aaaaaaw

09.55

Fick en liten kommentar från Thailändarna som värmde i höstmörkret! Gött att de har det bra men det ska bli gött när de kommer hem. Blir lite tomt när de man umgås med mest är borta så länge, man saknar dem. :)

Jahaja, igår åkte alltså Lars ut.....var bättre än att Robin åkte men finns så många andra som skulle åkt före dem båda.
Roligt att se Anders (Lars bror, vår vän) (och Anna (Anders flickvän, vår vän) som inte ville va med sen när de intervjuades i tv400) i tv. :)   Lite inside information finns att han redan har kontrakt med Bagge (om han åker ut före final OCH givetvis efter) men att det inte är nåt som kan sägas rakt ut.  Det märx väl, tror inte Bagge är så negativ som han tvingas vara när han sitter där utan att de kommer göra nåt tillsammans nu.  Det är bra det, då får Lars va Lars och göra det han kan och vill. Gött med nån som inte säljer sej så lätt och vågar säga vad han tycker!

Idag väntar en liten tur till Arvika med kalas för Mathias bror och en titt-in till mina päron med farsdags-present och så.
Nu ska ja äta frukost!
HEJ

Kommentarer
Postat av: anna

Ja det var synd att Lars åkte.. Du vet ju vem jag helst vill ha ut hahaha! ;D Har också hört det där med kontrakt, stod i nån skvallertidning (aftonbladet eller expressen alltså hahaha) för ett tag sen :) Läste även precis nyss att Bagge vägrar låta honom stå i kassan på Statoil och tar inte Sony BMG honom först så kommer Bagge göra det haha :D Hoppas det är sant! :D



KRAM!

2008-11-08 @ 19:31:19
URL: http://snutti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0