pust

14.06

Mycket att uppdatera nu...
Hemma sjuk IGEN....förkylningen vände och kom tillbaka med mycket smärta i halsen och feber...och snorighet. Måtte det gå över snabbt nu....

Helgen har varit bra. På fredagen slappade vi mest, såg på sagan om ringen på tv och bara var.
På lördagen var det lite allmänt fix här hemma och med bilarna. På kvällen åkte vi och Jan till Arvika och Johanna där vi hängde med Anna, Johanna och Marie innan vi gick till bryggan. En kanonkväll, otroligt kul var det. Var hemma igen vid 3 eller nåt. :)

Igår kom Lillåsen-ingera. :) Mycket trevligt och kul! Söta kidsen, bara några dar kvar innan de ska bo här nu. Ser fram emot det!

Tänkte lägga in lite förlovningsbilder nu eftersom jag vet att en del har väntat. :)

klicka på bilderna för att göra dem större
hej






sssh

Har vart lite tyst här nu. Har legat hemma på sofflocket med feber ett par dar.. Nu äre lite bättre så imorn blire jobb igen. Idag gick Solen i ögonen i repris...blir lika imponerad av den mannen varje gång. Fantastiska han, kanske är konsertdags i höst igen, vore ju fantastiskt roligt. Men får bekosta det själv denna gången eftersom jag bara kommer önska mej en 25-årspresent av alla i år. Önskar mej en spa-helg med kärleken. :-) På söndag kommer Lillåsen-folket hit, blir kul! Utgången verkar det inte bli mycket av och jag är SÅ besviken!!! Blev bjuden på tjejkväll i arvika så fredag men det skulle va typ skaldjurskalas så det blir nog inget med det.

Provsvar

Äntligen!! Fick provsvaren idag. Äntligen var de inom gränserna! Är fortfarande trött men det kan ju va nåt annat... Hade ju feber igårkväll så det kan väl va nån förkylning som lurar. Annars inte mycket nytt. Gör nytt försök med utgång på lördag. Sista bryggmöjligheten för i år. Håller alla tummar för att det blir av!

Failure

Jaha. I förmiddags kom jag på en briljant idé på nåt som kunde rädda datorn. Det var hoppfullt ganska länge men gick inte det heller. Pratade med en av bröderna som trodde han kanske kunde fixa, om inte Jesper kan. Ska lämna den t honom ikväll när vi ska t söcka. Ska få mat och grejer. Blir nog dåligt med brygga precis som väntat, får bli nästa helg. Annars har vi ju inte varit där knappt alls i sommar. Jaja. Nu ska la plocka ihop lite grejer så ska vi åka sen. Avundsjuk på alla som är på coldplay ikväll!

att längta


Just nu längtar jag efter att få sätta mej ner med nya IKEA-katalogen. Välja ut nya sänglampor och se om "byrån" till vår säng fortfarande finns, hitta mattor och bara se om det finns mycket nytt roligt. Sen ta en tur till karlstad och plocka med det hem.

Jag längtar oxå efter att gå ut och dansa och bara ha en sån där stenrolig kväll!

Nr 1 blir nog inte av på ett tag....efter tatuering, telefonköp, dubbla klänningsköp och en massa annat som fått pengarna att rulla senaste månaderna är jag inte ens upp i en bråkdel av summan jag trott på sparkontot. Bröllop hamnar längre och längre bort, inte bara pga avvaktande sambo utan oxå pga ekonomin.  :(
Nr 2 blir troligen inte heller av inom den tid när jag verkligen VILL pga att typ ingen mer än jag och mathias verkar kunna tänka oss att gå ut på lördag?

Sånt är livet ibland.
Fick iallafall städat lägenheten, tvättat tvätten och promenerat mina 10 000 steg igår, fick oxå massa rådjurskött i frysen.
Tack å ajö

trött>?

Sitter på jobbet - lite rast.
Tog mej en 20 minuters promenix och spenderar restrerande 10 här inne vid burken.

Är trött idag oxå..det är inte rimligt med tanke på att vi la oss typ 22 igår och jag hade sovmorron till 7.40. Tur jag ska till farbror doktorn och bli tömd på blod igen denna vecka. Då får jag svar på om det är medicinerna iaf... Farbror doktorn som enligt ryktesvägar blivit utbytt....jag JUUUUUBLAR!!! Nu kanske det kommer nån som bryr sej och har lite mer koll på läget!

Annars inte mycket nytt...Mathias kokade bockhorn igår så jag trodde jag skulle spy, det luktar så vidrigt och hjärnan måste petas ut och ögon och bläääääää!!! Tur han var utomhus! Jag promenerade under tiden, blev lite besviken när jag inte ens kom upp i 10 000 steg med vår "långa" promenadrunda. Gick iofs inte sista km hem eftersom jag fastnade hos svärisarna för att kolla in bock-kokaren och äta kvällsmat. Sen började det regna och blev kolsvart ute så jag fick åka bil resten av vägen.

Idag är jag iallafall lite bättre påväg med 4365 och då ska jag städa, tvätta och greja när jag kommer hem. Blir det tid över får det bli en promenad till.  Ska oxå lägga in rådjursköttet i frysen, det mesta får som sagt bli gåbort-presenter eftersom varken jag eller Mathias är rådjursfantaster. nu back to work


änglar

Fler änglar - trodde jag ja. En idag igen, 3 imorron...sen kanske det ökar resten av veckan...vem vet? Inte vi iaf. :)

Är trött idag oxå, inte riktigt som igår men ändå trött. Känns som en förkylning lurar i kroppen, nysig, frysig och snorig. Men jag har inte tänkt att bli sjuk så det blir det inget med.

Har fixat och bytt lite schema och sånt för fredagen när Lillåsen-kidsen ska komma till oss. De ska bo hos oss första helgen i september så då kan det va gött med en kort fredag så att man är redo och så deras föräldrar kan komma iväg.
Blir härligt, får hoppas på sol och värme, lättare att hitta på saker då. Svåra barn att underhålla i många dagar, de har ju sett allt och varit med om allt. :)  Fast de är å andra sidan lätta att göra nöjda så det ska nog gå bra :)  Vi får väl undersöka lite och se om vi inte kan göra NÅNTING speciellt iallafall :)

Japp..annars inte mycket nytt. Allt rullar på, det blev allt kött från bocken mathias sköt. Kan bli gåbort-present om inte annat. Rådjurskött är ju inget alla har hemma. Om vi hittar nån som röker nånstans så skulle vi lämna i nåt bakben till pålägg. Jag är ju inte riktigt lika insatt i kötteriet som min käre sambo storjägaren. :)

Weddings

Då var helgen över igen och jag är såå trött!! På fredagen åkte vi till arvika och gjorde massor av ärenden. På lördan fixade vi lite hemma innan det bar iväg på Ida och Mattias bröllop. En angenäm upplevelse på alla vis. Blev en sen natt och vi var hemma vid 3. Idag har som sagt varit en trött dag, har inte gjort många knop. Som världens bakfylledag utan bakfylla. Mathias är ute och jagar råbock i sitt nya torn. Han ringde för en stund sen och hade skjutit en. Undrar om det innebär rådjurskött i frysen eller om det bara blir trofe. :-) Nu får det snart bli kvällen, imorn äre jobb igen och nu börjar det mer på allvar, lite fler av änglarna kommer tillbaka efter semester.

onsdag...

06.20

Då vare onsdag, när den är gjord så äre värsta av veckan gjort. Gött!
idag jobbar jag ensam, kanske har jag 5 änglar här, kanske bara 3. Blir en bra dag i vilket fall. Den första ramlar in senare.

Japp då har som sagt en del av veckan gått, det går fort fastän vi fortfarande inte har så mycket att göra på jobbet. Städningen är gjord och bara några barn har varit hittills, idag är första dagen det kan bli fler än 2.
Snart äre helg igen.

På fredag åker vi till Arvika på eftermiddagen, ska inhandla bröllopspresent och eventuellt en väst till mathias kostym. Det är valfri klädsel på bröllopet så han tänkte ha väst istället för kavaj. Om jag fortfarande inte fått klänningen jag vann på tradera så får jag väl köpa en klänning oxå  *morr*. Annars ska jag lämna tillbaka lånad mobiltelefon hos päronen (eftersom jag köpte ny i söndags) och in en snabbsväng till bror.  Hade kanske tänkt en sväng på hamnfesten men känns bara jobbigt jämt nu, så mycket ändå.

I eftermiddag ska vi kanske med svärmor och plocka svamp.Var ute häromkvällen och plockade upp kantarellerna jag såg när vi var ute och gick samma eftermiddag. Men idag ska vi nog till ett ställe där det ska finnas mycket mer.

tack å ajö!

Tattoo


Försök

Gör ett försök att få in bild på tatueringen...genom telefonen. Bilden på våra ringar är borta eftersom både dator och telefon är döda. Kommer kanske en senare. Så länge: håll till godo med detta. Om ja får till det vill säga...annars ser ni inget. :-P

släkt

22.53

Idag var det alltså släktträff.......275 personer i släkten men det fattades nog typ 100 idag.
Den äldste, Mathias morfar Johan, fyllde 90 i tisdags och den yngste, Olle, föddes i måndags. Rätt fränt!
En trivsam och lagom dag på alla vis...:)
Nu spenderas kvällen i Sôcka med Olle och hans föräldrar och andra, oxå trivsamt och lagom.
Gött med helg!

Imorrn ska ja köpa mej ny telefon så då börjar ja lägga in telefonnummer igen...ska kolla lite på eniro och vänners telefonböcker men skicka mej gärna ett mess så ja får in era nummer i telefonboken igen. :)
För er som undrat så fungerar inte datorn hemma fortfarande, jag passar på att låna på ställen jag kommer till där det finns. :)


förtydligande

08.05

Givetvis var vi inte KLARA klockan 20....allt var klart för att sätta igång....vi var KLARA klockan 22.20 eller nåt...:)

I helgen äre släktträff och jag har precis fått släktlistan...ska bli lite kul att kolla på....

hejhej

de starkaste känslorna......

19.09

Hilding blev en Olle. :)   Finfint!

Igår var det alltså time för gaddning nr 2.
Innan allt var klart var klockan typ 20. En otroligt rolig session med störtskön tatuerare och Clara och Maja som hade VM i 20 frågor bredvid. Jättekul verkligen. Ryggen var inte smärtsam alls men nacken var värre. Skakade i hela mej, kändes som han borrade I ryggraden. Men nu är det gjort och det var värt varje sekund och varje öre. Är supernöjd! Har fortfarande inte fått en ordentlig titt...svårt att jättetitta sej själv i nacken och på ryggen på nåt vis. Ska fixa med speglar sen :)

Bild kommer så fort vi har dator som fungerar eller när jag köpt ny mobil. Tappade ju min inte helt oväntat i toaletten på jobbet och trots flera återupplivningsförsök så går det inte.

Jag önskar mej därför allas telefonnummer i komentarer eller skickade till mitt nummer. Har inte ett enda kvar av era men mitt nummer är detsamma.

Tatueringen (tills ni får bild) består av ett hjärta i nacken och under står på latin: "De djupaste känslorna döljer sig längst in bland de osagda orden".

arbetsnamn Hilding

datorhaveriet fortgår men jag måste ju lägga in en liten notis om att Hilding har anlänt.
Han får ju troligen ett helt annat namn men det är ju det enda vi känner till nu

Återkommer med mer när jag vet nåt... :)

för övrigt äre gaddningstime ikväll igen.

spännande men anar att smärtan är något intensivare på nya placet...tur ja har moraliska stöd i clara och maja

Hej


RSS 2.0