grå söndag

11.47
Snart är helgen slut igen.....:(   Går för fort, men veckorna går oxå rätt fort...:)

I fredags var vi som jag skrev rätt sletna så efter maten så somnade vi båda två sen slappade vi bara och på kvällen var Sôckingera här och vi glodde på Gone Baby Gone. Riktigt bra film, svår att lista ut och totalt oväntad.

På lördagen skulle Mathias laga mitt trasiga avgasrör och byta däck på bilen. Krånglade som ALLTID när det ska grejas med bilar, fick ihop avgasröret och bytte däck men då kom han åt nån grej så alla glykol läckte av bilen. VId halv 6 skulle vi åka till Karlstad med gänget och äta mat och gå på bio så han fick lämna bilen halvfärdig i Peters garage. På dagen fick vi iaf mat på Skåkene och hängde lite med dom där. Hem och duscha och sen åka iväg. Var en bra kväll! Trevligt, gött och bra film. Såg Arn - riket vid vägens slut. Jag körde hem, det kändes riktigt bra att köra DEN vägen, MED folk  i bilen i mörker och regn efter förra incidenten. Kände mej tryggare på vägen än jag gjort sen dess.

Idag sov jag länge, vaknade med ont i halsen, Mathias fick gå upp och fixa resten av bilen han, stackarn, sen åkte han på UR och mârtensplanering. I eftermiddag ska vi på födelsedagskalas för en av hans mostrar. Är här i fågelvik så det är gött att inte behöva åka iväg iaf.  Ska försöka göra iordning lite stekt fisk och göra köttbullar medans Mathias är borta, så vi har lite matlådor i veckan. Behöver bara 1 denna veckan själv men mathias ska ju ha 4 som vanligt.

Dags att skrida till verket kanske. Tack och ajö

Kommentarer
Postat av: anna

Åh, var Arn bra? Skulle vilja se den :) Kraam

2008-09-07 @ 20:28:03
Postat av: Mia

Varför är det så att det ALLTID ska krångla så när bilen ska lagas?? SÅ irriterande! och ibland är den nästan sämre än innan mekandet!



kram på dig!

2008-09-08 @ 15:37:15
URL: http://www.omknorring.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0