vackert

De här bilderna återger på INGET sätt hur otroligt vackert det är här i Fågelvik nu.  Bilderna är tagna med min mobilkamera från bilen och vårt fönster.. Bara en liten smakbit för er som inte kan se det...Klicka på bilderna för att få dem större.








Det tar nästan andan ur en....i verkligheten...på bild - not so much.

efteråt...

16.10

Då var julen över...det har varit en bra jul :)  Vi har fått härliga dagar med familerna och vänner och varandra. Nu är det bara nyår kvar sen blir allt som vanligt igen. :)
Det verkar trots allt bli av något slags firande på nyår och inte helt otroligt att det blir här. KUL isf! :)

Idag har vi haft räddningsaktion på en liten fågel som hamnat i ventilen te badrummet och precis nyss så kom fågel nummer två flygande över huvudet på mej, den hade kommit in i ventilen i hallen?!! Undrar vad som hänt, får snacka med hyresvärden...de verkar ju ta sej in nånstans där de inte ska typ.

Ledigheten har som sagt varit bra och alla firanden blev lyckade. Fick oxå alldeles för mycket julklappar. Hade räknat med typ en eller nåt. Vi fick en stekpanna, en köksvåg, pengar, blommor, vantar, en locktång, biobiljetter, cd-skivor, kort på mathias syskonbarn, julpynt/teckningar. Way to much en jul då vi bestämt att bara bry oss om barnen. Kul ändå :)

Nu ska jag göra lite omplacering i ramar och greja lite mer med städning...

ho ho ho









GOD JUL!


kollar bara



gör bara ett experiment...strunta i det här inlägget..

Love, love, love I want your love...

13.17

Nu är allt som ska fixas, fixat. :)  Nu kan det bli jul. Göttans :)
Mtv står på och jag bara är ledig. Har varit i Töcksfors och gjort en massa ärenden, dammsugit och nu ska ja bara äta sen äre bara roligheter kvar denna dagen. :)

Sambon kommer väl om några timmar och sen åker vi österut (?), ( JA, jag väntar med idiotförklaring nu...:D  ) över kvällen.

Jag längtar efter att få lämna över mina julklappar i år. I synnerhet till Mathias och syskonbarnen, känns som att jag fått till allt ganska bra i år. :)  Sen ser jag fram emot att få mina tre cd-skivor från syskonen. :)

Nu ska jag noppa lite ögonbryn medans jag väntar på maten...

ledig, ledig, ledig

17.25

Nu är jag julledig! Till 4e janurari, just lovely!  Jobbade och tränade, sen hem och tvätta och nu ska jag bara njuta av att vara ledig! Imorrn ska vi handla lite när Mathias slutat jobba, jag ska sola och sen har vi flera dagars ledigt båda två, NAJS!

På kvällen uppsittning i Sôcka.

På julafton; en sväng och fika med mathias morföräldrar (tror jag). En tittin hos bror tror jag och sen fira jul hos Mathias bror me familj i Arvika på kvällen.

Juldagen; ännu rätt så oplanerad?

Annandagen; fira jul med min familj i Arvika.

yes!

Hejhej!

Nu har jag snart gjort halva denna dagen. De 3 kidsen ligger och sover, två av dem i sådär 10 minuter till. Lite andrum, skönt för oss alla. Jobbar ju själv idag och imorgon, men imorrn ska vi vara på Björkbacken nästan hela dagen. Sen är det träna och efterlängtad ledighet!

Igår sålde vi volvon, skönt, troligen till underpris (även den) men det är ändå sköna pengar att betala av på golfen och det är skönt att slippa ha den ute på gården. :)  Annars slappade vi mest hela dagen, såg på tv en massa och bara hade det gött. Finnemang! :)

Från och med idag blir det ljusare igen, härligt! Innan man vet ordet av är det vår :)  eller nåt...

Den 23e är det traditionsenlig uppestittarkväll hos Sôckingera, blir kanske en variant på tidigare års med inslag av sällskapsspel istället för bingolotto, trevligt. :)

Annars inte så möe nytt tror jag, är glad och tillfreds efter ett samtal med finaste igår. :)

Puss å hej

Lovely!

18.46

Hejhej!
Gött som bara den! Ikväll kommer en bekant och hämtar volvodäcken som vi sålt honom idag. Imorron kommer två intressenter på Volvon, de ska köpa den tillsammans och ha den som isbi. :)  Eller mer rätt, de ska FÖRHOPPNINGSVIS köpa den som det. :)  De ska ju komma och titta först och främst.

Den här dagen har gått till att fixa ärenden i töcksfors, käka middag hos svärisarna, demontera volvo och sen hem och svara på annons-intressenters mail.  Under tiden har hyresvärden fixat våra element så vi har fått värmen tillbaka! SKÖNT!  En bra helg så långt! :)

Veckan som gått var för övrigt världens segaste men gick ändå rätt fort förbi, har bävat för att gå upp varenda morron, men nu äre lite ledigt och sen jobba i två dagar innan MYCKET ledigt. :)  Har ändå fått gjort jobb, träning och annat fix under veckan. Bra :)

Måndag ska ja jobba en supermastodont-dag ensam med typ 5 kids och på tisdag äre jag och 1 barn en inte lika mastodontig dag. Sen leeeedigt, blir fint.

Nu ska ja ta en dusch sen blire tv ikväll...


som en tiger i fågel-kläder eller som en gris i apdräkt

21.17

Julbordet var faktiskt riktigt underhållande, otroligt mycket roliga människor, helt ok mat och trevligt sällskap.
Många roliga citat kom ur många munnar, kanske kan förklaras av den fria baren. Trots allt en väldigt lugn tillställning. Mathias närmaste arbetare skröt så om honom att jag nästan pös av stolthet när jag hörde dom. Är väldigt säker på att Mathias oxå behövde höra hur de känner. :)

Golfen går fortfarande finfint! NÖJD! Ska lägga ut en bild framöver.

Idag la ja ut volvon på blocket...trodde ju typ ingen skulle vilja ha den men en har hört av sej och han verkar vilja ha den. Han hade kunnat tänka sej att ta den ikväll men vi har ju inte tagit av vinterdäcken eller plockat ur slutsteg och annat som kan sparat och Mathias jobbar över ( både idag och kanske resten av veckan) så jag skulle ringa upp honom när bilen va redo så kanske han fortfarande va intresserad.  *håller tummar*  Vore fint att kunna betala av lite på skulden te Mathias för golfen. betalade ju bara lite mer än 1/3 av den själv..

Det har snöat en del senaste dagarna...hoppas, hoppas det får ligga kvar till jul! Annars förlorar det ju lixom sin mening typ. Bara kylan håller i sej ska det nog gå bra.  Bara några få jobbdagar kvar nu.  3 till denna veckan och sen måndag-tisdag nästa vecka. Blev befriad från onsdagens sena stängning tack vare en sammanslagning av alla förskolor och fritids.  Skönt att få några dagar att ladda om.

Vi har börjat fundera lite över nyår, kanske blir det en repris från ifjol...beror lite på intresse från andra. Är det dåligt med intresse så kanske vi hoppar över men...det märx..

Nu lite tv tills slavarbetarn kommer hem :)

jag är med.....

...golf :)    16.10

Jäpp....imorse kröp vi oss upp ur sängen trötta som få...och åkte iväg på vår billetar-safari.
Påvägen bytte vi bil med svärisarna eftersom volvon ganska tveksamt vill en tur värmland runt. Där frågar svärmor och vi inte ska kolla fyndbörsen innan vi drar, det gör vi. Tar med oss hela sidan och åker.
Mathias hittar en golf som vi ringer på....det visar sej att den finns i Säffle. Vi vågar inte hoppas men åker och tittar.
Vi tar den med oss hem. Prutat en 1000-lapp och troligen fått med oss en bil som är värd varenda krona av det vi betalade, om inte mer.

En röd golf gl från 93 står nu här ute och bokstavligen blänker. YEY!!! :)  Inget mer Blocket! TACK!!

Ikväll väntar julbord med Mathias jobb, jag är tveksam - i dubbel bemärkelse.
1. Norskt julbord - hur gott kan det vara?!
2. Min mage är i kaos, det värsta är att jag inte vet riktigt var det gör ont eller varför just nu. Det kan nästan lika gärna vara att jag kört lite mycket med min ab-tronic + träning igår som att det är inne i magen det gör ont. Jag kan inte känna var riktigt, jag känner bara att det känns som en blandning av magknip, mensvärk och hungervärk med ett litet stråk av magkatarr och i HELA magen, från diafragma till långt under naveln typ. Samtidigt är jag lite underlig i matlust och annat, men inte alls på ett magsjukt sätt.....ja jag vet inte.

Det blir gott med brylépudding iallafall, för det har jag hört att man har på norska julbord.....synd på prinskorv och köttbullar bara :(

status



Status hår: nyklippt, nyfärgat (av mathias, resultatet lär visa sej :D )

Status bil:  ett par intressanta på blocket, håller en tumme eller två....(börjar bli desperat)

Status humör:  hyfsat

Status helg:  kolla in sôckingeras nya tv imorrn (idolfinal, annars åker ja hem :D ) , köpa en bil (?!!!), gå på norskt
julbord med mathias jobb.

Status morrondag: jobba, träna, se om honeybunny överlevt både tandläkarbesök och svinvaccin....

Status torsdagkväll; lägga sej och lösa lite mer av korsordet vi pysslat med senaste kvällarna...


finaste pojkvänner och dretbilar

19.51

Tack vare finaste min <3 , så får jag gå å klippa mej imorron (nåt jag inte gjort sen i maj då jag klippte mej kort), jag får oxå hem en klänning i brevlådan imorron som jag skulle vilja ha till jul. :)   TACK!!!! <3

Det är ju givetvis oxå tack vare honom jag kan köpa en ny bil (som har lite större chans att fungera), det är fint att ha en bank i hemmet när man är URUSEL på ekonomi själv. 

Där gled vi över till dretbilar....att spendera varje ledig stund på blocket är SÅDÄR kul. Det kommer in hyfsat med bilar på en timme kan man säga, tyvärr är de APdyra, ska besiktas typ i januari eller så är det nåt fel på dem som kanske inte syns i annonsen, men som talas om när man ringer, eller som man själv får hitta när man kommer dit och tittar. Om det inte är nåt fel på dem så är PRISET en aning högre än vi egentligen tänkt, eller så finns de i norrland eller skåne.  Vet att jag är tristast i världen att läsa just nu, men det känns en aning hopplöst efter att ha ringt på 3 bilar ikväll och ingen av dem är direkt tiptop.   :(

Japp...nu ska ja skita i detta för ikväll. Ajö

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

23.00

Hurraaaaaa va braaaaa!! Calle och Erik i final! Vilken final det blir!! YES!!!

Nåt som inte var lika hurra var föregående nattens magkatarr from hell!! Spydde twice. Men idag har jag mått bra, utom att jag varit rätt mör av att ha varit vaken större delen av natten och sådär mör som man blir efter att ha haft ont nånstans och därmed spänt sej.

Hoppas det blir en lugn natt nu...vill inte ha nåt mer sånt här.


Är fortfarande lite enkelspårigt fascinerad. Det gör nästan ont i mej att titta på:


Godnatt

Yes, yes, yes, yes!

Hej!

En bra dag, fick 2 av 4 paket på posten idag. Sista julklappen och lite småjox till mej själv. Har ju börjat ett nytt liv för min stackars hud och mitt stackars hår efter spa-helgen och lite inspiration. Slut på billiga torka-ut-produkter. Nu riktigt frisör-shampo och BRA hudprodukter till kropp och ansikte. :)

Har oxå hittat energi nånstans att orka baka konstiga hallongrottor (som inte släpper från pappret men smakar gott) och två sorters ris-choklad, med lite apelsinsmak och vanliga ljusa.

Är fortfarande löjligt fast i Rickard Engfors, tittar på bilder, läser blogg och förundras. Lite kär...brukar bli det sådär vart 5e år eller när jag ser honom nånstans efter lång tid. Not to worry, det går över.
Har haft sånna här ryck med honom förrut, och med Hugh Jackman, och Johnny Depp och med Scott Speedman.
Det är bara fascinerande hur någon kan vara så otroligt vacker, helt fantastiskt är det. :)

Jaja.....nu ska jag sluta fjortis-pladdra och dreggla lite till innan ja lämnar datorn för ikväll.


Är ledsen över att det inte går å få tag i så mycket nya bilder där han faktiskt inte ser anorektisk ut. Tex bilden han har på sin facebook-profil..












en människokännare?

Hej!

Har varit hemma under veckan, har kännts som att hela huvet är fullt av bomull, bomullen är i själva verket SLEM! Idag kan jag äntligen snyta mej igen, inte så fräscht, men gött. Imorrn kan det nog blir jobb igen om dagsformen är som dagens.

Sitter och ser på Malou i Efter 10, ett program jag verkligen, verkligen gillar. (delar av det iallafall)
Idag är Rickard Engfors där, en man som jag så länge jag minns varit fascinerad av, har alltid gillat att se på hans utsida men någonstans anat att det finns in insida som jag oxå skulle gilla.
Nu sitter han där i soffan och pratar om panikångest och andra svårigheter, denne vackre man, nu både ute och inne. :)

Annars känns det som att nästa säsong av Let's dance faktiskt är lite sevärd, Marcus Birro och Stefan Sauk mfl. Roligt :)

Inte mycket nytt annars, alla julklappar fixade nu (utom två som vi ska fixa några dagar innan jul), ska bara få de sista på posten. :)

I helgen måste vi fixa en bil, sen ska den andra plockas ur och läggas ut på blocket, finns inget intresse så ska den till skroten.

Tjipp

RSS 2.0