3 dagar

3 små ynkliga kvar till semester. Måndag och tisdag flög förbi och jag tror resten av veckan blir likadan.

Ikväll var jag på Mary Kay-klass igen. :)  Det är faktiskt väääldigt roligt och man lär sig en massa nya roliga knep, har ikväll lärt mig nya användningsområden för mkit Satin Hands-set.  Härligt :)
Ja, jag har återigen handlat...Roligt :)  Fick äntligen min efterlängtade parfym till min hudlotion och resten kommer om några veckor. :) 

Efter att jag kommit hem hade jag ett telefonsamtal med min äldste bror. Vi försöker få ihop ett grillhäng här i sommar och nu verkar vi fått ett datum som kan passa. Roligt är oxå att redan nämnde bror med familj kommer en dag tidigare och stannar över, för lite fiske och härligt. :D    Blir en bäst början på semestern!! (början för mathias iaf :D )

Har oxå försökt få med gänget till Liseberg med en övernattning, intresset är ganska svalt på flera håll än så länge. Jag och mathias kommer nog åka ändå. NÅNSTANS iaf, för att slappa lite på hotell nån natt. Frukost å gött :) Kanske blir det Liseberg oavsett men det är ju så mycket roligare när man är ett gäng.


Imorrn stänger jag så jag har lite sovmorron. Gött med då.

semester.....

....snart iaf :)

Midsommar blev helt ok, hittade nån medelväg och åkte te Askim och åt på Peppes. Gött och trevligt.
Efter det har två dagar spenderats på beachen. Otroligt gött och mycket semesterkänsla. Känns sådär att jobba imorron nu, det är som att semestern redan är i full gång. Ser ut som att finvädret tar slut när väl semestern börjar oxå, bara å hoppas att det bara är för en stund. Vill ha en varm och solig semester i år!

Jaja, ska nog komma igenom de sista 5 dagarna, blir mycket fler barn till veckan än det var den här så då går det nog lite fortare oxå.

ledsen

Den här dagen....som varit mitt hopp varje år,....eller snarare veckorna innan har varit hoppfulla men själva dagen har varje år resulterat i en stor besvikelse.

I år tar jag ut den redan tidigt på dagen....orkar inte bli besviken sen när jag en timme innan vi åker inser att jag inte får min "riktiga" midsommar i år igen.
Det är så vansinnigt tråkigt...det tråkigaste är att mitt enda alternativ till att åka till mangsgården (det är det som jag verkligen, verkligen INTE vill) är att sitta hemma. De två blir ju som pest och kolera för någon som bara önskar en massa folk runt ett dukat bord, trevlig mat, trevlig musik och bara härligt. Kanske kubb, frisbee eller annat sällskapligt...
I år har jag tillochmed försökt ge ett förslag att ta med engångsgrillar, mat och åka ut med båten till nån ö, men inget passar mangsgårdsälskarna....:( 

Jaja....i år vete katten om jag ens åker bort dit...tror faktiskt att jag hellre är hemma, slipper alla knott iallafall! Kan lika gärna sitta hemma och sura som att va där borta och sura...

royalist - not so much

Vem som än vistats i närheten av vårt hem senaste veckan skulle nog tro att det lever en militant royalist här. Att jag är TOKIGT intresserad av kungafamiljen och det stundande bröllopet. I'm not, I'm really not. Inte ens i smyg.

En del av grejen har mest varit att det inte varit så mycket annat på tv mer än fotboll vilket jag skyr ännu värre än kungafamiljen. En annan del har varit att det handlar om just bröllop och kärlek.  Hade nog uppskattat kvällens bröllops-tv lika mycket om det var grannen som gift sej. Det är ändå nåt magiskt och de ser ju för fantastiskt lyckliga och härliga ut. De strålar ikapp med alla smycken och klänningar.   Kanske måste man ändå ägna några minuter till att kolla in dem imorgon på deras stora dag. Men bara NÅGRA :)

Annars inte mycket nytt. Är äntligen pigg från förkylningen efter flera dagars utslagenhet, har sovit, sovit, vilat, sovit och sovit lite till och ändå inte haft några problem att sova igen sen på kvällen. Men som sagt nu är jag ute på andra sidan. Ska ta å träna lite imorron och sen blir det väl att åka till Sôcka och titta på gräverierna där. :)
Är ju typ som gräsänka den här helgen igen, Mathias är ju och gör själva grävandet åt dem.Han borde väl ganska snart vara hemma för kvällen, de kan ju inte se så värst mycket längre.

värdelös

Är så värdelös på sånt här!

Jättevärdelös!!     :D

sjuk

jahapp....

kass as ever på att skriva...
Så är det när man har en massa att skriva som inte lämpar sej här just nu...då kommer ingenting istället...

Har iaf varit hemma från jobbet igår och idag...förkyld, mest feber och trött men får nys-attacker emellanåt..Har sovit nästan konstant sen i måndags-eftermidda...
I helgen va vi Sôcka, jätteroligt och trevligt var det. annars slappade vi mest. på söndan fick vi mat å åsen för att marcus och kidsen va där...

det närmar sej semester med stormsteg och äntligen har vi fixat festivalbiljetter....rätt trist att det bara är jag och mathias men man kanske kan få folk att köpa endagsbiljetter iaf?!! :D


halva veckan gått

Jaha nähä, då va de onsdag igen minsann...fortsätter det såhär så äre snart vinter igen....:S
Först en skön sommar tack!

På jobbet börjar tempot går ner, skönt på ett sätt. Denna veckan äre skolavslutning och med den många barn som får sommarlov, unnar dem varje sekund av det. Tänk att va ledig typ 8 långa veckor. :)  Får va glad för de 4 man får. Inte många kvar tills dess och med detta tempot är vi där på nolltid. Efterlängtad och välbehövlig på många sätt.

Fick skatteåterbäringen igår, några välkomna små kronor in på kontot, det tackar vi för :)  Hade ju inte suttit fel med fjolårets summa men man får va glad att det inte är återbetalning.

Helgens bröllop var fint och trevligt. Ett lyckligt brudpar gör ju vem som helst på gött humör :)  <3
Och att träffa vänner man inte ser så ofta är härligt.

hade visst inte så mycket kul att skriva...

galet

Idag har vi plockat ner mitt gamla jobb.  Det är helt sjukt hur mycket skit det kan finnas på ett ställe! Vet att innan jag kom dit slängdes inte ett papper, allt sattes i pärmar....ALLT!! har gjort mina försök att rensa lite emellanåt men inte riktigt kommit loss. Idag när allt skulle bort på ett eller annat sätt fick vi typ en hall full med saker att slänga och en hel massa som andra förskolor eller fritids ska ha!  När vi var klara var varenda skåp och låda tom och mycket hade redan blivit hämtat. Det är dock vääääldigt mycket grejer var i de olika rummen men ja hoppas folk anmäler sitt intresse och hämtar det. Vill inte tillbaka dit en minut till! Får panik av alla grejer!


Nu äre gjort iaf och nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Mathias jobbar över ikväll så han kommer senare.
Ögoninflammationen har lagt sej och den hann inte bryta ut helt, tack och lov. En dag till med glasögon så är jag nog utom fara.

På lördag äre time för bröllop! Ska bli kul! Vet inte riktigt vad jag ska ta på mej men jag hittar nog nåt..har ju några klänningar jag inte använt alls eller iaf på länge så NÅT ska ja nog hitta..


RSS 2.0