hemlighetsmakeri över

12.40

Då var hemlighetsmakeriet äntligen över :)
I några veckor pratade vi om förlovningens vara eller icke vara. Förra tisdagen åkte vi till Arvika och tittade på ringar och i fredags hämtade jag dem. I måndags (13/7) ökade jag på vuxenpoängen och är numera en förlovad kvinna. :)
Känns gött å ta steg frammåt, för alla som funderar på bröllop så blir det inget inom ett år iallafall, resten får vi se senare.

I måndags kom vi iväg till slut, tog sin tid och när vi väl kom fram till stockholm så körde vi runt och letade efter hotellet i över 1,5 timme. Såååå drygt. Hade tänkt att kanske hinna gå en sväng på skansken och ta hela ringbytar-ceremonin där på nån fin plats. Men när vi väl var duschade och ombytta så var ju klockan kväll så det fick bli Helenes krog med GOD mat och ringbyte istället.
På tisdagen gick vi upp och intog god hotellfrulle och sen gick vi mot tunnelbanan för en dag på djurgården. Det började regna när vi kom fram så vi gick in på Wasamuseet en sväng. Där var MYCKET folk och vi fick stå och vänta 20 min när vi väl kom längst fram i kön för att de fick stänga igen en stund tills folk gått ut.  Efter detta åt vi mat innan vi gick till Skansen, Aquaria och Gröna Lund. På kvällen åt vi mat på Hardrock café eftersom restaurangen vi tänkt gå på var full med folk.
På onsdagen gick vi upp och åt, packade ihop oss och åkte en sväng till Kungens kurva och handlade lite. Sen hem.
Vi hade en trevlig tur och bodde på ett fantastiskt hotell. :)

Idag ska ja åkte te Arvika, mathias åkte imorse. NU är operation dränering igång hos Marcus och petra.


Kommentarer
Postat av: Barfotabarn

Jasså du din smygis=) Grattis till den stoOOra nyheten, för This is really BIG!! KRAM

2009-07-16 @ 13:36:06
URL: http://metrobloggen.se/utanskor
Postat av: Johanna

Grattis grattis! :)

2009-07-16 @ 16:15:21
URL: http://showmewrong.blogg.se/
Postat av: Sussa

Grattis till er båda! Vad trevligt! Skulle gärna sett en bild på ringarna. Jag kommer ihåg nyförlovad-känslan som det var igår (hehe fast det är 6 år sen för oss redan =) )

2009-07-26 @ 21:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0