royalist - not so much

Vem som än vistats i närheten av vårt hem senaste veckan skulle nog tro att det lever en militant royalist här. Att jag är TOKIGT intresserad av kungafamiljen och det stundande bröllopet. I'm not, I'm really not. Inte ens i smyg.

En del av grejen har mest varit att det inte varit så mycket annat på tv mer än fotboll vilket jag skyr ännu värre än kungafamiljen. En annan del har varit att det handlar om just bröllop och kärlek.  Hade nog uppskattat kvällens bröllops-tv lika mycket om det var grannen som gift sej. Det är ändå nåt magiskt och de ser ju för fantastiskt lyckliga och härliga ut. De strålar ikapp med alla smycken och klänningar.   Kanske måste man ändå ägna några minuter till att kolla in dem imorgon på deras stora dag. Men bara NÅGRA :)

Annars inte mycket nytt. Är äntligen pigg från förkylningen efter flera dagars utslagenhet, har sovit, sovit, vilat, sovit och sovit lite till och ändå inte haft några problem att sova igen sen på kvällen. Men som sagt nu är jag ute på andra sidan. Ska ta å träna lite imorron och sen blir det väl att åka till Sôcka och titta på gräverierna där. :)
Är ju typ som gräsänka den här helgen igen, Mathias är ju och gör själva grävandet åt dem.Han borde väl ganska snart vara hemma för kvällen, de kan ju inte se så värst mycket längre.

Kommentarer
Postat av: Anna

Var inte heller intresserad..tills jag råkade slå på tv:n precis vi själva bröllopsakten - ÅÅÅÅÅÅHHH va fint allt var och ojjj va vacker Victoria var!!!

2010-06-22 @ 09:10:34
URL: http://www.metrobloggen.se/utanskor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0