mârten, Hiding och matlådor

Hej!

Först svar på broder daniels kommentar, bra mycket uniker än typ en blomma eller tribal iaf, det har ju typ alla!

Nu till resten. En bra helg har det varit, en sväng i Årjäng på lördagen. Lugnt på caféet och Mathias som "vettig vuxen" kunde ägna sej åt att dricka kaffe och prata jobb med ynglingarna som går fordon eller precis börjat sin karriär inom maskiner/lastbilar/annat liknande. Annars satt vi mest och fanns till hands om det skulle bli nåt, vilket det inte gjorde. Åkte hem strax före 12....

På lördan va vi väl i Årjäng strax göre 3, mycket folk som vanligt . Gick runt och tittade lite sen gick Mathias till sitt ansvars-jobb och då promenerade jag en tur med Jonas, Camilla och Helen. Trevligt! :)  När mathias va klar så gick vi en sväng till med Daniel och Julia, åt lite mat och gick sen tillbaka till kyrkan och hängde tills konserten skulle börja.
Mycket bra, kanske inte RIKTIGT så mycket ståpäls som väntat (man hörde honom inte så bra de första låtarna) men när den infann sej så var det på riktigt! :)  Tycker det är lika konstigt  att han inte gick ännu längre varje gång jag hör honom. Skicklig, musikalisk, fantastisk röst, lite annorlunda och vacker. Trodde det var ungefär det de sökte på idol...jaja...så äre.
Efter konserten var vi lagom trötta på mârten och det var KALLT så istället för att gå upp till tivolit så åkte vi hem.

Idag har jag slappat på förmiddan,när Mathias åkte tillbaka till årjäng så försökte ja ta tag i hemmet här. Gjorde lite matlådor och middag åt mej själv, diskade, hängde tvätt och svarade på ett mail från en av svägerskorna. Trevligt! :)
Sen tog ja en dusch och nu sitter jag här. Solen lyser ute, så härligt! Det är höstkyla men det är så gött att det inte är grått! Var riktigt fint igår med faktiskt.

Nu ska ja fortsätta slappa, snart kommer mathias tillbaka igen så hinner vi umgås lite innan nästa vecka börjar...

Kramen

Kommentarer
Postat av: maja

Ahh låter som en härlig martens helg... hade varit skoj å både kolla läget på marknaden och sen konserten i kyrkan!

Vet du vad det är för konsert i arvika på Marten?

Ta hand om dig vännen!

Saknar dig!

Kram från maja

2008-09-21 @ 21:29:41
URL: http://majalenasofi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0