kärlek på slottet

13.52

Har precis sett  Stjärnorna på slottet på web-tv. Var tvungen att titta när det var Jonas Gardells dag. Överrumplad, inte förvånad men på nåt sätt lite ninja ändå. Ibland förstår man bara hur stor kärlek kan vara här i världen.
Japp....

Annars såg vi supersöta labbe-valpar på Blocket igår. 2 fel bara de var korthåriga och de var leveransklara i februari. :(
Hundsjukan går  lite i vågor här i hushållet. Är ganska många år sen förra resan, men nu känns det mer på riktigt och verkligt. Nu bor vi ihop, skulle ha bättre råd, plats och möjlighet. Hade varit bra om Mathias inte jobbade borta så kraken inte behövde va ensam nånting. Kan ju alltid lämna den till svärisarna emellanåt (eftersom svärmor inte jobbar fullt) men det är ju VI som vill ha hund, inte dom.

Jaja.....sånt där kan man ju fundera på tills man blir gråhårig. Massa människor som jobbar heltid och har hund...även om jag är fullt överrens om att det är rätt grymt. Skulle ha hus nu, med hundgård och grejer så att det kunde funka att vara borta några timmar om dagen.  Tittar runt på olika forum iallafall för att se vad folk tål och inte. Är inte så sugen på att va en copy-cat och köpa nakenhund som syster och sambo, dessutom tycker Mathias inte att det är så mycket hund att komma med. En sån där allergi-pudel vill jag definitivt inte ha. Jag tål långhåriga raser bättre än kort-/sträv-håriga, konstigt nog, men vi får väl se. Sist vi funderade så var vi verkligen inne på Leonberger. Otroligt fina och det är mycket hund i dom. Men det är inte direkt nån jakthund, inget krav men jag vet att Mathias skulle tycka det var roligt om det var nån jaktinstinkt i parveln.

     

Jag blir alldeles sjuuuuuuk. Fina Vovven!!!

Hej


Kommentarer
Postat av: Mia

Åhhh, förstår precis hur ni känner. Vi diskuterar mycket vi med men det är ju bara att inse fakta; två som jobbar heltid tycker inte vi är snällt mot liten hund. Men man är ju såååååå suuuuugen!!!!!!! :D



Kram

2009-01-11 @ 15:29:24
URL: http://www.omknorring.bloggspot.com
Postat av: anna

Det var första gången jag smakade sån där lunchersättning och första klunken var god, men sen smakade det konstgjort.. Förstår att du inte orkade dricka! :)



Ja hund vore härligt! :D

Kraaam!!

2009-01-12 @ 18:20:04
URL: http://snutti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0