jahupp

19.00

Då va de tisdag igen då! Bara 3 morgnar till att gå upp innan helg igen. Det går så himla fort just nu.
I helgen ska ja åka te Arvika och hänga med familjen, det är ju dags för Arvikamârten. Mathias ska ju va vid skjutbanan och va "vakt" hela dagen han-
Nästa helg äre bröllop...snart är alla fullknökade helger över. Bara fritid...:)

Idag kom det ett paket med MASSOR med smink till mej för en liten peng. Jag är glad :)
Betalade oxå in lite pengar för diverse presenter på en väns konto. Nu äre bara en "skuld" kvar för en present sen har ja betalt allt jag ska.  Göttans.  Har gått oväntat mycket pengar denna månaden men BARA mitt eget fel. Har shoppat way to much.

Nu blire lite tv innan sömn. Funderar på om ja ska gå på en föreläsning imorrnkväll. Han som skrivit El choco ska föreläsa i skolan i töcksfors. Får se hur jag gör. Stänger med jour, lite drygt att inte hinna hem emellan.

Inte så mycket nytt annars då. Har haft en ganska dryg dag, är rätt glad att den snart är slut.

ain't no doubt this shit is crazy

12.28

Har varit på köpcentret, skulle prova och EVENTUELLT köpa kjolen jag hittade på NICE igår..Prova my ass, kanske köpa -mhmm. Köpa en massa annat jag egentligen inte behövde oxå - yeah!  Tur inte Charlie och Mathias från lyxfällan har med mitt liv och göra. Inte för att jag alls har det dåligt ekonomiskt så men kunde ju kanske spara mer i månaden än jag gör.

Jaja, nu äre gjort och jag har iaf nåt jag kan ha på mej på kommande bröllopet och det andra köpte jag för att det var 20% eller 50% rabatt och jag FAKTISKT suktat effdet ett tag. En mascara jag velat prova och en top jag dregglat över sen april typ.
På vägen ekade Andy Samberg och Justin Timberlakes SNL-låt i högtalarna. Blir på så himla gött humör av låten även om det är bland det sjukaste jag hört. TACK för att du spelade den låten för mej E!

Igårkväll var vi i Sôcka, gööööörtrevligt da. Åt goda smörgåsar, såg på idol och sen på filmen 1408. Är NÖJD att det är ljust ute nu, när ja skulle köra hem inatt tittade jag inte i backspegeln en enda gång och när vi skulle backa ut så fick mathias styra och titta bakåt....CREEEEEAAAAPY film iaf! Längesen jag såg en film jag inte orkat titta på hela (utan måste blunda ibland)..men bra story.

Idag är Mathias med svärfar i skogen i Järnskog, kollar över avverkning och sånt. Gött förn å komma ut lite han har jobbat över och härjat hela veckan. Sen ska han nog kolla lite till på bilen som låter värre och värre, ska ju besikta i början av nov, trevligt om den gick igenom. *hoppas, hoppas, hoppas*.

Imorrn kanske vi ska åka te Orust och se på en Subaru som Mathias fått för sej att han vill ha. Jag har sagt att han får ha vilken bil han vill bara det inte är en kingcab, landrover eller suv av nåt slag.  Så Subaru får det väl bli om han säger det....:D  Skulle ju kunnat tänka mej en annan BMW men man har ju inte så mycket å säga till om när man inte direkt lägger stora pengar i åket själv..

tröttaste veckan

19.11

Är SÅ trött, IGEN! Har öppnat varje dag denna veckan och igår jobbade jag ensam eftersom kollegan hade semester, fick oxå jobba över typ 45 min. Imorrn blir det dock lite sovmorron innan det är dags för områdesmöte.

Rektorn tittade in idag, hade gooooood news. Fick det fortsatta viket som legat ute på ams. Har minst jobb fram till aug 2010, sen är det bara att se igen. :)  I'm a happy camper.
Gött att veta att man har nåt att göra, att det är på ett bekant ställe och att veta att pengarna kommer in i typ ett år till. Yes :)

I helgen har jag INGA planer och det är så skönt, kan gärna tänka mej att hitta på nåt jämt så men det är så skönt att veta att det inte är nåt som MÅSTE göras. Nästa helg kommer syster med familj till Arvika så då ska jag dit och umgås. Blir roligt det, längtar efter lilltjejen som är så stor att hon snart blir storasyster. :D

Helgen efter är det bröllop och mathias födelsedag. Sen är det ett par lugna helger, fira en till brorson lite och sen äre jag som fyller 25. Man BORDE väl kanske ha ett 25-årskalajs men vi får se hur det känns närmare.  Efter jag fyllt så ska jag förhoppningsvis spendera en helg på spa med älskling, iaf om mina födelsedagsönskningar slår in. Ljusa upp höstrusket lite, det har väl troligen anlänt med full styrka då.

Inte mycket nytt annars, det är lixom det vanliga - jobba, laga mat, tvätta, hänga in tvätt, diska, städa, se på tv, gå nån promenad lite för sällan, sova och sen börjar det om igen...tills det är helg. Tragiskt men sant.

Nu är det iaf bara 2 dagar kvar innan underbar ledighet igen, oh man how I need it. Undrar när man vant sig vid mörkret så att man slutar vara så trött.


TGIF

Helg IGEN, denna veckan har faktiskt gått otroligt fort! Snajsigt äre!
Har varit mycket sena dagar med jobb denna veckan. Måndag var en vanlig dag, tisdag stängde jag med jour, onsdag hade vi APT, igår stängde jag med jour och åkte sen till Lillåsen för att fira Lukas som fyllde 8 år. Stora killen som tillåme tagit hål i örat. Känns som de inte va längesen ja höll honom första gången på BB, men det är det onekligen. :)  När ja kom hem hade Mathias börjat städa och plocka lite så när jag kommer hem idag äre bara golven som ska tas. Otroligt gött!  Innan ja åker hem ska ja sola och handla och tanka bilen.

Ikväll hade Jonas och Camilla velat ha med mej till Årjäng för att Jonas har nån slags obsession på Dökött som ska spela där eftersom det är mârten i helgen. Men tror inte ja orkar, vi kommer som vanligt vara så mycket i Årjäng ändå denna helgen.  Får se om kanske Olle och hans föräldrar kommer till oss istället, han har ju fortfarande inte varit hos oss än. :)

Japp...inte mycket nytt annars.


trött på

Ibland blir jag så trött på mej själv. Vill lixom bara ta en paus, andra kan man ju som regel lämna en stund och sen komma tillbaka. Men sej själv dras man ju med.

Jag har haft tider i livet när jag varit nöjd, helt till freds, lycklig och bara kunnat njuta av att vara där (och den) man är.  Minns inte helt när jag kände så senast, visst runt förlovningen va man ju såklart sådär som man kan förvänta sej att man är när man är nyförlovad. Men sådär på djupet lycklig och "hemma" va ändå ett tag sen jag var. Detta gör mej trött...

Jag har SÅ OTROLIGT mycket att vara glad och tacksam för och framför allt borde jag vara nöjd, inte hela tiden se framåt och önska och längta mej till andra saker. Jag missar ju NU! Nu är ju verkligen skitbra men jag kan ändå inte ta bara 5 minuter och faktiskt sätta mej och känna efter vad NU innebär för mej, hur värdefullt NU faktiskt är. Klyscha men - NU är faktiskt livet. Det är NU jag slösar bort dagar med att vara trött, på dåligt humör och med att störa mej på skitsaker. Det är NU jag missar all charm med att vara nyförlovad sambo för att jag inte kan göra annat än tänka på och längta efter ring nummer 2.
Hur kan jag ens tro att denna ring ska komma om jag inte ens kan skärpa ihop mej såpass att jag är en person som någon VILL ge en ring nummer 2.

Låter kanske depp eller så, I'm not....blir bara matt på det här.. Vill kunna glädjas och vara glad i detta lilla, längta men utan att det tar över allt det andra....jaja...



3 män

08.38

Det finns 3 män här i världen som skriver sej rakt in i mitt hjärta. En av dom har återttagit sitt bloggande och inte många är gladare än jag..

Lars Winnerbäck

Marcus Birro

Adam Duritz



Nu jobb

måndag igen..

Då vare måndag igen då. Haft en bra helg!
På fredan när jag kom hem var jag rätt däckad och förkylningen hade blossat upp igen. Slappade bara hela kvällen. På lördan åkte vi till Kil för att fira bror och brorsdotter där, påvägen var vi inne på Volvo och kollade om de fanns nån bil. Inget av intresse, eftermiddagen i Kil var trevlig iaf. Åkte hem och slappade lite och på kvällen kom Jan och Christian och fikade lite. På söndagen firade vi svärmor som oxå fyllde år, på kvällen såg vi på film och tog en tidig kväll.

Har varit en bra helg med lagom mycket vila, har varit rätt pigg idag trots att det är måndag. :)
Under veckan blir det att åka till Arvika och fira en brorson som oxå fyller år och te helgen äre årjängsmârten med allt vad det innebär..

Japp....inte mycket annat nytt...

frustration

Jag veeeeeeeeet....har varit många sånna här inlägg nu. Är glad egentligen....är bara SÅ planeringssugen. Blir så frustrerad när det är SÅ mycket jag vill göra men bara kan "låssasplanera"lite...
jäpp

iaf ido och true blood ikväll..YEY!!

hmmmm

Gårkvällen var bättre och denna dagen har oxå varit bra...tills typ nyss.

Det känns som att folk väntar sej att man inte har ett eget liv och framför allt som att de inte förstår att det är lika långt för mej att ta mej nånstans (typ Arvika) som det är för dem att ta sej till oss. Det får va NÅN måtta på hur mycket man ställer upp. Blir lite ledsen och trött när folk bara förväntar sej saker och sen har mage att bli besvikna när man säger nej. Jag måste få vila....jag ÄR SÅ trött just nu, kanske inte rent fysiskt men i hjärnan och lite i själen. Behöver hämta styrka i saker som JAG vill göra inte som andra väntar sej eller vill att jag ska.

Längtar SÅ till helgen. Den innehåller 2 kalas och det blir nog trevligt men jag längtar så mycket efter fredag och lördagkväll, att bara få vara eller träffa vänner vi inte sett på länge eller vad som helst som faller en på just då. Tycker det är så jobbigt att ha så mycket planerat i så lång tid, det har typ varit nåt varenda helg sen mitten av juli. Och nästa helg äre Årjängsmârten med de vanliga bestyren runt den och sen äre typ två helger så äre bröllop igen.....puuh blir trött bara av att tänka även om jag vet att det är roligt just då.



lugn och fin

19.53

Lugnare nu....:)  Idol börjar om 7 min, ska bli ett kärt återseende. Men gillar egentligen inte de här första programmen så himla mycket. roligare sen när de tävlar på riktigt....


morr, fräs

Förra inlägget hjälpte visst inte...måste bara:



GAAAAAAAAAAAH!!!!!!   MORRRRRRR!!!!!  FRÄÄÄÄÄS!  FRÄÄÄÄÄÄÄSSSSSS!!!!!!!!  GRAAAAH!!!  GRYMT!


Nu känns livet lite lättare!  Nästa inlägg blir bätttre :)

bekräftelse


Idag funderar jag lite på det där med bekräftelse och människor som hela tiden söker andras goda ord för att orka vara stolta över sej själva. Nej, ingen behöver ta åt sej och jag VET att när jag tänker djupare på det så går min irritation över för jag inser att människor ÄR olika och man blir som man blir, när man har det man har i ryggsäcken. Men jag MÅSTE ändå få vräka ur mej en liten(?) rad om detta just nu.

Jag vet att alla mår bra av att ibland få uppmuntrande ord och att man får höra när man gör bra saker, men människor som fiskar efter komplimanger och att få höra hur bra och duktiga dom är irriterar mej - kanske egentligen bara en smula men tillräckligt för att jag ska skriva om det.

Jag har inget emot att säga snälla saker till människor de där gångerna när man verkligen känner hur bra nån annan är. När man känner att det jag säger nu är verkligen sant, när man blir berörd av det en annan gör eller bara hur den är. Människor som berättar vad de gör, HUR de gör, ATT de gjort det på ett sätt som bara skriker ut: "Bekräfta mej, säg att jag är bra" blir jag lite allergisk emot.  Återigen ta inte åt er nån enda och alla gör väl förresten så NÅN gång, endera med lite självironi/ distans eller med ärlighet. Men när detta återkommer så ofta som typ dagligen blir man trött i öronen, huvudet och lite i själen.

Vi lever i ett självupptaget samhälle, kanske är det självupptaget av mej att inte stå ut med andra bekräftelsebehov? Men faktiskt, ibland måste det räcka med att bekräfta sej själv. Att faktiskt låta känslan av att det där gjorde jag faktiskt bra, få vara nog. Varför måste man behöva någon annans godkännande på det man gjort om man känner sej rätt nöjd själv? Eller att faktiskt kunna ta ett nederlag, idag gick det inte så bra, men imorrn ska jag fixa det, UTAN att nedvärdera sej själv eller ursäkta sej inför andra med att "erkänna" sina nederlag på ett sätt som säger "fast jag KAN ju faktiskt bättre.


SÅ nu har jag spytt galla tillräckligt. Är inte på humör, inte idag, inte igårkväll...inte helt enkelt. Människor går mej på nerverna, JAG går mej på nerverna, hösten är här, jag är inte överrens, det känns som tid för bara mej inte finns samtidigt som det på många sätt är det enda jag har, bmwn är såld. Ja jag kan fortsätta forever, men jag vet att det bara är småsaker jämfört med vad andra bär på.

Förresten idag när jag tänkte lägga in en ansökan på resten av de 12 tjänsterna som jag redan sökt 2 av så hade ansökningstiden gått ut. Eller de fanns iallafall inte längre på ams, så nu är man väl arbetslös i vår oxå. SUCKA!

Nästa inlägg blir mer positivt, I promise!


en död man

21.21

Hej!

Idag hittade de en död man i Foxen. De vet inte än om det handlar om dråp/mord eller en olycka. En 33-årig norsk som bott i T-fors en längre tid är det iaf. Trist och hemskt. Blir så nära här på ett så litet ställe.

Annars blir jag GALEN på vårt tangentbord som beter sej allt annat än normalt, det är så man tappar lusten att skriva..

Mathias sålde BMWn igår så jag har haft sorg...älskade den bilen. Rolig att köra, bekväm att åka och snygg. Men det var väl lika bra..bättre och hitta nåt nyare och bättre som gått färre mil och troligen håller ihop längre. Vi får väl se hur det blir helt enkelt...

Barnpassarhelgen gick fint och det var roligt men det är länge sen jag blev så trött av att göra så lite. Troligen ansträngningen av att hela tiden vara mån av att de har det bra, roligt och inte längtar hem för mycket. Är de mätta? Har de ätit för mycket godis? Är de nöjda? Sover de gott? osv osv osv osv i oändlighet. Skönt att man slipper sånt med egna barn, annars skulle jag nog aldrig orka skaffa några - om man nu kan.

Annars inte mycket nytt....räcker kanske med en såld bil och ett mord(?) iofs...

Imorrn äre jobb igen, hoppas de inte är lika bråksugna som idag. De bara slogs och slogs sista timmen...
Godnatto

trött

19.59

Det är härligt att låna syskonbarnen lite men man blir galet trött. Lite pressen av ansvaret att faktiskt ha hand om andras barn och se till att de ska ha roligt och trivas bra och en natt med inte så bra sömn gör att jag skulle kunna somna rätt snart på en lördag. :)  Fattar inte varför jag sov så dåligt inatt, hittade ingen bekväm ställning och sen var jag nog undermedvetet orolig att inte vakna om jag skulle behövas på nåt sätt. Tittade på klockan vid halv3 sista gången och var vaken typ en halv timme vid 6-tiden. Sen vaknade vi och gick upp vid 8 för då va kidsen pigga.
Lillsnörpan är lagd och har själv valt att släcka och faktiskt sova ( fast hon låg och läste en stund) hon är nog oxå trött. Storebror är piggare och spelar lite tv-spel innan det är time för honom oxå att ta kvällen.

Jag lär ju inte somna innan de andra somnat ändå...

roligast

12.33

Lyssnar på Motherlover med Justin Timberlake och Andy Samberg. Underhållande låt :)

Ska åka mot stan snart och inhämta goingarna. :)
Känner mej piggare idag utom ett svagt illamående som hängt med sen jag slog upp ögonen idag. Det går säkert över snart. Va väldigt hungrig när ja vakna så berodde kanske på det.
Annars bättre som sagt, hostar mer sällan och snorar inte alls och no fever since yesterday..

Bara en liten update...Ha en fin helg!

schleten...

13.07

Fortfarande hemma sjuk. Bättre dagtid nu men hade feber inatt igen, litegrann nu men inte de höjder som i början av veckan. Hostar mer nu men är inte lika täpt och snorig.
Åkte och handlade lite inför helgen förrut, mötte Julia i affärn. Kul å se henne. :) Hon hade med sej Ida och givetvis Olle. :)
Påvägen hem såg jag en man som satt på en sten vid vägen och viftade i armarna, det var svärmorfar. Blev skitorolig att han ramlat eller nåt men han var ok. Fick åka med mej den lilla biten han hade hem.
När ja kom hem va ja helt svettig och sleten...inbillar mej att det inte är ett friskhetstecken....Imorrn SKA jag va bättre iaf! Ska åka mot stan och hämta kidsen vid halv 2 eller nåt...Mathias vaknade med ont i halsen imorse, han blir verkligen ALDRIG sjuk så det måste va en aggresiv bacill denna gången.

NU ska ja inta soffläge igen.


RSS 2.0