sooooooool

08.33

Söndagen blev bättre sen. :)  Åkte te arvika och intog GOOOD mat (kände tillochmed jag som inte fått tillbaka smaklökar och luktsinne efter förkylningen än) på Bryggan. Sen åkte vi till päronen och hängde lite med dem och min storebror med familj som skulle titta på hus igen. :)  Sen hem och ut på liten fisketur innan sömn.

På måndag tog vi en lång kort-promenad. :)  Gick inte så långt men var borta i två timmar, stannade och pratade med en massa folk. Sen hem och se på typ halva Kalle och chokladfabriken innan sömn.

Igår åt vi mat, gick en längre men kortare (tidsmässigt) promenad :)  , och sen åkte vi och fiskade igen. Var ute länge så sen var det bara dusch och i säng. 

Idag ska vi på utflykt med jobbet, ska gå till sjön och bada. Har så få barn och vi passar på när det är vi, kollegor som är mer sugna på att göra nåt roligt ,som jobbar ensamma. Blir nog en fin dag. Nu -  åka!

Kommentarer
Postat av: Barfotabarn

Det slår aldrig fel - efter regn kommer alltid solsken! Kul å göra nått annat me barna, bada på arbetstid är ju inte fel de=) KRAM

2009-06-24 @ 19:19:21
URL: http://metrobloggen.se/utanskor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0