Roligt!

13.39
Hejhej!

Sambon piggade på sej igår och vi åkte mot stan. Tittade in på Lillåsen och grattade svägerskan där och fick en SNABB-fika. :)
Hämtade upp Camilla, Jonas och Per och åkte till Helen. En kul men KORT kväll, det gick ju mest i melodifestival, känns inte som jag hann med allt jag velat, men men, det får helt enkelt inte dröja lika länge till nästa gång. Det var härligt att se alla iallafall. En BRA kväll!!
Mathias spenderade kvällen hos sin bror med familj som han inte varit hos på länge. Vi var hemma igen strax efter 12 typ.

Idag blir en lugn dag, ska äta våfflor och se på film har vi sagt. :)  Gött!


Har vänner som fick en dotter för ett tag sen. Någon vecka efter födseln upptäcker de att hon har 4 hjärtfel. Ett av dem opererades i förrgår, det gick bra. Bara att hålla alla tummar för fortsättningen. Lilla, lilla tjejen! Tänker på henne och familjen.
En annan gammal bekant förlorade en nära anhörig  i en bilolycka igår, usch. Vi mötte polisen när vi åkte mot Arvika.

Förresten, melodifestivalen....knappt värd att nämna. Man kanske skulle flytta några kilometer västerut så slipper man vara en del av det folk som röstade igår. Vad är det med folk?!!?  Och vad gjorde alla 14-åriga brudar igår?  Grannen tror att de har slut på pengarna på kontantkorten från deltävlingarna. Syster tror att det inte handlade om fjortisbrudarna utan om att Måns dansare hade för mycket kläder på sej. Jag är MISSNÖJD med resultatet anyway!

Ha en fin dag, det ska jag!
Marie

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var kul att träffa dig, även om det blev lite väl kortvarigt. :) kram!

2009-03-15 @ 15:04:31
URL: http://showmewrong.blogg.se/
Postat av: Barfotabarn

Skojsigt att det blev skojsigt till slut ändå! KRAm

2009-03-15 @ 18:20:11
URL: http://metrobloggen.se/utanskor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0