en liten tjej

Inte här, inte hos mej.
Idag ska Jonna och Marcus få träffa sin lilla tjej! Efter två döda barn och en kille genom IVF ska de få en liten dotter som kommit till alldeles som en överraskning. Idag, den här morgonen, med ett kjesarsnitt kommer hon. :)

Sitter på jobbet och väntar på att dra igång..undrar lite hur länge det tar att komma in i jobblunken igen. Är så trött, så trött. Går ju bra under tiden man jobbar men när får man tillbaka orken och lusten att hitta på nåt när arbetsdagen är slut igen?

Idag ska jag försöka ta mej tillbaka till gymmet efter alla veckor med mykoplasma, antibiotika och förkylningar. Blir gött å komma igång. Senare ikväll äre Öppet hus med Mary Kay. Blir sköj.

Helgen var bra, på fredagen var vi på Körren, trevligt. På lördagen slappade vi redigt och på kvällen åkte vi te Arvika och träffade vänner och gick på Hamnfesten. Oxå trevlig och kul :)
På söndagen var vi på barnvälsignelse, oxå trevligt. :)   En vi känner fick en hjärnblödning, inte trevligt,  och blev hämtad med ambulans, vi vet inte hur läget är just nu men hållar alla tummar. :S

Nu ska det dras igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0