hardcore superstar, småland och körlektion med Wille

19.09

Godafton!
Idag blir de en såndär tråkig det-här-har-jag-gjort-blogg..

Torsdag; kalajs och Hardcore superstar, var en trevlig kväll och en bra konsert! På natten sov vi hos broder D eftersom broder M med familj skulle bo hos mor och far, en ANING trångt. Efter konserten intogs en pizza på Victors och sedan hånade vi (läs D) 4 vakter som stod utanför nya club heat där det inte var en ENDA person utanför. :)  Sen vare taxi till brors hus och hälsa på super-vakthunden som gömde sej i köket när vi kom. :) Ramlade i säng ganska raskt.


Fredag; vaknade av härliga ungarna som retades med varandra och avnjöt en härlig frukost med familjen Jonsson-Eklund. Det är sällan man äter frukost sådär på riktigt, så det var najs :)  Lite dusch och sånt innan vi åkte te mor å far och träffade bror M med familj. Vi åt en GOD middag (mammas lax!!) och umgicks lite. En het debatt angående vår skolminister, betyg i lägre åldrar och förskolans vara eller icke vara förekom. Det blev så intressant och givande att vi hade svårt att slita oss. Till slut styrde iallafall kosan mot Falköping.  Vi bytte bil och åkte resten av biten till Gemla (mellan Växjö och Alvesta) med J. Mycket snö en sväng där men det blev bättre sen. Väl framme på plats lagades och åts det tacos. Det skålades oxå för förlovade paret och umgicks frampå småtimmarna.
Sen sov vi.

Lördag; upp och äta ännu en god frukost. Umgicks lite sen gick herrarna och en del av flickvännerna på jakttur, Mathias sköt en gås. Sen var det dags att göra iordning för kvällens fågelmiddag. Marinera kött och skära sallad, göra såser och koka potatis och duscha och göra sej iordning såklart.Folk började ramla in vid halv 6 och dryckerna flödade, för somliga iallafall. Både jag och Mathias var lugna hela helgen, jag hade magkatarr och mathias var allmänt lugn bara. Kvällen fortsatte med mat, tårta och massa prat. Framåt småtimmarna blev det också ett och annat hyss. Sen var det sov.

Söndag; alla sov rätt länge, sen frukost, promenad med alla 13 hundarna och sen lite middag. Vi packade bilen och betalade J för korven han tagit med från Öland och sen åkte vi.  Vi var hemma strax före 12 på natten - direkt i säng.

Måndag; vi bjöd gänget på middag och sen var det hockey. Gick dååligt - hoppas de hämtar upp det!

Tisdag; Åkte till Arvika med svärpäronen och gick till bilskolan, blev inskriven och satt å grejade med lite teori på datorerna. Sen var det körlektion, gick hyfsat. svårt att avgöra men han klagade inte mycket iaf. :)  Fick tom beröm för en rondelsskörning - å andra sidan tycker han att ja är slarvig med att se mej för, vilket jag vet. Jag jobbar påt :)
Sen åkte ja hem te mor å far å slappade å läste lite teori , försökte också hjälpa min vän M att pulicera sitt examensarbete över telefon, gick mindre bra så vi tar det imorrn. Åkte sen med svärmor tillbaka hit.

Japp....har haft bra dagar sen sist helt enkelt. Idag blir det nog bild och tex-löst för jag är så FRUKTANSVÄRT trött och har magkatarr så ja måste äta nåt.
Tack å ajö



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0