nytt, nytt

Datorn var utom räddning, så nu ska Jesper bygga oss en ny. WE LIKE :)  Kanske redan blir färdig på fredag, we like even more :)  Ska bli kul med nåt som fungerar och är bra och att få det att fungera ihop med tv och förstärkare, nåt som strulat lite innan :)

Bilen har vi inte fått tillbaka än, kanske är den klar ikväll. Annars imorrn...

Ieftermiddag ska vi på matte-träff med jobbet i Årjäng, gött å börja halv 7 och jobba till 19...rätt tuff dag men det blir nog en trevlig eftermiddag sen. Och när jag kommer hem kanske Mathias hunnit dammsuga och vika tvätt, då kan helgen bara komma sen.

Till er som kommenterade förra inlägget; med tanke på hur otroligt skitigt vattnet var så kan man anta att vi borde gjort den storstädningen för en EVIGHET sen. Händer ju inte FÖR ofta att jag städar över huvudtaget och definitivt inte på det sättet! Men nu äre gjort för en stund framöver.  Tog mej an förrådet oxå, en rätt stor "att-slänga/skänka"-hög. Blir fint att ta sig in där igen, och att hitta grejer.

Ska ta och städa bilen inuti under helgen oxå, så är allt gjort. Iofs inte fönstren i lägenheten men får se vart orken tar slut. Egentligen gött å ha gjort allt ungefär samtidigt så att det inte blir sådär halvt igen...som sagt, får se...

Nu är strax rasten slut...


Kommentarer
Postat av: Julia

Känns som att du är på g (kanske till och med ett G) riktigt ordentligt! Gött!!!

2010-04-29 @ 15:25:19
Postat av: Marie

Jäpp...:) Very najs indeed! :)

2010-04-30 @ 08:09:49
URL: http://mrij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0