningen. NÅGON har förföljt mej i livet, nosat upp vem jag är och hittat mina drömyrken och drömmar överhuvudtaget.
Här är min personlighet:

Maries personlighetstyp är:

Kraftfull, originell och känslig. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

VEM är denne stalker som följt mej i livet? Blir mörkrädd - springer och låser ytterdörren.
Jaja.....supersköj test...
Vill nån kolla in så är adressen:  http://se.41q.com/

Nu ska jag se på resten av vem kan slå filip och fredrik. Sen äre kvällen, imorrn ska de jobbas igen, sen äre helg.
Godnatto!


idoler, doktorer , läskiga blodprov och brev

12.05

Hej!
Nu är jag hemma, efter dagens doktorsbesök. Åkte direkt hem istället för jobbet i eftermiddag. Doktorn tyckte ja kunde kosta på mej att vila en dag till eftersom förkylningen redan upprepat sej en gång. Så även om jag känner mej piggare så tyckte hon (och jag) att det räckte med att gå till jobbet imorrn.

Nåväl, ett snabbt besök på A's kontor. Lyssna på hjärta och lungor och ÅTERIGEN diskutera allergier/astma och kortisonets vara eller icke vara. Fick en ny inhalator, om det inte funkar så är det kortison nästa. Jupp....
Sen gick jag till labb, 3 rör med blod tog de törstiga smurfarna, sen väga och mäta. Nu äre bara att vänta på det otäcka brevet som talar om att jag måste gå ner i vikt. Som om det vore nån överraskning. Jobbar ju påt, tyvärr blir jag ju sjuk hela tiden så tränandet ligger ju nere emellanåt. Ätandet är som vanligt en balans på en tunn tråd mellan för mycket och för lite. När ska ja sluta äta/inte äta med känslorna?!

Något av det som gör hösten lite lättsammare är alla roliga serier som börjar igen efter sommaruppehållet. Nåt som jag av nån anledning inte själv förstår är min totala förtjusning av Idol varje år. Tycker inte att auditions är det roligaste, tycker det är roligt när det börjar på riktigt sen och man ser hur duktiga folk det finns i vårt land. Har redan 3 favoriter för i år. I vilket fall är det ju just auditions just nu, igår från Karlstad. Jag SKÄMS å hela Värmlands vägnar, vilka folk det finns!
Brukar inte skämmas för andra än mej själv men igår fick jag gå ifrån tvn flera gånger för att orka med det hela, stackars folk som inte har en aning om hur verkligheten ser ut.

Jaja....nu ska jag ner i tvättstugan och se om jag orkar tvätta en maskin medan jag slappar i soffan.
Ha de gött! KRAM

När jag körde till Arvika idag så lyssnade jag på en låt som jag inte lyssnat på på länge. Just nu är ju allt bra men den här låten känns ändå alltid så sann nånstans där inne.

I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless lost under the surface
Don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes
Every step that I take is another mistake to you

I've become so numb I can't feel you there
Become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

Can't you see that you're smothering me
Holding too tightly afraid to lose control
Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you
Every step that I take is another mistake to you
And every second I waste is more than I can take
                                                               
Linkin Park

jodå

12.01
Sov en stor del av kvällen igår, i soffan. La mej sen i sängen och sov till 10 över 11 idag. Känner mej tätt i hela huvet men ändå inte sådär förkylningsgroggy som en vän till mej säger. LÄR jobba imorrn när jag kommer från doktorn, detta går inte annars.

Idag ska ja iaf vila, vila, vila och vila.

Over and out

IGEN

17.08
Hej!

Har ju haft ont i halsen några dar och idag på fm slog det till och förkylningen bröt ut - IGEN!
Har inte råd att va sjuk mer....kämpade mej genom dagen, på slutet kom febern oxå. Helt matt när jag väl kunde gå hem. Nu sitter jag i soffan, där tänker jag stanna ikväll. The och halstabletter får det bli!Kurering så jag kan jobba imorrn.
NU ska det vilas!

Grattis bror som fyller år idag!
KRAM

smittande kass attityd....

21.01
Det har jag träffat på idag, än så länge slår jag ifrån mej allt jag kan men man vet inte hur länge det går. Vill aldrig bli sån.
Har fortfarande ont i halsen och har börjat snora igen men hoppas de inte blir nåt av det, har inte råd att va sjuk mer nu.

Bilen tappade fortfarande glykol igår-kväll men idag verkar det ha fixat sej, HOPPAS HOPPAS! ska ju ha bilen te arvika på torsda när det är doktors-tajm.

Idag fyller brorsdotter år, grattis! Skickade en liten slant med posten, hoppas den kommit fram. Annars kommer den lagom till hennes fars föllsedag imorrn. :) Grattis till er båda!

Jahapp....måndag och ny vecka igen då. Ser på Kristallen, trevligt med sånna där galor ibland. Ska snart zappa över till svt dock, en ny trevlig serie jag börjat följa. Singelmammor. Imorrn har jag stängning, är grann-dagisets stängningsvecka så jag går bara till 5 men lite sovmorron innebär det iaf. Eller behöver ju inte upp förrän 7 iaf.

Hade inte så mycket att skriva verkar det som....eller mycket jag tänker på men det passar sej inte här och nu. Vissa saker irriterar en även om det i stort är riktigt bra.
Kramen

grå söndag

11.47
Snart är helgen slut igen.....:(   Går för fort, men veckorna går oxå rätt fort...:)

I fredags var vi som jag skrev rätt sletna så efter maten så somnade vi båda två sen slappade vi bara och på kvällen var Sôckingera här och vi glodde på Gone Baby Gone. Riktigt bra film, svår att lista ut och totalt oväntad.

På lördagen skulle Mathias laga mitt trasiga avgasrör och byta däck på bilen. Krånglade som ALLTID när det ska grejas med bilar, fick ihop avgasröret och bytte däck men då kom han åt nån grej så alla glykol läckte av bilen. VId halv 6 skulle vi åka till Karlstad med gänget och äta mat och gå på bio så han fick lämna bilen halvfärdig i Peters garage. På dagen fick vi iaf mat på Skåkene och hängde lite med dom där. Hem och duscha och sen åka iväg. Var en bra kväll! Trevligt, gött och bra film. Såg Arn - riket vid vägens slut. Jag körde hem, det kändes riktigt bra att köra DEN vägen, MED folk  i bilen i mörker och regn efter förra incidenten. Kände mej tryggare på vägen än jag gjort sen dess.

Idag sov jag länge, vaknade med ont i halsen, Mathias fick gå upp och fixa resten av bilen han, stackarn, sen åkte han på UR och mârtensplanering. I eftermiddag ska vi på födelsedagskalas för en av hans mostrar. Är här i fågelvik så det är gött att inte behöva åka iväg iaf.  Ska försöka göra iordning lite stekt fisk och göra köttbullar medans Mathias är borta, så vi har lite matlådor i veckan. Behöver bara 1 denna veckan själv men mathias ska ju ha 4 som vanligt.

Dags att skrida till verket kanske. Tack och ajö

helg

17.48
Nu är det helg och det ÖSREGNAR....tråkigt...men just nu fakiskt ganska mysigt.....my man sover i soffan och är helt slut efter en arbetsvecka. Själv vaknade jag rätt nyss och satte mej här. Blir film och slappt ikväll tror jag.

Ha en skön kväll alla!

Till syrran: Han HAR ju redan studio i Karlstad, blir där jag ska göra den, han kommer nog inte vara mycket i Arvika, bara  ha anställt folk.

Trevlig helg!
Kramen

jäss

22.26
Min SNÄLLE bror ska skicka Nero till mej! TACK! :)
Skulle lagt mej direkt efter Heroes men fastnade här, lite tatueringssnack över chatten och facebook och lite prat i telefon och lite Hells kitchen på tv. Gordon Ramsey är rätt brutal han. Är inte så trött men BORDE verkligen lägga mej snart, ska ju upp tidigt.

Clara vill bli med mej och hålla handen hos Sid när det blir av, KULKUL! Iiih...känns så roligt, även om inget är bestämt och det är länge kvar. Borde ta tag i och ringa snart iaf så man kan få en tid. Jupp! HEJ

var?

20.54

Hej!
Har några kvällar nu letat efter ett gratis brännprogram som bränner mp3's på ett smidigt sätt. Mitt WMP vill INTE bränna mp3's till min mp3-stereo i bilen. Så tänkte ladda ner nåt annat men allt bara strular eller behöver nån kod eller nåt annat. Fick prova Nero gratis en sväng och det är ju egentligen det ulitama, men är att köpa dyrare än jag har lust med just nu. VAR hittar ja nåt som funkar?!

Fick en kommentar på mitt förra inlägg av min bror. Hihi...vi är lite olika på ganska många punkter och han kan inte se varför man vill tatuera sej. Ska bara ge honom lite svar på tal och genom det visa lite mer om vem jag själv är. Han skrev att man tröttnar på kläder, färgen och modellen på soffan, på tapeter och allt annat och tror därför man tröttnar på sin tatuering. Han skrev det hela med glimten i ögat men vill ändå skriva detta till alla som vill läsa.

MIN syn på det hela är att jag gör ingenting för att nåt är en trend eller för att nåt är snyggt JUST NU. Jag klär mej på ett sätt som framhäver vem jag är, jag bär smycken som är jag, även om andra bar dem när jag var 10 år. Jag har en soffa som är bekväm hellre än snygg och tapeterna jag vill ha i mitt hem väljer jag efter hur jag vill att rummet i fråga ska få mej att känna. Tapeter och kläder är oxå till för att växlas om med åren - efter hur man sliter ut dem osv. (Finns tapeter för 49 spänn rullen på Rusta:) ).

De tatueringar jag vill göra är en annan sak, de är som mina kläder och smycken men något som kommer sitta där för att påminna mej om saker och tala om för andra vem jag är.
Jag vill göra en blomma som för mej kommer betyda en massa som andra kanske inte ser och vet - men som betyder massor för mej. Den påminner mej om att jag är stark nog att övervinna vissa saker, att jag tidigare gjort det och kan göra det igen, den påminner mej om att jag trots allt är stark, modig och kan göra allt jag vill. Jag kommer oxå alltid att komma ihåg dagen och det tidsskede i livet när jag gjorde den, och jag kommer glädjas åt det liv jag hade då. Att det blir just en blomma är att han som jag vill ska göra tatueringen har det som specialitet och han gör sjukt fina. Det känns som en ära att bära nåt som har hans namn.
Den andra tatueringen jag vill göra som får bli senare är en ichtys-fisk. Den ska påminna mej om min tro och att jag tack-vare den är där jag är i mitt liv. Den ska oxå vara ett tecken för andra som oxå är troende på att vi delar nåt. Den kommer troligen oxå vara nåt som ger många intressanta diskussioner med troende och icke-troende.
Så....det var mitt svar på varför man/JAG vil göra en tatuering. Det är så mycket mer än lite bläck innanför huden eller en trend-grej. Japp....

Imorrn jobbar jag som ensam ordinarie, går säkert skitbra och blir nog en trevlig dag men lite spännande är det allt.
Går tidig tur som sagt så det blir upp tidigt, sen är det helg! Så skönt! IGEN! :)  Var inte så många barn imorrn, härligt, då har man mer tid för dom som är där. När det är allihopa så känner man sej lätt splittrad och hinner inte ge alla den tid och uppmärksamhet man vill.

Nu ska jag se lite på Heroes och hämta tvätten. Trevlig helg på sej!
Kramen

Eld och lågor!

13.06

Läste igår i en väns blogg att hennes svåger och Sid Siamese ska öppna tatueringsstudio i Arvika!!!!  GAAAAAH!
Hon skrev i förra komentaren att Sid nog inte kommer jobba så mycket här och att han har typ 2 mån i väntetid. Men jag har ändå inga pengar förrän absolut tidigast November + att jag måste tänka färdigt på vilken tatuering jag vill göra först. + att jag vill gå ner några kilon så jag inte riskerar att det blir fult med en gång, (inbillar mej att det kan det?).
Men det är otroligt häftigt iaf!! Hihi! Kanske, kanske kan det äntligen bli näsan oxå, piercing alltså, om det inte medför att jag blir utslängt från pangehemme i Väng. :)

Nu ska jag vila resten av min rast! Bloggar ju på jobbet igen....ajaj....

Puss på världen!!!
Jag ska tatuera mej.....lalalalalala!

hihi

20.27

Hej!

Har flera nykomlingar på min blogg, en del visar att de varit här, andra har frågat om adressen och jag vet inte om de varit här eller inte. Välkomna alla nya i vilket fall :)  Kul med nya folk som läser och det ÄR fortfarande det roligaste att få kommentarer - även om man läst flera dagar "för sent" (Micke).

Idag har jag tränat igen efter förkylningen. Har en viss tendens att tycka att det går lite bättre än det gör när det gäller träning och mat och sånt. Men idag känns det som att livet vänder - på riktigt. Nu ska jag rycka upp mej själv och ta tag i allt som hasat efter så länge. Nu ska jag bli pigg, frisk och gärna lite smalare igen. Har en doktorstid för att kolla upp mina ämnesomsättningsproblem nästa vecka, hon hotade oxå med vägning, mätning och kolesterol och blodsocker-test så nu är det ett MÅSTE att rycka upp sej. Tror ju inte att underverk kommer inträffa innan, men det är ju gött att ha kommit igång INNAN man får domen. :)

Ser lite på Ugly Betty samtidigt som jag sitter här, väntar på att en tvättmaskin ska bli klar. Blir nog en hyfsat tidig kväll sen tror jag. Går mellantid imorrn, inte übertidigt men inte sovmorron heller direkt.
Denna veckan har gått fort, vet att det bara är tisdag men bara onsdagen gått så är det nästan helg. På nåt sätt har jag öppning igen på fredag och slutar halv två om jag jobbar in rast och tar friskvård på em. Lovely!

Nu ska jag ta och lägga ut lite bilder på bdb. Har ju shoppat lite med presentkort och sånt så jag ska lägga ut lite pics på mina inköp. Tack och godafton.

Pål han har köpt en badboll - därför är Pål så glad!
VAD hände förresten med mina text-citeringar?!! De skulle ju få stor plats i denna bloggen, kom visst av mej. Å andra sidan blir det mer "träffande" texter om man bara skriver när de "känns". Verkar inte va så ofta nuförtiden....(?)
Puss

6 år

19.18

Glömde berätta att jag och mathias ju varit tillsammans 6 år nu. Vi var ju isär i 10 mån för typ 2 år sen. I vilket fall så strulade bilen lite när jag skulle fixa en liten grej åt honom. Så han fick 3 röda rosor på fredan. På lördan köpte ja en tröja åt han oxå. Själv fick jag ett presentkort på Kicks - här ska köpas lyxigheter att skämma bort kroppen med. :)
Kul!

Har lätt världens bästa! Är så fruktansvärt bra på att ta honom för given och att vara så upp i mit eget att jag missar allt bra han faktiskt gör och framför allt hur bra han faktiskt ÄR. Älskar den mannen! Behövs sånna här helger ibland. Tycka vad man vill om att köpa saker till varann och allt sånt men man behöver faktiskt visa varandra vad man betyder ibland mitt i all vardag, om det sen är genom gåvor, tid eller middagar eller så spelar ingen roll. Man måste hitta det som passar en själv bäst. Vi kombinerade med hämt-pizza, massa mys i soffan och lite presenter. Urbra :)

Nu är det en ny vecka. Tillbaka på jobbet och hos härligaste ungarna. Kärlek!
Har insett att veckorna faktiskt går riktigt fort och att det snart är helg igen. Gött :)

Nu ska jag hämta mej ett glas saft och se vidare på Dr Phil

Puss!

RSS 2.0