som en tiger i fågel-kläder eller som en gris i apdräkt

21.17

Julbordet var faktiskt riktigt underhållande, otroligt mycket roliga människor, helt ok mat och trevligt sällskap.
Många roliga citat kom ur många munnar, kanske kan förklaras av den fria baren. Trots allt en väldigt lugn tillställning. Mathias närmaste arbetare skröt så om honom att jag nästan pös av stolthet när jag hörde dom. Är väldigt säker på att Mathias oxå behövde höra hur de känner. :)

Golfen går fortfarande finfint! NÖJD! Ska lägga ut en bild framöver.

Idag la ja ut volvon på blocket...trodde ju typ ingen skulle vilja ha den men en har hört av sej och han verkar vilja ha den. Han hade kunnat tänka sej att ta den ikväll men vi har ju inte tagit av vinterdäcken eller plockat ur slutsteg och annat som kan sparat och Mathias jobbar över ( både idag och kanske resten av veckan) så jag skulle ringa upp honom när bilen va redo så kanske han fortfarande va intresserad.  *håller tummar*  Vore fint att kunna betala av lite på skulden te Mathias för golfen. betalade ju bara lite mer än 1/3 av den själv..

Det har snöat en del senaste dagarna...hoppas, hoppas det får ligga kvar till jul! Annars förlorar det ju lixom sin mening typ. Bara kylan håller i sej ska det nog gå bra.  Bara några få jobbdagar kvar nu.  3 till denna veckan och sen måndag-tisdag nästa vecka. Blev befriad från onsdagens sena stängning tack vare en sammanslagning av alla förskolor och fritids.  Skönt att få några dagar att ladda om.

Vi har börjat fundera lite över nyår, kanske blir det en repris från ifjol...beror lite på intresse från andra. Är det dåligt med intresse så kanske vi hoppar över men...det märx..

Nu lite tv tills slavarbetarn kommer hem :)

Kommentarer
Postat av: marieb

Härligt att golfen funkar bra;)

du får lägga ut en bild på den!

kram

2009-12-16 @ 18:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0