inifrån?

Igår var vi i Arvika, käkade på hotellet och såg Wolfman på gamla Palladium.
En trevlig kväll, maten ok, bion dito. Sällskapet var trevligt :)
En bra kväll men jag insåg att lyckan kommer inifrån
Jag kommer inte dit genom trevliga kvällar eller genom att återuppleva sådant som varit succé förrut. Jag kan blir glad av det för stunden, men inte lycklig. Börjar bli rädd att det bara finns en sak som tar mej ända fram och just nu är den inte ens på kartan...det gör mej ledsen. Vill bli glad igen, glad på riktigt.

Så äre här i livet...och snön fortsätter vräka...nu dock med samtidigt töande av det som redan ligger...Kan riktigt se hur kramig snön där ute är. Hoppas sportlovsfirarna får till stora snöfigurer.  Hade kunnat tänka mej att ta lite sportlov själv faktiskt, vila huvudet och själen lite. Iofs är inte ansträngningen för stor på jobbet nu, inte så många barn oftast. Men man ska ändå vara där och verkligen vara där, både för sin egen och barnens skull. Jag försöker dock och tycker nog ändå att jag lyckats denna veckan. Bara att hoppas på en kommande likadan.

Behöver vår, sommar, framtid, trygghet, lugn och frihet.

inte alltid på topp

12.37

Lite rast då. Har en vecka med låååånga dagar just nu. Mycket öppna tidigt + kvällsjobb i samma vecka, lite trött i hjärnan blir man av det. Hade dock veckans enda sovmorron idag så just nu känns det lugnt.

Har inte varit på topp senaste dagarna, mycket strul, jobbigt och det påverkar faktiskt mer än jag förstår själv tror jag. Känner mej allmänt ledsen just nu. vet att det vänder men jösses vad det tar tid att acceptera saker ibland. Jaja.....

Fortfarande ingen Bruce, lilla segproppen, men det är väl nån sista finputs nu innan han ska komma ut. :)

Jaja..nu mera jobb innan det är dags att sluta för dagen, sen hem och städa. Har redan påbörjat det hela så det finns ingen återvändo.


skönt

15.36

Idag pratade jag med chefen i telefon, hon sa flera bra saker som gör att jag känner mej lätt. :)
Jag har inte blivit lovad något men det ser JÄTTEljust ut och jag känner mej lugn inför framtiden, återkommer när jag har mer på fötterna. Tycker i vilket fall att det känns skönt både på kort och lång sikt. :)

Idag var jag tillbax på gymmet igen efter ÄNNU en sjukperiod. Det känns så trist att varje gång man kommit igång med träningen igen så blir man liggande en dryg vecka, man tappar så mycket direkt.  Jaja, känns ändå gött när man kommer in genom gymdörren och inser att man faktiskt saknat lukten....och därmed träningen antar jag :) .

Annars var jag och tog nya blodprov igår så jag borde väl få svar på fredag eller måndag, OM inte de värdena är dåliga så ska jag i vilket fall träffa den nya läkaren har jag bestämt för NÅNTING är fel.

Snart helg igen, skönt. Men ingen Bruce än. Jag som sett fram emot att åka och hälsa på dem allihopa snart, sen när de orkar och har lust. Gärna om några helger när jag jobbar kort fredag.  Men det kräver ju på nåt vis att den lilla vill visa upp sej och slutar trivas så gött där inne.


big change

Nu äre förändringar på jobbet vill jag lova.  Vi har en längre stund vetat att möjligheten är stor att min arbetsplats inte finns kvar efter sommaren. För några veckor sen fick vi veta att en stängning KAN bli av redan tidigare. I slutet av förra veckan kom beskedet att redan 6 april stängs den och barnen med personal flyttar till andra förskolor.  För mej spelar det egentligen ingen roll, det hade inte blivit någon fortsättning där efter sommaren ändå och jag vet ju bara att jag har jobb till juni. Jag är dessutom faktiskt glad att komma ur den situation vi varit i nu, med både det ena och det andra. Däremot är det ju nu dags att för bara några måndaer ska man in i nytt arbetslag och ta in nya arbetssätt. Både bra och dåligt, men mycket tankeverksamhet går åt till det hela.

Något som tar ÄNNU mer tankeverksamhet är vad som ska hända efter sommaren. Jag hoppas på att jag på något sätt ska få ett jobb och jag vet att jag har dagar så att det inte är världslångt till en fast tjänst. Men ovisshet är alltid otryggt på nåt vis.  Det ordnar sej alltid på något sätt, men ja...lite tankeverksamhets-krävande är det.


Inte mycket nytt annars...

blandade känslor....

Inatt har jag bara snytit upp ett halvt litet nädukspaket och troligen inte haft så hög feber.
Det är skönt och känns som en klar bättring, nu kan jag till och med tänkas orka åka till en doktor och får värden och annat kollat. Innan jag blir sjuk igen......för det kommer jag att bli, I know it. Förra vinterns/vårens tecken är här allihop. Hoppas att blodprovscirkusen och ändring av medicindoser går snabbt så jag kan hålla mej frisk nu...om det är vad det hela handlar om. Finns ju diverse annat i min kropp som borde kollas upp, de dagliga mikrosvimningara, knölarna i armarna och lite sånt småplock.

Läste idag i Esters blogg, underbara vackra och omtumlande ord. Det är en sån otrolig resa och det är så fantastiskt att se hur allt blev, ute på den andra sidan.
Vill man så kan man gå in på: http://estershjarta.blogspot.com och läsa om en fantastisk kämpe som överlevt sådant många inte trott. Tillochmed läkarna är övertygade om att de haft hjälp, de kunde inte ensamma har gjort detta enorma jobb för ett litet, annorlunda men så underbart hjärta.


Här rullar annars allt på, sjukdomen avlöses med frustration över diverse. Har en längre stund burit på en ganska jobbig känsla av att jag har så lite att säga till om i mitt eget liv. Mina drömmar och förhoppningar ligger så fullt i någon annans händer just nu och det gör både ont och är jobbigt. En gnagande väntan som jag inte verkar kunna göra något åt. Det känns som att jag provat det mesta men ändå står jag här och stampar. Jag ser andra leva på, komma vidare, komma NÅGONSTANS....men här är jag...utan att kunna välja? Bara kunna vänta?

long time no.....

20.20

Längesen ja skrev nåt här....inte mycket nytt.  Lite skidåkning, lite häng med vänner och jag väntar fortfarande på Bruce. Lite jobb och lite trötthet.

Igår började jag snora......IGEN!!!!!! Idag har jag funderat på när det måste kasta in handduken hela dagen, men jag höll ut. RÅDÄCKADE dock direkt jag kom innanför dörren här hemma... Och har sovit och vilat hela kvällen.
Så fruktansvärt DRYGT äre å va sjuk nu IGEN!! Är sjuk typ var 3e vecka som det är nu....Ska gå å ta nya prover nu iaf och se så det inte är medicinerna som är fel igen. Vore ju fint om någon kunde göra en ordentlig genomkoll på denna kroppen jag välsignats med någon gång. Alla bara tror en massa eller skakar på huvet eller tar lite blodprover de tycker passar, men ingen gör nåt seriöst...zzzz


Jaja..nu ska ja sova, se om det lugnat sej lite så jag får till en dag till med jobb imorrn eller om jag får blir hemma IGEN, med NY karensdag och NYA sjukdagar.....:(

en lyckad operation

Idag strax efter lunch nåddes jag av ett sms som talade om att dagens operation för lilla Ester varit lyckad. Blev varm och glad i hela kroppen! Vilken otrolig skicklighet bland läkarna och vilken styrka och ett sådant mod de hittat någonstans ifrån för att utföra det hela. Fantastiskt  <3

Annars har jag suttit stor del av eftermiddagen och försökt fixa till lite musik till en blogg, har fungerat inte alls skulle man kunna säga. Efter att ha försökt länge själv så försökte jag länge till med hjälp av systern, men det verkar inte vilja som jag vill. Tyvärr!!

Slutade tidigare idag för vi hade så himla lite barn,kompade ut vid 1 och sen tränade jag och åkte hem till detta fix...


RSS 2.0