gräsänka

Hej!

Allt har sin tid, jobbtröttheten var som bortblåst i mitten av veckan.  Den försvann faktiskt konstigt nog några timmar innan rektorn ringde och erbjöd att förlänga min tjänst fram till som kortast jul. Att jag under tiden mellan sommar och jul blir 2-åring vilket medför tillsvidare-tjänst i kommunen känns ju bara för gött. :)
Veckan har varit finfin annars. Jobbat och bara haft det fantastiskt i solen!  Nu får vi i förskolan tillbaka för allt slask, alla minusgrader, stövlar, galonisar och miljoner lager som ska kläs på och av kidsen. Nu äre på med tjocktröja, skor och keps och sen bara uuut och spring. :)

Igår ringde Mathias äntligen sjukdvårdsupplysningen efter att ha haft ont i magen sen i fredags. Hon som svarade tyckte att vi skulle åka direkt till akuten, han fick inte äta innan och vi skulle ringa 112 om det blev värre. Det visade sej dock när vi kom fram att det "bara" är magkatarr, precis vad vi redan anat under veckan då mina mediciner avhjälpt smärtan åtminstone litegrann. Det var iallafall världens snabbaste akut-besök. 45 minuter senare var vi klara och påväg igen. :)

Idag åkte han till Småland för att träffa vännerna neröver och imorgon gå på klassåterträff på sin gymnasieskola. De har träff vart 5e år. Skolan anordnar det, så borde det vara för fler. Roligt för honom iallafall.

Oxå gött för mej att bara vara, lite ensamhet och extra lugn. Gött nu, och det blir gött när han kommer hem igen oxå :)
Imorgon ska jag ha Olle här hos mej under dagen, blir mysigt. Lille fine killen! Mamma och pappa renoverar lite så mormor kör honom hit. :)

Idag fyller lilla Molly 2 bast, stora tjejen nu! :)  Grattis gumman!
Ett annat av syskonbarnen vann en talangtävling idag, 10 deltagande bidrag och hon vann. Grattis till det oxå :)


Ska bara slappa hela kvällen nu....göttans :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0