pink wind

16.03

Idag är finvädret tillbaka! Gillart....finväder + typ STORM!!! TJENARE va de blåser, men det börjar bli sommar för det är varmt ändå. :D
Idag när ja körde hem var Please don't leave me med Pink på repeat. Gillar verkligen den låten....OCH bruden! Vore roligt att gå på en konsert med Pink. Det är "käring med ragg i rava det",  som andra skulle sagt. :D  Har ju ingen direkt anknytning till den texten i dagsläget men det är bara en skön låt på nåt sätt.

har hört ryktas att eventuell chaufför är fixad för bryggpremiären. Vet inte vem? Men blev JÄTTEGLAD! Nu slipper ja ta tag i det..:)
Nu kan vi fira att Mathias ringde och sa upp sej idag OCH tackade ja till andra jobbet. Hans chef var hyfsat missnöjd och ville att de skulle träffas imorrn...får väl se vad han har för otäckheter att säga...  :-S

Japp...idag trillade det ner nya kort i min brevlåda...inte så nya egentligen men sånna som ja inte fått in i album än. ÄLSKAR ju som bekant album...även om man har digitalkamera, bilddagbok och bilder i datorn så är det nåt visst med album! Nu ska här sättas in kort...:)

Kommentarer
Postat av: Micke

att byta jobb till något bättre är så jävla skönt, synd att det oftast kräver en hårdare arbetsinsats.

2009-05-27 @ 21:01:06
URL: http://multivitamin.blogg.se/
Postat av: Barfotabarn

Det där med album håller jag me om! De e myysigt, inte alls som att titta på kort på en tråkig dataskärm. KRAM

2009-05-27 @ 22:47:36
URL: http://metrobloggen.se/utanskor
Postat av: anna

Hoppas vi ses imöra!! :D

Kraaam

2009-05-29 @ 17:37:38
URL: http://snutti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0