I found it

Kungsbacka is the place to be :)
Både om man vill ha kvalitetstid med syster och hennes familj och om man letar efter nåt alldeles särskilt.
Jag ville båda, fick båda oxå.

Har hittat det jag sökte och har före och efter det haft helmysigt med syskondöttrarna och lite vuxenhäng som bjudit på ett möte med den mytomspunne Lantz :)

Imorrn bjuder dagen på göteborgs-shopping med syrr. På kvällen kommer en av bröderna med sin familj så då blir det lite mer häng.  På lördag vänder jag hemmåt igen, några timmar tåg innan mathias plockar upp mej i karlstad.



Happy  <3

snart...

Nu äre måndag igen..

Helgen har varit bra. :)
På fredag bara slappade vi...
På lördag var det töcksfors en tur, lite träna och fixa. Sen lunch på Skåkene. Gött å trevligt.
På eftermiddagen åkte vi till Arvika. Middag och mys hos Maja. Sen konsert med Ole Börud på Ritz. Fika och träffa Arvika-folk ja inte sett på ap-länge. Sen hem på natten.
På söndagen fick vi middag i Sôcka, världens goaste helg, inte lagat en smula mat. :)  Där stannade vi en bit in på dagen, oxå trevligt.

Idag har det varit jobb igen, en bra dag. Imorrn äre oxå jobb och sen försöka träna, är ap-snorig så jag hoppas jag får till det. Får se till att köra lite löpband iaf. Sen hem och packa och fixa. På onsdag drar jag...:)

Några härliga dagar i Kungsbacka med omnejd.. :)

hektisk vecka

Jaha..då var det fredag igen...
Denna veckan har varit helt ok, stundvis mycket bra, stundvis ap-jobbig och däremellan allmänt stressande.

Måndag...en bra och ganska lugn dag på jobbet. Fick innehållet från vår gamla jobbdator (som krashade) på USB-minne och kunde äntligen börja fixa iordning för föräldramötet igen. Tyvärr var ju det vi redan gjort inte med på USB-minnet så det vara bara att fixa en ny powerpoint-presentation av vår arbetsplan och börja klippa och klistra bilder och fixa. Det löste sej dock till slut.

Tisdagen var tuff, många barn och mycket extra runt om...På kvällen var vi dock på en skitbra föreläsnin i Arvika;
Jag vill vara normal med Eric Donell. Otroligt givande, intressant, upplysande, underhållande och allmänt tillfredsställande. :)  I liked alot!

Onsdagen var en vanlig arbetsdag...tidvis tuff, tidvis lugn och trygg.

Torsdagen bjöd på planering på förmiddagen, barngrupp och fix på eftermiddagen och när sista barnet lämnat mig var det bara en kvart tills vi drog igång föräldramöte. En go 12-timmarsdag som nog dränerade mej på all ork och energi för denna veckan.

Dagen idag började med pedagogisk ledare-kurs på förmiddagen. Ett forum jag vanligtvis älskar men jag alldeles för trött och tom för att riktigt orka. Dock ganska intressanta diskussioner. Sen tillbaka till jobbet och köra barngrupp några timmar. När ja kommit hem och svalt maten däckade jag ett par timmar i soffan, vaknade vid 18.30 tog en dusch och intog slapp-mode.

Är tacksam att det är helg och att jag bara ska jobba måndag-tisdag till veckan. Sen drar jag till Kungsbacka på onsda. :)  Återhämtning, shopping och kvalitetstid med syster, svåger och systerdöttrar och en kort sväng även bror, svägerska och brorsbarn.  :)

I helgen finns inga direkta planer men det ska bli massor av uppladdning och jag borde VERKLIGEN försöka ta mej till gymmet antingen lörda eller sönda...helst båda. Denna vecka har varken tid eller ork funnits för träning...:(

hur står det till i världen?

Sitter och slösurfar lite med tvn på i bakgrunden där de berättar om en kille som tog sitt liv och skrev och la upp bilder om det på flashbacks forum. Var tvungen att få veta mer. Hela tråden ligger fortfarnade uppe, helt vidrigt att läsa om hur han skriver att han ska ta livet av sig, hur folk tror att det är troll och hetsar och dissar honom. Att sedan se att det kommer ut bilder på det hela och att bilder fortsätter tas ända tills polis och ambulans är på plats. Jag har inte sett några bilder men bara att läsa gör så ont i mej.  Fruktansvärt hur livet är hårt för vissa.
Ett fruktansvärt sätt att dö och ett vidrigt sätt att göra det på, lider med de som finns kvar efter honom.

:(      :(     :(

hunting some moose...

Nu var det alltså älgjakt...dag två.. Igår fick de 9, idag någonstans däromkring.
Blir nog kött i frysen i år oxå. :)

Idag hade jag ett bra möte på jobbet, det var absolut inte bra tack vare mej men det var givande och jag hoppas framtiden är ljus och att allt blir så bra det bara kan. Vissa delar av mitt arbete är verkligen JÄTTESVÅRA, utmanande och skrämmande. Men de är övervinnerliga, det är skönt. Och varenda en av de där jättesvåra delarna ger en lite mer erfarenhet och nästa gång är det lite lättare. :)

Hösten är alltså här på riktigt, mössa och vantar är framme och jag har skrapat rutor två morgnar. En fin höst än så länge, är lycklig så länge regn och snålblåst håller sej nån annanstans. För min del kan det gärna vara exakt såhär några veckor till sen kan snön få komma. Då blir det snart vår och sommar igen. :)  Ljus och värme.

Mathias är i slakthuset ikväll och sen ska vi te svärmor och käka med gay-grannarna. :)  Får se om vi hinner i tid, inte så säkert men. God mat och trevligt sällskap kan vi nog vänta oss iaf.

Bara 15 dagar kvar tills jag ska åka och spendera några dagar med syster och hennes familj. Detta besök innehåller oxå troligen mitt livs roligaste shopping, eller åtminstone ögonshopping. :)  Ska bli roligt och spännande. Härligt oxå att få träffa småtjejerna lite igen. På fredagen kommer oxå en bror med familj så då blir det ännu mer lajbans.

Mathias fyllde år i söndags så vi hade lite middagskalas, älgstek och gino stod på menyn, det var trevligt trots några missöden med en väldigt blöt potatisgratäng och brända rotfrukter. Ginon var nog ändå höjdpunkten.
Annars var helgen lugn, sôckehäng på fredagen och på lördan hade vi lite vänghäng med lite glasskalas. :)

Nu ska jag bara jobba två dagar till sen är jag ledig på fredag, inga direkta planer mer än gymmet. Hade ju varit roligt att göra nåt speciellt men samtidigt gött å bara ha en ledig dag. På kvällen ska vi väl packa kött och mala färs mm.


back...

Då var Mathias hemma igen. :)
Helgen som gräsänka har varit helt ok. På fredagen träffade jag vänner och det var mycket trevligt och roligt. :)
På lördagen träffade jag familjen, oxå roligt. :) Härligt att träffa de flesta av syskonbarnen och roligt att träffa syskon och andra. :)

Har varit en väldigt slapp helg men ska komma igen i veckan som kommer. Nu blir det minst 3 gånger träning och igång med matordningen igen. Har varit lite si och så ända sen årjängsmârten.

Nu en thekopp och lite catching up med älsk.

RSS 2.0