nytt, nytt

Datorn var utom räddning, så nu ska Jesper bygga oss en ny. WE LIKE :)  Kanske redan blir färdig på fredag, we like even more :)  Ska bli kul med nåt som fungerar och är bra och att få det att fungera ihop med tv och förstärkare, nåt som strulat lite innan :)

Bilen har vi inte fått tillbaka än, kanske är den klar ikväll. Annars imorrn...

Ieftermiddag ska vi på matte-träff med jobbet i Årjäng, gött å börja halv 7 och jobba till 19...rätt tuff dag men det blir nog en trevlig eftermiddag sen. Och när jag kommer hem kanske Mathias hunnit dammsuga och vika tvätt, då kan helgen bara komma sen.

Till er som kommenterade förra inlägget; med tanke på hur otroligt skitigt vattnet var så kan man anta att vi borde gjort den storstädningen för en EVIGHET sen. Händer ju inte FÖR ofta att jag städar över huvudtaget och definitivt inte på det sättet! Men nu äre gjort för en stund framöver.  Tog mej an förrådet oxå, en rätt stor "att-slänga/skänka"-hög. Blir fint att ta sig in där igen, och att hitta grejer.

Ska ta och städa bilen inuti under helgen oxå, så är allt gjort. Iofs inte fönstren i lägenheten men får se vart orken tar slut. Egentligen gött å ha gjort allt ungefär samtidigt så att det inte blir sådär halvt igen...som sagt, får se...

Nu är strax rasten slut...


det går bra nu...

Lite rast på jobbet :)  Ska va här te halv 7 ikväll. Gör inte så mycket, Mathias jobbar över, det är gött väder så vi kan va ute och jag har inte direkt nåt jag måste göra hemma.

I helgen var det operation storstädning. Var ute och fixade lite i rabatterna och röjde lite skit som blivit liggande under trappen (bland annat) över vintern. När det blev så fint ute så kände jag att jag lika gärna kunde arbeta mej innåt. Tog allting ordentligt, alla lister överallt, köksskåp, garderober och sånt som inte blivit gjort på för länge. På söndag-eftermiddag var vi klara med allt..:)  SÅ gött att ha det gjort, Mathias tvättade även bilen och bytte till nya däcken och vi lämnade datorn till Jesper igen. Igår körde vi bilen tillbaka till verkstan och denna gången hoppas vi den blir tip-top. Allt kommer va prima hos oss nu, finfint. Behöver dammsuga och torka bilen lite innuti och vi ska städa förrådet, sen finns ingenting som direkt behöver göras på ett tag. :)
En riktig vårrensning och fixning, I like, ALOT.


Skulle gärna ta en tur till Ikea med, badrummet behöver nytt duschdraperi och så slog jag sönder tandborstglas när jag städade, sen skulle jag vilja ha en hylla, för nu kommer snart mina Mary Kay-grejer. Betalade dem idag, så nån gång nästa vecka kanske. Fick sminket igår men väntar på krämerna och det. :)

I fredags var vi i Arvika på konsert med De Van....absolut godkänt, skön musik och show men det var vääääldigt lite folk så det var lite trist.

Nu äre back to work....


man kan tröttna

20,39
jag skriver verkligen inte för ofta här.

Gick finfint att ha Olle här, vi hade en fin dag. Härliga killen var som en sol hela dagen mellan sömn och måltider...under dessa oxå givetvis men då märx ju inte själva humöret så mycket. :)
På kvällen tog jag mej ännu en slapparkväll....var trött och stupade i säng rätt tidigt..
På söndagen kom mathias hem igen, efter sin helg i småland. Lite catching up och sen sömn...

Denna veckan har gått fort! Redan onsdag, jobbat och promenerat på kvällarna typ. Idag var jag i Årjäng på pedagogisk ledare efter jobbet och sen hem och slappa lite. Nu äre snart Greys och True blood...like wednesdays :)

Hade sköna Sara med i bilen till och från Årjäng idag, härlig människa iaf! :)   Snart kommer mina Mary Kay-produkter, både krämer och smink. Förlåt Anna! Har ju lovat dej att va värdinna på ett party. Blev dock bjuden på ett här ute och eftersom Sara är ganska ihärdig att få kunder (om än på ett trevligt sätt) så tackade jag ja till ett eget sminkparty och på den vägen är det. Det är ju trots allt en BRA bit för dej att ta sig hit...hoppas du inte tar illa upp.

Annars äre rätt lugnt, har ÄNTLIGEN fått tag i sommardäck idag, förhoppningsvis så köper Mathias bror dem ikväll så vi kan få hem dem snart. Bilen låter förövrigt väldigt skumt och hade ingen överhängande lust att starta imorse men jag vann tillslut. Dags för ett verkstadsbesök igen...zzzz

Hoppas att det inte blir nåt av snön imorrn, räckte att vakna till en vintervärld idag, även om den försvann rätt raskt..

gräsänka

Hej!

Allt har sin tid, jobbtröttheten var som bortblåst i mitten av veckan.  Den försvann faktiskt konstigt nog några timmar innan rektorn ringde och erbjöd att förlänga min tjänst fram till som kortast jul. Att jag under tiden mellan sommar och jul blir 2-åring vilket medför tillsvidare-tjänst i kommunen känns ju bara för gött. :)
Veckan har varit finfin annars. Jobbat och bara haft det fantastiskt i solen!  Nu får vi i förskolan tillbaka för allt slask, alla minusgrader, stövlar, galonisar och miljoner lager som ska kläs på och av kidsen. Nu äre på med tjocktröja, skor och keps och sen bara uuut och spring. :)

Igår ringde Mathias äntligen sjukdvårdsupplysningen efter att ha haft ont i magen sen i fredags. Hon som svarade tyckte att vi skulle åka direkt till akuten, han fick inte äta innan och vi skulle ringa 112 om det blev värre. Det visade sej dock när vi kom fram att det "bara" är magkatarr, precis vad vi redan anat under veckan då mina mediciner avhjälpt smärtan åtminstone litegrann. Det var iallafall världens snabbaste akut-besök. 45 minuter senare var vi klara och påväg igen. :)

Idag åkte han till Småland för att träffa vännerna neröver och imorgon gå på klassåterträff på sin gymnasieskola. De har träff vart 5e år. Skolan anordnar det, så borde det vara för fler. Roligt för honom iallafall.

Oxå gött för mej att bara vara, lite ensamhet och extra lugn. Gött nu, och det blir gött när han kommer hem igen oxå :)
Imorgon ska jag ha Olle här hos mej under dagen, blir mysigt. Lille fine killen! Mamma och pappa renoverar lite så mormor kör honom hit. :)

Idag fyller lilla Molly 2 bast, stora tjejen nu! :)  Grattis gumman!
Ett annat av syskonbarnen vann en talangtävling idag, 10 deltagande bidrag och hon vann. Grattis till det oxå :)


Ska bara slappa hela kvällen nu....göttans :)


lång tid ingen sjö

Inte skrivit på aplänge....Inte haft varken lust, ork eller nåt att skriva..
Livet har gått fram som vanligt typ...

Under påsken hängde vi mest med familjerna, trevligt att träffa alla och se Tyra...och Molly som blir så stor. :) På Lillåsen hade det oxå kommit en liten valp. :)
Vi stängde ju på jobbet på skärtorsdan och jag jobbade förra veckan på nya stället. Känns dock som att vi inte riktigt kommit igång förrän idag (dels pga att de jag ska jobba med inte börjat innan). Har kännt mej helt tappad och som att jag glömt ALLT jag lärt mej och som att jag inte har någonting alls att plocka fram, idag lossnade det dock lite. Det går frammåt, men LÅNGSAMT! Är glad att det varit så gött väder så vi kan vara ute mycket nu tills jag landat lite.

Konstigt att det är helt ok för folk att va skoltrött, men ingen säger att de är jobbtrötta? Just nu är jag det, tyvärr. Vet att det handlar om det som varit senaste halvåret och att allt är nytt just nu. Jag kommer igen, men just nu önskar jag bara att jag hade en låååååång semester och bara kunde vara ett litet tag. Jaja, våren går fort, snart är det semester och höst och det känns helt ok med allt igen. :)
I veckan kommer troligen de nya tjänsterna ut att söka så då blir det att skriva lite ansökningar.

I helgen ska Mathias te Småland på klassåterträff, så jag blir gräsänka. Blir nog både gött och lite tråkigt. Ibland äre skönt å va ifrån oxå, bara ett tag. Speciellt å va hemma själv kan ja tycka är gött, gillar inte lika mycket att åka ifrån..

Nu ska ja ta kvällen, har suttit och väntat på Boston Tea party, men nu när det inte började så kom ja på att det väl är säsongsuppehåll..


RSS 2.0