känns så bra!

18.09

Ja är så glad. Det är så gött å va jag jämt nu. Det är inte jättemånga veckor kvar till semestern och efter denna och nästa vecka så byter Mathias jobb och börjar vara hemma varje kväll. Vi ska få ett normalt liv!  Blir bara gladare och gladare för detta hela tiden.  Så gött....igår sa han att vi kunde börja träna tillsammans i Töcksfors, vore ju fantastiskt. :)  Har ju kunnat göra det innan, men känns sådär att gå till ett sånt ställe själv första gångerna.

Fick ett mail av äldsta storebror häromdagen...de har satt ut huset på hemnet nu. Nu är de påväg tillbaka till Värmland. Första stegen är iaf tagna..I'm loving it! Nu ska de bara få sålt det och hitta nytt. :)

Annars så spenderades fredagkvällen hemma, gjorde inget speciellt, slappade vid tvn typ.  På lördagen var vi och handlade, sen kom mamma och pappa hit. Vi grillade och hängde ute i trädgården. Efter detta duschade vi och gjorde oss iordning för utgång. Bryggpremiär med Rydell och Quick. Var skitkul hela kvällen, trist bara att inte ladan va öppen för dans, hade ju varit roligt att svänga de lurviga lite. På söndan hade mathias u-råd här så vi fixade lite inför det, på kvällen åkte vi en sväng te Åsen och firade Siv på mors dag.

Idag har ja jobbat igen, vi firade förskolans dag - IGEN, så det var fullt ös på förmiddan. Jag fick ta ut lite komp och gå hem tidigare för vi hade inte så mycket barn på eftermiddan. Åkte och hjälpte svärmor med lite skrivgrejer och sen hem hit. Har inte så stora planer för kvällen, gött å bara va.

Kommentarer
Postat av: Barfotabarn

Gött att han fick jobbet! Det går i en period att leva sådär men i längden ede inte kul att inte få vardagen ihop, de vet ja.. Kram

2009-06-01 @ 21:40:18
URL: http://metrobloggen.se/utanskor
Postat av: Anonym

JAG blir glad när jag tänker på att M ska vara hemma under veckorna, hur glad är inte DU isåfall?? :D :D



Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Mia

2009-06-02 @ 08:27:45
Postat av: anna

Gud vad härligt! Blir så otroligt glad för er skull :D Fina du!!



KRAM!

2009-06-02 @ 19:09:20
URL: http://snutti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0