det faller på plats

Jahapp...då var det längesen update igen.
Inte mycket nytt har hänt iofs...

Fick glasögon på posten idag, har inte provat dem än eftersom jag har i linserna men nu kan ja ju se bra utan huvudvärk även slappa dagar.. :)  233 kr på lenway som hittat :D

Annars har jag beställt mej vinterstövlar och ett par lila skor med klack. Är såååå nöjd. (bara de passar när de kommer)

Imorgon är det september och jag behöver inte vänta så jättejättemycket mer på ett efterlängtat brev på posten. :)
Fick oxå ett bra telefonsamtal i slutet av förra veckan, saker faller på plats lite i taget. Nu finns bara fyra saker kvar som kan gå fel sen är allt fix och färdigt..

Idag har ja fått gjort lite ärenden och tränat. Ett lite längre pass körde jag idag, mycket gött! 20 min promenad med hantlar på löpband, 20 min crosstrainer och 50 min gym.

Nu äre snart dags å fixa lite mat tills Mathias kommer hem...vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Känns som nåt enkelt...så osugen på att stå vid spisen...

host host host...

Hej!

Jorå...förkylningen kom ikapp mej...tog några veckor men till slut kunde ja inte stå emot längre...söndagen helt utan planer efter ett par dagar utan träning och jag blev däckad. Har snorat med feber några dagar men idag är febern borta och snoret utbytt mot slemmig hosta...Imorrn ska jag jobba igen har jag tänkt.

Ikväll börjar 3e säsongen av True Blood på canal+.  YEY för kanal+ :) 

Annars står det mesta still just nu, vi väntar på ett brev, två telefonsamtal och allt annat måste därmed vänta lite. Inte för att vi inte har tid, men det är ju gött när det flyter lite kan man tycka.  Har däremot spånat lite på en tredje grej och det kommer nog bli roligt och bra...sen i vinter...kanske i februari nån gång...

Har bokat tågbiljett till syrr i höst, ska bli härligt att komma dit några dagar, mysa med kidsen och umgås och shoppa :)
Inte mycket nytt annars...i helgen var vi på 30-års kalas typ. Helgen som kommer vet jag inte riktigt....

Nu tillbaka till viloläge i soffan

long time no...

.....sjö.....igen!

Blir såhär när man har saker att skriva men inte kan skriva...pust och stånk...

Idag hade vi planering på jobbet och det var första gången vi satt hela nya arbetslaget och planerade. Vi fick mycket gjort och jag tror att vårt nya arbetssätt och temat som vår nya arbetsplan kräver kommer bli perfa. :)

Annars var jag på hemligt uppdrag efter jag slutat...sen iväg me mercedesen te verkstad (IGEN!!) och efter detta äta lite innan hem och städa och tvätta. Nu ska ja duscha sen slappa hela kvällen. Gött. :)
Kanske får jag ett mailsvar från min nye vän...förhoppningsvis ett bra denna gång, ett som lugnar så att jag står ut tills jag vet säkert. :)

Sen borde man försöka få undan två andra telefonsamtal imorron, blir nog bra.

Utöver detta har jag mest jobbat och tränat sen sist. I helgen var vi i Sôcka på fredagen och fick då gjort en annan viktig sak, på lördagen var vi på bryggan och såg på Broken door. Så roligt att det börjat gå så bra för dem, 3e gången vi ser dem live. :)  På söndagen var vi på sjön i Jans båt en tur, en go eftermiddag.


en liten tjej

Inte här, inte hos mej.
Idag ska Jonna och Marcus få träffa sin lilla tjej! Efter två döda barn och en kille genom IVF ska de få en liten dotter som kommit till alldeles som en överraskning. Idag, den här morgonen, med ett kjesarsnitt kommer hon. :)

Sitter på jobbet och väntar på att dra igång..undrar lite hur länge det tar att komma in i jobblunken igen. Är så trött, så trött. Går ju bra under tiden man jobbar men när får man tillbaka orken och lusten att hitta på nåt när arbetsdagen är slut igen?

Idag ska jag försöka ta mej tillbaka till gymmet efter alla veckor med mykoplasma, antibiotika och förkylningar. Blir gött å komma igång. Senare ikväll äre Öppet hus med Mary Kay. Blir sköj.

Helgen var bra, på fredagen var vi på Körren, trevligt. På lördagen slappade vi redigt och på kvällen åkte vi te Arvika och träffade vänner och gick på Hamnfesten. Oxå trevlig och kul :)
På söndagen var vi på barnvälsignelse, oxå trevligt. :)   En vi känner fick en hjärnblödning, inte trevligt,  och blev hämtad med ambulans, vi vet inte hur läget är just nu men hållar alla tummar. :S

Nu ska det dras igång.

älskart <3

Jag älskar det här! Några gånger idag har jag tänkt tanken, this is as good as it gets. På ett bra sätt alltså.

För mej i min noll-koll-värld så är det här så tillfreds man kan vara. Det är så lugn, så sprallig, så glad, så varm och mjuk inombords det är möjligt att bli. Antar att jag senare i livet kommer fnissa lite åt min naivitet men just nu njuter jag bara av detta, det som är nu och här. Njuter av hur bra allt flutit hittills och lugnet över att det kommer fortsätta göra det och om det ändå inte gör det så har jag det här, just nu. Det viktigaste.

Jag längtar, verkligen, verkligen LÄNGTAR tills jag kan skriva om det här på riktigt. Tills jag kan öppna mej helt, låta er delta i det här magiska, men tiden är inte än. Tyvärr. Det är min blogg och jag bestämmer och för min del skulle hela världen på veta...men tyvärr är mitt liv inte bara mitt, det finns människor i det som delar det här och allt ska gå rätt till och bli rätt för alla inblandade....så jag får vänta....och längta.

Idag är dock dagen när alla de stora sakerna fallit på plats, allt det viktigaste viktiga är fixat, nu kan allt annat gå fel men dessa saker är rätt. :)

Jag älskar det här!

RSS 2.0