fredag igen

23.29

Hejhej!
Då var det freda igen!

Jobbade några timmar på torsdagen. När jag kom dit möttes jag av ett barn som glatt meddelade mej "jag spuuuur".  Fick fortsatt info av kollegorna att han spytt och att föräldrar var påväg...Det har gått bra än så länge *ta i trä*, hoppas jag inte blitt smittad.

Efter jag jobbat lämnade jag bilen till svärisarna i Årjäng och tog bussen till Karlstad.
Blev upphämtad av älskling och vi åkte och åt GOOOOOD mat på Vedugnen. Ett MYCKET bra ställe med skitgod mat! Kom på medans vi åt att vi kanske skulle ta å gå på bio, så vi åkte å kollade vad som gick, bestämde oss för Bond - Quantum of Solace. Vi hade typ 1,5 timme att vänta innan filmen började så vi åt paj och kaffe på Macido och hade en trevlig och mysig pratstund. Sen började filmen, riktigt mycket häftiga effekter och fräna scener, Bond är ändå alltid Bond. Sen till lägenheten och sov. 

Idag på förmiddan tog jag mej in till centrum där jag gick på H&M, köpte en kjol, två linnen, leggings, hårspännen, tops, ansiktsmask och underkläder för presentkortet jag fick i julklapp.  Blev klar fortare än jag tänkt och åkte ut till Ikea. Försökte verkligen sega mej genom första halvan, sen åt jag köttbullar, försökte även här att ta god tid på mej. Segade mej om möjligt ännu mer genom sista halvan. Hittade allt jag åkt dit för, betalade och gick ut och satte mej och väntade på älskling som kom från jobbet och hämtade upp mej. Vi åkte hem och jag byggde ihop nya Expedit och sen slappade vi i soffan.

Imorrn ska jag fylla den med böcker, Nationalencyklopedin och andra prylar. Kan nog bli bra. :) Blir lite trångt för träningscykeln nu men den är ful hur man än möblerar den så det spelar inte så stor roll, måste ju ändå dra fram den när det ska tränas...
Lamporna jag köpte passade finfint iallafall. :)

Nu ska jag snart vila huvet på kudden känns det som, rätt trött.
Ha en fin helg!
Godafton!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh va kul med shopping! :D

2009-01-10 @ 15:50:48
URL: http://showmewrong.blogg.se/
Postat av: 'kej

Ha, ha, ha... Fy vad roligt det är med syftningsfel... Kul att cykeln iaf fick sig ett lyft - tack vare lamporna ;D

(Förlåt...jag kunde inte låta bli när du nu formulerat dig så roligt.)

Kram

2009-01-12 @ 17:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0