jodå sörru satte

19.00

Hej hej!
Visst letade sej bacillerna fram, idag på förmiddan va de inte mycket med mej. Men kämpade mej genom mina timmar och nu känner jag mej inte dödsjuk men sååååååå sleten och lite nysigare än vanligt.

Fick ihop bilen igår, fick byta batteri och greja, gick lika fint som innan imorse. När jag skulle hem gick den inte lika fint igen. Något tjuvd-rar ström, helt tomt, kom rätt nyss på att nåt är fel med lamporna för de lyser tills man dragit bort en pol från batteriet. Mathias får titta påt, kan va ett relä tror vi. Han och hans andre-mekaniker :) 
Först mopedmekaniker och nu bil,  kanske ska köpa skinnväst och boots med så avsäger sej nog iaf syrran vetskapen om vem jag är :)

Japp.....blev inget Arvika ikväll iaf, orkar inte. Hoppas det kommer fler gånger, SNART!
Nu ska jag fortsätta slappa, om ett tag kommer Mathias hem. Roligt att se honom nån gång denna veckan, innan man somnat.

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nja, helt ok är det väl inte kanske... Det är en i min närhet (mammas sambo/min lillasyster emmas pappa faktiskt..) som är alkoholist och han hade fått nåt abstinensanfall nu så han ligger på sjukhus. Jag bryr mig inte om honom särskilt mycket längre, ja har tappat respekten för honom över åren och han vill tydligen inte bli hjälpt..men det är hemskt när man ser hur jobbigt detta är för mamma och emma :(

2008-08-09 @ 17:01:55
URL: http://showmewrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0